ayyy alemsin özgeciğim valla kuzeyi korkutmayın yaaaa :umursamaz: offf aynen benim gibi el şakasında bizdede hep sonu iyi olmaz ya ben sinirden eşimi kovarım bağırırım yada darılırız sende hiç şaka anlayışı yok der bana trip yapar bende hiç takmam kov sende canım dükkandan z sonra gel dekaydirigubbakcemile5
canım o bendede var hatda göbek deliğimde sanki orası çıkacak gibi ..ee tahta gibi olan karın şimdi büyük bi hızla şişiyo ee deride buna dayanamıyo demekki okadar yağlar sürmeme ragmen yinede o acı geçmiyokızlar göbişinizde sizinde sızı oluyomu acı tarzında yaaa karnımız büyüdükcemi acaba acıyo anlamadım ben birde bugünlerde aşırı gece tepinmeleri var gündüz pek o kadar olmuyoda gece tam yatacağıma yakın başlıyo kuzucuğum
offff bugun delircem ya ,sabahtan beri eşimin tüm hiperaktifliği üzerinde aaa durmuyo durduğu yerde delirtti beni ya....bana sataşıyo,cimdikliyo delimi ne ya....
elinde bişi sallayıp duruyo ,ayyy dayanamıycam kovdum dükkandan çık git beyin azcık oksijen alsın dedim daralttı ya....ben zaten kendime ağır geliyorum ,bide onun şakalrını kaldırcak pozisyonda değilim,çocukluğuna döndü bugun...
biliyorum bu gülmelerin sonu bizde genelde kavga olur,suratına sölüyorum bak kavga etcez diye adam anlamıyo bağırtıyo burda ....
aaa ben iki çocukla ne yapcam ya.....
aynen bende senin gibiyim el şakasını kaldıramam mizacım değil işte....
birde ben balık burcuyum zaten acayip duygusalım,bide uyumsuzum öle hemen adapte olamam bişiye,bide hamilelikte cabası geriyo insanı....
ya bazen diyorum ki bizede yaranılmyo,somurtsa otursa derizki suratsızsın sen....
adam gülüyo adı cıvık oluyo....
ama onlarda ortasını bulamıyoki.....
hoşgeldin canım nasılsın a.s.kızlar herkese merhabalar
canım sancı tarzında değilde göbek deliğimde acı var sanki o tarz ama salı günü gidince söylerim bakalım canımcım ne diyecek sanırım karnımız büyüdükçe oluyo birde ben bu aralar yine herşeyi kafaya takar oldum stres yapıyorum bebişim nasıl acaba hep beynimde sorular sorular canımcım oda belki etkiliyodur:1no2:Merhaba güzel anneler, a.s. İns herkes iyidir.
Zeyracım, ağrılardan bahsetmişsin. Ben doktoruma söyledim herşeye rağmen kendimizi garantiye alalım dedi, yarın stres testine gireceğim. Ağrılar normal bir durumu yoksa erken doğum belirtisi mi anlaşılıyormuş. Normalde bebeğimin yeri filan iyi ama doktor garanti olsun dedi. Ağrıların içinde şüphe oluşturursa sende doktoruna söyleyebilirsin.
canım o bendede var hatda göbek deliğimde sanki orası çıkacak gibi ..ee tahta gibi olan karın şimdi büyük bi hızla şişiyo ee deride buna dayanamıyo demekki okadar yağlar sürmeme ragmen yinede o acı geçmiyo
bence eşin şimdiden seni hazırlıyo oğluşun olunca evde böle olucaz diye alıştırmaya yapıyo canım hemen kızma:)))
Merhabalar yazdıklarınızı okuyordumda, merak ettim ruzenin, dükkanda elverişli bir alan varsa, bebeğini oraya götürsen. hani ayak altı gibi değilde daha sakin bir köşede, oyun parkının içinde falan bakabilirsin belki bir süreliğine..hem gözünün önünde olur hemde en azından yazı geçirirsiniz beraber...
