2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım canın sağolsun sanada yollayalım hemen mavisinden canım fundanınkinden ne güzel olur kız annelerine benim aldığımdan erkelere fundanınkinden alırız ne olacak ki

ayy şımarıcam tarhancımm bu aralar pek otutramıyom iyice şiştimm yatakda dönmek de dahi zorlanıyomm allah yardımcımız olsunnn o yüzden pek gelemiyom pc laptop ama yinede oturmam gerekk

bencede canım biraz daha fazla gir özlüyoruz seni.....ikizleri merak ediyoruz

maşallah semacığım canım bebişlerine kıyamam ben onlara ne güzelde görünüyolardır şimdi onlar ultrasyonda oyun bile oynuyolardır aralarında yaa canlarım benim

anlatiyim tabi canim
sancim olunca hastaneye gittim , bende 8. aydan itibaren 1 parmak açiklik vardi zaten
40. haftamda gittim i$te sanciyla 2 cm dediler
nst ye abkmak için odaya aldialr
sonra 3 parmak oldu , dogum odsina geçtik , anestezistleri bekeldim epidural için
saate bakmadim ama bi 15 dk falan sonra etksini gosterdi ilaç , agrim azalrak geçti
anestezsitler giitignde 4 cm olmu$tu , normalden hizli ilerledi benim dogum ilk olamsina ragmen

nst de snacialri goruyodum dag gibi yukseliodu :) ama ben hissetmiodum
uyukalmi$im bi ara , e$im resmimi çekmi$ :))) kanitim bile var

9-10 cm de de doguma geçtik
ebe nst de sanci goruyo ya , sanci gelince uç defa ikinion nefsini topalyip
sanci yokken derin derin nefes alion
ben ikinamada zorlanamdim , çunku sanciyi az çekdigim için gucum kuvvetim yerindeydi
kizim da bu arada 3.800 gr di
diki$ler biraz acidi oda geçti :)
hepsi geçti gerçide neysee

kızlar bişey sorcam ya bebeğinizin elini,kolunu,başını nerde olduğunu anlayabiliyormusunuz*mesala elini oynatıyor falan bunları hissedebiliyomusunuz*

dr ultrasyona bakıyodu ikisi hareket halindeydi dr içerde oyun mu oynuyolar dedii oradayken başlamışlar herhalddee ikisi birden hareket edince içim bi tuhaf oluyo rabbim ne büyük aynı anda iki farklı hareket kız çok hareketli oğlan daha yavaş ve sessiz ilerliyooo

Kızlar normal doğumun kolay geçmesi çoğu zaman duygusalmış, yani doğumun başladığını anladığımızda, kolay geçecek, hemen doğum olacak diye düşünürsek ve reahat olursak gerçekten kolay oluyormuş, ama sancı anında korkarsak, vücudumuz kasındığından ve stress olduğumuz için açılmama olmama ve saatlerce sancı çekme riskimiz artıyormuş...

Yani anlar anlamaz, sağlıklı doğum olacak deyip bir avazda niyetiyle bebekleri dünyaya getireceğiz umarım... Ha bir de doğum sırasında ne dilersen olurmş diye bir inanış var, o da aklımızda bulunsun..

hoşgeldin maralcımmm su fazlalığımı yeni duydum
zeyracım hayırlısı olsun canım bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değiilll

hb canim
oglum iyi $ukur
ama su afzla olunca uterus normalden buyuk oluyo
vede son ahfatlarda erekn kasilmalara yol açiomu$
usterus ta$iyamiomu$ agir geliomu$
yani erken dogum tehlieksi var

selam kızlar..
Ayşecim doğum günün kutlu olsun...Allah çoook uzun mutlu ömürler versin ailenle:))))

bak bu dogru olabilir bircem
az once dedigim gibi ben sanci hissetmedim dogru duzgun , uyyodum rahim açiliirken
ondan mi çabuk odluki dogum :)

açabuk dedigim 6-7 saat surdu kzialr
ama dr alr için bu erken yani hizli erken deilde CADIARZU

kızlar bişey sorcam ya bebeğinizin elini,kolunu,başını nerde olduğunu anlayabiliyormusunuz*mesala elini oynatıyor falan bunları hissedebiliyomusunuz*

ben anlamiom valla canim
kizimdada anlamiodum $imdide anlamiom
benim anlamam kit galiba biraz :))

ama geeçen gun dr eko aypiodu
ekranda topugu vardi sadece
o sirada tekme hissettim
topuguyla tekmeledigini gordum yani sırnaşık şey

maralcım herşey yolunda gider inşş zamanında doğum gerçekleşir sağ salim yeryzüne gelir oğluşunnn

dünürcüğüm bende anlamıyorum canım hatta başı toplanıyo bir yere falan diyolar ben sanırım çok acmiyim hiç anlamıyorum başımı bacağımı canımcım

ay canım maşallah demek bişey hissetmedin.uykuya bile dalmışsın hı....ay böyle doğum yapacağımı bilsem ben biran olsun düşünmezdim ya ne güzel....ben önceden hamile kalmazdan evvel sezaryan olsun diyodum eşimde adı üstünde normal, normal olsun diyodu.şimdi ben epidural normal istiyorum eşim riske atmayalım sezaryan olsun diyor....dr umda bana takılıyo seni bağırta bağıta doğurtcam diyor....opuyorumnanaktan

kızlar sizlere doyum olmaz ben youldum biraz uzanayım sizleri allaha emanet ediyom bebişler sağsalim bir şekilde zamanında dünya ya gelirler inşşşş nasıl olursa olsun doğum onlar sağlıklı olsundabizler herşeye razıyızzz

dünürcüğüm bende anlamıyorum canım hatta başı toplanıyo bir yere falan diyolar ben sanırım çok acmiyim hiç anlamıyorum başımı bacağımı canımcım

canım banada başının olduğu yer sert olur diyorlardı ama şimdi benim karnımın her yeri sert anlayamıyorum yani bende

canım dinlen sen biz çift canlıyız sen 3 canlı...daha çabuk yorulursun.dikkat et kendine tatlım.arada da gir bizi senden habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…