bende bimden alacam kayınvalideme sölimde sabah erkenden gitsin bime cuma günü zemuszemusya da ben işe giderken uğrarım
slm teyzoşlar bizde pastamızı yaptık geldik nasılsınız bakalım akşam yine kayınvalidemlerdeyiz kaç gündür yemek yapmıyorum desem yeridir valla misfirleride gelicek bende pasta yapayım dedim bişey yapmasam mutfakta olmaz en azından onu bari yapayım aklinialirimsmile
tuğbacığım canım sana kolay gelsin yarın canım benim çok güzel bir liste yapmışsın canım tırnak makası falan almışmıydın küvetinin marşabasını falan onlarıda ekle canım yoksa
bende 75 tl ye eczaneye geliş fiyatından aldım braunun kulaktan ölçerisenağlamasenağlama
slm kızlar tarhancım sen eminönüne arabaylamı gitmeyi düşünüyon canınız çok sıkılır bence
otobüsle gelin şehirler arsı daha rahat edeceğinizi düşünüyorum park sorunu çok büyük
zaten arabayı bırakıcan aşağıda sen çıkacan yukarıya otoparklar vardır ama bilemiyorum
biz hiç arabayla gitmeyiz gemiyle gidiyoruz üsküdardan süper oluyor ayın 26sında bende gidiyorum
alışverişe inş
canım eşimin tanıdığı değilde bir kız var orada çalışan kasiyer iyi aramız baya bir eğer tamam derse kesin ayırtırırız canım sen hiç merak etme bitanem olumunekankayizsmile tamam derim bakalım canım dünürüne gerçi 10 buçuk gibi bırakıyo nöbeti geçerkende alabilir canım haber veririm aynen çok şey birikti valla yüzyüze olmak daha bir değişik oluyokaydirigubbakcemile2
Kızlar kanamam var galiba.Ama çok hafif.Sulu gibi
sağoö tarhancığım eğer masraflarla kafa kafaya geliyorsa hiç yorma kendini
bende alayım bari o ateş ölçerden
budebe takma canım kafana bende çok tuhaf rüyalar görüyorum ama önemsemiyorum.
kızlar şu anda çok sinirliyim taa geçen hafta konuşmama rağmen yarın için izin alamadım, hevesim kursağımda kaldı perşembeye kaldı bizim ünlü alışveriş bütün heves heyecan gitti..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?