Denız dogumgunun kutlu olsun
busenenın enguzel hedıyesı senınle
eŞİnle mınık aılenle huzurlu ve mutluluk dolu bır hayat dılıyorum
gunaydin hanimlar ..
nasilsiniz , bebi$ler bol tepiniomuu
bi$ey sorcam ben size:kedi:
aranizda su fazlaligi sorunu olan avrmi ?? ..
budebecim sağol canım bugün daha iyiyim ama ara ara yine kasılma hissediorum sağ tarafımda.normalmiş gerçi bunlar.doğuma hazırlıomuş rahim kendini.rabbim yardımcımız olsun zorlu süreç başlıo.çalışmasam evde yatarak geçiririm ama çalışınca zor oluyo.zaten pek bi korkak oldum buaralar.erken doğum dan çok korkuyom
zeyracım bu kadar olur yaa banada doktrum başta çatın dar normal doğum yapamazsın dedi.bende canıma minnet zaten korkuyom demiştim.ilerde görecez demişti.salı günü bakalım belli olcak.epidural sezeryan düşünüom bakalım.
slm kızlar nasılsınız
ya canım sorma ben ağladıktan sonra oğluş üst üste 10-15 kere aynı yere vurdu çok korktum bişi oluyo diye ama sanırım hıçkırıyordu. o kadar çok ve sık hıçkırırmı bilmiyorum tabi. 3 sn arayla en az 10 kere aynı noktada hissettim çünkü bayağı panikledim o an. eşim de dedi bak sen ağladın diye kaan da ağlıyo ağlamasın onlar yaaabilmiyorumkismile
budebecim sağol canım bugün daha iyiyim ama ara ara yine kasılma hissediorum sağ tarafımda.normalmiş gerçi bunlar.doğuma hazırlıomuş rahim kendini.rabbim yardımcımız olsun zorlu süreç başlıo.çalışmasam evde yatarak geçiririm ama çalışınca zor oluyo.zaten pek bi korkak oldum buaralar.erken doğum dan çok korkuyom
zeyracım bu kadar olur yaa banada doktrum başta çatın dar normal doğum yapamazsın dedi.bende canıma minnet zaten korkuyom demiştim.ilerde görecez demişti.salı günü bakalım belli olcak.epidural sezeryan düşünüom bakalım.
Kızlar normal doğumun kolay geçmesi çoğu zaman duygusalmış, yani doğumun başladığını anladığımızda, kolay geçecek, hemen doğum olacak diye düşünürsek ve reahat olursak gerçekten kolay oluyormuş, ama sancı anında korkarsak, vücudumuz kasındığından ve stress olduğumuz için açılmama olmama ve saatlerce sancı çekme riskimiz artıyormuş...
Yani anlar anlamaz, sağlıklı doğum olacak deyip bir avazda niyetiyle bebekleri dünyaya getireceğiz umarım... Ha bir de doğum sırasında ne dilersen olurmş diye bir inanış var, o da aklımızda bulunsun..
selam kızlar..
Ayşecim doğum günün kutlu olsun...Allah çoook uzun mutlu ömürler versin ailenle:))))
biz geldik :))
denizz.. kuzum buralar tebrik msj larınla dolmuş :)) maşallah.. maşallahh... ayağımı sürüdüm sabah da ondan sanırım :))))
kızlar az önce evi silerken viledayla siliyorum karnıma bi ağrı gird, kasık ağrısı gibi korktum sizde de oluyomu?sanırım zorladım kendimi...şimdi yok ama acaba iş yapmamızda mı zorlaşıcak ve ya yapmasakmı*
slm kızlar nasılsınız
biz geldik :))
denizz.. kuzum buralar tebrik msj larınla dolmuş :)) maşallah.. maşallahh... ayağımı sürüdüm sabah da ondan sanırım :))))
ayse cim doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara inş. seneye bebişinle beraber kutlayacaksın doğum gününü
kızlar az önce evi silerken viledayla siliyorum karnıma bi ağrı gird, kasık ağrısı gibi korktum sizde de oluyomu?sanırım zorladım kendimi...şimdi yok ama acaba iş yapmamızda mı zorlaşıcak ve ya yapmasakmı*
canım sen ne zaman izne ayrılacaksın*hatırladığım kadarıyla doğumdan sonra çalışmayacaktın dimi*canım kasık ağrısı dediğin gibiymiş evet.inşallah hepimişz zamanında alırız bebeklerşmizi kucağımıza.....:Saruboceq:
iiyim rabiacım.. siz nasılsınız bakalım oğluşla? :))
denizcim.. hayırlı olsun 1001. mesaın da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?