tamam canım akşama ancak eklerimopuyorumnanaktan
anacım bu devirde erkeği korumak daha zor.eskiden kızların namus derdi vardı.derlerdiki kıslar beyaz patiska kumaş gibidir leke götürmez.erkekler koşardı peşlerinden şimdi millet utanmasa erkeklere görücü gidecek.aman neyse Allah (c.c.) bizim erkek ve kız çocuklarımıza akıl, fikir, saygı, sevgi, görgü ve ahlak versin işallahda olmasın böyle şeyler.
canlarım ben çıkıyorum bu arada yeleği başladım iyi gidiyor gibi işallah.pazara gidicez eşim hazırlan dedi.hadi öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet olun.baybay...
dünürcüğüm hayırlı olsun canım damadımın odası kuruldu demekbayanssulusmile
kızlar ebe deterj
omobaby alın
hacısakıre gore daha uygun gelıo
ben ole yaptım
1,5 kg aldım
bıde yumosbaby yumusatıcı aldım
4 5 ltlıktı sanırım
mıs gıbı kokuyor ömerimin cicilerii
tamam tuğba teyzoşu selamını iletirim gizem sultana canım bizim kız genelde gülücük atıyo ultrasyon açılır açılmaz neye gülüyosa kuzucuğum
denizciğim hoşgeldin canım nasılsın
canım biz beşiği burda çilekten alacaz kalan alışverişe istanbula gidiyozhihoyyyt valla çok tatlı telaşlar senin duygusallığını anlıyorum tatlım içinde göktuş da olacak çok yakında odaya güzellik katacak yavrun:asigim: sabırzılandım şimdi fotoları bekliyomopuyorumnanaktancanım günaydın sana.canım şimdi kuruldu oda gittiler çok tatlı oldu.eşyaya dokundukça bebeğime dokunmuş gibi oluyorum gözlerim doluyor...halısında leke vardı yolladım bende yerleşitirmeyeceğim uyku setini yıkadıktan sonra doğuma yakın yerleştiririm.odayı temizleyeyim ftoğrafını çeker koyarım akşama..........
canım sende salı günü al kıyafetlerini çok heyecanlı oluyor yaağlayacağım şimdi tutuyorum kendimi...yarın kadın gelcek temizletcem odasını sonrada kıyafetlerini yerleştireceğim.canım sen beşiği istanbuldan mı alacaksın?
hoşgeldin canımm a.s.selam kızlar...
aşkitom sıkma canını Allah yardımcınız olsun..
fundacım hayırlı olsun oğluşunun odası güle güle kullansın minik kuşum:)))))
selam kızlar...
aşkitom sıkma canını Allah yardımcınız olsun..
fundacım hayırlı olsun oğluşunun odası güle güle kullansın minik kuşum:)))))
slm esroscuğum hoşgeldin canım benim nasılsın
kahvaltımızı yaptık geldik bizzz
canım hangi marketten aldın omobaby yi ben hiç görmedim buralarda? bu arada eşinnden haber geldimi varmı bir problem? ömercik napıyo? anlatsana biraz?:asigim:
gülüşüne kurban olurum ben:asigim:
canım biz beşiği burda çilekten alacaz kalan alışverişe istanbula gidiyozhihoyyyt valla çok tatlı telaşlar senin duygusallığını anlıyorum tatlım içinde göktuş da olacak çok yakında odaya güzellik katacak yavrun:asigim: sabırzılandım şimdi fotoları bekliyomopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm a.s.
sağolasın teyzesi hoşgeldin sende.nasılsın?
esroscuğum şükürler olsun bizde iyiyiz ne yapalım dünden beri omuzve sırt bölgemde bir ağrı var canım bıçak saplanıyo sanki çok kötü neden acaba anlamadımbilmiyorumkismile
aşkitom inşallah bişey çıkmaz içini ferah tut canım eşinin suçu yokki uytuyabilirde sonuçta insan değilmi
amanın kaan bey annesinimi gıdıklarmış yerim ben onun gıdık yapan ellerini,fındık burnunu oyyyyyy doğsalarda içimize atsak bebeklerimizi yaaa
geçmiş olsun canım..benim bildiğim karın ve göğüsler büyüdüğü için vücudun dengesi bozuluyormuş...öne çekiyoruz anlayacağın ağırlıktan:)))))onun için sırt ağrısı olabilir diyordu nette(((hatta sırf bu yüzden dengemizi kaybedip düşme ihtimalimiz varmış dikkatli, olmamız lazım...otururken beline mutlaka yastık koy...inşallah geçer biran önce:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?