2010 Nisan Anneleri

günaydın gelinciğim,denizciğim,özgeciğim,aşkitom keyifler nasıl umarım iyidir sanırım gelinciğim sen bugün çalışıyosun :gitme: canım yaa kıyamam kolay gelsin sana özge desen heyecan tavan yapmıştır şimdi akşama iyi eğlenceler sanda canım zeynoyla fotolarınızı bekliyoruz akşama

aşkitom sen nasılsın canım inşallah moralin biraz daha iyidir

hehe:)))
sormayın kızlar heyecan gercekten tavan yaptı.....
sabırsızlıkla bekliyorum ,canım arkadasım bana neler neler yapmış misss gibi......
ama çok yorulmuş canım arkadasım kıyamam yaaaaa.....
inşlh akşama resim çekinmemizde sorun olmazda eklerim kızlar.....

pazar sessizliği çökmüş topiğimize kimsecikler kalmamış....
huhu kızlar nerdesiniz.....

merhaba canım benimde evimde temizlik var bir girip çıktım canım...
hımmm özgeler yemeğemi geliyo.ne var yemekte bende geleyim...heyecan vardır canım bende dünürüm geldiğinde heyecanlanmıştım...
canım odanın çıplak hali o daha süslenecek falan...perdesini bile takmamıştım bugün yıkandı ve asıldı.sağol tatlım ya bende hep oğlumun odasındayım dünden beri biraz eşyalarını yerleştirdim dolabına ...
bende dilanın odasını merak ediyorum zemuszemus

fundacım valla zeyno izin verirse ben odanın bitmemmiş halini çekerim zaten ...
hehe bu arada zaten siz zeynoyuda merak ediyonuz....
çaktrmadan paparazilik yaparım....

fundacım valla zeyno izin verirse ben odanın bitmemmiş halini çekerim zaten ...
hehe bu arada zaten siz zeynoyuda merak ediyonuz....
çaktrmadan paparazilik yaparım....

tamam canım izin verirse çek canım.ben ciciler topiğinde dedim ama sanırım bitmiş halini ekleyecekmiş odanın canım.zeynebi çok merak ediyorum canım sen çaktırmadan paparazzilik yap canım fotolarınızı bekliyoruz tatlım.

bende canım bi türlü yapamıyordum google gebelik çizelgesi yaz kadınlar kulubünün bir sayfası açılıyo belki sana yardımcı olur ayrıca dr una sordun cnm ...

slm nazirecim cizelgeyi doktor 31 haftalik görnüyo deyince degismek istedim ama bi türlü yapamadim...ayrica ewet sordum kusra bakma gec yazdim,agri yada rahatsizligin nedeni bebegin gögüs kafesine yaklasmasindanmis normal dedi hatta 36 haftaya kadar devam edecek dedi canimeyvahedigeldismile

tarhan nasılsın cnm
yarın bız kontrole gıtcez
dra hedıye goturecem ama
ne alayım karar veremedım

bılıosun cok severım drumu

soyle sık ama makul bısey olsun ıstıyorum
cevrenden de örnek verebılırsın
kızlar yardım edın yaaa

of ya şişdim akşamdan beri sitede hastane doktor aramakdan
ben nerde doğurcam bu çocuğu yaaa ebe bulup eve çağıracam en sonunda
onu istiyorlar:(

iyiakşamlar kızlar ben çoookkk ama çookkk yorgunum evden bir ordu geçti bugün. eşimin bir akrabası hastanede komada ona ziyarete gelen akrabalar (yaklaşık on kişi ve 4 çocuk:) dönüşte bize geldiler. onlara yemek çay derken canım çıktı. gerçi herkes yardım etmeye çalışıyo ama huyum kurusun ne mutfağıma herkesi sokmak hoşuma gidiyo ne de evime ilk defa gelen insanlara iş yaptırmak. çocukları hiç anlatmıyom zaten anneleri hiç ilgilenmiyo evi talan ettiler. neyse geldi geçti ama pazarda bitti, dinlenemedim yarın iş, salı alışveriş zor bir hafta beni bekliyor. şimdi birtek eşimin teyzesi kaldı oda kendi halinde bir kadıncağız zaten.

aşkitom canım eşine yapılanları okudum. çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda atllatırsınız bu meseleyi sende kendini üzmemeye çalış sütün falan etkilenmesin tatlım.

canımcım ahmet beye hediye düşünmüşsün benim aklıma ilk gelen bebeğinin resmini hoş bir resimlikle hediye edebilirsin. resmi odasındaki bebek koleksiyonuna ekler resimliği de kullanır:)
ya da bir kutu şık çikolata olabilir. hatta bence ömerciğin kafasına kocaman bir kurdale bağla götür doktorun kucağına koykaydirigubbakcemile3

tarhan canım akrabanıza gecmıs olsunn
acıl sıfalar cnm

evet yapılanlar cok gurur kırıcıydı
sanırım yarın bellı olur cıkıs olurmu olmazmı
ıns olmaz

hayırlısı olsun

tarhanım yorma kendını fazla
ben kalıcı bırsey ıstedım
kravat baktım ama
gebzede sık bısey bulmak ne mumkun
onerebılecegın bır yer varmı burada
ama fazla ucuk pahalı olmasın

bebegı kucagına koymak aklıma gelmemıstı ama
yaparım tabı kurdela baglamadan
sagol cnm
onerını beklıyorum

selam kzlar
yine sykici bir pazar günü ve ben kendimi hic iyi hissetmiyorum
dökülüyorum resmen bilmiyorumkismile

kızlaaar :)

özgeler burda :) çook güzel bir akşam oluyor :) eşlerimiz de anlaştı çok şükür :)

resim çekicez birazdan, ekleriz göbüşleri :)

nazcım, yosuncum iyi akşamlar kızlar

aşkitom saol canım, ben böyle şeylere YKM de bakıyom ama indirimli ürünler falan oluyo ucuzu da pahalısı da oluyo istersen bir bak oraya. kravat güzel olur. dediğin gibi gebze de aradığını bulmak bir dert, uygun fiyata bulmak başka dert.

batuhanım canım geçmiş olsun, dikkat et kendine canım bebişler bizi güçsüz bırakıyo zaman zaman ciddi bir şeyin varsa ihmal etme tatlımopuyorumnanaktan

zeynepcim ohhh ne güzel eğlenin bi güzel özgecimi de seni de öpüyorum.
o özgeye söle allah razı olsun ondan dünden beri onun mide hapından kullanıyom midem çok rahat ne istersem yiyom çok mutluyumopuyorumnanaktan

oooo demek buluşma var ne güzel selamlar özgeye

tarhan nedir o miğde hapı ve şikayetin yanma falansa banada söleyin
yoksa midemi sökücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…