2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar biz gidelim pastamızı yapalım arada bakarım vakit buldukca akşama kayınvalidemlerdeyiz yine

o küvetten ben çok gördüm kızlar ya..hem hepsi burada.com da var.hemde gittiğimde havuzlu hana görmüştüm.orda vardı ama yer meselesi sorun o yüzden hiç düşünmedim bile..

:roflol: Çok doğru valla açıldığı gün kapanacakmış gibi davranıyo insanlar.
bizde klasik mavili pembeli plastiklerimizde yıkarız bebişleri napalım zeynepcim sağlık olsun.

o küvetten ben çok gördüm kızlar ya..hem hepsi burada.com da var.hemde gittiğimde havuzlu hana görmüştüm.orda vardı ama yer meselesi sorun o yüzden hiç düşünmedim bile..

aa ben hepsiburadanın müdavimiyim ama hiç görmedim tekrar bakayımopuyorumnanaktan

tarhancım sen havuzlu hana gidicen nasıl olsa bakıp zevkine göre alırsın bence.orda çok var.

kızlar merhabalar. nasılsınız? geçmişi okuyamadım ve pek vaktim de yok ama şu bimde ne var çok merak ettim

tarhancım sen havuzlu hana gidicen nasıl olsa bakıp zevkine göre alırsın bence.orda çok var.

ya canım sorma havuzlu handa park problemi ve çok uzun bir yürüme mesafesi olduğu için vazgeçtik galiba. benim ayağımda nasır var yürüyemiyorum çok fazla. zaten alışveriş yaparken çok ayakta kalacam bir de araba girmediği için çok fazla yürümek lazım oraya dedi eşim. görmeyi çok istiyorum ama sanırım gitmicez. mothercare ve chicconun outlet adreslerini buldum internette oralara gidecez önce.

siz nasıl gittiniz havuzlu hana vapurdan sonra yürüyerekmi?

tarhancım biz floryadan trene bindik eminönünde durakta indik zaten çok yakındı garla havuzlu hana yürüyerek gittik.hatta tahtakaleye kadar yürüdük eşimle mağazalara baka baka.ben istedim gezmeyi filan.sonra çok çektim acısını ama içimde kalmamış oldu..dönerkende elimizde eşyaar vardı eminönünden bi taksiye binip yine tren garına gittik ordan floryaya gittik.sonra arkadaşımız biiz gardan aldı doğruu eve.kolay oldu yanii.haklsın sen canım yürüyemezsin uzun süre hem arabaylada girilmio park yeri yok ve sokaklar daraşık.halbuki ne ii olcaktı,neler var neler..

kızlar merhabalar. nasılsınız? geçmişi okuyamadım ve pek vaktim de yok ama şu bimde ne var çok merak ettim

hoşgeldin canımm. bimde 22 ocakta kulaktan ölçen bebek derecesi 22 tl ye geliyo da kulaktan ölçenler piyasada daha pahalı ordan alalım diyozbayanssulusmile

hoşgeldin canımm. bimde 22 ocakta kulaktan ölçen bebek derecesi 22 tl ye geliyo da kulaktan ölçenler piyasada daha pahalı ordan alalım diyozbayanssulusmile

aaa ciddi misin ya bak bunu öğrendiğim iyi oldu ben de aldırayım bari sağol tarhancım

gelincik canım beni çok heveslendirdin bak yinezemuszemus dediğin gara kadar arabayla gidip trene atlayıp sonra aynı yoldan arabaya dönsek olmazmı acaba ben bi eşimle pazarlığa devam edeyim. görmeyi çok istiyom ama olmazsada sağlık olsun artık napalımboshayallersmile

annee canım ne demek rica ederim bende yanlış hatırlamıyosam fundadan öğrenmiştim bim olayınıkaydirigubbakcemile3

slm kızlarr.. bugün fazlasıyla elktrikler gidip geliyo burda nedense.. tam giriyorum pat gidiyoo.. inş. bunu yollayana kadar gitmez :)))

okuldan geldik yemek yapıcaz daha ama bi bakayım dedm size de... herkesler iyidir inş.. alışverişler konuşuluyo sanırm... ohh.. sefanız olsunn.. bizde dün bispor ayakkabı tarzınd ev patiği aldık oğluma. minicikk çok şiriin.. :)

kızlarrr alışveriş listemi ekledim ciciler bölümüne eksiklerim varsa hatırlatırsanız çookk makbule geçecekopuyorumnanaktan

tarhancım biz 8-9 durak uzaktan bindik sen eminönüne gidip tren garına da bırakabilirsin arabanı bence.ordan taksiye binip gidersin havuzlu hanın kapısına kadar yada çok yakın zaten mağazalara baka baka yürürsün çok zevkli oluyo çünkü.dönerkende havuzlu hanın önünden taksiye direk arabana tatlım..neyse ben daha fazla heveslendirmeyeyim enişte kulaklarımı çınatırım yoksa eyvahedigeldismile

iyide gelincik canım madem taksi giriyo araba niye giremiyo bu yollara park sorunu yüzündenmi?

evt balım..aynen öle.zaten bi araba oraya yanlışlıkla girse girdiğine pişman olur ve 2-3 saate çıkamaz..

evt balım..aynen öle.zaten bi araba oraya yanlışlıkla girse girdiğine pişman olur ve 2-3 saate çıkamaz..

:roflol: :roflol: bizim arabamız yok alışveriş için 1 günlük kiralıcaz, onu da eminönünde dar sokaklarda park edecez diye geçirirsek çok gülerim vallakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm teyzoşlar bizde pastamızı yaptık geldik nasılsınız bakalım akşam yine kayınvalidemlerdeyiz kaç gündür yemek yapmıyorum desem yeridir valla misfirleride gelicek bende pasta yapayım dedim bişey yapmasam mutfakta olmaz en azından onu bari yapayım aklinialirimsmile

tuğbacığım canım sana kolay gelsin yarın canım benim çok güzel bir liste yapmışsın canım tırnak makası falan almışmıydın küvetinin marşabasını falan onlarıda ekle canım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…