2010 Nisan Anneleri

BEN 26 HAFTALIK HAMıLEYıM
Bı ÇOK PROBLEM YAŞADIM ÇOK şükür artık kilo dışında ir problemin kalmadı
şuan tam 15 kilo almış durumdayım
sizin kilolarınız ne durumda

tamam tatlım bende abimlerdeyim şimdi nete burda girebiliyorum haftaiçi haberleşebiliriz hazır burdayken ayarlarız inşallah
iyiyim jnazcım...sağol
akşam olunca yorgunluktan elimi kolumu kaydıramıyorum.azcık kestirmişim canım....
canım şekerim iyi çıktı Allaha şükür...
sen orda gidecekmisin canım dr a*
akşamları halsizlik çöküyor banada
normal çıkmasınada çok sevindim canım hadi gözünaydın :)
burda da gideceğim canım sanırım enfeksiyon oluştu bende de
BEN 26 HAFTALIK HAMİLEYİM
Bİ ÇOK PROBLEM YAŞADIM ÇOK şükür artık kilo dışında ir problemin kalmadı
şuan tam 15 kilo almış durumdayım
sizin kilolarınız ne durumda
iyi akşamlar canım kiloyu da takma kafaya verirsin elbet bende 10 kilo aldım

hoşgeldin elabda aramıza.bende 10 kilo aldım canım bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloyu veririz canım

dünür yalnızlıktan sıkılmıştım hoşgeldin....oğlumun beşiğini ve cicilerini ekliyorum birazekledim bak istersen canım benim

aşkitom inşallah çıkarmazlar canım benim hiç moralini bozma sen sonuçta çalınmış eşinin yapabileceği bişey yok sonuçta her odaya aynı zamnda bakamaz sen annesi ömerciğe iyi bak canım

dünürcüğüm güle güle kullanın uyku setinizi canım ne kadara aldınız uyku setini bizde almayı düşünüyoruz bakalım yaaa salı günü bütün doktorlar iş bırakacakmış acaba benim doktorda bırakırmı benim o gün randevum var yaa

dünür yalnızlıktan sıkılmıştım hoşgeldin....oğlumun beşiğini ve cicilerini ekliyorum birazekledim bak istersen canım benim

hoşbulduk canım benim topiğe girme saatimiz bile aynı iletişim kuruyoruz valla artık rüyalarımız bile aynı olmaya başladı:))) hadi ekle damadımın cici mobilyalarınıda bakayımboshayallersmile tekrar güle güle kullansın canım damadım benimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

yok dünürcüğüm ya zannetmem çünkü hastanen özel hastane....
canım 120 liraya aldık antibakteriyel olanlardan...canımyengemde almıştı park yatağın içine,park yatakta koruyucu kullanılmıyo sanırım canım.istersen ona bi sorarım baya güzeldi onunkide.....

sağol kayınvalidesi...daha güzelleri gizemimizin olsun canım benim...
canım biz pırlanta dünürleriz tabiki herşeyimiz aynı olacak.sen nasılsın tatlım nasıl geçti bu akşam?amcada kayınvalidendemiydi*

iyi geceler nazlıcım.ben çok iyi değilim bu aralar ya sırtım belim bugün bacağımda ağrıyor canım ya...yarında sabah kadın gelcek temizliğe artık onun peşinde baya bi yorulurum
sen nasılsın canım?

hoşgeldin nazlıcığım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın benim sadece iki gündür sırtımda batma tarzında bir ağrı var anlamadım bıçak saplanıyo sanki((

evet dünürcüğüm oradaydı zaten ondan sık gidiyoruz severim amcayı çok şekerdir beni çok sever yarın sabahta kahvaltıya davetliyiz bir hizmet sorma canım :))) bakarım canım giresundan salı günü inşallah olmaz yaaa hepte benim doktora gideceğim zamnda bişeyler oluyo yaaa((

yaa bu hamilelik ne kadar ilginç bişee
6 ay önce bakmaya dayanamadığım göbeğime şimdi bakmaya doyamıyorum. minik prensesimin kıpırdayışını görmek hissetmek acayip heyecanlandırıo :CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…