Nazlıcım temizliğe gelenlerden memnun musun? Benimde yakın zamanda dip köşe için temizlik hizmeti almam lazım. Henüz araştırıyorum. Seninki firma falan mı?
a.s
kızlar 2 gecedir ateş basmasıyla uyanıyorum yaaa bu normalmi kışın ortasında anlamadım valla birde sanki rüyalarım çoğaldı yine bu gece rüyamda sevgili dünürümü gördüm geziyorduk bir kızı ikimizde fene haşladık yanımızda sigara içtiği için ayyy çok ilginçti ordan çıkıyoruz meyve falan almaya gidiyoruz beraber mevsim yazmış ama huuu dünür nerelerdesin canımcım
gunaydın kızlar
uykusuz gecen bır gecenın ardından merhaba
vaktınızı dınlenerek gecırın
o gunlerı cok arayacaksınız
bugunun tek tesellısı se
cennet kokulu meleklerınız olacak
günaydın tuğbacığım hoşgeldin canım benim nasılsın tatlısı dün gece gelemedin sohbete gerçi benimde dayoımlar falan gelmişti misafirim geldi pat diye geç girebildim nasılsın canım
TuĞbacıĞım nasılsın canım doĞum gÜnÜ nasıl geÇtİ.Özledİn mİ bİzİ*artık bİzde fazla duramıyoz sanırım pc baŞında..akŞam olunca yorgunluk ÇÖkÜyor
yok canım firma falan değil. burdan köyden geliyorlar. yani tabi kendi yaptığın gibi olmuyor. bana bir senedir falan sürekli geliyorlar. hercuma yarım gün. alıştım artık:)) ben hiç bişi yapmıyorum hafta içi. ayda da 100 tl veriyorum baya uygun yani..
yok canım firma falan değil. burdan köyden geliyorlar. yani tabi kendi yaptığın gibi olmuyor. bana bir senedir falan sürekli geliyorlar. hercuma yarım gün. alıştım artık:)) ben hiç bişi yapmıyorum hafta içi. ayda da 100 tl veriyorum baya uygun yani..
aşkitom seni yine yakalayamadım
meraba tatlımm iyi diyeyim iyi olayım:) doğumgünü güzeldi 4 aile bir aradaydık. 5 tanede ufaklık çok güzel geçti ama çok yoruldum sıpacıklar birbirine bakıp bakıp coştular ben tabi dayanamıyom seviyom hepsini sonrada yoruluyom. anneleri diyor sen kucaklama bir şey olur e dedim bende siz küçüklere hamileyken büyük çocuklarınızı kucağınıza almadınızmıkaydirigubbakcemile3valla eve erken geldik ama çok yorgundum giremedim neteopuyorumnanaktan
fundacım iyi olmaya çalışıyom dün gece ağladım biraz hamilelik işte takacak bişiler buldum eşimi de üzdüm. şimdi başım ağrıyokaydirigubbakcemile3 ay sorma canım nazar değdi gece sohbetleri çok sevkliydi oturmak zor oluyo artık
tuğbacığım canım bende çok duygulaştım bu aralar acayip oldum en ufak bir bez reklamında ayyy canım yaa falan deyip gözlerim doluyo eşim bazen gülüyo bana halime gerçekten hormonlar en yüksek seviyede sanırım bu aralar baya bir acayip oldum eşim iyi bişeyde dese ben ona bile heman kırılmak için yer arıyorum yaa rüyalar falan rabbim hayır etsin canım kıyamam ağlama canım benim kaanımızda ağlar sonra annesi
hayırlı cumalar yılın güzel annelerii nasılsınız herşey yolundadır inşşş
kızlar dr gittim benim ikiz gebelik olduğu için martın son haftasına kadar sorunsuz bir şekilde gidersem eğer sezeryana alıcak yani doğum 15 gün erken gerçekleşicekkk
sizlerde durumlar nasılll
bebişilerime ilk defa bir şeyler aldıkk ama baya aldık yani bi ara eklicem inşşşş
fundacım inan eşyaya, düzene, yemeğe,kocaya takacağın olduğunda mutlaka bişeylere takılıyosun şu hormonlar normale döndüğü zaman kocalara bi güzellik yapmak lazım çok çektiler bizdenkaydirigubbakcemile3
valla olmuyo böyle gece muhabbetlerini toparlamamız lazım. birgün hepimiz sözleşip pijama partisi yapalım topikte bence:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?