2010 Nisan Anneleri

mehtapcığım merhaba canım geçmiş olsun.aşağıya hiç bakmadım kimler online diye...nasılsın*

ben daha çok özledim senağlama

İyiyiz güzelim, sen nasılsın?

saolcanımcım bende şükürler olsun iyiyim birazcık boğazım yanıyo falan sanırım üşüttüm birazcık ama iyiyiz teyzoşumuz şükürler olsunolumunekankayizsmile

Canım tvde demişti gebe poliklinikleri çalışacak diye.Okonuda sıkıntı yapma kendine.Grip belirtileri gibi canım.Bol c vitamini alopuyorumnanaktan

hoışbulduk mehtapcığım geçmiş olsun canımcım bende ne zamn biberli ve salçalı bişey yesem midem felaket oluyo canımcım

Canım ne yersem farketmiyor ki malesef:bbo::1no2:

saolcanımcım bende şükürler olsun iyiyim birazcık boğazım yanıyo falan sanırım üşüttüm birazcık ama iyiyiz teyzoşumuz şükürler olsunolumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun ya az öncede yazmışsın ben geçmiş olsun demedim demekki baya yorulmuşum.
neyse ben kaçayım kızlar.her yerim ağrıyor.iy geceler

canım geçmiş olsun ya az öncede yazmışsın ben geçmiş olsun demedim demekki baya yorulmuşum.
neyse ben kaçayım kızlar.her yerim ağrıyor.iy geceler

saol canım benim git dinlen biteanem bende şimdi süt kaynatıcam biraz iyi gelir sanırım boğazıma bakalım canım bende dinleneceğim canım görüşürüz tatlış dünürcüğümopuyorumnanaktan

teyzoşlar hepinizi öptük görüşürüz biraz süt molası verelim bizde

kızlar, özgeler şimdi gitti..
valla tadı damağımızda kaldı, öyle güzel bir gece oldu..

yakın oturanlar, aynı şehirde olanlar, sizler de buluşun valla..
kk arkadaşlıkları başka. hele de bebekler yoldayken...çocuklarımız beraber büyür, oyun arkadaşı olurlar, ne de güzel olur :)

göbüş resmi meselesine gelinceee..
benim kocam istemedi ne yazık ki..
niye göbek resmi koyasın diye homurdandı.. o laf edince özge'nin kocası da koymayın dedi, velhasıl çekemedik resim.
ama kızımın odasının resimlerini koydum..
özge de resim eklemeyi öğretti, bundan sonra bol bol eklerim :)

çok teşekkür ederim canım sağol... önemli değil canım geç kalmış olman ne olacak ki...

slm kızlar ilk defa bu saatte aranızdayım.cicişlerimiz ekledim ama kaydettikten sonra farkettimki kocaman olmuşlar şimdide düzeltemiom.bakarken kulaklarımı çınlatmayın olurmun dzeltirim yarın artık.çok uykumuz geldi herkeze ii geceler..

günaydınlarr kızlarr.... herkese iyi pazartesiler.. hayırlı günlerrr...

haftasonu malum ödevlerimizden dolayı yine hiç uğrayamadım..şimdi de sabahtan açıp geçmişe bi bakayım dedim.. inşallah çok birikmemiştirr.. kızım uyanana kadar vaktim var.. ara ara atlayarak bakarım olmazsa....

hepinizii öpüyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…