zaten kaç aydır çekiyorum zeyracım;
sadece artık dayanılmaz olmaya başladı beni sıkan üzen o dr uma sordum işte bunları dedi sadece başka bir şey demedi çok acım yanıyo...
maşallah gelinciğim göbişine canım çok şeker çıkmışsınız
slm nazire83 canim benimde sag kaburgamin altinda devamli agri gibi rahatsizlik veriyo bugn doktor randevm var sorucam ben ultrasonla bakmasini istiycem gercekten rahatsizlik veriyo banada aksama yazarim yine gecmis olsun canim
Nazire çok geçmiş olsun canım.
Bende zaten reflü var.Valla gaviskon olmsa ne yapardımGeçen haftada tam gögüsümün altında bir ağrı nefes alamıyorum anam dedim.2 saat gezdim evde meğer melegim ayagını dayamış.kaydirigubbakcemile3
[/B]
nası anladın ultrasonmu cektirdin?
canım inşallah güzel haberlerle gel bizlere bitanem opuyorumnanaktan
denizcim beniim oğluşun kafası aşağıda mesanem felç oldu artık durup durup sanki saatlerdir tutuyomuşum tuvaletimi gibi ağrılar saplanıyosırnaşık şeymerhaba kızlar...
ya benim minik mesaneme vuruyo sürekli
şu an hissediyorum
canım aman muhasebeciyle bir konuş ayrılmaktan kastın tamamen işi bırakmak ise raporun bittikten sonra bırakırsın yoksa doğum paranı alabiliyomusun bilmiyorum. 1,500 tl civarında bir doğum parası alacaz ssk dan.Annem bir kadın ayarladı bana.Doğumdan sonra benim yanımda kalacak.Annem çalıştığı için kalamayacak o yzüden 400 tl ye sabah gelecek 8,30 gibi akşam 18,00 a kadar.Ev işini yapacak misafirle ilgilenecek.Benle bebişle.Bir aylığına.
İşte bende izin vermeyecekleri için ayrılacağım.Hiç kasamam kendimi.Zaten sinirlermi bozuyorlar
Kızlaar mesela ben şimid 28 hafta 5 günlük hamileyim, 32 haftada değilde 37. haftada izin almak istiyorum o artan 5 haftayı doğum sonrasna eklemek hevesindeyim. Olaki bebek ben izine ayrıldıktan sonra 38 haftada doğdu, benim o izin aldığım 3 hafta yanıyormuş, ne saçma, sonuçta iznini almışsın ama bebek erken gelmiş, ya da sen izin almadan doğuyorsa bu sefer önceki 8 hafta yanıyor sadece sonra kullanabileceğin 8 haftan kalıyomuş..
kızlar sizler iç çamaşırlarını değiştirdinizmi bazen acaba ondanda kaynaklanırmı diye düşünüyorum
slm kızlar nasılsınız bakalım?
allahım sana şükürler olsun ŞAFAK "100" heyyyyooooooooo yarından itibaren Allah izin verirse 2 hanelilere düşeceğimmmm
kızlar ben geldim tiroit sonuçlarımı aldık normal değerlere yaklaşmışız ama doktorumuz ilacın yetersiz geliyor dedi dozu artırdı saolsun canıma comcom hem oğluşumun etkilenme ihtimali düşüyor, hemde benim kilo alma hızım düşüyor bu ilaç sayesinde.
sonra sağlık ocağına gittik burada belediye hamilelere 6 ay sanırım ayda 12 lt süt veriyor. süt kartımızı aldık. cokacimcoook
geldim bile hayatımopuyorumnanaktan
denizcim beniim oğluşun kafası aşağıda mesanem felç oldu artık durup durup sanki saatlerdir tutuyomuşum tuvaletimi gibi ağrılar saplanıyosırnaşık şey
canım aman muhasebeciyle bir konuş ayrılmaktan kastın tamamen işi bırakmak ise raporun bittikten sonra bırakırsın yoksa doğum paranı alabiliyomusun bilmiyorum. 1,500 tl civarında bir doğum parası alacaz ssk dan.
malesef canım bende internette araştırdım bu durumun düzeltilmesi için çalışmalar varmış ama şu anki yönetmeliklere göre aynen dediğin gibi doğum erkende olsa sonrasında 8 hafta 40, haftana göre değil doğum haftana göre hesaplanıyo.
ya nazirecim göğüslerimde ve bedenimdeki büyüme yüzünden eski sütyenlerimi kullanamıyorum hatta 10 gün önce bir emzir me sütyeni aldım şu anda o bile sıkıyor. göğüs kısmı değilde seninde dediğin gibi alt beden kaburga kısmı mahvediyo beni
Yatcaz kalkcaz 99 olcan:hooray:
kızlar ben geldim tiroit sonuçlarımı aldık normal değerlere yaklaşmışız ama doktorumuz ilacın yetersiz geliyor dedi dozu artırdı saolsun canıma comcom hem oğluşumun etkilenme ihtimali düşüyor, hemde benim kilo alma hızım düşüyor bu ilaç sayesinde.
sonra sağlık ocağına gittik burada belediye hamilelere 6 ay sanırım ayda 12 lt süt veriyor. süt kartımızı aldık. cokacimcoook
hg canım. gözün aydın tuğbacım sonuçların iyi çıkmış hadi bakalım kilo konusunda bana faydası olmuyo daha ilk kullanmaya başladığım sıralar 2 sene kadar önce kilo bile aldırdı ama olsun allaha şükür bebeğime zararı yok ve şu an dengede :) önemli olan da o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?