canım geçmiş olsun inşallah bebişle annesi iyidir canım yaa bende çok stres yapıyorum böyle haberler duyunca inşallah rabbim zamnında doğum yapmayı nasip eğler bizlere aminkızlar nasılsınızzz? şimdi bi haber aldım bi akrabamız 1 ay erken doğum yapmış, tansiyonu aniden çıkınca doğuma almışlar akşam. iyice tırstımmm eyvahedigeldismile
canım benim inşallah bulursun bitanem ama bulduğun kişininde eğitim düzeyine muhakkak bak derim ben burda benim bir arkadaşım öğretmen bir kız tuttu buranın yükseklerinde oturuyo kız her gün geliyomuş bir gün aramış demişki ben toldayım siz çıkın demiş bebk uyuyosa demiş neyse arkadaşım diyoki çıktık bizde 5 dakkaya ordayım demiş kız çünkü okula geç kalmamak için eşiyle çıkmışlar sonra eşi dayanamıyo 2 saat dersin sonunda arıyo evi ev telefonunu kimse çıkmıyo düşünsene daha yeni doğmuş 5 aylık bebğin evde olduğunu tek kaldığını meğersem kız kocaya kaçmış evden işe diye çıkmış onlarında haber vermesinden korkmuş geliyorum demiş adam evdeki telefon açılmayınca eve gitmiiş bebk ağlarmış uyanmış çok korkmuşlardı o yüzden tutucağın kişiyi çok iyi ölç tart canım hatta bazı kuruluşlar var özel bakıcı falan o tarz yerlere başvurursun canımcımolumunekankayizsmileKızlar, benim ne annem ne kayınvalidem benimle aynı şehirde. mafoldumben Bebişime izinden sonra kim bakacak hiç bilmiyorum. Kayınvalidemin yaşı bayağı var gelse desem yapamaz, annem babamı belli bir zamana kadar bırakabilir. Başka şehirde olunca evini barkını bırakıp ne kadar gelebilecekler.
Ben ücretsiz izin alamam, ev kredisi var. İns söyle iyi bir bakıcı bulabilirim kızlar. :Saruboceq:
özgecim bizimde el şakalrımızın sonu kavgayla biter.yani ya benim ya eşimin bi tarafı acır yok yere üzülürüz.ama bizde genelde ben yaparım şakayı.çünkü eşim okuldan yorgun geldiği için ve gün boyuda benim canım sıkıldığı için ben şaka yaparım.başta konuşturmaya çalışırım eve gelince konuşmaz falan yorgun olursa tv izler,internetin başına geçer bende sırf bir atraksiyon olsun diye el şakası yaparım.ama sonuçta ikimizde farklı çekyatlarda birbirimize sinirli sinirli bakarken buluruz kendimizi.aslında bende hiç hoşlanmam ama gün boyu ses yok zati evde birde akşamına eşim eve gelir tv izler sonrada bazen 8 -9 gibi uyursa bende bunlara mecbur kalırım.ahhhhhhhh oğluşum doğsada bana da evde bi hareketlilik olsa.....
kızlar nasılsınızzz? şimdi bi haber aldım bi akrabamız 1 ay erken doğum yapmış, tansiyonu aniden çıkınca doğuma almışlar akşam. iyice tırstımmm eyvahedigeldismile
canım yok valla ben bile zor sığıyorum yerim olsaydı sorun olmuycaktı zaten.....
merhaba canoım hoşgeldin bitanem nasılsınboshayallersmileHERKESE MERHABALAR.
SAYFALAR COŞMUŞ MAŞALLAH.ben geçmişe bakıp geleyim.
bu arada herkes iyidir inşallah.
aynen canım kayınvalidemlerin evi dediğin gibi hergün birileri gelir birde sen bilirsin buraları pazarı olduğu gün mübarek bütün ilçe sanki orada olur gerçi ben şimdi çalışsam anneme bıraksam kesin sorun yaparlar bak annesine götürüyo tarzında o yüzden kendim belirli bir zamna kadar bakmak istiyorum bakalım doğum yaptığımda ne olacak en iyisi kendi evimde kalıcam annem gelicek yanıma canım öyle düşünüyorum eşimde öyle diyo gelsinler burda baksınlar diyo birde lohusa olucağım yok şu şöyle olsun yok bu böyle karışılmaını hiç sevmiyorum yok bunu giysin bebk yok şunu biz böyle yapıyorduk tarzında laflar olur gerçi anneme ne dersem onu yapar zaten ama kayınvalidem kafasının dikine gider kesin gerçi tavrımı bildiği için yapamaz gibimede geliyo ama neyseyerimsenibenelifelif,rüzgaryağmur,erkflz,bircem kızlar hepiniz hoşgeldiniz.
dünür bencede tuğbayı bu akşam bırakmayalım konu bulmadan.......hani kaçak olmayacaktı tuğba.bu akşamki yoklamada yoksun : )
kzlar bebeği anne veya kayınvalideye bırakmadan konuşmuşsunuz.ben şu an çalışmıyorum ama çalışsamda her ikisinede bırakmadım annem sık rahatsızlanıyor bakamaz.kayınvalidemde bakar ama ben istemem.evi kızılay gibi hargün gelenin haddi hesabı belli olmuyor maşallah.zaten hiiiiçççççç hoşlanmıyorum eşimin akrabalarından...aşevi diyorum ben.kadının tak işi yemek yapmak,bulaşık yıkamak v.s.birde kendi annesini bakıyor zor olur onun için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?