olmaz öyle ısmarlama cicim birlikte çıkıp kolkola almanın tadı başkakaydirigubbakcemile3tuğbacığım canın sağolsun sanada yollayalım hemen mavisinden canım fundanınkinden ne güzel olur kız annelerine benim aldığımdan erkelere fundanınkinden alırız ne olacak ki
valla ben hissedemiyom yalnız son kontrolde bebeğin başı aşağıda gövdesi sağ yandaydı. ve ben sağ tarafımda resmen sarsılıyodum hareket ettiğinde. ve aşağıyaysa daha çok baskı ve dolgunluk hissim vardı. bundan sonra belki anlayabilirim. en güçlü hareketler sanırım sandığımız gibi ayaklarla değil beden hareketlerinde oluyo. bizim tekme dediğimiz çoğu hareket aslında ayaklardan gelmiyo sanırım:dance:kızlar bişey sorcam ya bebeğinizin elini,kolunu,başını nerde olduğunu anlayabiliyormusunuz*mesala elini oynatıyor falan bunları hissedebiliyomusunuz*
günaydın kızlar :)
denizcim doğumgününmüş :)
nice mutlu senelere..
sağlıkla, huzurla, eşinle, bebişinle, sevdiklerinle... :)
kusursuz bir yaş olsun inşallah..heep mutlu ol.
günaydın arkadaşlar .....herkese hayırlı cumalar
slm kızlar nasılsınız
Kızla günaydııınnnn...
Denizcim doğum günün kutlu olsun...
AYSECİM.....
Canım iyki doğdun nice mutlu yıllara....
kocaman öpüyorum seni.....
günaydın kızlar.........
ayşecimm canım bende burdan da kutlayım dedim :)) iyiki doğdun tatlım .. iyiki seni tanımışım...yeni yaşında eşinle ve mehmet salihinle en güzel anlar sizin olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
aysecim doğum günün kutlu olsun canım.bebişin eşin ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara tatlım alkisalkisalkis
günaydın kızlar....
denizcim doğum günün kutlu olsun.
benimde evde temizlik var yine öğlene kadar biterecekler iki kişi gelmişler:))) bende onlar gidince işe giderim artık toparlanıp geri dönerim:))
ayşeciğim sanırım doğum günün bitanem doğum günün kutlu olsun rabbim bebişinle eşinle sağlıcaklı senelere daim etsin inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?
denizcim doğumgünün kutlu olsun, oğluşunla en güzel yıllar senin olsunopuyorumnanaktan :asigim:
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.....
geldim DÜNÜR geldim....kız kimi fırçaladık ay iyi olmuş sigara içmesin o da yanımızda hehehe....ay çok ilginç ya dün gecede ben seni gördüm rüyamda ayçok ilginç gerçekten bir yaz meyvesi yedik senle hemde ne kadar güzeldi........ana bu kadar olur dünürüz işte herbi şeyimiz aynı.....
ZEYNEPCİM geçmiş olsun canım.dikkat et kendine....
DENİZCİM doğum günün kutlu olsun.mehmet salihinle eşinle nice mutlu yıllara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?