iiyim rabiacım.. siz nasılsınız bakalım oğluşla? :))
denizcim.. hayırlı olsun 1001. mesaın da :)))
kızlar az önce evi silerken viledayla siliyorum karnıma bi ağrı gird, kasık ağrısı gibi korktum sizde de oluyomu?sanırım zorladım kendimi...şimdi yok ama acaba iş yapmamızda mı zorlaşıcak ve ya yapmasakmı*
RABİA FATMACIM hoşgeldin.canım sanırım bundan sonra hem yürümek hemde iş yapmak zorlayacak bizi...
AYŞEDENİZCİM bizde seni seviyoruz tatlım.....canım şu anda yok ama korktum yane ya...
ay gerçekten uygunmuş.. Ben programımı yapayım iletişim bilgilerini senden alırım olur mu ki?
Bu arada doktorun kimdi senin, en son Egepol ile olan topikte konuşmuştuk sanırım. a.s
canım benim 32,haftam şubatın 16 sına filan denk gelio.sanırım ozaman.gerçi yıllık iznim var içerde onuda kullansam birleştirsem çok ii olcak ama vermezler die düşünüorum.1 ay daha sıkacam dişimi napim.evet doğumdan sonra işe dönmeyecem şimdilik öle düşünüorum
kızlar ağrılardan bahsediyosunuz ya ben artık bilgisayar masasında oturamakta çok zorlanıyorum. belim çok fena ağrıyo, ayakta da çalışılmıyoki ne yapsam acaba belime hırka atkı ne bulursam yerleştiriyom ağrımasın diye bu seferde bilgisayarı rahat kullanamıyom. ve işim; bilgisayarda çizim yapmak mafoldumben
rabiacım işyerimdeki sandalyem berbattı hamile kalınca evdeki bürosit tipi sandalyemizi getirdik büroya. şu anda en rahatı bukaydirigubbakcemile3 ama sandalyeden ziyade bilgisayar kullanırken ister istemez belim boşta kalıyo o beni çok zorluyo neyse 2 haftam kaldı inşallah:umursamaz:
ayşe denizcimm doğum günün kutlu olsun canımmcımm
bunlur sanaa.s.
kızlar ağrılardan bahsediyosunuz ya ben artık bilgisayar masasında oturamakta çok zorlanıyorum. belim çok fena ağrıyo, ayakta da çalışılmıyoki ne yapsam acaba belime hırka atkı ne bulursam yerleştiriyom ağrımasın diye bu seferde bilgisayarı rahat kullanamıyom. ve işim; bilgisayarda çizim yapmak mafoldumben
tam 1 ayın var o zaman canım.ya sen ağırlaşmadınmı Allahım size kolaylık versin.ben çalışmıyorum ama çalışsam sabah kalksam işe gitsem akşam oluncada yemek bulaşık v.s zor canım ya.annenler yakınında mı bari sana yardım edecek birileri varmı çevrende.....
canım az kalmış en azından ama zordur cunkı ben evde bıle pc basında cok oturamıyorum ıs yerınde gun boyu dahada zor
tuğbacığım az kalmış iznine canım.desene 2 hafta sonra gelsin bol bol sohbetleropuyorumnanaktan
tuğbacığım gelinciğim valla bizler evlerde çok zor anlar yaşıyoruz sizler işyerlerinde daha bir zorlanıyorsunuz rabbim kolaylık versin size ve bütün çalışan annelere çok zor eminim ama az kaldı işte şukadarcık:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?