2010 Nisan Anneleri

o canım iyi ya Allah bozmasın.sizin amca ne zaman gitcek ne zaman gelceksiniz bize..özledim seni ya fena alıştım napimmmmmmmmolumunekankayizsmile

canım aynen bende heee...nasıl seviyorum o kıpırdayışalarını,karnımı dalgalandırmasını.böyle bi güzellik yok canım.Rabbimin en güzel hediyesi:Saruboceq:

o canım iyi ya Allah bozmasın.sizin amca ne zaman gitcek ne zaman gelceksiniz bize..özledim seni ya fena alıştım napimmmmmmmmolumunekankayizsmile

canım bakalım biz sanırım arabayı değiştireceğiz bakalım bitanem eşim illa o akşam size alın dediği arabaya taktı amcası falanda destek verdi al beğeniyosan falan dedi bizimkini isteyen var yarın alıcak sanırım bizde en kısa zamanda onu alıcağız bakalım canımcım alır almaz yanındayım olmzsa gündüz ben atlar gelirim arabayı verisek 2 haftaya kalmaz o arabayı alırız o zamn geliriz inşallaha.s

dünür göbüşümüde ekledim bir bak isersen elim değmişken onuda aradan çıkartayım dedim

o heyecan bende ilk günden beri var canım hiç umrumda değil valla kilo falan bebişim sağlıklı olsun yeter benim için sende bol bol bak canım o zamn hatta resimlerini çek hatıra kalsın :CüvCüv::asigim:

oooo iyi canım ya kime niyet kime kısmet iyi olmuş canım ya.yarın mı gidiyo şimdiki arabanız.Allahım kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.sen o zaman salı gel yanıma özledim diyom yaaaaaaaa:CüvCüv:

tamam canım bakarız ben geri dönüşte uğrarım olmazsa eşim zaten işe geçecek hastahaneden sonra belli değil bitanem evet yarın bakacak alacak olan kişi ona göre bizde o arabayı alıcağız taktı benimki o akşamdan belli değilmiydikaydirigubbakcemile3 bira hastalık var onda araba neyse bitaneciğim ben gideyim biraz dinleneyim sırtımda acayip bir ağrı var canım yaa 2 gündür anlamadım sorma yaa doktora soracağım bakalım ne diyecek bende salı gününü iple çekiyorum bakalım gelinin kaç kilo olmuş ne yapıyo kuzucuğumbayanssulusmile

iyi geceler canım benim kocaman öptük gelininle seni bende çok özledim yaa yüzyüze daha bir farklı oluyo sohbetimiz inşallah gelirim salı günü bir aksilik çıkmazsa canımcım

inşallah canım bende dört gözle bekleyeceğim yolunuzu..ben atlayıp geleceğim ama o merdivenden düşerim ben.sizgelin.gelinimede selam söyle benden öptüm ikinizide.
bende yatıyorum canım uykum geldi baya,sırtımda ağrıdı...iyi geceler topiğimize....

biraz geç oldu ama yazayım dedim. 3000 lira masraf hiçbir sağlık güvencem olamadığı için söölenen fiyat. buna 2 gece kalış, doktorumun bıçak parası, refakatçi kalış ve yemeği, hemşirelik hizmetleri, çocuğun ilk muayenesi, ilk aşısı ve topuk kanı dahilmiş. sizler de bi sorun. doğum 300-500 dedikten sonra sonra özel oda, yok refakatçi parası, yok bıçak parası, yok bebğin bakımı falan diye şişirmesinler verdikleri fiyatları.

ademircim benim 300-400 arası fiyatlara bu dediklerinde dahil canım.
ben tam çıkıyordum sana iyi geceler tatlım

günaydın kızlar....
bugün topik çok sessiz....

günaydın canım

akşama misafirim var ya :) o yüzden ben yemek yapma telaşındayım, oturamadım bilgisayar başında..

çok heyecanlıyım ya :) özgeler gelecek :) güzel bir akşam olur umarım..

sen nasılsın ?

oğlanın odasının resimlerine bayıldım fundacım.
mobilyacıda teşhir salonunda göründüğünden otuz kat güzel görünüyor.
güle güle kullanın.. :)

günaydın pazar keyfi yapan tatlı nisan annişleri..benim yine ayda bi kez olduğu gibi bu pazar mesaim var.dün izinliydim anacımla gezdik alışveriş yaptık ev için.yemekti temizlikti derken izin günüm geçtii gittiiiii..bugünde yağmurlu bi pazar günü ofiste yalnızım..sizde yoksunuz..neler yapmışsınız bakem bari..

günaydın güzel nisan annişleri nasılsınız bakalım yağmurlu bir gün bizde kayınvalidemde kahvaltıya gittik yeni geldik

bugün sanırım zeynoyla özgenin buluşma günleri çok güzel geçeceğinden eminim insan hiç yabancılık çekmiyo valla bir araya gelince çok güzel oluyo zamn nasıl geçiyo alaşılmıyo eee bizde isteriz beraber fotolardan akşama ikinizide öptüm keşke yakında olsakda hep görüşsek ne güzel olurdu yaaa bende salı günü gideceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa hastahane döüşü dünürümün yanına bakalım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…