o küvetten ben çok gördüm kızlar ya..hem hepsi burada.com da var.hemde gittiğimde havuzlu hana görmüştüm.orda vardı ama yer meselesi sorun o yüzden hiç düşünmedim bile..
tarhancım sen havuzlu hana gidicen nasıl olsa bakıp zevkine göre alırsın bence.orda çok var.
kızlar merhabalar. nasılsınız? geçmişi okuyamadım ve pek vaktim de yok ama şu bimde ne var çok merak ettim
hoşgeldin canımm. bimde 22 ocakta kulaktan ölçen bebek derecesi 22 tl ye geliyo da kulaktan ölçenler piyasada daha pahalı ordan alalım diyozbayanssulusmile
tarhancım biz floryadan trene bindik eminönünde durakta indik zaten çok yakındı garla havuzlu hana yürüyerek gittik.hatta tahtakaleye kadar yürüdük eşimle mağazalara baka baka.ben istedim gezmeyi filan.sonra çok çektim acısını ama içimde kalmamış oldu..dönerkende elimizde eşyaar vardı eminönünden bi taksiye binip yine tren garına gittik ordan floryaya gittik.sonra arkadaşımız biiz gardan aldı doğruu eve.kolay oldu yanii.haklsın sen canım yürüyemezsin uzun süre hem arabaylada girilmio park yeri yok ve sokaklar daraşık.halbuki ne ii olcaktı,neler var neler..
evt balım..aynen öle.zaten bi araba oraya yanlışlıkla girse girdiğine pişman olur ve 2-3 saate çıkamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?