2010 Nisan Anneleri

topiğimizin ıssız haftasonunda 40 sayfa birikmiş :))) tabi atlaya atlaya okudum.. sanırım gördüğüm kadarıyla bi sorun yok... ben yine de...

hasta olanlara acil şifalar diliyorum.. inş. en kısa sürede iyileşirsinizz..
bebişine oda,beşik ve bilimum cici alanlara da güle güle lullanın.. sağlıkla inş. diyorum ...

daha da aklıma bişiy gelmiyoo... off.. oğlum ayağını mı soktu naptıysa.. sağ göğsümün altında.. kaburgama bişiy sıkıştı sanki :))) hareket bile edemiyorum.. accık uzansam iyi olucak sanırım....

hııı ... özgecim ve zeynepçim buluşmuşlar kocişlerle.. ne güzel vakit geçirmişsinz kızlar.. keşke bende gelip o toplantıyı basabilseydim :))))) neyse başka zaman inş.. göbüşleri görememe olayına üzüldüm valla.. ama gelinimin cicişlerini merak ediyorum.. zeynepçim öğrenmişsin artık cnım.. ekler durursun.. belki araya bi göbüşte sıkışıverir gözünden kaçar da hıı... inş..

öpüyorum herkesii. şimdilik kaçıyorum.. accık uzanıp geliciim...

günaydın nisan annişleri,keyifler iyi inş..biz de iyiyiz,gece cok dönüp durdum,diyom ne yapıyolar kafalarını carpıyolar mıdır biz hareket ettikce cok korkuyom...ama gene de hareketli bi gebeyim,evin işi gücü....
biz anneannemizle haftasonu alışverişe e gittik.ben bebe yagı,duş jeli şampuan ,krem,salya ve sırtına mendil,havlu,bübchen diye bi alman markasıydı inşş allerji yapmaz,6 -7 ay gider valla...annem de 2 tane biri polar digeri bez battaniye aldı.beşiklere baktık annen tutturdu beşiği kız annesi alır diye 400-500 arası bişi...10 gün sonra alıcaz bakalım...cumaya kontrolümüz var,toplam 13 kg aldım bu arada..bu hafta ekstra bişi yemiycem....
hepinize güzel günler dilerim

günaydııın. şeker tahlili sonuçlarım süppperrr. sadece kan hapına devam ve su içmeye devam. oğluşumda nazar etmeyeyim ama turrrrpppp gibiymiş. şimdi oturup 32. haftayı bekliycez. o tarihe kadar kontrole gerek yokmuş. 33. haftada da sağlık ocağında eğitimim varmış. şubat sonu hayat hızlanıyooo...

günaydın güzel nisan anneleri hayırlı haftalar şimdiden herkese

refiyecim, rönesans, ademir, butterfly, denizcim, zeynepcim..
hepinize günaydın...

ademir, gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış.. maşallah oğluşa.. sana da muayene gününü beklemek kalmış :)

rönesanscım.. aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah :) maşallah bebeğine..
kilo meselesi de hiiiiiiiç sıkmasın canını.. doğurduktan sonra peşlerinde koşmaktan kilo milo kalmayacaktır üstümüzde..sen keyfine bak.

refişçim :) oğluş tepikliyo mu napıyo :)
yorma kendini, dinlen yat uzan..
buluşma meselesine gelincee :)
valla dün otururken de düşündüm, burda sevdiğim bir sürü arkadaşım var artık.. dünya da küçük, inşallah denk geliriz, bir şekilde karşılaşırız bir gün, hep beraber otururuz tatlım..

