2010 Nisan Anneleri

zeyracım bir sitede park yataklara özel uyku setleri vardı. çok tatlı modeller vardı ama biraz pahalıydı. kalitesini de bilmiyorum tabii. siteyi kaydetmişitm ama bilgisayarım çökünce gitti. ben çilekte yatağıda uyku setide hoşuma gitti onu alacam. yatak uyku seti nevresim takımı üç yüz lira civarında tutuyo.

anladım tuğbacığım olmazsa buralardan bakıcağız biz genelde hepsiburadadan alışveriş yapıyoruz eşimle orada baktım yoktu canım yaaa neyse araştırcaz artık birde her siteye üye olamıyorsun güvenipte

bana aldığım yer bir adet uyku seti yeter dedi. 2 de nevresim alırsınız değiştirirsiniz dedi. bakalım artık ihtiyaca göre alırız olmazsa bi tane daha

çok güzel isimler canım..ama önemli olan karar verebilmekte..ben beğensem eşim beğenmiyor o beğense ben beğenmiyorum(((napıcaz bakalım:)))

yaşasınnnn kaanıma adaş geliyooo:sm_cool::sm_cool:

vallahi bu gidişle öyle olacak tubacım:))))eşimle anlaşabildiğimiz tek isim kaan:)))))

ay ne bileyim canım ya öyle yazmışım bende şaşırdım şimdikaydirigubbakcemile2

Allah söyletti herhalde canım:))))))))

dünürcüm ben bugün taçtan aldım bir tane daha bizim evde bişey kurutmak zor hemde bebeğin yattığı odada bişey kurutamazsın.bebeği hasta ediyor.o yüzden ben bir tane daha alayım dedim çok güzel ama çok tatlı.kırmızılı mavili

slm kızlar
eşim geldı moralı bozuk

jandarma ılk demış kı
SEN MI YAPTIN KIMINLE YAPTIN FALAN
EŞıMDE GARIBIM COK AGRINA GITMIS
32 YASINDA ADAM BASLAMIS AGLAMAYA
DEMIS BENI NEYLE ITHAM EDIYORSUNUZ

KOMUTAN SORMUS
ASKERLIGINI YAPTINMI?=EVET
EVLIMISIN=EVET
COCUGUN VARMI KAC AYLIK?=5 GUNLUK
ISTE OZAMAN ADAM BIRAZ YUMUSAMIS

PATRONUN BIRI BISEY DEMEMIS ESIMEDE
OTEKI BELKI ÇIKIS VEREBILIR
HAYIRLISI OLSUN,MEVLAM RIZKIMIZI HERTURLU VERIR

AMA BUNU BILEN BIRI YAPTI EMINIM
CUNKU BENIMDE ESKI CALISTIGIM FAB ORASI
KZLAR GUVENLIK AMACLI HIC KAAMERA YOK
E 1TEK EŞıM HANGI YERI GOREBILIRKI
DEVRIYE GEZSE NOLACAK
2 BIN TL CALINMIS
IFADE ALMISLAR BAKALIM
ALLAHTAN ESIM HIRSIZLIGIN OLDUGU ODAYA HIC GIRMEMIS YA KARSILASSAYDI ORADA HIRSIZLA
VERILMIS SADAKAMIZ VARMIS
BAKALIM YA YARIN YADA PAZARTESI BELLI OLUR
YINEDE ıNŞ ÇIKARMAZLAR CUNKU HERKESIN BASINA GELEBILIR
ALLAH HEPIMIZI KORUSUN

ay canım çok üzüldüm ya allah beterinden korusun zor bi durum inşallah çıkış vermezler

slm kızlar....aşkitom inşlh eşine cıkış vermezler,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...rabbim rızkını versin bişekilde kimseyi darda zorda koymasın....

bende acayip heyecanlıyım.....
yarın zeynolara gitcez.....
ben bu gece uyuyamam kesin ......

iyi akşamlar kızlarrr
biz perşembe akşamından beri anneannedeyiz keyfimizde yerinde dolayısıyla arada sıkıntılarımız var tabi mide yanmasının dışında bide kaşıntı şikayetimiz başladı sanırım enfeksiyon kaptım
sizler nasılsınız inşallah kötü bir haber yoktur
aşkitom sayfada gördüm geçmiş olsun canımya çok üzüldüm vardır her şerde bir hayır. bebişinde doğmuş gözünaydın tatlım rabbim sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin

canım ya....... Allahım inşallah ömerin yüzü suyu hörmetine eşini işten çıkarmazlar.canım eşinn suçu yok.hiçbişey olmaz inşallah

iyi aşamlar canım nasılsın*
biz oğluşla iyiyiz hemde çok iyi oğlumun odası geldi teyzesi kuruldu....
sen annenlerdesin ne güzel.biraz kafa dağınıklığı iyi gelir sana canım....kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin jnazcım....
annenlerde olman ne güzel insanın kendi ailesi gibi yok valla....
mide yanmasını ben atlattım çok şükür.....
eee sen nasılsın,görüşelim aslında ya ama nası olcak.....

iyi aşamlar canım nasılsın*
biz oğluşla iyiyiz hemde çok iyi oğlumun odası geldi teyzesi kuruldu....
sen annenlerdesin ne güzel.biraz kafa dağınıklığı iyi gelir sana canım....kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın
hayırlı olsun odanızda canımcım güzel günlerde kullansın göktuğumuz
çok çok iyi geldi burda olmak tatlım
senin şeker yüklemen nasıl çıktı canım ?
hoşgeldin jnazcım....
annenlerde olman ne güzel insanın kendi ailesi gibi yok valla....
mide yanmasını ben atlattım çok şükür.....
eee sen nasılsın,görüşelim aslında ya ama nası olcak.....

hoşbuldum özgecim aynen öyle
senin atlatmanada çok sevindim darısı başıma
bende iyiyim çok şükür canım haftaiçi uygun olursa pazartesiden sonra görüşebiliriz aslında tlf laşabiliriz

jnazcım msn i biliyorsun tatlım ,ben sabah dokuzdan itibaren dükkanda olduğum için msn acık ordan daha rahat anlaşırız hem ben yarın zeynoya gitcem,ordada bir konuşalım bakalım nerde nasıl buluşma ayarlayabiliriz.....olursa çok iyi olur valla tüm topikteki anneler buluşuyo bi biz kaldık böle.....
bizde bişiler yapalım artık.....

iyiyim jnazcım...sağol
akşam olunca yorgunluktan elimi kolumu kaydıramıyorum.azcık kestirmişim canım....
canım şekerim iyi çıktı Allaha şükür...
sen orda gidecekmisin canım dr a*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…