merhabalar hanimlar
ben seren ,25 ya$indayim
26 haftalik hamileyim
dogum 30 nisan dedi dr ama 41 haftanin sonu bu tarih :) o kadar beklemez herhalde benim oglan
ortasinda gelir diye du$unuyom
hatta 22 nisan du$unuyom :lepi:
16 aylikda bi kizim var , onda aklimda bi tarih vardi daha dogrusu $afak saydigim bi gun vardi , ve o gun dogdu kizim normal olarak tabiki
bakalim oglanda tutacakmi ayni yonntemsüprizzzzz
gelir gelmez çok konu$tum :) galiba
guzel payla$imlarda bulu$mak uzere
ho$bulduk esros
niye agrin olunca moralin bozuldu kiz
bi sorununmu var rahimle ilgili :s
yani hamilelidke hep normal dioalr ya agri ya :) sen niye endi$elendin merak ettttim :)
bu arada nisan dan kiz nadir çikio :))
Alalh bagi$alsin oglu$unu
ben gdip $u listeye bakiyim bide
saoll annee sen propcyl mi kullanıyosun kilo aldırdığına göre? ben levatiron kullanıyom
bu arada kız özgeee doktora pulseti yazdırmayı unuttum bende girdim eczaneye alayım bari dedim 50 tl dediler yaa ne pahalı ilaçmış neyse hemen tanıdık eczacıya rica ettik yarına yazdıracak bana soalsun
benim kasılma vardı çok ondan korkmuştum...
sağol canım teşekkürler seninde allah bağışlasın evlatlarını..
selam kızlar biz geldik:)))
sabah biraz temizlik yaptım ve kasılmalarım başladı yine bende dayanamadım evin burdaki doktora gittim...oğluşuma baktı doktor herşey yolunda dedi çok şükür..rahim ağzı kapalı erken doğum falan yok dedi:)))idrar tahlili yaptırdı oda iyi çıktı...normal kasılmalar bunlar bi sorun yok dedi..çokrahatladım..dünden beri baya kötüydü moralim(((bu arada oğluşum 957 gr olmuş:)))))
budebecim canım senlede aynı gidioz ikimizin şafağıda 91 gülüm yaa bakalım hangimiz önce doğuracaz..
canım ya bugün internetim birden gitti şimdi geldi daha doğrusu eşim yaptı şimdi.
ay canım ya doğum yaklaştıkça beni heyecan basıyo,bakalım hangimiz doğuracağız*sen sezaryan,normal bişey düşünüyomusun*dr un bişey söyledimi?boshayallersmile
ben geldimmmm
Canım hoşgeldin hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallahmerhabalar hanimlar
ben seren ,25 ya$indayim
26 haftalik hamileyim
dogum 30 nisan dedi dr ama 41 haftanin sonu bu tarih :) o kadar beklemez herhalde benim oglan
ortasinda gelir diye du$unuyom
hatta 22 nisan du$unuyom :lepi:
16 aylikda bi kizim var , onda aklimda bi tarih vardi daha dogrusu $afak saydigim bi gun vardi , ve o gun dogdu kizim normal olarak tabiki
bakalim oglanda tutacakmi ayni yonntemsüprizzzzz
gelir gelmez çok konu$tum :) galiba
guzel payla$imlarda bulu$mak uzere
canım korkma bendede var aynı sancılar bir yerde okumuştum son aylarda doğum için alıştırma sancıları ve kasılmaları olurmuş büyüklerde ay sancıları diyo korkma sen olurmuselam kızlar biz geldik:)))
sabah biraz temizlik yaptım ve kasılmalarım başladı yine bende dayanamadım evin burdaki doktora gittim...oğluşuma baktı doktor herşey yolunda dedi çok şükür..rahim ağzı kapalı erken doğum falan yok dedi:)))idrar tahlili yaptırdı oda iyi çıktı...normal kasılmalar bunlar bi sorun yok dedi..çokrahatladım..dünden beri baya kötüydü moralim(((bu arada oğluşum 957 gr olmuş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?