dünür hoşgeldin lüyorum yorgunluktannnnnnnn ayaklarım çok ağrıyo artık ya belim falan.artık çok az ayakta durmam lazım sanırım
oooo zeynocuğum selam söyle canım özgeyede bol sohbetler valla çok güzel oluyo yüzyüze görüşmek canım yaa bak şimdi bende dünürü özledim keşke yakın olsakta hep görüşsek nisan anneleri olarak ama istanbula gelirsem muhakkak görüşmek isterim sizlerle ilerde canım
İyiyiz güzelim, sen nasılsın?
Canım tvde demişti gebe poliklinikleri çalışacak diye.Okonuda sıkıntı yapma kendine.Grip belirtileri gibi canım.Bol c vitamini alopuyorumnanaktanhoşbulduk dünürcüğüm benim yorma kendini canım benimde belim bugün felaket boğazım yanıyo sanki ne sanırım üşütttüm bende bir sağa bir sola gitmekten bugün hastaneyi aradım onlarda çalışma devammış canım rahatladım valla salı gününe stres yapıyordum
hoışbulduk mehtapcığım geçmiş olsun canımcım bende ne zamn biberli ve salçalı bişey yesem midem felaket oluyo canımcım
ben daha çok özledim senağlama
saolcanımcım bende şükürler olsun iyiyim birazcık boğazım yanıyo falan sanırım üşüttüm birazcık ama iyiyiz teyzoşumuz şükürler olsunolumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun ya az öncede yazmışsın ben geçmiş olsun demedim demekki baya yorulmuşum.
neyse ben kaçayım kızlar.her yerim ağrıyor.iy geceler
iyi geceler canım.Hoşçakal.a.s.canım geçmiş olsun ya az öncede yazmışsın ben geçmiş olsun demedim demekki baya yorulmuşum.
neyse ben kaçayım kızlar.her yerim ağrıyor.iy geceler
teyzoşlar hepinizi öptük görüşürüz biraz süt molası verelim bizde
slm nazirecim cizelgeyi doktor 31 haftalik görnüyo deyince degismek istedim ama bi türlü yapamadim...ayrica ewet sordum kusra bakma gec yazdim,agri yada rahatsizligin nedeni bebegin gögüs kafesine yaklasmasindanmis normal dedi hatta 36 haftaya kadar devam edecek dedi canimeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?