ya ben çok ii değilim bugünlerde. işten eve gelince resmen yıkılıyorum 1-2 saat dinlenmeden, hatta uyumadan kendime gelemiyorum. Hatta biraz ateşim çıkıyor. sonra ii oluyorum ama. çok ilginç yaa...
slm kızlar bizde sonunda gelebildik misafirlerim vardı bu akşam dayımlar geldi pat diye süpriz yaptılar çaya az önce gittiler nasılsınız bakalım
nazlıcım bende öyleyim ya bütün gün evde olmama rağmen akşam olunca sırt ağrısından duramıyorum.1-2 saat dinlendikyen sonra ancak kendime geliyorum.
ya kızlar bu arada bizim internette sanırım yavaşlık var diğer hiçbir sayfaya giremiyorum
bide selam verim cikiyom kizlar
sanirim hersey yolunda herkese allah rahatlik versin
tatli rüyalar
allaha emanet olun bebisler zemuszemus
slm dünürlerin dünürü hoşgeldin.benimde yarın eşimin dayısının kızları gelecekmiş akşam üstü yarın benimde misafirim olacak.canım lavantayı koydum tüle çift kurdeleyle kapattım.üzerine de nazar boncuğu diktim 1 tane yaptım sadece.yarında mıknatısımı alacağım.güzel olduzemuszemus
hoşbulduk nazlıcığım oyyy bendede bu aralar ateş basması oluyo gece yatarken canım valla sonlara doğru nasıl olacağız bakalım canımcım inşallah kucağımıza alınca kuzularımızı herşeyi unutacağız
reyhancığım hoşgeldin güle güle olacak biraz ama bende yeni girdim öpüyorum tatlısı
kızlar ben kaçtım dayanamıyacağım yine yatak:)) kocişimin yanına uzanayım biraz.. böyle sakin akşamları arayacağız:)))
yardıma gelirim canım benim biraz yoruldum sanırım bitanem yaa belim acayip ağrıyo gerçi yorulcak bişeyde yapmadım ama ağırlaşıyoruz artık canımcım resmini bir ara ekle canım bakarız güle güle kullansın göktuşum bayanssulusmile bizde cumartesi köye gideceğiz canımcım eşimin amcasını götüreceğiz ızgara falan yapmaya belki kalırız orada belki döneriz gerçi geceye büyük ihtimal döneriz ben kendi yatağımda rahat ediyorum artık yatamıyorum başka yataktamirmirmirmir
özledim canım ya seni keşke biraz daha yakın olsaydık.canım eşimin bu dayısı ve kızları istanbuldan geldiler.biz tüp bebek tedavisindeyken onların yanında kalmıştık.oooo ne güzel yiyin bakalım ızgaraları....bi haftasonuda biz gelelim sizin orayada eşin bizim herşey var diyodu bi mangal partiside biz verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?