2010 Nisan Anneleri

tamam canım bakarız ama bana kardeşim belki onuda alır gönderiri canımcım en güzelini yapmışsın daha iyi olur bende gece çok kötü rüya gördüm çok etkilendim canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım benim:1hug:

canım bencede en iyisi sen evinde ol.çocuk bir an önce evine gelsin.bende hiç istemem öyle karışılmasını.kayınvalidem karışmaz zaten o fırsatı vermedim hiç onlara baştan beri çünkü.ama görümcem acayip karışmak ister.herşeyde de karışır aramızdaki ilişkye bile.bazen nerde durması gerektiğini bilmezlaelaelaelaelae

yaaa kızlar biz şimdi kaç aylık olduk yaa 27 hafta bazı yerlerde 7. aya girildiğini gösteriyo 7 aylıkmıyız neyiz şimdi biz

budebecim canım senlede aynı gidioz ikimizin şafağıda 91 gülüm yaa bakalım hangimiz önce doğuracaz..

fundacım ama ben kaçak diilim ki sizden izin kağıdı koparmaya çalışıyom:)
kızlar ben hastaneye tahlil sonucu almaya gidiyom dönüşte görüşürüzzz

fundacım ama ben kaçak diilim ki sizden izin kağıdı koparmaya çalışıyom:)
kızlar ben hastaneye tahlil sonucu almaya gidiyom dönüşte görüşürüzzz

canım inşallah güzel haberlerle gel bizlere bitanem opuyorumnanaktan

yaaa kızlar biz şimdi kaç aylık olduk yaa 27 hafta bazı yerlerde 7. aya girildiğini gösteriyo 7 aylıkmıyız neyiz şimdi biz

ahh o konuda bende pek şaşkınım canımcım.sanırım 6 ayımızı tam doldurduk 7.ayımızdan gün almaya başladık kuzum :bbo:

merhaba kızlar....

rüzgaryağmur maşallah bebişe kilosu gayet iyi sağlıda yerindedir inşallah..
özgecimm benim kocamda çocuk gibidir sürekli bana takılır durur .. ama el şakası yapmaz ... bende kızdığımda savunması ben sevdiğim insana takılırım en çokta seni sevdiğime göre en çokta sana takılıyorum der...:)))) ama genelde sonu kavgayla biter tabi:)))

zeyracımm ıkı gun önce benımde göbek deliğim sızladı.. ama şuan yok.. normal sanırım birçoğumuzda oldğuna göre..

şu ay konusunu bende anlamış değilim hala 28 hafta bittiğinde 7 ayda bitmiş olmuyor mu ?

ahh o konuda bende pek şaşkınım canımcım.sanırım 6 ayımızı tam doldurduk 7.ayımızdan gün almaya başladık kuzum :bbo:

bencede canım bende öyle düşünüyorum 6 bitti 7. aydan gün alıyoruz yani 7 aylık olduk bir nevi ozaman ayyy 8. 9 kaldı gelinciğim zaten bu ay geçti şubatta 28 çekecek martta her an beklememiz gerkiyo canım sonuna doğru doğumlar başlar bizlerde zaten benim kız bir hafta öndeydi satımdan rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip eğlesin:Saruboceq:

kızlar valla sanırsam 7 aylık olduk ben de bi site var ona bakıyorum, bebek ağırlığının haftasına göre normalini falan yazıyor orda 15 ocakta yani yarın 27. hafta bitişi diyor. yani 7. aya girmiş oluyorum. sanırım yani. bilmiyorumkismile

Kızlar, ben 28'de dün itibariyle 7 aylığım demeye başladım. 32'de 8 aylığım diyeceğim. 36'da 9 aylık.
9. ay zaten doğum heran olabilir zamanı.

Tabi birçok sitede 27-0 ve 27- 6 günleri 28. hafta sayılınca. 27. haftadan itibaren 7 aylık olmuş oluyoruz. 31'de 8 aylık. 35'de 9 aylık. (O sitelerdede doğum 40 hafta değil, 41 hafta olarak gösteriliyor)

Son düzenleme:
Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.

Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir. Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.

Göbek deliğindeki bu zararsız değişimler genelde doğumdan sonra kaybolurlar

kızlar sanırım normalmiş göbek deliğimizdeki ağrı az önce buldum bu yazıyı

o zamn 7. ayımızın içindeyiz çoğumuz kızlar 7a ylık oduk bende erkflizciğim senin dediğin gibi biliyorum yani 27+ günler aslında 28 oluyo 32. haftada 8. ayımızda olucaz inşallah rabbim izin verirse

ayşeciğim ben o yüzden hiç abdest tutamıyorum artık ezanların arası kısada olsa bir tepikliyo hemen wcye gidiyorum ne yapim tepiklerini sever teyzesi varsın tepiklesinlere canım

teyzoşlar biz acıktık accık yemek yemeye kaçalım görüşrüz öptük sizleri kocaman görüşürüz

canı sağolsun tabikide ama garip bir rahatsızlık kalkınca yapmıor.

ayşe deniz ben onu doktora sordum eğer kabız olursan ya da meğilli olursan kalın bağrsağınla oynamaya başlar hissedebilirsin demiştii...yerimseniben

o zaman iyi oynuyor salih bey...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…