merhaba kızlar...
ya benim minik mesaneme vuruyo sürekli
şu an hissediyorum
bende senin gibi düşünüyorum canım..dogumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum burada bakıcı parası nerdeyse benim maaşım kadar (500-600)
o yüzden benim çalışmamam daha isabetli olucak
evet canım özeldede var ama hiç bi özel sektör ücretsiz izin olayına yanaşmıyolar.direk işden atıyolar
offff bugun delircem ya ,sabahtan beri eşimin tüm hiperaktifliği üzerinde aaa durmuyo durduğu yerde delirtti beni ya....bana sataşıyo,cimdikliyo delimi ne ya....
elinde bişi sallayıp duruyo ,ayyy dayanamıycam kovdum dükkandan çık git beyin azcık oksijen alsın dedim daralttı ya....ben zaten kendime ağır geliyorum ,bide onun şakalrını kaldırcak pozisyonda değilim,çocukluğuna döndü bugun...
biliyorum bu gülmelerin sonu bizde genelde kavga olur,suratına sölüyorum bak kavga etcez diye adam anlamıyo bağırtıyo burda ....
aaa ben iki çocukla ne yapcam ya.....
sevsinn seda teyzesi onun minik ayaklarınıopuyorumnanaktan
Ye teysesi.Her yerini ye ham yapzemuszemus
Nasılsın Sedacım bugün?
kızlar doktor bebısın 3,800 dogacak dedı sımdıden bu bilinebılırmı
Oyt.Şimdiden mi?
canımmcım nasıl olayımm çıkacağım günü hayal edip duruyorum( artık öyle zor ki işe gelmek evimde olmak istiyorum yaaa (((
evet aynen aynen aynen.Bıktım buradan bende.Şimdi deseki.Deniz gelme doğum iznine kadar izin sana git valla koşarak giderimnaniknanik
slm kızlar;
Ne zamandır yazamıyorum bir türlü ama okumaya çalışıyorum .
Kızlar benim bir sorunum var size danışmam lazım sizde de oluyormu ? Kaburga kemiğinin başladığı yer yani gögüsümün hemen altında o kadar can yakan bir agrı, acı oluyor ki anlatamam kendimi gerdiğimde anca biraz rahatlıyor sürekli oturarak calışıyorum belki ondan oluyor diyorum ama akşam eve gittiğimdede aynı sorunu yaşıyorum benimle aynı sorunu yaşıyanlar oluyormu? Dr uma sordugum da dr ilk başta belki reflü başlanğıcı olabilir demişti ve gaviscon şurup yazmıştı ama onunla bi alakası yoktu bence hiçbir değişiklik olmadı bir dahaki kontrolüm de anlattım dr uma o zaman genişlemeye bağlı bir agrı olabilir dedi böle yani bu konuda varmı bi fikriniz belkide çok kilo alıyorum ondan olsa gerek şuana kadar 10 kilo aldım 6 ayda??eyvahedigeldismile senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?