2010 Nisan Anneleri

bu zeyno'nun şirin kedisi '' PAŞA'' .....
okadar sevimli ve mülayim bi kedicikki ,insanın sürekli mıncıklyası geliyo.....

biz de dilanın cicişlerine bakarken...ayy çok tatlı hepsi.....

buda benim dilaya yaptığım ciciş.....çok zor karar verdim kızlar ya ama söz sepeti gibi oldu.....

Son düzenleme:
bayıldım zeynocuğum kedine yaa o ne kadar tatlılık öyle oyyy çok şekermiş inşallah canım aklımdasın istanbula gelince uğrayacağım ilk kişilerden bitanesisin canım benim

ahaha
paşa çoook çirkin çıkmış bu resimde yaa :)
aslında oğlum çok yakışıklıdır ama, özgenin kucağında bi sabit durmadı ki çekemedik resmini
böyle kötü kedi şerafettin gibi çıktı :))

merhaba herkese...

özge, zeynep harikasınız.. çok özendim size:))

canım.
biz sık sık buluşucaz artık valla :) buluşmalarımızın konsepti "çıkın çıkın gelin" olacak :)
heeepinizi bekleriz..

ah valla keşke lafta kalmasa, hepinizin yolu istanbul'a düşse, ağız tadıyla hep beraber otursak.. ne güzel olur...opuyorumnanaktan

huuu dünürcüğüm nerlerde kaldın canım kesin ev işi yapıyosun bak sen basmaya geleceğim şimdi evbi haaa di gel artık kızzz

ahh evet güzel olur ama zor... hele artık uçaklarda izinle bizim için, belki bebişlerimiz geldikten sonra:))

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri...
kalkalı çok oldu ama giremedim kahvaltıya arkadaşları çağırdım....şimdi gittiler....
özge ve zeynep ne güzel bir akşam geçirmişsiniz.istanbula gelce olsam bende yüzyüze görüşmek isterim....
zeynepcim ne tatlı kedin.odanızda çok güzel bayıldım ...
özge ne kadar beceriklisin dilanın hediyesi çok güzel.bizde isteriz kıskandık valla.....
dünürcüm geldim canım ev işi yapmıyorum,misafirlerim vardı gittiler hemen size bakayım dedim...bu arada boğazın nasıl,sıcak tut kendini bu aralar akşam soğuğu çok yedin sanırım ondan.yarın seni bekliyorum heeeee.......
tuğbacığım sanada geçmiş olsun canım dikkat edin inşallah grip olmazsınız

selam kızlar...biz geldik...a.s.a.s.a.s.

geçmişe bakmadım daha herkez iyidir umarım:))))

kızlar geçmiş olsun diyen fıstık annelere çok teşekkür ediyorum, işyerindeyim malum sürekli yazamıyom tek tek yazamadım o yüzden hepinizi öpüyorum şimdilik iyiyim sanırım alerjik bir durum:)

söylemeden geçemicem zeynepcim keşke yatsak kalksak sen 37 haftalık olsan çünkü o zamana ben de muhtemelen doğurmuş olurumkaydirigubbakcemile3

saol canım benim şükürler olsun iyi sayılırım ama işte boğazım bir tuhaf ayyy sorma canım yaa bu akşam yine gideceğiz misafirleri geliyo kayınvalidemin bende pasta yapıp götüreceğim yarın dünürcüğüm inşallah aksilik olmazsa uğrayacağım canım yanına canım benim gerçi doktordan sonra biraz bişeyler bakacağız dünürünle canım şu merkeze açılan bir yeni yer var iç çamaşıcı büyük mağza gördünmü debboyda oraya uğrayacağım lohusa için sütyenler gelememişti gelicek diyordu bakıcağım sonra uyku seti falan bakarız inşallah geç kalmamda oyalanoırken akşam edersem eyvahedigeldismile bakalım canım ben seni ararım yarın duruma göre gelirsem al derim zaten sana canımcım

tuğbacığım geçmiş olsun canım bende sanırım biraz üşüttüm bir oraya bir buraya derken canım dikkat etmek gerek valla bu havlar insanı maffediyo yaa

geçmiş olsun güzeller noldu size böylebilmiyorumkismileaman dikkat edin kendinize geçmiş olsuna.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…