2010 Nisan Anneleri

aşkitom.. amiiin canımm...

zeynepçim.. dünürümm nasılsın cnım.. günaydınnn...

Herkese günaydın kızlar..28.haftaya girmek üzere olan birisi olarak ben de cok mutluyum,7 aylık oldular maaşallah.cok alıştım ona..sabırsızlıkla bekliyorum,yatakiçi dönmelerim,yerden bişi almak,gece uykularım hep zorlaştı daha 2 -2,5 ay nası dayancam..dün ayakta azcık gezdim tansiyonum düştü 5-8 e...işe devam tabi ne yapalım.ben de 5 hft mı aktarmak istiyorum.18 marta kadar calışcam dayanabilirsem....:CüvCüv:

aşkitom.. amiiin canımm...

zeynepçim.. dünürümm nasılsın cnım.. günaydınnn...

günaydın tatlım :)
ay adettendir iyiyim diycem ama bi keyifsizlik var üstümde dünden beri
boğazlarım şişti, gözlerim yanıyor, üşüyorum..
ki hamileliğin başından beri sürekli terleyen biriydim, ateş basmasından don atlet oturuyordum evde, ama iki gündür bi tuhafım.. hasta olmasam diye dua ediyorum..

sen nasılsın tatlım

bana bak, 1 temmuz doğumgünüm.
ben de böyle kutlama isterim. hatta dünür olduğumuzdan, daha bile afilisini isterim lülülülülülü
kıskanç bir insanımdır :)) laelaelaelaelae

günaydın kızlar.........

ayşecimm canım bende burdan da kutlayım dedim :)) iyiki doğdun tatlım .. iyiki seni tanımışım...yeni yaşında eşinle ve mehmet salihinle en güzel anlar sizin olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun cnm.. ağırlaşıyoruz artık.. daha dikkatli daha temkinli hareket etmeliyizz.. inş. dediğin tarihe kadar sorunsuz varabilirsin cnım..
oy oy çok geçmiş olsun.. kızz seni terler basıyodu yaa nolduu.. kendi kendine nazar mı değdirdin.. eğer hastalık geliyosaçok dikkat et cnım.. üşüyosan giyin barii :) ıhlamur fln iç,dinlen .. inş. gelmeden geri döner gider cnım .. opuyorumnanaktan ben iyiyim cnımm... kızz senin doğum gününüdünür kontenjanından kutlucam zatenn.. ayıpsınn.. kaydirigubbakcemile3 hemeenn not alıyorumm :) benimde 14 şubat bu arada bilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar .....herkese hayırlı cumalar
opuyorumnanaktan günaydın cnım. san da hayırlı cumalarr...
Kızla günaydııınnnn...

Denizcim doğum günün kutlu olsun...
günaydın cnımm opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

aysecim doğum günün kutlu olsun canım.bebişin eşin ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara tatlım alkisalkisalkis

herkese günaydın
bi kutlamalar felan sabah sabah allah neşenizi bozmasın,ayşeciğim doğum günün kutlu olsun.
boğazlarım ağrıyarak uyandım bu sabah ,pek keyfim yok ben yine hasta olucam sanırım.çok sık grip oluyorum kızlar bu kış 3.olacak benim.yahu hepte cumaya denk geliyo başlangıcı,şöyle hafta arası olsada işten izin alsam ama yok illa hafta sonum mahvolacak.evde bir sürü iş beni beklliyo hasta olursam nolucak bilmiyorum offf

aynen öyle oluyo canım,aslına saçmalık kaç kişi 40.haftasında doğuruyor ki...acaba doktor tarihi biraz öne yazabilir mi??mesela benim sattan daha önce gidiyo,doktor acaba rapor yazaken hangisini dikkate alacak??bir de böyle bir sorun varCADIARZU

günaydın güzel nisan anneleri hayırlı cumalar şimdiden herkese

o zaman sürekli doktorla diyolog halinde mi olmak gerekiyor bilemiyorum, acaba nst testinde falan az çok fikir edinebiliyorlar mıdır? Ben pazartesi dokrouma gidicem bu konuların hepsini sorayım..

Sattan önce giderse ne oluyor diye da sorayım, en azından fikrimiz olur mirmirmirmir

günaydın kızlar....
denizcim doğum günün kutlu olsun.

benimde evde temizlik var yine öğlene kadar biterecekler iki kişi gelmişler:))) bende onlar gidince işe giderim artık toparlanıp geri dönerim:))

ayşeciğim sanırım doğum günün bitanem doğum günün kutlu olsun rabbim bebişinle eşinle sağlıcaklı senelere daim etsin inşallah

günaydın kızlar....

benimde evde temizlik var yine öğlene kadar biterecekler iki kişi gelmişler:))) bende onlar gidince işe giderim artık toparlanıp geri dönerim:))

günaydın canım hoşgeldin :1hug:

günaydın kızlar....

Nazlıcım temizliğe gelenlerden memnun musun? Benimde yakın zamanda dip köşe için temizlik hizmeti almam lazım. Henüz araştırıyorum. Seninki firma falan mı?
a.s

günaydın kızlar nasılsınız?
denizcim doğumgünün kutlu olsun, oğluşunla en güzel yıllar senin olsunopuyorumnanaktan :asigim:

kızlar 2 gecedir ateş basmasıyla uyanıyorum yaaa bu normalmi kışın ortasında anlamadım valla birde sanki rüyalarım çoğaldı yine bu gece rüyamda sevgili dünürümü gördüm geziyorduk bir kızı ikimizde fene haşladık yanımızda sigara içtiği için ayyy çok ilginçti ordan çıkıyoruz meyve falan almaya gidiyoruz beraber mevsim yazmış ama huuu dünür nerelerdesin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…