2010 Nisan Anneleri

:) özgenin de selamı var canım..
ah hepimiz yakın olsaydık da hep birlikte buluşsaydık hep.. :)

mide hapının da iyi gelmesine sevindik canım, çok geçmiş olsun..

oooo demek buluşma var ne güzel selamlar özgeye

:)
aleykümselam canım...

öpüyoruz hepinizi

nazcım özgeye doktoru pulcet diye bir hap vermiş mide yanması için, iddia etmiş geçirecek diye. gerçekten de geçirmiş ben de çok sıkıntı yaşıyodum geceleri reflden uyuyamıyodum sordum doktoruma kullanabilirsin dedi. sen de bir sor istersen doktoruna

kızlaaar :)

özgeler burda :) çook güzel bir akşam oluyor :) eşlerimiz de anlaştı çok şükür :)

resim çekicez birazdan, ekleriz göbüşleri :)

oh ho ne güzel selam söyle bizdende
ayrica resimleride bekliyoruzzemuszemus

cok sagol canim benim insallah sabah gecerde bende doktora gitme geregi duymam opuyorumnanaktan

kızlaaar :)

özgeler burda :) çook güzel bir akşam oluyor :) eşlerimiz de anlaştı çok şükür :)

resim çekicez birazdan, ekleriz göbüşleri :)
ohh ohhhh zeynepciğim.Bekliyoruz göbüşleri.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun tuğbacığım.Acil şifalar dilerim akrabanıza.Ev içinde geçmiş olsun diyeyim herkes aynı sorumlulukta olmuyor malesef çocukları konusunda.

selam kzlar
yine sykici bir pazar günü ve ben kendimi hic iyi hissetmiyorum
dökülüyorum resmen bilmiyorumkismile

a.s canım.Hoşgeldin.Aman dikkat et gribe falan yakalanma.

ıyi Akşamlar kızlar, a.s.
Ne güzel buluşmalar ayarlanmış. Çok iyi düşünmüşsünüz.
Kızlar, pazar günü buralarda kimse yok... Biz yine babamız olmayınca sıkılıyoruz. Babamız işte. mafoldumben

hic atlatamadimki canim
2 aydir bu durumdayim
dis felan derken bakalim daha ne cikacak
allah büyük dert vermesin insallah napalim katlaniyoruz

ooooooo ne güzel buluştunuz he.çok iyi oluyor ya böyle ailecek görüşmek falan.birlikte muhabbet etmek çok keyifli...keşke hep birlikte görüşme fırsatımız da olsa...ne güzel olurdu....
hepiniz keyifli saatler geçirin inşallah.....

hoşgeldin canım.Hafta sonu olunca ıssızlaşıyor topiğimiz.
hic atlatamadimki canim
2 aydir bu durumdayim
dis felan derken bakalim daha ne cikacak
allah büyük dert vermesin insallah napalim katlaniyoruz
aminn canımm aminnn.Meleklerimiz sağ salim gelsinlerde hayırlısıyla .

Kızlar, magic bebek diye bebekler için bir klasik müzik cdsi varmış. Bebeklere klasik müzik dinletin denilince dinletmek istiyorum oğluma ama nette bir türlü doğru düzgün o müzikleri bulamadım sinir oldum. klava:
Sizler dinletiyormusunuz kızlar?

dünür hoşgeldin lüyorum yorgunluktannnnnnnn ayaklarım çok ağrıyo artık ya belim falan.artık çok az ayakta durmam lazım sanırım

Yok canım ben dinletmiyorum klasik müzik.

hoşbulduk dünürcüğüm benim yorma kendini canım benimde belim bugün felaket boğazım yanıyo sanki ne sanırım üşütttüm bende bir sağa bir sola gitmekten bugün hastaneyi aradım onlarda çalışma devammış canım rahatladım valla salı gününe stres yapıyordum

hoışbulduk mehtapcığım geçmiş olsun canımcım bende ne zamn biberli ve salçalı bişey yesem midem felaket oluyo canımcım

oooo zeynocuğum selam söyle canım özgeyede bol sohbetler valla çok güzel oluyo yüzyüze görüşmek canım yaa bak şimdi bende dünürü özledim keşke yakın olsakta hep görüşsek nisan anneleri olarak ama istanbula gelirsem muhakkak görüşmek isterim sizlerle ilerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…