sağol zeyracım sağ salim gelsinlerde dünya ya ne olursa olsunn allahım bebeklerimizi korusun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsinn sende mi sezeryan olcan canım normal olmaz mıı kii
bencede bencedea.sa.sa.s
mutlaka bi akşam sözleşelim.pijama partisini verelima.s
hayırlı cumalar yılın güzel annelerii nasılsınız herşey yolundadır inşşş
kızlar dr gittim benim ikiz gebelik olduğu için martın son haftasına kadar sorunsuz bir şekilde gidersem eğer sezeryana alıcak yani doğum 15 gün erken gerçekleşicekkk
sizlerde durumlar nasılll
bebişilerime ilk defa bir şeyler aldıkk ama baya aldık yani bi ara eklicem inşşşş
dünür senle aldığımız benim pembe senin mavi olanları giyelim:lepilumunekankayizsmile
ay zeyracım sezeryanmı düşünüon benim gibi tatlım.benimde salı günü randevümda doktor sölecek doğumla ilgili herşeyi.acaba banada mart sonumu diyecek ayy heyecanlandım valla.ne kadar geri geldikçe okadar heyecanlanıorum.
budebecim nasılsın tatlım?biz senle zaman olarak aynı giidoz sana doktorun doğum zamanıyla ilgili bişey söledimi merak ettim canım?
gunaydin hanimlar ..
nasilsiniz , bebi$ler bol tepiniomuu
bi$ey sorcam ben size:kedi:
aranizda su fazlaligi sorunu olan avrmi ?? ..
canım hoşgeldin neden bu kadar ara verdin özlettin kendini asıl ben senin ikizlerini yerim topiğimizin tek ikiz hamilesisi sensin dikkat et kendineopuyorumnanaktantarhancım yerim ben o ultrason görüntüsünü ne kadar farklı bi duygu allahımm bende dün ağladım biraz sulu göz oldum zaten bebeklerim o kadar çook hareket ettilerki çok korktum hiç durmadılar çıkacaklar sandımmm
tuğbacığım o hıçkırıkmı oluyomuş o zamn bazen banada oluyo geceleri falan bilhassa ben çok korkuyorum bir yere 10 kere vuruyo ayyy ben nasılım varya hemen gidip yatıyorum bişeymi oluyo acaba diye korkumdan canım yaa rabbim inşallah vakitlerinde kucaklarımıza almayı nasip eğlesin inşallah
dünür senle aldığımız benim pembe senin mavi olanları giyelim:lepilumunekankayizsmile
kizlar ben kizimi noraml epidural dogurdum
çok kolay di
yani dogum bu tabiki zor ama sanci çekmem falan az surdu
tavsiye ederim guclubacismile
günaydın canım
bizden iyilik sen nasılsın*
bende öyle bi durum yok canım.....
bizde iyiyiz budebecim kiloları normalmiş kızım 1300 oğluşum 1100 dr iiyi gidiyo dedi sizde kilolar n alem deee kaç kg oldu minişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?