fundacım içinemi doğdu kaan ismi:))))yaa biz hala karar veremedik isim konusunda eşimle ortak noktada buluşabildiğimiz tek isim kaan:))))))
fundacım içinemi doğdu kaan ismi:))))yaa biz hala karar veremedik isim konusunda eşimle ortak noktada buluşabildiğimiz tek isim kaan:))))))
slm hanımlar nasılsınız benımde sırt agrıları cok vallahi:CüvCüv:
akitom lütfen stres yapma tatlım ya bak merde huzursuz olmuş kuzum.inşallah herşey hayırlısıyla açığa çıkacak.Allahım sizi üzenlerin cezasını versin........
selam ALMİNACIĞIM.hoşgeldin canım.sırt ağrısı bende de olmaya başladı canım ya
meraba canım hoşgeldin nasılsın :1hug:
dünürcüğüm dikkat et canım ben köye gitmem dedim bizimkine bugün çok soğuk ya çokta yağıyo sıkı giyin bitanem akşama biz yine yemeğe davetliyiz kayınvalidemlere canımyerimseniben
alminacığım saol hayatım şükürler olsun iyiyiz canımcım anam bebiş doğacak hala isim bulamadınızmı canım valla ben babasına havale ettim erkek olsa ben yağız istiyordum canım ama kız olunca babsı koydu kızımın ismini şu anlık değişmez sanırım gizem olack bizim kızın ismi canım
selam kızlar....
vallahi bulamadık canım bende endıselıyım dogmadan bulabılsek bari bilmiyorumkismile
kızının ismi güzel bencede adıyla yasasın kızın canım
isim işi çok zormuş.babası oğlumuzun adını ilk günden beri çağan istiyor bende ege diyordum.çağan ege olacak son karar bu.
bizim oğluşun yatağı geldi anneannesi aldı rengarenk kraft benetton.çok güzel valla bayıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?