2010 Nisan Anneleri

merhaba işten geldik yayıldık kızımla....
deniz ii hbrler ver bize:)) iyidirde zaten arkadaşımında başına geldi bu haftalarda plasenta previa teşhisi konmuştu. ayakta durmayaksın en önemlisi..

kızlar ayse aradı beni...
üç tüp kan almışlar tahlil yapacaklarmış.....
tahlil sonuçlarını doktora gösterecekmiş,prosüdür gereği hemen usg kontrolü yapmıyorlarmış.....
şuanda hastanede,bende ,oda inanıyor bişiycik çıkmıycak ,yorgunluktan yada sıkıntıdan kaynaklanan ufak bir kanama sadace.....dua etmemizi istedi....
canım inşlh bişiyciği yoktur mehmet salih'in....

inş bişiyleri yoktur özgecim bilgi verdiğin için sağol

İnşallah bişeyciği yoktur denizciğimin.İyi haberlerle gelir bize.MEHMET SALİHİMİZ, AMAN GÜZEL BEBİŞ 2,5 AY DAHA ORDASIN ANNEYİ ÜZME.Şeniz

yaa ayşeden haber yokmu yaa.....çok merak ediyorum...inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

yaa ayşeden haber yokmu yaa.....çok merak ediyorum...inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

bende merak ediyorum ama yoktur bişeyi. ayakta kaldıysa uzun süre ondan olmuştur. dua edelim bol bol. hem kaç kişiyiz burda hamilelerin duası kabul olurmuş.:enbuyukkk:

Ayşe iyiymiş kızlar.nst ye bağlamışlar sancı kontrolü için.Mehmet salihin kalp atımlarınıda duydum telden 130 dedi ayşe.Dua edelim biz yinede onlara.

merhaba kızlar...
bolcana bi ütü yaptım geldim.
inşallah ayşenin iyi haberlerini alırız.gerçi şu anda kötü bişey yok sanırım inşallahta olmaz....daha 2.5 ayımız var.mehmet salih biraz daha büyümen gerek....dualarımız seninle ayşecim

Kızlar ben geldım
Hoşgeldin askitom.Ömer nasıl.Eşinin durumu iyidir inşallah.

Merhaba fundacığım hoşgeldin.Ellerine sağlık.

hosbulduk kızlar
ömerım ıyı bugun dra gıttık
110gr zayıflamış hafıfte sarılıgı varmıs

eşim buaksam yıne işe gitti
şimdilik olumsuzluk yoka ama
gece oldugu ıcın tedırgınım
sureklı dua edıyorum
hayırlısıyla sabah bır eve gelse
sagolun ve lutfen dua edın

meraba kızlar ne oldu ayşeye bişeymi oldu yaaa ayyy çok kötü oldum birden

geçmiş olsun canım ömerciğimize....
yakında toparlar canım inşallah ömer
bişey olmayacak canım tedirgin olma senin stresin ömerede geçiyor....

dünürcüm hafif kanması olmuş su gibi inşallah bişeyi olmayacak.nst ye bağlamışlar iyiymiş bebeğin kalp atışları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…