günaydın zeynocuğum ,gelinciğim,ademirciğim,ayşeciğim,ronesanscığm,butterflycığım

zeynocuğum olsun canım benim eşimde birazcık diyelim kıskançtır canım ilk göbişi eklemeye izin vermedi ama yüzüm çıkmayınca onayladı boşver canım ekleme o zamn sende dilamızı ekleersin ilerde annesi severim ben diloşumu

gelinciğim tek kelimeyle bayıldım canım cicilerinize bitanem güle
güle kullanın canımcım

ademirciğim sonuçların güzel çıkmış gözün aydın canım

zeynocuğum yaza istanbula gelme niyetimiz var inşallah ankara istanbul gezeceğiz niyetimizdeki o bakalım inşallah gelirsem görmeden gitemem diloşumu falan asla

ya kızlar iki gündür boğazım acıyo yanıyo gıcık tutuyo okadar kötüyümki ıhlamur içtim süt içtim yok tek tesellim yarın doktora gitmem saat 1 buçukta randevumuz var doktor amcamızla inşallah bu arada biz bir gidelim kahvaltı yapalım gelelim teyzoşlar

gribe dikkat kızlar. bi anda etrafımda herkes grip oldu. çok şükür kimse sakınmıyo da kendini insanın suratına suratına öksürüyolar, hapşırıyolar. dün babamız oğluna ilk parasını harcadı. bi adet küvet. ana kucağı falanda alacaktı ama biraz fiyat araştıralım dedim. mothercare e gittim. sanırım tulumları oradan almayacağım. bikaç model var sadece herkesin çocuğunda da onlar. onun yerine düz beyaz çıtçıtlılardan alcam sadece 7 li paket. tulumlar için yeni sezon bekleyip başka mağazalardan alcam çeşit çeşit. bizim bebelerin başı kış, sonu yaz. 0-3 ay ne alca mı şaşırdım valla.

günaydınn kızlar.. geçmiş baya birikmiş okuyamıyorum işlerim biraz fazla( hasta olan varsa geçmiş olsun.. doktora gidecek olan varsa iyi haberlerle gelirler inşallah..

günaydın kızlarr nasılsınız?
ben ara ara hapşırıyom,burnum akıyo umarım alerjidir, grip değilimdir..

zeynocuğum yaza istanbula gelme niyetimiz var inşallah ankara istanbul gezeceğiz niyetimizdeki o bakalım inşallah gelirsem görmeden gitemem diloşumu falan asla

ayy zeynep gelirseniz ne güzel olur var yaa :)
çocuklar da azcık ortaya çıkmış olur :) hep beraber otururuz, gezeriz.. harika olur :)
ayy düşününce bile içim kıpır kıpır oldu yemin ederim..

bu arada boğazım ağrıyor falan demişsin.. aman dikkat et güzelim..
ufak tefek şeylerimiz olur da, şu kışı hastalanmadan, yatağa düşmeden geçirelim inşallah.
gerçi yarın doktora da gidecekmişsin, kızını görünce moral olur dikilirsin ayağa :)

tuğbacım hoşgeldin..
dilayla biz çok iyiyiz :) sen nasılsın??

hapşuruyormuşsun ha.. inşallah grip değil de alerjidir diycem ama inşallah o da değildir be güzelim.. geçmiş olsun. dikkat et kendine..

ooo ankete bakalım ankete :)

günaydın kızlar.....
dün akşamın mutluluğu hala üzerimde,akşam yüzümde acayip bi sırıtmayla uyumuşum saolsun kuzeyde pek sessizdi uyuttu anacağını,ama nedense zeynolarad hiç oynamadı dilanın güzelliği karşında nutku tutuldu sanırsam hehe:)))
hala aynı modda devam ediyoruz.....
çok eğlendik,çok güzel bir akşamdı,acayip keyifli sohbetler yaptık,eşide zeynoda çok cici insanlar....
zeynocum neler neler yapmış,zahmetler etmiş kıyamam ona ya...
acayip çenem düştü valla tatlımdan iki dilim yiycektim oysa unutmuşum hehe:.:))))
ahh dilanın bir cicileri var kızlar aklım gitti,içim gitti bakarken ,bayıldım ya hepsi harika seyler,hepsine tek tek baktım,ahh ahhh kuzeye kesin kız kardeş geliyo.....
odası falan da harika.....
heleki kedicikleri ,ahh bir paşası var zeynonun,mıncırmamak mümkün değil,pamuk pamuk.....
resimleri var ekliycem inşlh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…