2010 Nisan Anneleri

aynen bende senin gibiyim el şakasını kaldıramam mizacım değil işte....
birde ben balık burcuyum zaten acayip duygusalım,bide uyumsuzum öle hemen adapte olamam bişiye,bide hamilelikte cabası geriyo insanı....
ya bazen diyorum ki bizede yaranılmyo,somurtsa otursa derizki suratsızsın sen....
adam gülüyo adı cıvık oluyo....
ama onlarda ortasını bulamıyoki.....

Merhaba güzel anneler, a.s. ıns herkes iyidir.
Zeyracım, ağrılardan bahsetmişsin. Ben doktoruma söyledim herşeye rağmen kendimizi garantiye alalım dedi, yarın stres testine gireceğim. Ağrılar normal bir durumu yoksa erken doğum belirtisi mi anlaşılıyormuş. Normalde bebeğimin yeri filan iyi ama doktor garanti olsun dedi. Ağrıların içinde şüphe oluşturursa sende doktoruna söyleyebilirsin.

canım o bendede var hatda göbek deliğimde sanki orası çıkacak gibi ..ee tahta gibi olan karın şimdi büyük bi hızla şişiyo ee deride buna dayanamıyo demekki okadar yağlar sürmeme ragmen yinede o acı geçmiyo

bence eşin şimdiden seni hazırlıyo oğluşun olunca evde böle olucaz diye alıştırmaya yapıyo canım hemen kızma:)))

Merhabalar yazdıklarınızı okuyordumda, merak ettim ruzenin, dükkanda elverişli bir alan varsa, bebeğini oraya götürsen. hani ayak altı gibi değilde daha sakin bir köşede, oyun parkının içinde falan bakabilirsin belki bir süreliğine..hem gözünün önünde olur hemde en azından yazı geçirirsiniz beraber...

alemsin özge valla mahmut tuncermi kız sen ne diyosun anacığım oyyy oyyy ben zaten belirli yaşa gelene kadar yanında öyle her programı izlememe traftarıyım aynen öyle oluyo canım bebk kiminle büyürse o tarz konuşuyo canım dediğğn gibi o zamn en mantıklısı kendi annen oluyo canım

kızlar nasılsınızzz? şimdi bi haber aldım bi akrabamız 1 ay erken doğum yapmış, tansiyonu aniden çıkınca doğuma almışlar akşam. iyice tırstımmm eyvahedigeldismile

Kızlar, benim ne annem ne kayınvalidem benimle aynı şehirde. mafoldumben Bebişime izinden sonra kim bakacak hiç bilmiyorum. Kayınvalidemin yaşı bayağı var gelse desem yapamaz, annem babamı belli bir zamana kadar bırakabilir. Başka şehirde olunca evini barkını bırakıp ne kadar gelebilecekler.
Ben ücretsiz izin alamam, ev kredisi var. ıns söyle iyi bir bakıcı bulabilirim kızlar. :Saruboceq:

özgecim bizimde el şakalrımızın sonu kavgayla biter.yani ya benim ya eşimin bi tarafı acır yok yere üzülürüz.ama bizde genelde ben yaparım şakayı.çünkü eşim okuldan yorgun geldiği için ve gün boyuda benim canım sıkıldığı için ben şaka yaparım.başta konuşturmaya çalışırım eve gelince konuşmaz falan yorgun olursa tv izler,internetin başına geçer bende sırf bir atraksiyon olsun diye el şakası yaparım.ama sonuçta ikimizde farklı çekyatlarda birbirimize sinirli sinirli bakarken buluruz kendimizi.aslında bende hiç hoşlanmam ama gün boyu ses yok zati evde birde akşamına eşim eve gelir tv izler sonrada bazen 8 -9 gibi uyursa bende bunlara mecbur kalırım.ahhhhhhhh oğluşum doğsada bana da evde bi hareketlilik olsa.....

