2010 Nisan Anneleri

Annem bir kadın ayarladı bana.Doğumdan sonra benim yanımda kalacak.Annem çalıştığı için kalamayacak o yzüden 400 tl ye sabah gelecek 8,30 gibi akşam 18,00 a kadar.Ev işini yapacak misafirle ilgilenecek.Benle bebişle.Bir aylığına.

İşte bende izin vermeyecekleri için ayrılacağım.Hiç kasamam kendimi.Zaten sinirlermi bozuyorlar

Çıldırtmış seni özge yaakaydirigubbakcemile3
İyi yapmışsın göndermekle.Bazen yaparlar çocuk olurlar..olumunekankayizsmile
Bize ne yapmak düşer sabretmek her zmanki gibiopuyorumnanaktan

ya kızlar göbişim bana bugün ayrı bi büyük geldi.resim çekti arkadaşlar ekledim göbişçik bölümüne bilmiyorumkismile

elifçim doktorun sana tahmini bi rakam sölemiştir.son 2 ay bebek daha hızla gelişio ve daha çok kilo alıo.bu sölediği rakam değişebilir yani bence..

evet aynen aynen aynen.Bıktım buradan bende.Şimdi deseki.Deniz gelme doğum iznine kadar izin sana git valla koşarak giderimnaniknanik

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bendeeeeeeeee...sanırım şubat girer girmez çıkacağım ben bir bahane bulup :)))

Kızlaar mesela ben şimid 28 hafta 5 günlük hamileyim, 32 haftada değilde 37. haftada izin almak istiyorum o artan 5 haftayı doğum sonrasna eklemek hevesindeyim. Olaki bebek ben izine ayrıldıktan sonra 38 haftada doğdu, benim o izin aldığım 3 hafta yanıyormuş, ne saçma, sonuçta iznini almışsın ama bebek erken gelmiş, ya da sen izin almadan doğuyorsa bu sefer önceki 8 hafta yanıyor sadece sonra kullanabileceğin 8 haftan kalıyomuş..

maşallah gelinciğim göbişine canım çok şeker çıkmışsınız

slm kızlar;
Ne zamandır yazamıyorum bir türlü ama okumaya çalışıyorum .
Kızlar benim bir sorunum var size danışmam lazım sizde de oluyormu ? Kaburga kemiğinin başladığı yer yani gögüsümün hemen altında o kadar can yakan bir agrı, acı oluyor ki anlatamam kendimi gerdiğimde anca biraz rahatlıyor sürekli oturarak calışıyorum belki ondan oluyor diyorum ama akşam eve gittiğimdede aynı sorunu yaşıyorum benimle aynı sorunu yaşıyanlar oluyormu? Dr uma sordugum da dr ilk başta belki reflü başlanğıcı olabilir demişti ve gaviscon şurup yazmıştı ama onunla bi alakası yoktu bence hiçbir değişiklik olmadı bir dahaki kontrolüm de anlattım dr uma o zaman genişlemeye bağlı bir agrı olabilir dedi böle yani bu konuda varmı bi fikriniz belkide çok kilo alıyorum ondan olsa gerek şuana kadar 10 kilo aldım 6 ayda??eyvahedigeldismile senağlama

canım bende gebelik reflüsü oldum ,ama dediğin gibi bir acıma falan yok bende,o konuda bişi diyemiycem,ama kilo alma konusunda bende senin gibiyim 6 ayda evet on kilo aldım....bu çok fazla,benim on kilo doğuma kadar almam gerek kiloydu....

nazireciğim canım bebekler büyüdükce baskı yapıyo canım ondan kaynaklanabilir belki ama sen yinede doktoruna sorarsın canımcım benimde aynı dert sırtımda var sağ tarafında batma tarzı ben gidince soracağım doktoruma ama bebklerden baskı olabiliyo korkama canım benim

aynen bencede bende doğuma kadar 10 kilo almalıydım ama durmadan kilo alıyorum ve doğum öncesi iştahımdan da farklı bi yememde yok eskiden yakıyordumda şimdi yakamıyormuyum ne...........

zaten kaç aydır çekiyorum zeyracım;
sadece artık dayanılmaz olmaya başladı beni sıkan üzen o dr uma sordum işte bunları dedi sadece başka bir şey demedi çok acım yanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…