zeynepcim ohhh ne güzel eğlenin bi güzel özgecimi de seni de öpüyorum.
o özgeye söle allah razı olsun ondan dünden beri onun mide hapından kullanıyom midem çok rahat ne istersem yiyom çok mutluyumopuyorumnanaktan
oooo demek buluşma var ne güzel selamlar özgeye
kızlaaar :)
özgeler burda :) çook güzel bir akşam oluyor :) eşlerimiz de anlaştı çok şükür :)
resim çekicez birazdan, ekleriz göbüşleri :)
nazcım, yosuncum iyi akşamlar kızlar
aşkitom saol canım, ben böyle şeylere YKM de bakıyom ama indirimli ürünler falan oluyo ucuzu da pahalısı da oluyo istersen bir bak oraya. kravat güzel olur. dediğin gibi gebze de aradığını bulmak bir dert, uygun fiyata bulmak başka dert.
batuhanım canım geçmiş olsun, dikkat et kendine canım bebişler bizi güçsüz bırakıyo zaman zaman ciddi bir şeyin varsa ihmal etme tatlımopuyorumnanaktan
ohh ohhhh zeynepciğim.Bekliyoruz göbüşleri.opuyorumnanaktankızlaaar :)
özgeler burda :) çook güzel bir akşam oluyor :) eşlerimiz de anlaştı çok şükür :)
resim çekicez birazdan, ekleriz göbüşleri :)
Geçmiş olsun tuğbacığım.Acil şifalar dilerim akrabanıza.Ev içinde geçmiş olsun diyeyim herkes aynı sorumlulukta olmuyor malesef çocukları konusunda.iyiakşamlar kızlar ben çoookkk ama çookkk yorgunum evden bir ordu geçti bugün. eşimin bir akrabası hastanede komada ona ziyarete gelen akrabalar (yaklaşık on kişi ve 4 çocuk:) dönüşte bize geldiler. onlara yemek çay derken canım çıktı. gerçi herkes yardım etmeye çalışıyo ama huyum kurusun ne mutfağıma herkesi sokmak hoşuma gidiyo ne de evime ilk defa gelen insanlara iş yaptırmak. çocukları hiç anlatmıyom zaten anneleri hiç ilgilenmiyo evi talan ettiler. neyse geldi geçti ama pazarda bitti, dinlenemedim yarın iş, salı alışveriş zor bir hafta beni bekliyor. şimdi birtek eşimin teyzesi kaldı oda kendi halinde bir kadıncağız zaten.
selam kzlar
yine sykici bir pazar günü ve ben kendimi hic iyi hissetmiyorum
dökülüyorum resmen bilmiyorumkismile
ohh ohhhh zeynepciğim.Bekliyoruz göbüşleri.opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun tuğbacığım.Acil şifalar dilerim akrabanıza.Ev içinde geçmiş olsun diyeyim herkes aynı sorumlulukta olmuyor malesef çocukları konusunda.
a.s canım.Hoşgeldin.Aman dikkat et gribe falan yakalanma.
hoşgeldin canım.Hafta sonu olunca ıssızlaşıyor topiğimiz.İyi Akşamlar kızlar, a.s.
Ne güzel buluşmalar ayarlanmış. Çok iyi düşünmüşsünüz.
Kızlar, pazar günü buralarda kimse yok... Biz yine babamız olmayınca sıkılıyoruz. Babamız işte. mafoldumben
aminn canımm aminnn.Meleklerimiz sağ salim gelsinlerde hayırlısıyla .hic atlatamadimki canim
2 aydir bu durumdayim
dis felan derken bakalim daha ne cikacak
allah büyük dert vermesin insallah napalim katlaniyoruz
Kızlar, magic bebek diye bebekler için bir klasik müzik cdsi varmış. Bebeklere klasik müzik dinletin denilince dinletmek istiyorum oğluma ama nette bir türlü doğru düzgün o müzikleri bulamadım sinir oldum.klava:
Sizler dinletiyormusunuz kızlar?
Hoşgeldin canım.Midemi saymazsak iyiyim.Sen nasılsın?merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?