Çok güzel bir yelek örneği | eksimsi.com?Dantel Örnekleri?Dekorasyon?Örgü Modelleri?Havlu Kenarı?İğne Oyası?Patik Örnekleri?Öncesi ve Sonrası?Çeyiz?Kırkyama
ya kızlar bu örgünün lastiği nasıl ya bir ters bir düzmü.altı hep terste.lastik nasıl anlamadım.
slm atala örnek nohut örnegi cok basit bi ters bi dz aliyosun ipi hatta nette yapilisi var ordan ögrendim bende canim
canım bende şöyle yaptım bir ters bir düz sonraki sırada tersin üstüne düz düzün üstüne ters yaptım öyle olacak değilmi
ya canım enişene kızıyonda kadının hiçmi suçu yok sanki valla bu devirde öyle kadınlar varki insanı kadınlığından utandırıyor.tv açın en azından orda görüyoruz işte.bide geçen aile psikoloğo konuştu.diyorki aldatma vakaları dizilerdekine benzedi türkiyede diziler örf adete göre olmalı.eee millet bakıyor behlül bihter aşkına onu bile örnek alıyor ben daha ne diyeyim.
erkekler kanar akıllı olur herşeye kanar kadın istedikten sonra ne yaptırmazki.ben eniştende kabahat olsada kadındada var diyorum yani.
tabi canım ikisinde de var.kaldıki eniştem o kadınşa niye evlendiyse kadın daha genç,hemde öğrencisi.buradaki insanların yüzüne naıl bakacalar .annem sinir hastası zaten o kadar üzüldüki...
kızlar günaydınlar nasılsınızopuyorumnanaktan haftasonlarını çoookk seviyomm nihayet uyudum bugün.
aşkitom canım geçmiş olsun sıkma canını bin lira için eşini üzeceklerini sanmam koca fabrika hem strese girersen sütün azalır mazallah ömerciği düşün noluropuyorumnanaktan
kız funda hayırlı olsun göktuşun odası kuruluyo demek fotoları bekliyoruz:asigim:
biz salı günü alışverişe gidecez çok heyecanlıyım şimdiden senin halini düşünemiyom.kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben marketlerde dalinin bebek deterjanını görüyom hep ondan alırım demiştim. birde biyerlerde okumuştum yumuşatıcı kullanmayın yoğun kokusu alerji yapabilir diye.
ben ilk partiy yumuşatıcı olmadan yıkarım denerim eğer çok sert olmazsa ciciler yumuşatıcı kullanmam diyom
ya canım olmasa ama oluyor.bende alt komşuma sinir oldum geçenlerde.yanına gittim canım sıkılmıştı.kız olacak deyince bana çok güzel bir kız resmi gösterdiler buna bakta benzesin diye neyse güldük falan bende dedimki benden bu çıkmaz.benim gözlerim mavi bile değil.kadın demezmi kocan çok yakışıklı diye.ay bir sinir oldum.bozuntuya vermedim ama çok sinirlendim.yani burası bizim evimiz olsa dayanamayabilirdim ama kiracıyız ve işallah çıkıcaz doğumdan önce.bide kadın bizden 7-8 yaş büyük.güzelcede bir kadın.
bu devirde kimseyle samimi olmaya gelmiyor canım valla.uzak durucaksın en iyi dostun ailenden başkası değil.evine gelen giden çok önemli Allah (c.c.) esirgesin eşlerimizede güveniyoruz ama hayatta ne olacağı belli olmazki.Rabbim (c.c.) şaşırtmasın kimseyi.
ya canım olmasa ama oluyor.bende alt komşuma sinir oldum geçenlerde.yanına gittim canım sıkılmıştı.kız olacak deyince bana çok güzel bir kız resmi gösterdiler buna bakta benzesin diye neyse güldük falan bende dedimki benden bu çıkmaz.benim gözlerim mavi bile değil.kadın demezmi kocan çok yakışıklı diye.ay bir sinir oldum.bozuntuya vermedim ama çok sinirlendim.yani burası bizim evimiz olsa dayanamayabilirdim ama kiracıyız ve işallah çıkıcaz doğumdan önce.bide kadın bizden 7-8 yaş büyük.güzelcede bir kadın.
bu devirde kimseyle samimi olmaya gelmiyor canım valla.uzak durucaksın en iyi dostun ailenden başkası değil.evine gelen giden çok önemli Allah (c.c.) esirgesin eşlerimizede güveniyoruz ama hayatta ne olacağı belli olmazki.Rabbim (c.c.) şaşırtmasın kimseyi.
budebe nerakla bekliyoz bebginin odasini:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?