2010 Nisan Anneleri

sağol zeyracım sağ salim gelsinlerde dünya ya ne olursa olsunn allahım bebeklerimizi korusun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsinn sende mi sezeryan olcan canım normal olmaz mıı kii

canım benim ben aslında çok isterdim normal olmasını ama ben tüp bebkle hamiş kaldım belki biliyorsun canımcım doktorum en son gittiğimde dedim nasıl olur falan diye oda bana bıraktı sonrada dediki tüp bebkler kıymetli bebk diye adlandırıyoruz aslında saçma her bebk kıymetlidir ama riske atmamak için bu kelime kullanılıyo sanırım bunun dedi anneanneannesi babası babannesi var falan dedi şaka yaptı yani onlarında kararı alıncak dedibilmiyorumkismile sonrada son bir ay bize ne gösteriyo şu an için erken dedi bakalım canım ben birde önceden apendisit ameliyatı geçirdim canım doktorum ona göre karar verecek ben birazda ona uymaya çalışacağım ama sezeryan olursa martın sonunda olucağım inşallah bitanem

canım biz iyiyiz sen nasılsın*dün aklıma geldin nerelerde dedim merak ettim....nasılsın canım bebeklerin nasıl kiloları falan iyimi*canım sen rahatça yürüyebiliyomusun*ben artık yolda tıkanır oldum

ay zeyracım sezeryanmı düşünüon benim gibi tatlım.benimde salı günü randevümda doktor sölecek doğumla ilgili herşeyi.acaba banada mart sonumu diyecek ayy heyecanlandım valla.ne kadar geri geldikçe okadar heyecanlanıorum.

budebecim nasılsın tatlım?biz senle zaman olarak aynı giidoz sana doktorun doğum zamanıyla ilgili bişey söledimi merak ettim canım?

gunaydin hanimlar ..

nasilsiniz , bebi$ler bol tepiniomuu

bi$ey sorcam ben size:kedi:

aranizda su fazlaligi sorunu olan avrmi ?? ..

keşke benim dr umda konuşsa ama bizim dr 34. haftadan sonra konuşuyor bu doğum işini.ben normal epidural olsun diyodum ama artık korkmaya başladım ya sanki sezaryan daha garanti olcakmış gibime geliyor nedense:1rolleyes:

budebecim nasılsın tatlım?biz senle zaman olarak aynı giidoz sana doktorun doğum zamanıyla ilgili bişey söledimi merak ettim canım?

iyiyim tatlım sen nasılsın?dün akşam bel ağrın olmuş geçmiş olsun canım.yok canım ya benim dr konuşmuyor.34. haftadan sonra konuşuyor genelde.be korkmaya başladım ya epidural normal istiyodumya....bana dr gebe kalmadan önce senin çatın dar demişti normal doğum olmaz demişti.:sm_confused:

bizde iyiyiz budebecim kiloları normalmiş kızım 1300 oğluşum 1100 dr iiyi gidiyo dedi sizde kilolar n alem deee kaç kg oldu minişlerrr

kizlar ben kizimi noraml epidural dogurdum
çok kolay di
yani dogum bu tabiki zor ama sanci çekmem falan az surdu
tavsiye ederim
guclubacismile

canım hoşgeldin neden bu kadar ara verdin özlettin kendini asıl ben senin ikizlerini yerim topiğimizin tek ikiz hamilesisi sensin dikkat et kendineopuyorumnanaktan

canım ya internette hep hıkçırığı hissedeceğimizden bahsediyo bende heralde hıçkırıyodur dedim çünkü kafası aşağıda bebişin ve bende aşağıda 10 kere çok düzenli vuruş hissettim eğer burnuyla aynı noktaya vurma çalışması yapmıyosa bizim sıpacık hıçkırıktır o diye düşündüm. kaydirigubbakcemile3 ama bende çok korktum hemen duruşumu değiştirdim:ecrin_bebek:

dünür senle aldığımız benim pembe senin mavi olanları giyelim:lepilumunekankayizsmile

ooooo buna nispet derler hanımlar :roflol: :roflol:

kizlar ben kizimi noraml epidural dogurdum
çok kolay di
yani dogum bu tabiki zor ama sanci çekmem falan az surdu
tavsiye ederim
guclubacismile

canım biraz anatsana epidural normali.sancın geldi gittin hastaneye hemen iğneni vuruyolarmı yoksa biraz açılma olduktan sonra mı iğne vuruyolar.birde iğne vurulduktan sonra sancı hissediyomusun,ıkınabiliyomusun*biraz fazla soro sordum ama çok merak ediyorum bu doğumu.yengemde böyle doğurdu ama ayrıntılarını vermiyo*

hoşgeldin maralcımmm su fazlalığımı yeni duydum
zeyracım hayırlısı olsun canım bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değiilll

günaydın canım
bizden iyilik sen nasılsın*
bende öyle bi durum yok canım.....

bende iyyim canim nolsun
biri kucakda biri karnimda çocuklarla ugrasiom :)

aman olamsin canim :)) sorunsuz bi hamilelik geçirn hepiniz
olan varsa dr nasil yol izlio diycekdim
bende varda , detayli eko yaptilar , sebebini bulamadilar
oglum iyi Alalhtan
$u an sebepsiz gorunuyo bakalim :1rolleyes:

bizde iyiyiz budebecim kiloları normalmiş kızım 1300 oğluşum 1100 dr iiyi gidiyo dedi sizde kilolar n alem deee kaç kg oldu minişlerrr

oooo maşallah canım.kızın oğluna biraz daha baskın çıkmış.ben en son 26+1 de gittim canım 1 kilo 15 gramdı oğlum.

ayy şımarıcam tarhancımm bu aralar pek otutramıyom iyice şiştimm yatakda dönmek de dahi zorlanıyomm allah yardımcımız olsunnn o yüzden pek gelemiyom pc laptop ama yinede oturmam gerekk

gelinciğim canım evet bundada sanırım seninle hem fikiriz bitanem ben normali düşünmüyorum çünkü inan o cesareti bulamıyorum kendimde birde doktorların çoğu bana çatın dar falan dedi tedavi aşamasında bitanem rabbim izin verirse sezeryan düşünüyorum ama tam belli değil şu an birde ben genel sezeryan düşünüyorum ilk spinaldi sonra genele döndüm nedense

kızım oğluşu alta tarafa atmış kendi üst köşeye geçmiş kilosuda fazla ohh ne fena bi kız ya bu anne karnında böyleyse gelince neler yaparr amaninnnnnnn
seninde kilosu iyiymiş canımm maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…