2010 Nisan Anneleri

kızlar günaydınlar nasılsınızopuyorumnanaktan haftasonlarını çoookk seviyomm nihayet uyudum bugün.

aşkitom canım geçmiş olsun sıkma canını bin lira için eşini üzeceklerini sanmam koca fabrika hem strese girersen sütün azalır mazallah ömerciği düşün noluropuyorumnanaktan
kız funda hayırlı olsun göktuşun odası kuruluyo demek fotoları bekliyoruz:asigim:
biz salı günü alışverişe gidecez çok heyecanlıyım şimdiden senin halini düşünemiyom.kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben marketlerde dalinin bebek deterjanını görüyom hep ondan alırım demiştim. birde biyerlerde okumuştum yumuşatıcı kullanmayın yoğun kokusu alerji yapabilir diye.
ben ilk partiy yumuşatıcı olmadan yıkarım denerim eğer çok sert olmazsa ciciler yumuşatıcı kullanmam diyom

hoşgeldin tuğbacığım ohhh kayan bey bugün sefa yaptı desene canım benim uyusunda büyüsün paşamız canım salı günü çok güzel bir gün bende gizemi görmeye gideceğim açık görüştebayanssulusmile ultrasyondan ne yapalım ayda bir görüşüyoruz yüzyüze boshayallersmile canım benim inşallah güzel geçer alışverişiniz ama çok fazla açılmayın haaa kuzey beye doğuncada para lazım gerekli neyse onu alıverin beni artık eşim durduruyo yeter diyo dolap doldu taştı nerseyde

slm atala örnek nohut örnegi cok basit bi ters bi dz aliyosun ipi hatta nette yapilisi var ordan ögrendim bende canim

canım bende şöyle yaptım bir ters bir düz sonraki sırada tersin üstüne düz düzün üstüne ters yaptım öyle olacak değilmi

zeynocum valla kendimi o kadar zor tutuyom ki buralarda daha pahalı diye alışveriş yapmamak için. biz daha ufak tefek bikaç bişi aldık. ama doğru valla açılmamak lazım doğum sonrası da var daha.

demek gizem sultanın salı günü açık görüşü var kaydirigubbakcemile3 yerim ben onu selamımızı söyle gizem hanıma öpüyorum onu tatlı yanaklarından:asigim:

tamam tuğba teyzoşu selamını iletirim gizem sultana canım bizim kız genelde gülücük atıyo ultrasyon açılır açılmaz neye gülüyosa kuzucuğum

denizciğim hoşgeldin canım nasılsın

kızlar ebe deterj
omobaby alın
hacısakıre gore daha uygun gelıo
ben ole yaptım
1,5 kg aldım
bıde yumosbaby yumusatıcı aldım
4 5 ltlıktı sanırım
mıs gıbı kokuyor ömerimin cicilerii

tuğbacım bikaç forum sitesinde okudum. dalin leke çıkarmıyormuş.
hacı şakiri tavsiye ediyorlar. evet bence de yumuşatıcı kullanmak şimdilik gereksiz. en azından 6 ay. iyice bağışıklığı gelişsin ondan sonra ek gıdalara geçince zaten bu granül sabunlar lekeleri çıkarmıyormuş. o zman ilave bişilere ihtiyaç duyucaz:))

omobaby hiç karşıma çıkmadı forumlarda bilmiyorum( yumoş baby e bakıcam ama merak ettim

tabi canım ikisinde de var.kaldıki eniştem o kadınşa niye evlendiyse kadın daha genç,hemde öğrencisi.buradaki insanların yüzüne naıl bakacalar .annem sinir hastası zaten o kadar üzüldüki...

tabi canım ikisinde de var.kaldıki eniştem o kadınşa niye evlendiyse kadın daha genç,hemde öğrencisi.buradaki insanların yüzüne naıl bakacalar .annem sinir hastası zaten o kadar üzüldüki...

ya canım olmasa ama oluyor.bende alt komşuma sinir oldum geçenlerde.yanına gittim canım sıkılmıştı.kız olacak deyince bana çok güzel bir kız resmi gösterdiler buna bakta benzesin diye neyse güldük falan bende dedimki benden bu çıkmaz.benim gözlerim mavi bile değil.kadın demezmi kocan çok yakışıklı diye.ay bir sinir oldum.bozuntuya vermedim ama çok sinirlendim.yani burası bizim evimiz olsa dayanamayabilirdim ama kiracıyız ve işallah çıkıcaz doğumdan önce.bide kadın bizden 7-8 yaş büyük.güzelcede bir kadın.
bu devirde kimseyle samimi olmaya gelmiyor canım valla.uzak durucaksın en iyi dostun ailenden başkası değil.evine gelen giden çok önemli Allah (c.c.) esirgesin eşlerimizede güveniyoruz ama hayatta ne olacağı belli olmazki.Rabbim (c.c.) şaşırtmasın kimseyi.

amaninn sipalarin deterjanlarinida düsünürmüs analariiiiiii:lepi:iyi fikir ya bende alem bugün cocumaaaa sizin gibi dalin hacisakir bulamam ama alamanlarinda vardir sanirim bebe deterjanlari:lepi:

canım günaydın sana.canım şimdi kuruldu oda gittiler çok tatlı oldu.eşyaya dokundukça bebeğime dokunmuş gibi oluyorum gözlerim doluyor...halısında leke vardı yolladım bende yerleşitirmeyeceğim uyku setini yıkadıktan sonra doğuma yakın yerleştiririm.odayı temizleyeyim ftoğrafını çeker koyarım akşama..........
canım sende salı günü al kıyafetlerini çok heyecanlı oluyor yaağlayacağım şimdi tutuyorum kendimi...yarın kadın gelcek temizletcem odasını sonrada kıyafetlerini yerleştireceğim.canım sen beşiği istanbuldan mı alacaksın?

atala kiz banada cok diyen oldu kocan cok gencmis yasini hic göstertmiyo diyekaydirigubbakcemile3

o ne biçim söz öyle ya kocan çok yakışıklı falan yuh ya bu insanar konuşmayımı unuttular.ne biçim insanlar ya konuşmaktan habersizler........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…