2010 Nisan Anneleri

kızlar bizde yarın açık görüşteyiz inşallah kızımla doktor amcası şöyle ön profildende bir resim verir inşallah bizlere geri dönüştede dünüre uğrayacağuım inşallah alışveriş yapmamız erken biterse ev için kendim için bişeyler bakıcağım eşimde geri dönüşte alır beni olmazsa dünürlerden bakalım zaten bizim doktor günümüzle dünürü görme günümüz hep aynı zamna denk geliyo kaydirigubbakcemile3

slm kızlar tarhancım sen eminönüne arabaylamı gitmeyi düşünüyon canınız çok sıkılır bence
otobüsle gelin şehirler arsı daha rahat edeceğinizi düşünüyorum park sorunu çok büyük
zaten arabayı bırakıcan aşağıda sen çıkacan yukarıya otoparklar vardır ama bilemiyorum
biz hiç arabayla gitmeyiz gemiyle gidiyoruz üsküdardan süper oluyor ayın 26sında bende gidiyorum
alışverişe inş

ateşölçermi geliyormuş bim'e nekadarmışki bide ne gün

oh afiyet olsun pastadan en çok sen ye emi:)
tatlım iyiki hatırlattın aklımdaydı ama listeye yazmamışım. burun aspiratörü ve tırnak makası
ekliyim hemen
ayrıca yarın ki açık görüşte sizi iyi haberlerle bekliyoruz tatlımgizem sultanı da kocamannnn öpüyoruzzzzzemuszemus

bende 75 tl ye eczaneye geliş fiyatından aldım braunun kulaktan ölçerisenağlamasenağlama

canım nette braunu bulamadım ama kraftınki 45 tl civarında

nazcım sanırım havuzlu handan vazgeçtik bu park sorunu yüzünden hatta bu akşam gebzeyi bir dolaşacaz bakalım belki istanbuldan bile vazgeçeriz çok istiyom gelmeyi ama eğer fiyatlar arasındaki fark istanbula geliş masrafımızla aynı olacaksa vazgeçicez galibamafoldumbençünkü araba falan kiralayıp gelcez bizbenneyaptımki
bu arada 5. tekrar falan oldusırnaşık şey bim de 22 tl 22 ocak da kulaktan ateşölçer olcakmış bende fundanın yalancısıyım:sm_cool:

canım eğer kız ayırırım derse bana haber ver.eğer ayıramazsa ben abimi yollayacağım işten çıkıp almaya çalışacak.haber vermeyi unutma emiolumunekankayizsmile

Selam kızlar
Bende geçen doktora gittim. Bebişimiz sağlıklı maşalah. Şeker yükleme sonucumuz iyi ama ben kum dokuyormuşum. Bol bol su iç dedi doktor. Yarın uçağa bineceğim. Doktordan özel kağıt aldım. Artık sadece bu kağıtla binebiliyormuşuz. Vay bee:))

doğru tuğbacığım 22 ocak cuma günü 22 tl ye kulaktan ateş ölçer bimde arkadaşlar kaçırmayın dışarıda çok pahalı...ne zincir oluştu be bende abimin eşinden öğrenmiştim türkiyenin 4 bir tarafı biliyo artık.bu zincire bir isim bulamak gerek : ) dimi tuğbacığım.bu orjinal ismi senden bekliyorum.....
dünür inşallah gelirsin ya...çok özledim...yarın gizemimiZi gör tatlı yavrumu gülücük atsın sana.baenden ve ğlumdanda selam söyle....yerim ben onun bal yanaklarını....
tuğbacığım yarın alışveriş günü heeee.ne güzel cicilerini hemen eklede görelim...şimdiden merak ettim....
kızlar evde 1 gram yemeğim yok ne yapacağımıda hiç bilmiyorum birde ayaklarım çok ağrıyo benim ya....napcam ayakta duramıyorum....
birde bişey daha diyeceğim her gece isisnasız kötü rüyalar görüyorum bebeğime bişey olmuş,aLCAKLARMIŞ,ÖLMÜŞ FALAN...ALLAHIM KORUSUN HEPİMİZİNKİNİDE.....hemen rüyaömda karnıma bakıyorum karnım küçülmüş tekme atmıyo falan başlıyorum ağlamaya ve ağlayarak uyanıyorum.sayıklıyorum eşim uyandırıyo falan.ama diyorumya her gece görüyorum.bunun bu kadar bilinçaltıma girmesinde yazgülümün.şeymanın eşiminbi arkadaşının kızkardeşinin bebeklerinin ve en sonda drumun kızının genetik bozukluk yüzünden dr umun eşinin hamileleiğine son vermesi yatıyor.sürekli onları düşünmüyorum ama aklıma gelince ağlıyorum genelde....en son şeymenın açtığ topiği okumuştum dün falan kötü oldum...diyorumki bundan kurtulmak için okunsammı acaba*

sağoö tarhancığım eğer masraflarla kafa kafaya geliyorsa hiç yorma kendini
bende alayım bari o ateş ölçerden
budebe takma canım kafana bende çok tuhaf rüyalar görüyorum ama önemsemiyorum.

kızlar şu anda çok sinirliyim taa geçen hafta konuşmama rağmen yarın için izin alamadım, hevesim kursağımda kaldı perşembeye kaldı bizim ünlü alışveriş bütün heves heyecan gitti..mafoldumben

bunlar böle zaten tarhan allah onları ıslah etsin inş kısmet canım sinirlenme

hadi allah yardımcınız olsun ayşecim korkma bişiy yoktur ama önlem olsun git

denizcim haber bekliyoruz inşallah herşey yolundadır.
lütfen bizi merakta bırakma eşini tembihle doktorlar seni bırakmazsa da (bakarsın kanama durana kadar tutarlar önlem olsun diye) o bize haber versinopuyorumnanaktan

sağoö tarhancığım eğer masraflarla kafa kafaya geliyorsa hiç yorma kendini
bende alayım bari o ateş ölçerden
budebe takma canım kafana bende çok tuhaf rüyalar görüyorum ama önemsemiyorum.

canım ya her gece aynı rüyayı görünce biraz fazla etkilendim sanırım.halbuki her gece yatmadan duamı okurum.bu aralar biraz fazla oldu kötü haberler almam sanırım

ayşecim geçmiş olsun canım.inşallah önemli bişey yoktur.bizi habersiz bırakma canım...

canım üzme kendini ve kaanıda...stres yapma bazı patronlarda neden böyle davranıyorlar bilmiyorum ya...olsun canım hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…