kız sen nerdesin bakim.....
canım korkma ben 5. haftada çıktım o çatala korkulacak hiçbişeyi yok korkup kasarsan zor olurcanım dikkatli ol ya yorgunlktan olmuştr o kasılmalar ....
oğluşnda kocaman olmuş mşlh ona....
rahim ağzı kapalı derken bunu muaynedemi anladı,yani benim doktorum şimdiye kadar böle bşi söleme gereği duymadı....sanırım çatala çıktın bunu öğrenmek için,benim fobim o nası yapcam bilmyrm ama 8.aydan sonra catı muaynesi var gözümde büyyo:)))
bende hep kızımı görüyom rüyamda Kucağımda sarılıyorum sımsıkı bilinç altımız işteayyy funda deme ya bende öleyim hep rüyalarmda bebeğim ben ,ya sancı cekiyorum ya doğuruyrum.....acayip bşi bilinç altı sanırım bu yasadıklarımız....
bende merakla hangimiz önce doğurcaz diye bekliyrum....
hoşgeldin canımselam tekrar cici nisan anneleri
maral hosgeldin canim aramiza
merhabalar hanimlar
ben seren ,25 ya$indayim
26 haftalik hamileyim
dogum 30 nisan dedi dr ama 41 haftanin sonu bu tarih :) o kadar beklemez herhalde benim oglan
ortasinda gelir diye du$unuyom
hatta 22 nisan du$unuyom :lepi:
16 aylikda bi kizim var , onda aklimda bi tarih vardi daha dogrusu $afak saydigim bi gun vardi , ve o gun dogdu kizim normal olarak tabiki
bakalim oglanda tutacakmi ayni yonntemsüprizzzzz
gelir gelmez çok konu$tum :) galiba
guzel payla$imlarda bulu$mak uzere
saoll annee sen propcyl mi kullanıyosun kilo aldırdığına göre? ben levatiron kullanıyom
bu arada kız özgeee doktora pulseti yazdırmayı unuttum bende girdim eczaneye alayım bari dedim 50 tl dediler yaa ne pahalı ilaçmış neyse hemen tanıdık eczacıya rica ettik yarına yazdıracak bana soalsun
canım dikkatli ol ya yorgunlktan olmuştr o kasılmalar ....
rahim ağzı kapalı derken bunu muaynedemi anladı,yani benim doktorum şimdiye kadar böle bşi söleme gereği duymadı....sanırım çatala çıktın bunu öğrenmek için,benim fobim o nası yapcam bilmyrm ama 8.aydan sonra catı muaynesi var gözümde büyyo:)))
Canım hoşgeldin hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
canım korkma bendede var aynı sancılar bir yerde okumuştum son aylarda doğum için alıştırma sancıları ve kasılmaları olurmuş büyüklerde ay sancıları diyo korkma sen olurmu
ayyy funda deme ya bende öleyim hep rüyalarmda bebeğim ben ,ya sancı cekiyorum ya doğuruyrum.....acayip bşi bilinç altı sanırım bu yasadıklarımız....
bende merakla hangimiz önce doğurcaz diye bekliyrum....
canım ya ben bu aralar rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum.BEBEĞİM BEBEĞİM DİYE UYANIYORUM YADA EŞİM UYANDIRIYOR.GERÇEKTEN BİLİNÇ ALTI CANIM YA AKLIMIZDA HEP AYNI DÜŞÜNCE.ALLAH KORUSUN BEBEĞİME BİŞEY OLURMU,ERKEN DOĞUM OLURMU*hep aklımızdadi düşünceler bunlar.
birde ben şu 2 gündür akşam olunca sırtım ayaklarım çok ağrıyor ya dayanamıyorum bazen.sabahları ayağa kaltığımda yatktan ayaklarımın altı acıyor resmen....
bugün yüle lavanta sardım 1 tane denemek için iyi oldu canım.yarında mıknatıslarımı alı yapıştırırım bi arada fotosunu çeker eklerim........
kıyamam sana canım benim...doğum korkusu başladı ya artık normaldir...bugüne kadar şu test iyi çıkacakmı bu tahlil neolacak diye düşünmekten doğuma sıra gelmiyordu çok..
canım korkma sen dua et olurmu bol şekil değiştiryo bizim pıtırcıklar zaman zaman farklılıklar olacak tabiki
canım korkma ben 5. haftada çıktım o çatala korkulacak hiçbişeyi yok korkup kasarsan zor olur
bende hep kızımı görüyom rüyamda Kucağımda sarılıyorum sımsıkı bilinç altımız işte
hoşgeldin canım
rabim hepimizin yavrularını korusun inşallah..herzaman dua ediyorum...başı yukarıdaydı şimdi..böyle dursunda hep yan olunca kafası nerde acaba tersi dönmesin diye nasıl yatacağımı şaşırıyordum:)))))sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende kaçtım kocacığım geliyor..hepinizi öptüm şekerler:))))
saoll annee sen propcyl mi kullanıyosun kilo aldırdığına göre? ben levatiron kullanıyom
ben tefor kullanıyodum şimdi eutrox gibi bişey adı onu kullanıyorum. başta kilo yaptı baya artık dengeye girdi sanırım.
merhabalar hanimlar
ben seren ,25 ya$indayim
26 haftalik hamileyim
dogum 30 nisan dedi dr ama 41 haftanin sonu bu tarih :) o kadar beklemez herhalde benim oglan
ortasinda gelir diye du$unuyom
hatta 22 nisan du$unuyom :lepi:
16 aylikda bi kizim var , onda aklimda bi tarih vardi daha dogrusu $afak saydigim bi gun vardi , ve o gun dogdu kizim normal olarak tabiki
bakalim oglanda tutacakmi ayni yonntemsüprizzzzz
gelir gelmez çok konu$tum :) galiba
guzel payla$imlarda bulu$mak uzere
hg canım allah bağışlasın yavrularını da allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
canım dikkatli ol ya yorgunlktan olmuştr o kasılmalar ....
yok özgecim ultrasondan anlıyolar kesenin sonundan aşağı kadar görüyo heralde ki geçen ay ayrıntılıda dr rapora yazmış benim dr da bana söyledi cm ne kadar.
kızlar geldim gidiyorum olacak ama biraz işlerim var hepinize iyi akşamlar. napıyosunuz diye bakayım demişti. yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?