2010 Nisan Anneleri

bu arada maral hoşgeldin aramıza canım şimdiden hayırlı doğumlar inşallah canımcım evet topiğimiz çok güzel bir yer paylaşımlarımız aynı olunca daha bir güzelleşiyo

tuğbacığım gözün aydın canımcım gerçi bu akşam bizi yanlız bıraktın girmedin topiğe ama neyse gerçi benimde misafirlerim vardı canım

köye çıkmayalım canım ne olur ne olmaz köy yolu artık doğumda hafiften yaklaşıyo korkarım ben.gerçi yol asfalt mı?

köye çıkmayalım canım ne olur ne olmaz köy yolu artık doğumda hafiften yaklaşıyo korkarım ben.gerçi yol asfalt mı?

canım asfalt bitanem köy yolu olarak çok az yol var gökçealiden gideceğiz sen biliyorsun o yolu canımcım asfalt yol ama köye gitmezsek pazarsuyunada gidebiliriz canım ayarlarız yerimseniben:asigim:

canım dünürcüğüm ben çıkıyorum bitanem yarın görüşrüz bitanesi çok belim ağrıdı canımcım öptük kızmla sizi kocaman

tamam dünür bir ara ayarlar gideriz.bak eşim diyo ne zaman gelecekler diyo*tamam tatlım sana iyi geceler.....tatlı rüyalar.....

günaydınn güzell nisan annelerii ve onlar gibi annelere sahip olduğu için şanslı bebekler... opuyorumnanaktan

canımm arkadaşım.. denizcim burdan da kutlıyıım dedim canımm :))

doğum günün kutlu olsun bitanemm... iyi ki doğdun.. iyi ki varsın.. iyi ki seni tanıdımm... nice mutlu senelere...

aaaa hayırdır sabah niyetine nası gördün merak ettim....

gunaydın kızlar
uykusuz gecen bır gecenın ardından merhaba

vaktınızı dınlenerek gecırın
o gunlerı cok arayacaksınız

bugunun tek tesellısı se
cennet kokulu meleklerınız olacak

canımm arkadaşım.. denizcim burdan da kutlıyıım dedim canımm :))

doğum günün kutlu olsun bitanemm... iyi ki doğdun.. iyi ki varsın.. iyi ki seni tanıdımm... nice mutlu senelere...

:kedi:
Çok teşekkürler Refişim.:kedi:
valla çok mutlu oldum...İyiki sende varsın.olumunekankayizsmileSeneye de bebişlerimizle kutlarız inşallah...opuyorumnanaktan

özge,aşkitom,deniz günaydın kızlarr..

aşkitom.. ahh canımm dinlenicezz de vaktim olsa.. ben bugünlerden dinlenme stoğu yapmamız gerektiğini biliyorumm çook iyii hemde. ama cnm 7 yaşında kızımın okul olayı malesef buna olanak tanımıyoo... yrın uyuycam bende ama öğlene kadar.. heyooo :))) ama bebişin sağlıklı iyi olsun da uykusuzluk da nazar boncuğunuz olsun ne diyelim..

gunaydın kızlar

bugunun tek tesellısı se

günaydın canım...
Yorucu bir gece :ecrin_bebek: olsun değer.Gelsinlerde sapasağlam...

günaydın kızlar....bi gecmişe bakayım....

Günaydın balımm

denizcim.. ne demek güzelim.. rica ederim.. inşallah cnm.. seneye bebişlerimizle üflicez o mumlarıı.. :dance: üflerler dimi kızz 9-10 aylık olcaklar inşallaahh hemen hemen :)) ayy düşünmesi bile güzell :asigim:

günaydın kızlar :)

denizcim doğumgününmüş :)
nice mutlu senelere..
sağlıkla, huzurla, eşinle, bebişinle, sevdiklerinle... :)
kusursuz bir yaş olsun inşallah..heep mutlu ol.

amınnnn bebek cnm

vallaha kucagına alınca herseyı unutuyormus
ılk bebegm oldugu ıcın cok tecrubesızm
ama yıllardır yavrum varmıs gıbı
ALLH SIZEDE NASIP ETSIN

Denız dogumgunun kutlu olsun

busenenın enguzel hedıyesı senınle

eŞınle mınık aılenle huzurlu ve mutluluk dolu bır hayat dılıyorum

gunaydın kızlar

bugunun tek tesellısı se

canım Allah yardımcın olsun :)
ilk günler en zoruymuş.. gittikçe kolaylaşacak, birbirinize alışacaksınız, ufaklık da düzenini kuracak diye düşün de rahatlatmaya çalış kendini..

hem diyorsun ya, o mis kokusu yetiyordur tüm yorgunlukları atmaya.
Allah uzun ömür versin evladına..
darısı da başımıza .. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…