2010 Nisan Anneleri

anacım bu devirde erkeği korumak daha zor.eskiden kızların namus derdi vardı.derlerdiki kıslar beyaz patiska kumaş gibidir leke götürmez.erkekler koşardı peşlerinden şimdi millet utanmasa erkeklere görücü gidecek.aman neyse Allah (c.c.) bizim erkek ve kız çocuklarımıza akıl, fikir, saygı, sevgi, görgü ve ahlak versin işallahda olmasın böyle şeyler.
canlarım ben çıkıyorum bu arada yeleği başladım iyi gidiyor gibi işallah.pazara gidicez eşim hazırlan dedi.hadi öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet olun.baybay...

dünürcüğüm hayırlı olsun canım damadımın odası kuruldu demekbayanssulusmile

selam kızlar...
aşkitom sıkma canını Allah yardımcınız olsun..
fundacım hayırlı olsun oğluşunun odası güle güle kullansın minik kuşum:)))))

slm esroscuğum hoşgeldin canım benim nasılsın

canım sorma ya benim eşim öğretmen sabah konuştukta bir tanıdıkları kızlarını eşimle evlendirmek için baya uğraşmışlar hatta ima bile etmişler kızımızı alın diye...devir kötü anam...
canım pirinç örnek düzün üstüne ters tersin üstüne düz canım...canım sana iyi pazarlar......hoşçakal.......

dünürcüğüm hayırlı olsun canım damadımın odası kuruldu demekbayanssulusmile

kuruldu canım.çok yatlı oldu.halısı kirliydi geri yolladık...yarında temizlenir sonrasında kıyafet yıka ütüle yerleştir filan...en zevkli yanı....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kahvaltımızı yaptık geldik bizzz

kızlar ebe deterj
omobaby alın
hacısakıre gore daha uygun gelıo
ben ole yaptım
1,5 kg aldım
bıde yumosbaby yumusatıcı aldım
4 5 ltlıktı sanırım
mıs gıbı kokuyor ömerimin cicilerii

canım hangi marketten aldın omobaby yi ben hiç görmedim buralarda? bu arada eşinnden haber geldimi varmı bir problem? ömercik napıyo? anlatsana biraz?:asigim:

tamam tuğba teyzoşu selamını iletirim gizem sultana canım bizim kız genelde gülücük atıyo ultrasyon açılır açılmaz neye gülüyosa kuzucuğum

denizciğim hoşgeldin canım nasılsın

gülüşüne kurban olurum ben:asigim:

canım biz beşiği burda çilekten alacaz kalan alışverişe istanbula gidiyozhihoyyyt valla çok tatlı telaşlar senin duygusallığını anlıyorum tatlım içinde göktuş da olacak çok yakında odaya güzellik katacak yavrun:asigim: sabırzılandım şimdi fotoları bekliyomopuyorumnanaktan
selam kızlar...
aşkitom sıkma canını Allah yardımcınız olsun..
fundacım hayırlı olsun oğluşunun odası güle güle kullansın minik kuşum:)))))
hoşgeldin canımm a.s.

kızlar geçen ay bioblasa üye olmuştum bana numuneler göndermişler geçen gün içinde selülit kremi falanda var denemelik şampuan flan ilgilinirseniz sizde üye olun doğumdan sonra sürerim artık:kedi:

slm esroscuğum hoşgeldin canım benim nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsın?prensesimiz nasıl?

hoşbulduk tubişşş:)))

sağolasın teyzesi hoşgeldin sende.nasılsın?

iyiyiz bizde..oğluşum beni gıdıklıyo ona gülüyorum bende:))))

sagol tarhancıgım

çok sukur geldı haber
jandarma 4 5 kısının ıfadesını alacakmıs
sonrada eve gelecekler mış cnm
sımdılık bısey yok gelıınce daha ıyı ogrenırım

bu gece 2 saat falan uyudum
hamılelıgınızde ıyı dınlenın uyuyun
sabaha kadar emzır uyusun uyan emzır alt degıs seklınde
sabah 7den berı uyumadı oglum ne yaptısam olmadı
okudum bıraz nazar degdı sanırım
sonra hamılelıgımde ben MERYEM SURESINI OKUYORDUM ARADA
sımdı laptoptan dınlettım de
hemen tanıdı kızlar cok ılgınc
sımdı yatırdım ıns uyurda
bıraz dınlenırımm
o yuzden nolur ıyı dınlenın
bn cok pısmanım dınlenmedıme yatmadıma
ahada uyandı yıne ömercik

ha buarada en uygun ekomar varya ondaydı
ama demır market carsıdakı
orada da var cnm
yumos babyyde ekomardan aldım

esroscuğum şükürler olsun bizde iyiyiz ne yapalım dünden beri omuzve sırt bölgemde bir ağrı var canım bıçak saplanıyo sanki çok kötü neden acaba anlamadımbilmiyorumkismile

aşkitom inşallah bişey çıkmaz içini ferah tut canım eşinin suçu yokki uytuyabilirde sonuçta insan değilmi

geçmiş olsun canım..benim bildiğim karın ve göğüsler büyüdüğü için vücudun dengesi bozuluyormuş...öne çekiyoruz anlayacağın ağırlıktan:)))))onun için sırt ağrısı olabilir diyordu nette(((hatta sırf bu yüzden dengemizi kaybedip düşme ihtimalimiz varmış dikkatli, olmamız lazım...otururken beline mutlaka yastık koy...inşallah geçer biran önce:Saruboceq:

amanın kaan bey annesinimi gıdıklarmış yerim ben onun gıdık yapan ellerini,fındık burnunu oyyyyyy doğsalarda içimize atsak bebeklerimizi yaaa

zeyra sagol cnm

yok allahtan uyumamıs

jandarmaya ıfade ıcın goturuyorlar
yoksa ıcım rahat eşimden yana
ama işte olacak yanı

gergınlıgı bebeme gectı

kac saattır uyumuyor
e tabı bende
perısan olduk
napsam uyumuyor hergun uyuyan cocuk

esros,nazlı,ruzenın,atala,dubebe ve aklıma gelmeyen arkadaslar
sızde sagolunn

amanın kaan bey annesinimi gıdıklarmış yerim ben onun gıdık yapan ellerini,fındık burnunu oyyyyyy doğsalarda içimize atsak bebeklerimizi yaaa

fundacım içinemi doğdu kaan ismi:))))yaa biz hala karar veremedik isim konusunda eşimle ortak noktada buluşabildiğimiz tek isim kaan:))))))

aşkitom canım inşallah problem olmayacak eşinin başı ağrımayacak.
valla dinlenmek şimdide zor canım ya uykusuz geceler bebiş hazırlığı ev iş derkenkaydirigubbakcemile3

ömercik sana uykusuz geceler yaşatıyo demek allah kolaylık versin canım yaaopuyorumnanaktan

sol canım benim bilmiyorum tatlısı yaa dünden beri bir huursuzum işte arada saplanıyo olsun bebişlerimizde sağolsun yeter onlar için herşeye katlanır anaları can onlar yaaa

aşkitom]ne olur stres yapma canımcım inşallah bişeycik olmayacak bak yazık yaa sütünde gidecek olmazki ama rabbim cezasını versin yapanların seni böyle strese sokanların yaaa

tarhan sagol cnm ya
sadece ıfade vermeye gıttıler 4 5 kısı
evet cok huzursuzz yavrum
onada yansıdı hıc gunduzlerı bole yapmazdı

esros cnm
yusuf,ahmet tuna,yunusemre,
bu ısımlerı cok begenırım nasıl bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…