2010 Nisan Anneleri

canım korkma ben 5. haftada çıktım o çatala korkulacak hiçbişeyi yok korkup kasarsan zor olur
bende hep kızımı görüyom rüyamda Kucağımda sarılıyorum sımsıkı bilinç altımız işte
selam tekrar cici nisan anneleri

maral hosgeldin canim aramiza
hoşgeldin canım

hoşgeldin canım....

pulcet o kadar pahalımı yaaaa
ben gavisconu 5 tlye aldım

ultrasonda karnımdan bakarken söyledi canım...nasıl anladı bilmiyorum:bbo:belki kesenin çıkışını falan kastetmiştir ama tam olarak öyle dedi:))))bende o sandalyeden çok korkuyorum:çok üzgünüm:bu arada seni akşam rüyamda gördüm..seni ve tubayııı:)))))

sağol canım yaa...ne bileyim hareketleride biraz güçsüz gibi geldi meğer pozisyonundanmış:)))ondanda çok panik yaptım...

canım ya ben bu aralar rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum.BEBEĞİM BEBEĞİM DİYE UYANIYORUM YADA EŞİM UYANDIRIYOR.GERÇEKTEN BİLİNÇ ALTI CANIM YA AKLIMIZDA HEP AYNI DÜŞÜNCE.ALLAH KORUSUN BEBEĞİME BİŞEY OLURMU,ERKEN DOĞUM OLURMU*hep aklımızdadi düşünceler bunlar.
birde ben şu 2 gündür akşam olunca sırtım ayaklarım çok ağrıyor ya dayanamıyorum bazen.sabahları ayağa kaltığımda yatktan ayaklarımın altı acıyor resmen....
bugün yüle lavanta sardım 1 tane denemek için iyi oldu canım.yarında mıknatıslarımı alı yapıştırırım bi arada fotosunu çeker eklerim........

canım korkma sen dua et olurmu bol şekil değiştiryo bizim pıtırcıklar zaman zaman farklılıklar olacak tabiki

kıyamam sana canım benim...doğum korkusu başladı ya artık normaldir...bugüne kadar şu test iyi çıkacakmı bu tahlil neolacak diye düşünmekten doğuma sıra gelmiyordu çok..

MARAL hoşgeldin aramıza...
TUĞBACIĞIM tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım...
ÖZGECıĞıM iyi akşamlar....
kızlar nerdeyse aşk-ı memnu başlar ben yavaştan kaçayımmmmmmmmm

kıyamam sana canım benim...doğum korkusu başladı ya artık normaldir...bugüne kadar şu test iyi çıkacakmı bu tahlil neolacak diye düşünmekten doğuma sıra gelmiyordu çok..

aynen canım ya çok etkiliyo beni bu düşünceler.hepimiz sağlıcakla kucağımıza alsak bebeklerimizi başka bişey istemiyorum

canım korkma sen dua et olurmu bol şekil değiştiryo bizim pıtırcıklar zaman zaman farklılıklar olacak tabiki

rabim hepimizin yavrularını korusun inşallah..herzaman dua ediyorum...başı yukarıdaydı şimdi..böyle dursunda hep yan olunca kafası nerde acaba tersi dönmesin diye nasıl yatacağımı şaşırıyordum:)))))sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende çok korkuyorum bazen yanlış bişey yaparım bişeyu olur diye dokunurken bile bi yerine bişey olacak sanıyorum çok garip bi duygu demi:))

ho$bulduk arkadaslarr
çok misavirperversiniz vallla :) sevdim ben burayi

saolun guzel dualariniz için
hepimiz kolayca hayirlisiya yavrularimiza kavu$uruz in$alalhh

3. trimeste girenler var herhalde burda, bide ben girsdyim :))

ama kizlar 30 dan sonrasi daha zor gçio benden solemsi
yani vakit geçmek bilmio
35 den sonrasini hiç saymiomm :bbo:
o yzuden yakal$tik saymayin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…