2010 Nisan Anneleri

sağolasın esroscuğum sorma havalar çarptı sanırım beni ama şükürler olsun iyiyim sadece boğazım acıyo hafif onuda bol bol ıhlamur içiyorum ne yapim canım benim

canım yarın eşin çalışmıyormu?buradanda bakabiliriz uyku seti canım*taçta bir grup daha uyku seti var istersen burdanda bakarız uğra canım mutlaka.hazırlık yapacağım ona göre tatlım.canım ben daha iç çamaşırı falan almadım gerçi bi o kaldı eksiklarim göğüs pedi hasta bezi falan.he ne diycem hasta bezi çok kullanılmıyo zaten ablamda fazla vardı ben ondan alcaktım eğer yoksa onda ben alırım 2 ye ayırırız bir daha sen almamış olursun.birde şu orkidlerin en büyük ve en uzn olanından mı alacaksın canım?

bu arada dünür emzirme sütyenleri burada 5 liraydı fazlaysa kompedanda buradan alırız canım*

tamam canım bakarız uyku setini ama biz park yatak için bakacağız canım taçta yoktur ondan sanırım olmazsa giresundan bakalımda canım çünkü ben taşıyamam şimdi arabayla gidcek yarın işe dünürün aldıklarımızı ona koyarım bidaha taşımam emzieme sütyenlerinin fiyatını bilmiyorum ama eğer 5ten yukarıysa almam ordan alırım canım evet ben orkidi uzun alıcam gece için olanlardan varya ondan birde derecesini aldınızmı canım siz onları falanda sanırım hepsiburadadan alırız orada var civasız olanlardan sanırısam bakmadık birde canım bebk doğduğunda bebği sileceklerya onun içinde bişey götürcekmiyiz acaba almamız lazımmmı gerçi özel hastahaen ama yine de tedbirli olmak lazım

birde canım sakın hazırlık yapma valla eğer alışverişte çok oyalanırsak gelemeyebilirim canımcım zaten gelsemde çok fazla kalamam malum havalar çabuk kararıyo ya çok geç saate kalmam gelirsem ararım ben seni canım benim sakın bişey yapma heee zaten ağırız canımcım benim tam belli olsun geliceğim ararım ben seni

canım istersen yengeme sorayım o da burdan almıştı park yatak için uyku seti canım.canım dereceyi almadık ama aklında bulunsun bu cuma bime ateş ölçer geliyor 22 tl ye ben ondan alıcam kalırsa tabi canım...canım bebeği silmek için hastaneye bişey götürmeye gerek yok tatlım onlar hallediyplar ama ben yinede 2 küçük havlu aldım onlar ne olur ne olmaz diye koyacağım çantama canım

tamam canım bende havlu dolusu var koyarım o zamn bende 2 tanecik ne olacak yaa dur söyleyeyim eşime canım bime gider ayırttıtrsın o zamn canım benim

canım tamam o zaman bişey hazırlamıyorum eşin nöbete kalmayacaksa akşam giderken seni burdan alsın tatlım öylede olur hem zamandan kazanmış oluruz......oooooooo konuşulacak şeyler birikti canım

tamam canım bende havlu dolusu var koyarım o zamn bende 2 tanecik ne olacak yaa dur söyleyeyim eşime canım bime gider ayırttıtrsın o zamn canım benim

canım bimde tanıdığı varsa 2 tane daha ayırttırsın bize canım.abimlerde alacak zahmet olmazsa eğer.biz parasını veririz size....aklinialirimsmile

bende bimden alacam kayınvalideme sölimde sabah erkenden gitsin bime cuma günü zemuszemusya da ben işe giderken uğrarım

canım bimde tanıdığı varsa 2 tane daha ayırttırsın bize canım.abimlerde alacak zahmet olmazsa eğer.biz parasını veririz size....aklinialirimsmile

canım eşimin tanıdığı değilde bir kız var orada çalışan kasiyer iyi aramız baya bir eğer tamam derse kesin ayırtırırız canım sen hiç merak etme bitanem olumunekankayizsmile tamam derim bakalım canım dünürüne gerçi 10 buçuk gibi bırakıyo nöbeti geçerkende alabilir canım haber veririm aynen çok şey birikti valla yüzyüze olmak daha bir değişik oluyokaydirigubbakcemile2

ayyy biminde en sevmediğim tarafı o millet yeni bir ürün gelceği zamn akın ediyo yaa resmen kapısında bekleyenler oluyo bırakında anacıım bizim gibi sonradan gidenlerde bişeycikler alsın dimi ama tuğbacığım

sorma zeynocum talan ediyolar mağazayı bize bişi kalmıyokaydirigubbakcemile3

ayy tuğbacığım ben bikeresinde eşimle gezmek için trabzona gittik geçen senemiydi ne orada bir mağazanın açılışı vardı baya büyük bir mağaza anam millet sanki hiç mağaza açılışı görmemiş veya bedava bişey dağıtcaklarmış gibi nasıl içeri girmek için birbirleriniş eziyolardı görmeni isterdim bende eşime döndüm sanırım bugün açılıpta aynı gün kapanma kararı alan tek alışveriş merkezi burası olacak sanırım dedimkaydirigubbakcemile3 insanlar harbi bazı şeyleri aşırı abartıyolar yaa hiç öyle olamadım olmamda yani aman derim canımdan kıymetli değilya

sorma tuğbacığım bayıldım valla küvete yok canım sanırım bu arkadaş yabancı ülkede yurtdışında buralarda bulmak zor biraz çok güzel ve kullanışlı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…