kızlar herkese merhabalar
hoşgeldin canım nasılsın a.s.

canım sancı tarzında değilde göbek deliğimde acı var sanki o tarz ama salı günü gidince söylerim bakalım canımcım ne diyecek sanırım karnımız büyüdükçe oluyo birde ben bu aralar yine herşeyi kafaya takar oldum stres yapıyorum bebişim nasıl acaba hep beynimde sorular sorular canımcım oda belki etkiliyodur:1no2:

aynen canım bak sen benim acımı tarif etmişsin aynı dediğin yerde oluyo acı bazen oluyo bazen olmuyo birde ben yine baya bir yemeğe verdim kendimi habire yiyorum diyeti bıraktım birzcık sanırım:1rolleyes:

HERKESE MERHABALAR.
SAYFALAR COŞMUŞ MAŞALLAH.ben geçmişe bakıp geleyim.
bu arada herkes iyidir inşallah.

canım yok valla ben bile zor sığıyorum yerim olsaydı sorun olmuycaktı zaten.....

elifelif,rüzgaryağmur,erkflz,bircem kızlar hepiniz hoşgeldiniz.
dünür bencede tuğbayı bu akşam bırakmayalım konu bulmadan.......hani kaçak olmayacaktı tuğba.bu akşamki yoklamada yoksun : )
kzlar bebeği anne veya kayınvalideye bırakmadan konuşmuşsunuz.ben şu an çalışmıyorum ama çalışsamda her ikisinede bırakmadım annem sık rahatsızlanıyor bakamaz.kayınvalidemde bakar ama ben istemem.evi kızılay gibi hargün gelenin haddi hesabı belli olmuyor maşallah.zaten hiiiiçççççç hoşlanmıyorum eşimin akrabalarından...aşevi diyorum ben.kadının tak işi yemek yapmak,bulaşık yıkamak v.s.birde kendi annesini bakıyor zor olur onun için....

kızlar nasılsınızzz? şimdi bi haber aldım bi akrabamız 1 ay erken doğum yapmış, tansiyonu aniden çıkınca doğuma almışlar akşam. iyice tırstımmm eyvahedigeldismile
canım geçmiş olsun inşallah bebişle annesi iyidir canım yaa bende çok stres yapıyorum böyle haberler duyunca inşallah rabbim zamnında doğum yapmayı nasip eğler bizlere amin

canım benim inşallah bulursun bitanem ama bulduğun kişininde eğitim düzeyine muhakkak bak derim ben burda benim bir arkadaşım öğretmen bir kız tuttu buranın yükseklerinde oturuyo kız her gün geliyomuş bir gün aramış demişki ben toldayım siz çıkın demiş bebk uyuyosa demiş neyse arkadaşım diyoki çıktık bizde 5 dakkaya ordayım demiş kız çünkü okula geç kalmamak için eşiyle çıkmışlar sonra eşi dayanamıyo 2 saat dersin sonunda arıyo evi ev telefonunu kimse çıkmıyo düşünsene daha yeni doğmuş 5 aylık bebğin evde olduğunu tek kaldığını meğersem kız kocaya kaçmış evden işe diye çıkmış onlarında haber vermesinden korkmuş geliyorum demiş adam evdeki telefon açılmayınca eve gitmiiş bebk ağlarmış uyanmış çok korkmuşlardı o yüzden tutucağın kişiyi çok iyi ölç tart canım hatta bazı kuruluşlar var özel bakıcı falan o tarz yerlere başvurursun canımcımolumunekankayizsmile

inşallah canım bende öyle diyorum eşimre bebiş bir doğsun diyorum sen bakalım bu evden gündüzleri bile çıkmyacaksın diyorum gün boyu çalışmadığı zamnlar bizimkide evde olmaz gezer durur bende sıkılırım aynen canım :asigim:

ay canım bana erken doğum deme çok korkuyorum ya...
bu aralar kızlar rüyamda Allah korusun hep bebeğimi kaybettiğimi görüyorum.sayıklaya sayıklaya uyanıyorum.korkuyorum baya.uyanır uyanmaz elim karnımda oluyor bakıyorumki yerinde oluyor seviniyorum

canım yok valla ben bile zor sığıyorum yerim olsaydı sorun olmuycaktı zaten.....

