2010 Nisan Anneleri

hatta 1003 ve ben bunu yazana kadar belki de 1004 kaydirigubbakcemile3 bi yetişemedim hızına kızz... :))

işte o ağrı benide alıo zaman zaman.dünden beri hem kasık ağrısı hem sancı korktum durdum.canım iş filan yapma bırak senden kıymetli deil.ağrın olunca ayaklarını hafif yükseğe doğru uzatıp yat.keşke bende evde olsamda yatıp dinlensem.

RABİA FATMACIM hoşgeldin.canım sanırım bundan sonra hem yürümek hemde iş yapmak zorlayacak bizi...
AYŞEDENİZCİM bizde seni seviyoruz tatlım.....canım şu anda yok ama korktum yane ya...

kızlar ağrılardan bahsediyosunuz ya ben artık bilgisayar masasında oturamakta çok zorlanıyorum. belim çok fena ağrıyo, ayakta da çalışılmıyoki ne yapsam acaba belime hırka atkı ne bulursam yerleştiriyom ağrımasın diye bu seferde bilgisayarı rahat kullanamıyom. ve işim; bilgisayarda çizim yapmak mafoldumben

ay gerçekten uygunmuş.. Ben programımı yapayım iletişim bilgilerini senden alırım olur mu ki?

Bu arada doktorun kimdi senin, en son Egepol ile olan topikte konuşmuştuk sanırım. a.s

AA EVET... ben torbalıda oturuyorum temizlikçilerde burdan izmire gelmezler sanırım ama izmirde bi ablaları var. onunla konuşayım bende.

dr olarak reşat bozoklar'a gidiyorum. çok ama çok memnunum. doğumuda karataş'ta düşünüyorum. yeni fiyatlarla ne oldu bilmiyorum ama aralık ayında epidural sezeryan için1200 TL alıyordu. herşey dahil. ben daha doğum için konuşmadım önümüzdeki kontrolde konuşacakmışız. oda 1 şubat gibi olacak inşallah.

tam 1 ayın var o zaman canım.ya sen ağırlaşmadınmı Allahım size kolaylık versin.ben çalışmıyorum ama çalışsam sabah kalksam işe gitsem akşam oluncada yemek bulaşık v.s zor canım ya.annenler yakınında mı bari sana yardım edecek birileri varmı çevrende.....

Rabbim kolaylık versin canım valla iş yerinde en rahat sandalye hangisiyse onu al bi küçük bi minder tarzı bişey varsa onu götür iş yerine koyarsın beline belki işne yarar

rabiacım işyerimdeki sandalyem berbattı hamile kalınca evdeki bürosit tipi sandalyemizi getirdik büroya. şu anda en rahatı bukaydirigubbakcemile3 ama sandalyeden ziyade bilgisayar kullanırken ister istemez belim boşta kalıyo o beni çok zorluyo neyse 2 haftam kaldı inşallah:umursamaz:

canım az kalmış en azından ama zordur cunkı ben evde bıle pc basında cok oturamıyorum ıs yerınde gun boyu dahada zor

tuğbacığım az kalmış iznine canım.desene 2 hafta sonra gelsin bol bol sohbetleropuyorumnanaktan

Canım yaaa.senin işinde hakikaten çok zor yaaa...Allah yardımcın olsun.Rabbim tez zamanda kurtarsın seni

evt canım koca 1 ay var ve benim şimdiden sürekli oturmaktan belim ağrıo.işimde masa başı.dayancam artık.aynı dediğin gibi tatlım gündüz 11 saat mesai iş çıkışı yemek bulaşık çay faslı(eşim asla çaysız çerezsiz gece geçirmez) annemler 2 sokak ötemde sağolsunlar kaynanam annem filan yemeğe çağırıolar sık sık ama benim kocam evine pek bi düşkün biyere gitmez biyerde yemez.işim zor yani anlayacağın..

tuğbacığım gelinciğim valla bizler evlerde çok zor anlar yaşıyoruz sizler işyerlerinde daha bir zorlanıyorsunuz rabbim kolaylık versin size ve bütün çalışan annelere çok zor eminim ama az kaldı işte şukadarcık:kedi:

canım az kalmış en azından ama zordur cunkı ben evde bıle pc basında cok oturamıyorum ıs yerınde gun boyu dahada zor

tuğbacığım az kalmış iznine canım.desene 2 hafta sonra gelsin bol bol sohbetleropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah az kaldı kızlar 2 hafta sonra sitenin sabit nöbetçisi olcam funda yoklama alacam hergünkaydirigubbakcemile3 ya da hergün gezecem daha da kayıplara karışacam bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm sende kendini yorma bırak yapma canım vileda falan yapılcak kalsın zaten 2 buçuk ay sonra bol bol temzilik yaparız doğuralım inşallah zaten yaza denk geliyoya yaz temizliğiyle hepsini hallederiz bitanem benim

ah ahh sorma balımmm öle hevesleniomki eve gebeliğini geçirenlere.dinlenmeye uyumaya okadar ihtiyacım varki.siz biizm yerimize bol bol dinlenin emi tatlım..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…