2010 Nisan Anneleri

merhabalar hanimlar
ben seren ,25 ya$indayim
26 haftalik hamileyim
dogum 30 nisan dedi dr ama 41 haftanin sonu bu tarih :) o kadar beklemez herhalde benim oglan
ortasinda gelir diye du$unuyom
hatta 22 nisan du$unuyom :lepi:

16 aylikda bi kizim var , onda aklimda bi tarih vardi daha dogrusu $afak saydigim bi gun vardi , ve o gun dogdu kizim normal olarak tabiki

bakalim oglanda tutacakmi ayni yonntemsüprizzzzz

gelir gelmez çok konu$tum :) galiba

guzel payla$imlarda bulu$mak uzere

selam kızlar biz geldik:)))

sabah biraz temizlik yaptım ve kasılmalarım başladı yine bende dayanamadım evin burdaki doktora gittim...oğluşuma baktı doktor herşey yolunda dedi çok şükür..rahim ağzı kapalı erken doğum falan yok dedi:)))idrar tahlili yaptırdı oda iyi çıktı...normal kasılmalar bunlar bi sorun yok dedi..çokrahatladım..dünden beri baya kötüydü moralim(((bu arada oğluşum 957 gr olmuş:)))))

hoşgeldin canım..a.s.a.s.a.s.

ho$bulduk esros
niye agrin olunca moralin bozuldu kiz
bi sorununmu var rahimle ilgili :s

yani hamilelidke hep normal dioalr ya agri ya :) sen niye endi$elendin merak ettttim :)

bu arada nisan dan kiz nadir çikio :))
Alalh bagi$alsin oglu$unu

ben gdip $u listeye bakiyim bide

ho$bulduk esros
niye agrin olunca moralin bozuldu kiz
bi sorununmu var rahimle ilgili :s

yani hamilelidke hep normal dioalr ya agri ya :) sen niye endi$elendin merak ettttim :)

benim kasılma vardı çok ondan korkmuştum...

bu arada nisan dan kiz nadir çikio :))
Alalh bagi$alsin oglu$unu

ben gdip $u listeye bakiyim bide

sağol canım teşekkürler seninde allah bağışlasın evlatlarını..

anam deme okadra varmıymış fiyatı valla ben hiç bilmyrdum eee etkili ilaç ya ondandır:))))
doktorun kullanmana izin verdimi???
bak gör bir basla sabahları aç karnına bir tane al,ogun melek gibi dolanıyrosun etrafta...
ben o ilacı yazan doktoruma duacıyım,artık normalim valla....darısı başına....

benim kasılma vardı çok ondan korkmuştum...

sağol canım teşekkürler seninde allah bağışlasın evlatlarını..

saol canim

analiorum.. bende rahim hassasligi var di$tan açik bi parmak
ama Alalhtan uzun
yiende insan korkuyor
ikinci hamilleikde oluyomu$ bole bazen
bende her sanci da açilio saniodum ba$ta , paranoyaya baglami$tim iyice

zamanla ali$tim:bbo:

canım dikkatli ol ya yorgunlktan olmuştr o kasılmalar ....
oğluşnda kocaman olmuş mşlh ona....
rahim ağzı kapalı derken bunu muaynedemi anladı,yani benim doktorum şimdiye kadar böle bşi söleme gereği duymadı....sanırım çatala çıktın bunu öğrenmek için,benim fobim o nası yapcam bilmyrm ama 8.aydan sonra catı muaynesi var gözümde büyyo:)))

budebecim canım senlede aynı gidioz ikimizin şafağıda 91 gülüm yaa bakalım hangimiz önce doğuracaz..

canım ya bugün internetim birden gitti şimdi geldi daha doğrusu eşim yaptı şimdi.
ay canım ya doğum yaklaştıkça beni heyecan basıyo,bakalım hangimiz doğuracağız*sen sezaryan,normal bişey düşünüyomusun*dr un bişey söyledimi?boshayallersmile

ayyy funda deme ya bende öleyim hep rüyalarmda bebeğim ben ,ya sancı cekiyorum ya doğuruyrum.....acayip bşi bilinç altı sanırım bu yasadıklarımız....
bende merakla hangimiz önce doğurcaz diye bekliyrum....

Canım hoşgeldin hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
canım korkma bendede var aynı sancılar bir yerde okumuştum son aylarda doğum için alıştırma sancıları ve kasılmaları olurmuş büyüklerde ay sancıları diyo korkma sen olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…