dünürcüm bu arada kapı süsünü konuşmuştukya senle benim bi tanıdığım var burada çiçekçi.dün ondan tül almaya gittim yine.tülü bi mavi bi lila almıştımya altlarınada tok dursun diye bir tanede beyaz aldım yani çift kat yapacağım.neyse o arkadaşa dedimki kapı süsü yapacağım sende şöyle kapı süsü için iskelet var mı dedim o da dediki bende yok sen bi yerden bul zaten malzemeyi benden alacaksın ben yaparım dedi benimde aklıma yattı.şubatın 15 inden sonra yapacağız onunla....beğenirsen benimkini bir gün gelirsin sanada yaptırırız
merhaba canoım hoşgeldin bitanem nasılsınboshayallersmile
aynen canım kayınvalidemlerin evi dediğin gibi hergün birileri gelir birde sen bilirsin buraları pazarı olduğu gün mübarek bütün ilçe sanki orada olur gerçi ben şimdi çalışsam anneme bıraksam kesin sorun yaparlar bak annesine götürüyo tarzında o yüzden kendim belirli bir zamna kadar bakmak istiyorum bakalım doğum yaptığımda ne olacak en iyisi kendi evimde kalıcam annem gelicek yanıma canım öyle düşünüyorum eşimde öyle diyo gelsinler burda baksınlar diyo birde lohusa olucağım yok şu şöyle olsun yok bu böyle karışılmaını hiç sevmiyorum yok bunu giysin bebk yok şunu biz böyle yapıyorduk tarzında laflar olur gerçi anneme ne dersem onu yapar zaten ama kayınvalidem kafasının dikine gider kesin gerçi tavrımı bildiği için yapamaz gibimede geliyo ama neyseyerimseniben
fundacım ama ben kaçak diilim ki sizden izin kağıdı koparmaya çalışıyom:)
kızlar ben hastaneye tahlil sonucu almaya gidiyom dönüşte görüşürüzzz
yaaa kızlar biz şimdi kaç aylık olduk yaa 27 hafta bazı yerlerde 7. aya girildiğini gösteriyo 7 aylıkmıyız neyiz şimdi biz
allahtan her ikiside iyi kızlar. 8 aylık doğdu bebiş ama 3,300 grammış.
ahh o konuda bende pek şaşkınım canımcım.sanırım 6 ayımızı tam doldurduk 7.ayımızdan gün almaya başladık kuzum :bbo:
merhaba kızlar...
ya benim minik mesaneme vuruyo sürekli
şu an hissediyorum
kardeşimi gözaltına almışlar kırşehirde. moralim çok bozuk.
o zamn 7. ayımızın içindeyiz çoğumuz kızlar 7a ylık oduk bende erkflizciğim senin dediğin gibi biliyorum yani 27+ günler aslında 28 oluyo 32. haftada 8. ayımızda olucaz inşallah rabbim izin verirse
ayşeciğim ben o yüzden hiç abdest tutamıyorum artık ezanların arası kısada olsa bir tepikliyo hemen wcye gidiyorum ne yapim tepiklerini sever teyzesi varsın tepiklesinlere canım
ayşe deniz ben onu doktora sordum eğer kabız olursan ya da meğilli olursan kalın bağrsağınla oynamaya başlar hissedebilirsin demiştii...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?