2010 Nisan Anneleri

günaydın tuğbacığım hoşgeldin canım benim nasılsın tatlısı dün gece gelemedin sohbete gerçi benimde dayoımlar falan gelmişti misafirim geldi pat diye geç girebildim nasılsın canım

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.....

geldim DÜNÜR geldim....kız kimi fırçaladık ay iyi olmuş sigara içmesin o da yanımızda hehehe....ay çok ilginç ya dün gecede ben seni gördüm rüyamda ayçok ilginç gerçekten bir yaz meyvesi yedik senle hemde ne kadar güzeldi........ana bu kadar olur dünürüz işte herbi şeyimiz aynı.....

ZEYNEPCıM geçmiş olsun canım.dikkat et kendine....
DENıZCıM doğum günün kutlu olsun.mehmet salihinle eşinle nice mutlu yıllara canım

TuĞbacıĞım nasılsın canım doĞum gÜnÜ nasıl geÇtı.Özledın mı bızı*artık bızde fazla duramıyoz sanırım pc baŞında..akŞam olunca yorgunluk ÇÖkÜyor

Nazlıcım temizliğe gelenlerden memnun musun? Benimde yakın zamanda dip köşe için temizlik hizmeti almam lazım. Henüz araştırıyorum. Seninki firma falan mı?
a.s

yok canım firma falan değil. burdan köyden geliyorlar. yani tabi kendi yaptığın gibi olmuyor. bana bir senedir falan sürekli geliyorlar. hercuma yarım gün. alıştım artık:)) ben hiç bişi yapmıyorum hafta içi. ayda da 100 tl veriyorum baya uygun yani..

ayyy dünürcüğüm ciddimisin bu kadar olur yaaa canım kızı tanımıyorum bir yere kafe tarzı giriyoruz sıck diye bişeyler içmek için orda ayyy bu kadar olur yaaa

uykum o kadar bölük bölük ki... ki hiç kıpırdamadan uyuyan ben. uyku kalmadı. rüyada yok hiç:)))
ama ateş basması fena halde bende de var. atletle yatıyorum eşimde kızıyor üşütceksin diye. incecik pijama bile giysem afakanlar basıyor...
atıyorum yorganı üzerimden hemen...

gunaydın kızlar
uykusuz gecen bır gecenın ardından merhaba

vaktınızı dınlenerek gecırın
o gunlerı cok arayacaksınız

bugunun tek tesellısı se
cennet kokulu meleklerınız olacak

aşkitom seni yine yakalayamadım

günaydın tuğbacığım hoşgeldin canım benim nasılsın tatlısı dün gece gelemedin sohbete gerçi benimde dayoımlar falan gelmişti misafirim geldi pat diye geç girebildim nasılsın canım

meraba tatlımm iyi diyeyim iyi olayım:) doğumgünü güzeldi 4 aile bir aradaydık. 5 tanede ufaklık çok güzel geçti ama çok yoruldum sıpacıklar birbirine bakıp bakıp coştular ben tabi dayanamıyom seviyom hepsini sonrada yoruluyom. anneleri diyor sen kucaklama bir şey olur e dedim bende siz küçüklere hamileyken büyük çocuklarınızı kucağınıza almadınızmıkaydirigubbakcemile3valla eve erken geldik ama çok yorgundum giremedim neteopuyorumnanaktan

TuĞbacıĞım nasılsın canım doĞum gÜnÜ nasıl geÇtİ.Özledİn mİ bİzİ*artık bİzde fazla duramıyoz sanırım pc baŞında..akŞam olunca yorgunluk ÇÖkÜyor

fundacım iyi olmaya çalışıyom dün gece ağladım biraz hamilelik işte takacak bişiler buldum eşimi de üzdüm. şimdi başım ağrıyokaydirigubbakcemile3 ay sorma canım nazar değdi gece sohbetleri çok sevkliydi oturmak zor oluyo artık

nazlıcım gerçekten çok uygunmuş iyi akıl etmişsin burda tam gün bir kerede 70-80 tl alıyorlar. doğumdan önce ben de alıcam evi dip bucak temizletmek içinCADIARZU

ay gerçekten uygunmuş.. Ben programımı yapayım iletişim bilgilerini senden alırım olur mu ki?

