aşkitom.. amiiin canımm...
zeynepçim.. dünürümm nasılsın cnım.. günaydınnn...
çok geçmiş olsun cnm.. ağırlaşıyoruz artık.. daha dikkatli daha temkinli hareket etmeliyizz.. inş. dediğin tarihe kadar sorunsuz varabilirsin cnım..Herkese günaydın kızlar..28.haftaya girmek üzere olan birisi olarak ben de cok mutluyum,7 aylık oldular maaşallah.cok alıştım ona..sabırsızlıkla bekliyorum,yatakiçi dönmelerim,yerden bişi almak,gece uykularım hep zorlaştı daha 2 -2,5 ay nası dayancam..dün ayakta azcık gezdim tansiyonum düştü 5-8 e...işe devam tabi ne yapalım.ben de 5 hft mı aktarmak istiyorum.18 marta kadar calışcam dayanabilirsem....:CüvCüv:
oy oy çok geçmiş olsun.. kızz seni terler basıyodu yaa nolduu.. kendi kendine nazar mı değdirdin.. eğer hastalık geliyosaçok dikkat et cnım.. üşüyosan giyin barii :) ıhlamur fln iç,dinlen .. inş. gelmeden geri döner gider cnım .. opuyorumnanaktan ben iyiyim cnımm... kızz senin doğum gününüdünür kontenjanından kutlucam zatenn.. ayıpsınn.. kaydirigubbakcemile3 hemeenn not alıyorumm :) benimde 14 şubat bu arada bilmiyorumkismilegünaydın tatlım :)
ay adettendir iyiyim diycem ama bi keyifsizlik var üstümde dünden beri
boğazlarım şişti, gözlerim yanıyor, üşüyorum..
ki hamileliğin başından beri sürekli terleyen biriydim, ateş basmasından don atlet oturuyordum evde, ama iki gündür bi tuhafım.. hasta olmasam diye dua ediyorum..
sen nasılsın tatlım
bana bak, 1 temmuz doğumgünüm.
ben de böyle kutlama isterim. hatta dünür olduğumuzdan, daha bile afilisini isterim lülülülülülü
kıskanç bir insanımdır :)) laelaelaelaelae
opuyorumnanaktan günaydın cnım. san da hayırlı cumalarr...günaydın arkadaşlar .....herkese hayırlı cumalar
günaydın cnımm opuyorumnanaktanKızla günaydııınnnn...
Denizcim doğum günün kutlu olsun...
aynen öyle oluyo canım,aslına saçmalık kaç kişi 40.haftasında doğuruyor ki...acaba doktor tarihi biraz öne yazabilir mi??mesela benim sattan daha önce gidiyo,doktor acaba rapor yazaken hangisini dikkate alacak??bir de böyle bir sorun varCADIARZUKızlaar mesela ben şimid 28 hafta 5 günlük hamileyim, 32 haftada değilde 37. haftada izin almak istiyorum o artan 5 haftayı doğum sonrasna eklemek hevesindeyim. Olaki bebek ben izine ayrıldıktan sonra 38 haftada doğdu, benim o izin aldığım 3 hafta yanıyormuş, ne saçma, sonuçta iznini almışsın ama bebek erken gelmiş, ya da sen izin almadan doğuyorsa bu sefer önceki 8 hafta yanıyor sadece sonra kullanabileceğin 8 haftan kalıyomuş..
günaydın kızlar....
denizcim doğum günün kutlu olsun.
benimde evde temizlik var yine öğlene kadar biterecekler iki kişi gelmişler:))) bende onlar gidince işe giderim artık toparlanıp geri dönerim:))
günaydın kızlar....
denizcim doğum günün kutlu olsun.
benimde evde temizlik var yine öğlene kadar biterecekler iki kişi gelmişler:))) bende onlar gidince işe giderim artık toparlanıp geri dönerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?