2010 Nisan Anneleri

merhaba.... siz yoksunuz diye şubat ve mart annelerinde geziyordumda. marttakiler pek sıkıntılı yaa içim karardı. Koca ve kaynana problemleri var... çok şükür bizim topiğimiz pek bi mutlu:))

ya ben çok ii değilim bugünlerde. işten eve gelince resmen yıkılıyorum 1-2 saat dinlenmeden, hatta uyumadan kendime gelemiyorum. Hatta biraz ateşim çıkıyor. sonra ii oluyorum ama. çok ilginç yaa...

slm kızlar bizde sonunda gelebildik misafirlerim vardı bu akşam dayımlar geldi pat diye süpriz yaptılar çaya az önce gittiler nasılsınız bakalım

ya ben çok ii değilim bugünlerde. işten eve gelince resmen yıkılıyorum 1-2 saat dinlenmeden, hatta uyumadan kendime gelemiyorum. Hatta biraz ateşim çıkıyor. sonra ii oluyorum ama. çok ilginç yaa...

nazlıcım bende öyleyim ya bütün gün evde olmama rağmen akşam olunca sırt ağrısından duramıyorum.1-2 saat dinlendikyen sonra ancak kendime geliyorum.
ya kızlar bu arada bizim internette sanırım yavaşlık var diğer hiçbir sayfaya giremiyorum

bide selam verim cikiyom kizlar
sanirim hersey yolunda herkese allah rahatlik versin
tatli rüyalar
allaha emanet olun bebisler zemuszemus

slm kızlar bizde sonunda gelebildik misafirlerim vardı bu akşam dayımlar geldi pat diye süpriz yaptılar çaya az önce gittiler nasılsınız bakalım

slm dünürlerin dünürü hoşgeldin.benimde yarın eşimin dayısının kızları gelecekmiş akşam üstü yarın benimde misafirim olacak.canım lavantayı koydum tüle çift kurdeleyle kapattım.üzerine de nazar boncuğu diktim 1 tane yaptım sadece.yarında mıknatısımı alacağım.güzel olduzemuszemus

hoşbulduk nazlıcığım oyyy bendede bu aralar ateş basması oluyo gece yatarken canım valla sonlara doğru nasıl olacağız bakalım canımcım inşallah kucağımıza alınca kuzularımızı herşeyi unutacağız

reyhancığım hoşgeldin güle güle olacak biraz ama bende yeni girdim öpüyorum tatlısı

sıkıntılı günler başlıyor demekki. allahtan el işinde çalışmıyorum dayanamazdım herhalde...

kızlar ben kaçtım dayanamıyacağım yine yatak:)) kocişimin yanına uzanayım biraz.. böyle sakin akşamları arayacağız:)))

yardıma gelirim canım benim biraz yoruldum sanırım bitanem yaa belim acayip ağrıyo gerçi yorulcak bişeyde yapmadım ama ağırlaşıyoruz artık canımcım resmini bir ara ekle canım bakarız güle güle kullansın göktuşum bayanssulusmile bizde cumartesi köye gideceğiz canımcım eşimin amcasını götüreceğiz ızgara falan yapmaya belki kalırız orada belki döneriz gerçi geceye büyük ihtimal döneriz ben kendi yatağımda rahat ediyorum artık yatamıyorum başka yataktamirmirmirmir

kesinlikle dünürüm sıkıntılı günler başlıyor.ben hergün yürüyüşe çıkıyorumya artık o kadar fazla yoruluyorumki akşam artık ayakta duramıyorum....

özledim canım ya seni keşke biraz daha yakın olsaydık.canım eşimin bu dayısı ve kızları istanbuldan geldiler.biz tüp bebek tedavisindeyken onların yanında kalmıştık.oooo ne güzel yiyin bakalım ızgaraları....bi haftasonuda biz gelelim sizin orayada eşin bizim herşey var diyodu bi mangal partiside biz verelim

canım benim saolasın canım ne zamn isterseniz biz o zamn gideriz bitanem yeterki siz gidelim deyin valla eşimin ızgara takımı hazırdır hep kenarda canım çok severiz biz ızgara yapmayı hele yaz oldumu haftada 2 kez bile yaptığımız olur tamam canım köye gidelim bir gün canımcım biz sizi alırız evden kovanlıktan çıkarız canım benimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…