hoşgeldin nazlıcığım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın benim sadece iki gündür sırtımda batma tarzında bir ağrı var anlamadım bıçak saplanıyo sanki((
evet dünürcüğüm oradaydı zaten ondan sık gidiyoruz severim amcayı çok şekerdir beni çok sever yarın sabahta kahvaltıya davetliyiz bir hizmet sorma canım :))) bakarım canım giresundan salı günü inşallah olmaz yaaa hepte benim doktora gideceğim zamnda bişeyler oluyo yaaa((
yaa bu hamilelik ne kadar ilginç bişee
6 ay önce bakmaya dayanamadığım göbeğime şimdi bakmaya doyamıyorum. minik prensesimin kıpırdayışını görmek hissetmek acayip heyecanlandırıo:CüvCüv::CüvCüv:
o canım iyi ya Allah bozmasın.sizin amca ne zaman gitcek ne zaman gelceksiniz bize..özledim seni ya fena alıştım napimmmmmmmmolumunekankayizsmile
yaa bu hamilelik ne kadar ilginç bişee
6 ay önce bakmaya dayanamadığım göbeğime şimdi bakmaya doyamıyorum. minik prensesimin kıpırdayışını görmek hissetmek acayip heyecanlandırıo:CüvCüv::CüvCüv:
canım bakalım biz sanırım arabayı değiştireceğiz bakalım bitanem eşim illa o akşam size alın dediği arabaya taktı amcası falanda destek verdi al beğeniyosan falan dedi bizimkini isteyen var yarın alıcak sanırım bizde en kısa zamanda onu alıcağız bakalım canımcım alır almaz yanındayım olmzsa gündüz ben atlar gelirim arabayı verisek 2 haftaya kalmaz o arabayı alırız o zamn geliriz inşallaha.s
oooo iyi canım ya kime niyet kime kısmet iyi olmuş canım ya.yarın mı gidiyo şimdiki arabanız.Allahım kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.sen o zaman salı gel yanıma özledim diyom yaaaaaaaa:CüvCüv:
günaydın kızlar....
bugün topik çok sessiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?