O zaman annenin emekli olmasını dileyelim, bir an evvel, yoksa kuzey bebek, klip sendromu ile büyür allah korusun mahmut tuncer falan..

Gerçekten de böyle bir rahatsızlık var, çok fazla tv izleyen ve özellikle, klip izleyen çocuklarda, klip sendromu adı altında bir rahatsızlık oluşuyormuş, ben üniversitedeyken bir hocam konu üzerine araştırma yapıyordu ordan biliyorum.. eyvahedigeldismile

HERKESE MERHABALAR.
SAYFALAR COŞMUŞ MAŞALLAH.ben geçmişe bakıp geleyim.
bu arada herkes iyidir inşallah.
merhaba canoım hoşgeldin bitanem nasılsınboshayallersmile

aynen canım kayınvalidemlerin evi dediğin gibi hergün birileri gelir birde sen bilirsin buraları pazarı olduğu gün mübarek bütün ilçe sanki orada olur gerçi ben şimdi çalışsam anneme bıraksam kesin sorun yaparlar bak annesine götürüyo tarzında o yüzden kendim belirli bir zamna kadar bakmak istiyorum bakalım doğum yaptığımda ne olacak en iyisi kendi evimde kalıcam annem gelicek yanıma canım öyle düşünüyorum eşimde öyle diyo gelsinler burda baksınlar diyo birde lohusa olucağım yok şu şöyle olsun yok bu böyle karışılmaını hiç sevmiyorum yok bunu giysin bebk yok şunu biz böyle yapıyorduk tarzında laflar olur gerçi anneme ne dersem onu yapar zaten ama kayınvalidem kafasının dikine gider kesin gerçi tavrımı bildiği için yapamaz gibimede geliyo ama neyseyerimseniben

dünürcüm bu arada kapı süsünü konuşmuştukya senle benim bi tanıdığım var burada çiçekçi.dün ondan tül almaya gittim yine.tülü bi mavi bi lila almıştımya altlarınada tok dursun diye bir tanede beyaz aldım yani çift kat yapacağım.neyse o arkadaşa dedimki kapı süsü yapacağım sende şöyle kapı süsü için iskelet var mı dedim o da dediki bende yok sen bi yerden bul zaten malzemeyi benden alacaksın ben yaparım dedi benimde aklıma yattı.şubatın 15 inden sonra yapacağız onunla....beğenirsen benimkini bir gün gelirsin sanada yaptırırız

anaaaaa rüzgarcm erken doğummu yapmış arkadaşın.iyice korkuyom bööle haberler alınca.8 aylık filan normalde 7 aylık filan doğumdan çok korkuyom yaa allah zamanında nasip etsin sağlıkla yavruma kavuşmayı..

Zeyracım, stres yapmaya çalış canım elinden geldiği kadar. ıns bebeklerimiz Allah'a emanet. :Saruboceq: Bende stres yapınca resmen karnım sertleşiyor hemde öyle böyle değil. Semsert oluyor. Yazık kuzucuğuma nasıl etkileniyorsa artık.
Canım bakıcı olayı cidden çok zor, ins söyle iyi bir bayan bulurum. Birde derslerim az olurda yarım gün çalışırsam mükemmel olacak. :dance:

Kızlar, ben eşime büyük bebeğim, oğluma küçük bebeğim diyorum. Eşimde şaka yapmayı çok sever ve bende bazen dayanamam kızarım. klava: Ama ben 2 abiden zaten erkeklerin bu tip şakalarına alışkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…