2010 Nisan Anneleri

görüşrürüz semacığım bende gideyim dinleneyim birazcık öptüm herkesi görüşürüz teyzoşlar

bende kaçiom kizlar
kizimi bakiciya birakiom oglan erken gelmesin diye

sonra goru$uruz

tuğbacığım canın sağolsun sanada yollayalım hemen mavisinden canım fundanınkinden ne güzel olur kız annelerine benim aldığımdan erkelere fundanınkinden alırız ne olacak ki
olmaz öyle ısmarlama cicim birlikte çıkıp kolkola almanın tadı başkakaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorcam ya bebeğinizin elini,kolunu,başını nerde olduğunu anlayabiliyormusunuz*mesala elini oynatıyor falan bunları hissedebiliyomusunuz*
valla ben hissedemiyom yalnız son kontrolde bebeğin başı aşağıda gövdesi sağ yandaydı. ve ben sağ tarafımda resmen sarsılıyodum hareket ettiğinde. ve aşağıyaysa daha çok baskı ve dolgunluk hissim vardı. bundan sonra belki anlayabilirim. en güçlü hareketler sanırım sandığımız gibi ayaklarla değil beden hareketlerinde oluyo. bizim tekme dediğimiz çoğu hareket aslında ayaklardan gelmiyo sanırım:dance:

budebecim sağol canım bugün daha iyiyim ama ara ara yine kasılma hissediorum sağ tarafımda.normalmiş gerçi bunlar.doğuma hazırlıomuş rahim kendini.rabbim yardımcımız olsun zorlu süreç başlıo.çalışmasam evde yatarak geçiririm ama çalışınca zor oluyo.zaten pek bi korkak oldum buaralar.erken doğum dan çok korkuyom

zeyracım bu kadar olur yaa banada doktrum başta çatın dar normal doğum yapamazsın dedi.bende canıma minnet zaten korkuyom demiştim.ilerde görecez demişti.salı günü bakalım belli olcak.epidural sezeryan düşünüom bakalım.

maral ne güzel anlatmışsın canım ya ama ben epidural normale bile cesaret edemiom.sancımı hiissetmeden nasl ıkınırım die düşünüp duruyom.allah bizi tek ağrıyla kurtarsın inşallah.doğumun her şekli zor.umarım doğumdan sonrada çekmeyiz.

Çok teşekkürler canım benim.İyiki bende seni tanımışım.....
Bizde seni öpüyoruz

çok teşekkürler canım.İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…