2010 Nisan Anneleri

zaten kaç aydır çekiyorum zeyracım;
sadece artık dayanılmaz olmaya başladı beni sıkan üzen o dr uma sordum işte bunları dedi sadece başka bir şey demedi çok acım yanıyo...

slm nazire83 canim benimde sag kaburgamin altinda devamli agri gibi rahatsizlik veriyo bugn doktor randevm var sorucam ben ultrasonla bakmasini istiycem gercekten rahatsizlik veriyo banada aksama yazarim yine gecmis olsun canim

slm nazire83 canim benimde sag kaburgamin altinda devamli agri gibi rahatsizlik veriyo bugn doktor randevm var sorucam ben ultrasonla bakmasini istiycem gercekten rahatsizlik veriyo banada aksama yazarim yine gecmis olsun canim

teşekkür ederim canım sağol bakalım senin dr un ne diyecek benim akşama misafirim olucak ama mutlaka okumaya çalışıcam yazdığını ...:uhm:

slm kızlarr... tahlil sonuçlarımı dr.uma gösterdim .. hepsi iyi normall.. hepatittestlerim de negatif allaha şükürr.. idrar ve diğer kan testleride iyi.. kanım yine düşük çıktıı.. ama hamilelikte normal karşılanabilir bi düzeydeymiş.. ilçalarımı aksatmazsam sorun olmazmışşş.. kuru üzüm,pekmez önerdii.. o kadarrr.... :)))

yeek yapıcim daha.. size yazıyım dedim.. öpüyorum hepinizii...

geçmiş olsun cnm gözün aydın bütün sonuçların temiz çıkmış sana kolay gelsin

Nazire çok geçmiş olsun canım.
Bende zaten reflü var.Valla gaviskon olmsa ne yapardımGeçen haftada tam gögüsümün altında bir ağrı nefes alamıyorum anam dedim.2 saat gezdim evde meğer melegim ayagını dayamış.kaydirigubbakcemile3

[/B]
nası anladın ultrasonmu cektirdin?

kızlar sizler iç çamaşırlarını değiştirdinizmi bazen acaba ondanda kaynaklanırmı diye düşünüyorum

slm kızlar nasılsınız bakalım?
allahım sana şükürler olsun ŞAFAK "100" heyyyyooooooooo yarından itibaren Allah izin verirse 2 hanelilere düşeceğimmmm

kızlar ben geldim tiroit sonuçlarımı aldık normal değerlere yaklaşmışız ama doktorumuz ilacın yetersiz geliyor dedi dozu artırdı saolsun canıma comcom hem oğluşumun etkilenme ihtimali düşüyor, hemde benim kilo alma hızım düşüyor bu ilaç sayesinde.
sonra sağlık ocağına gittik burada belediye hamilelere 6 ay sanırım ayda 12 lt süt veriyor. süt kartımızı aldık. cokacimcoook
canım inşallah güzel haberlerle gel bizlere bitanem opuyorumnanaktan

geldim bile hayatımopuyorumnanaktan

merhaba kızlar...
ya benim minik mesaneme vuruyo sürekli
şu an hissediyorum
denizcim beniim oğluşun kafası aşağıda mesanem felç oldu artık durup durup sanki saatlerdir tutuyomuşum tuvaletimi gibi ağrılar saplanıyosırnaşık şey

canım aman muhasebeciyle bir konuş ayrılmaktan kastın tamamen işi bırakmak ise raporun bittikten sonra bırakırsın yoksa doğum paranı alabiliyomusun bilmiyorum. 1,500 tl civarında bir doğum parası alacaz ssk dan.

malesef canım bende internette araştırdım bu durumun düzeltilmesi için çalışmalar varmış ama şu anki yönetmeliklere göre aynen dediğin gibi doğum erkende olsa sonrasında 8 hafta 40, haftana göre değil doğum haftana göre hesaplanıyo.

kızlar sizler iç çamaşırlarını değiştirdinizmi bazen acaba ondanda kaynaklanırmı diye düşünüyorum

ya nazirecim göğüslerimde ve bedenimdeki büyüme yüzünden eski sütyenlerimi kullanamıyorum hatta 10 gün önce bir emzir me sütyeni aldım şu anda o bile sıkıyor. göğüs kısmı değilde seninde dediğin gibi alt beden kaburga kısmı mahvediyo beni

Hoşgeldin canım.
Güzel haberlerine çok sevindim valla.
Ahh ahhh bu mesane sıkmaları yokmu?
Olsun canları sağolsun iyi olsunlarda.....:kedi::Saruboceqpuyorumnanaktan

tubacım canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim....
ben emzirme sütyenleri çok rahat olmasına karşın daha o moda giremedim ya ,çok tuaf bişi.....
sevemedim zaten .....bende gene normal afilii çamaşırların büyük bedenlerini kullanıyorum.....
birde emzirme atleti varmış çok rahatmış onlara bakıcam.....

slm canlar nasılsınız valla uzun zaman oldu yine yazmayalı ama hergün okumaya çalışıyorum... bu aralar ağırlaşmaya başladım belim çok fena ağrıyo midem feci yanıyo geceleri uyuyamıyorum.. bebişimde fena hareketli zaten hele babası gelince kızım jimlastik yapıyo resmen:) bide şu aralar tuvaletten çıkamıyom tuvalettemi uyusam diye düşünmeye başladım düşününbilmiyorumkismile hala göbişim çok yok kimse 29 haftalık olduğuma inanmıyo iç karnım geniş heralde yada çok sıkı olmamdan kaynaklanıyo yeni yeni yırtılmaya başladı karın bölgem badem yağı falan fayda etmedi nasıl yırtıldı varya anlatamam bide sıkıyım diyemi ne yırtılmayı okadar kötü hissediyorumki resmen içim kopuyooo napsam faydası olur sizcemafoldumben

saoll annee sen propcyl mi kullanıyosun kilo aldırdığına göre? ben levatiron kullanıyom

bu arada kız özgeee doktora pulseti yazdırmayı unuttum bende girdim eczaneye alayım bari dedim 50 tl dediler yaa ne pahalı ilaçmış neyse hemen tanıdık eczacıya rica ettik yarına yazdıracak bana soalsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…