Bu arada doktorun kimdi senin, en son Egepol ile olan topikte konuşmuştuk sanırım. a.s

canım bazen gerçekten takacak bişey buluyoruz bende eşim bişeyi dediğimde yapmadığı zamanlar deli oluyorum ben hemen olsun diyorum adamın acelesi olmuyo tabi.benim gibi düzen manyağı birine sonra yaparız denirmiopuyorumnanaktan
nazar değdirdik gece muhabbetlerine nazarrrr

tuğbacığım canım bende çok duygulaştım bu aralar acayip oldum en ufak bir bez reklamında ayyy canım yaa falan deyip gözlerim doluyo eşim bazen gülüyo bana halime gerçekten hormonlar en yüksek seviyede sanırım bu aralar baya bir acayip oldum eşim iyi bişeyde dese ben ona bile heman kırılmak için yer arıyorum yaa rüyalar falan rabbim hayır etsin canım kıyamam ağlama canım benim kaanımızda ağlar sonra annesi

nazlıcım allah yardımcın olsun canım yaa şu hamilelik ateşi çok kötüymüş herkez öle dio.bende henüz çok şükür öle bişe yok ama arada banada mide yanmalarım gelio geceleri.dün akşamda belimin ağrısından öldüm resmen karnım taş kesildi sağ tarafımda bi ağrı vardı uykuya dalana kadar çektim durdum.ağırlaşmaya başladık büyük güne yaklaştık sorunlar giderek artıo.meleklerimiz allaha emanet..

fundacım inan eşyaya, düzene, yemeğe,kocaya takacağın olduğunda mutlaka bişeylere takılıyosun şu hormonlar normale döndüğü zaman kocalara bi güzellik yapmak lazım çok çektiler bizdenkaydirigubbakcemile3
valla olmuyo böyle gece muhabbetlerini toparlamamız lazım. birgün hepimiz sözleşip pijama partisi yapalım topikte bence:lepi:

ya canım sorma ben ağladıktan sonra oğluş üst üste 10-15 kere aynı yere vurdu çok korktum bişi oluyo diye ama sanırım hıçkırıyordu. o kadar çok ve sık hıçkırırmı bilmiyorum tabi. 3 sn arayla en az 10 kere aynı noktada hissettim çünkü bayağı panikledim o an. eşim de dedi bak sen ağladın diye kaan da ağlıyo ağlamasın onlar yaaabilmiyorumkismile

hayırlı cumalar yılın güzel annelerii nasılsınız herşey yolundadır inşşş
kızlar dr gittim benim ikiz gebelik olduğu için martın son haftasına kadar sorunsuz bir şekilde gidersem eğer sezeryana alıcak yani doğum 15 gün erken gerçekleşicekkk
sizlerde durumlar nasılll
bebişilerime ilk defa bir şeyler aldıkk ama baya aldık yani bi ara eklicem inşşşş

tarhancım yerim ben o ultrason görüntüsünü ne kadar farklı bi duygu allahımm bende dün ağladım biraz sulu göz oldum zaten bebeklerim o kadar çook hareket ettilerki çok korktum hiç durmadılar çıkacaklar sandımmm

hoşgeldin canım hadi hayırlısı bitanem gerçi bir çoğumuz sanırım sezeryan olacaklar falan mart sonu gibi doğuracak büyük ihtimalle en son doktorumuzda bize öyle demişti mart sonuna hazırlıklı olun diye hayırlısı canım resimleride en yakın zamnda bekliyoruz güle güle kullansın bebişlerin canımcım:1hug:

tuğbacığım o hıçkırıkmı oluyomuş o zamn bazen banada oluyo geceleri falan bilhassa ben çok korkuyorum bir yere 10 kere vuruyo ayyy ben nasılım varya hemen gidip yatıyorum bişeymi oluyo acaba diye korkumdan canım yaa rabbim inşallah vakitlerinde kucaklarımıza almayı nasip eğlesin inşallah

sağol zeyracım sağ salim gelsinlerde dünya ya ne olursa olsunn allahım bebeklerimizi korusun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsinn sende mi sezeryan olcan canım normal olmaz mıı kii

bencede bencedea.sa.sa.s

mutlaka bi akşam sözleşelim.pijama partisini verelima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…