2010 Nisan Anneleri

canım sen ne zaman izne ayrılacaksın*hatırladığım kadarıyla doğumdan sonra çalışmayacaktın dimi*canım kasık ağrısı dediğin gibiymiş evet.inşallah hepimişz zamanında alırız bebeklerşmizi kucağımıza.....:Saruboceq:

biz geldik :))

denizz.. kuzum buralar tebrik msj larınla dolmuş :)) maşallah.. maşallahh... ayağımı sürüdüm sabah da ondan sanırım :))))

kızlar az önce evi silerken viledayla siliyorum karnıma bi ağrı gird, kasık ağrısı gibi korktum sizde de oluyomu?sanırım zorladım kendimi...şimdi yok ama acaba iş yapmamızda mı zorlaşıcak ve ya yapmasakmı*

slm kızlar herkese hayırlı cumalara.s.

benimde oluyor geceleri özellikle belli aralıklarla aynı yere vuruyor ben basta anlamdım o olduğunu ama elımı koyunca anladım hıçkırık mı o :uhm:

kızlar doğum konuşmaya başlamıssınız ben daha hiç konuşmadım o konuyu ne istediğimide bilmiyorum ne yapacağımıda bilmiyorum:sm_confused:

Evet dediklerin çok doğru katılıyorum hepsine tek tek...Kurstaki ebe de aynısını söyledi...

biz geldik :))

denizz.. kuzum buralar tebrik msj larınla dolmuş :)) maşallah.. maşallahh... ayağımı sürüdüm sabah da ondan sanırım :))))

hoş geldin canım nasılsın

galiba işler zorlaşacak ya dun bende yemek temizlik yaptım aksam belım felaket agrıdı bı taraftan dıger tarafa dönemedım kolay kolay dıkkat et ende canım zorlanırsan yapma

ayse cim doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara inş. seneye bebişinle beraber kutlayacaksın doğum gününü

Oyyy olmaz mıı?Nasıl oluyor hemde?Dinlen birazcık uzan ...

iiyim rabiacım.. siz nasılsınız bakalım oğluşla? :))

denizcim.. hayırlı olsun 1001. mesaın da :)))

canım benim 32,haftam şubatın 16 sına filan denk gelio.sanırım ozaman.gerçi yıllık iznim var içerde onuda kullansam birleştirsem çok ii olcak ama vermezler die düşünüorum.1 ay daha sıkacam dişimi napim.evet doğumdan sonra işe dönmeyecem şimdilik öle düşünüorum

3252. mesajım ben de seni çook seviyorum canım arkadaşiımm.. tabi diğer kızları da :))))

bu arada sen 1002 ye gelmişsin ben yazana kadar çaktırma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…