saol canım benim şükürler olsun iyi sayılırım ama işte boğazım bir tuhaf ayyy sorma canım yaa bu akşam yine gideceğiz misafirleri geliyo kayınvalidemin bende pasta yapıp götüreceğim yarın dünürcüğüm inşallah aksilik olmazsa uğrayacağım canım yanına canım benim gerçi doktordan sonra biraz bişeyler bakacağız dünürünle canım şu merkeze açılan bir yeni yer var iç çamaşıcı büyük mağza gördünmü debboyda oraya uğrayacağım lohusa için sütyenler gelememişti gelicek diyordu bakıcağım sonra uyku seti falan bakarız inşallah geç kalmamda oyalanoırken akşam edersem eyvahedigeldismile bakalım canım ben seni ararım yarın duruma göre gelirsem al derim zaten sana canımcım
tamam canım bakarız uyku setini ama biz park yatak için bakacağız canım taçta yoktur ondan sanırım olmazsa giresundan bakalımda canım çünkü ben taşıyamam şimdi arabayla gidcek yarın işe dünürün aldıklarımızı ona koyarım bidaha taşımam emzieme sütyenlerinin fiyatını bilmiyorum ama eğer 5ten yukarıysa almam ordan alırım canım evet ben orkidi uzun alıcam gece için olanlardan varya ondan birde derecesini aldınızmı canım ...sanırım hepsiburadadan alırız orada var civasız olanlardan sanırısam bakmadık birde canım bebk doğduğunda bebği sileceklerya onun içinde bişey götürcekmiyiz acaba almamız lazımmmı gerçi özel hastahaen ama yine de tedbirli olmak lazım
birde canım sakın hazırlık yapma valla eğer alışverişte çok oyalanırsak gelemeyebilirim canımcım zaten gelsemde çok fazla kalamam malum havalar çabuk kararıyo ya çok geç saate kalmam gelirsem ararım ben seni canım benim sakın bişey yapma heee zaten ağırız canımcım benim tam belli olsun geliceğim ararım ben seni
tamam canım bende havlu dolusu var koyarım o zamn bende 2 tanecik ne olacak yaa dur söyleyeyim eşime canım bime gider ayırttıtrsın o zamn canım benim
canım bimde tanıdığı varsa 2 tane daha ayırttırsın bize canım.abimlerde alacak zahmet olmazsa eğer.biz parasını veririz size....aklinialirimsmile
herkese iyi sohbetler ve iyi haftalar hanımlar.ben bir geçmişe gideyim.neler olmuş 3 gündür.
http://img10.imageshack.us/img10/2176/img0764w.jpg kızlar mart annelerinden birisi almış bu küveti çok güzel yaa bayıldım bir bakıverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?