2010 Nisan Anneleri

akitom lütfen stres yapma tatlım ya bak merde huzursuz olmuş kuzum.inşallah herşey hayırlısıyla açığa çıkacak.Allahım sizi üzenlerin cezasını versin........
selam ALMıNACIĞIM.hoşgeldin canım.sırt ağrısı bende de olmaya başladı canım ya

hanımlar herkes ısımlerını buldumu bebişlerin biz ogluşuma bir türlü isim bulamadık butun ısımler cok sıradan gelıyor hıc ılgımı ceken yok napıcaz bılmıyorum vallahi dogmadan bulabilsek bari :sinifsinif:

selam budebecim vallşahi hergün eşime masaj yaptırıyom yapmayınca batıyor kemıklerım bırbırınekafamçokkarıştı

kızlar hava çok yağıyo burda ama eşimle dışarı çıkmamız lazım bebeğe küçük beşik tarzı bişey bakıcam uygunsa birde ne diyeceğim ya sizin bebek için uyku setiniz tek mi çift mi ne düşünüyosunuz kaç tane alacaksınız?

fundacım ben beşikle birlikte bir uykuseti ve nervresim takımı alıyom zaten, ayrıca bir tane de taçın oranik nevresim takımından alacam, uku seti şimdilik tek yeter diyom, nevresim takımı çift olsun diyom

dünürcüğüm dikkat et canım ben köye gitmem dedim bizimkine bugün çok soğuk ya çokta yağıyo sıkı giyin bitanem akşama biz yine yemeğe davetliyiz kayınvalidemlere canımyerimseniben

alminacığım saol hayatım şükürler olsun iyiyiz canımcım anam bebiş doğacak hala isim bulamadınızmı canım valla ben babasına havale ettim erkek olsa ben yağız istiyordum canım ama kız olunca babsı koydu kızımın ismini şu anlık değişmez sanırım gizem olack bizim kızın ismi canım

kızlar uyku setlerini hangi marka alıcaksınız yaa benimkiş park beşik onlar için olan uyku setleri varmı acaba annem kızıma bitane elyaftan yastık yorgan falan yapıcak ama biz bitanede uyku seti alıcaz daha bakmadık bakacağım hiç anlamıyorum ben yaa bu gibi şeylerden anam okuya okuya ne çeyizden anladım yaptım nede bu tür şeyleri biliyorum kafamçokkarıştı

isim işi çok zormuş.babası oğlumuzun adını ilk günden beri çağan istiyor bende ege diyordum.çağan ege olacak son karar bu.

vallahi bulamadık canım bende endıselıyım dogmadan bulabılsek bari bilmiyorumkismile
kızının ismi güzel bencede adıyla yasasın kızın canım

vallahi bulamadık canım bende endıselıyım dogmadan bulabılsek bari bilmiyorumkismile
kızının ismi güzel bencede adıyla yasasın kızın canım

saolasın canım benim inşallah sende en yakın zamnda karar verirsin ben şimdi severken gizem canım kızım diye seviyorum öyle daha bir güzel oluyo sankim:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…