geçmiş olsun canım ömerciğimize....
yakında toparlar canım inşallah ömer
bişey olmayacak canım tedirgin olma senin stresin ömerede geçiyor....
sen içini ferah tut canım.Anne sütü sarılığıdır o geçicidir.Eşinde işe gittiğine göre çıkarmayacaklar inşallah.Ömerciğin zayıflaması normal canım.Bebekler ilk hafta zayıflayıp tekrar geri almaya başlarlar.hosbulduk kızlar
ömerım ıyı bugun dra gıttık
110gr zayıflamış hafıfte sarılıgı varmıs
eşim buaksam yıne işe gitti
şimdilik olumsuzluk yoka ama
gece oldugu ıcın tedırgınım
sureklı dua edıyorum
hayırlısıyla sabah bır eve gelse
sagolun ve lutfen dua edın
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum.Ütü kolay değil hiç sevmiyorum bende.merhaba mehtapcığım.nasılsın canım?çok yoruldum ama değdi....
merhaba canım hoşgeldin.Şu an ayşe hastanede ama durumları iyiymiş.meraba kızlar ne oldu ayşeye bişeymi oldu yaaa ayyy çok kötü oldum birden
okudum canım yaa sayfayı açınca çok kötü oldum birden etkilendim canım bende görüyorum artık hergece ve bende çok etkileniyorum ayrıca sabah namazlarda bile eşimin uyanmasını istiyorum korkuyorum resmen yaaa tek kalmaktan ayy ne oluyo anlamıyorum bende bol bol dua ediyorum yatmadan bende annemde nazardan diyo evden dışarıda pek çıkmıyorum akşamdan akşama birde alışveriş için çıkıyorum eşimle o kadar yaaa
Biz iyiyiz.Sadece aşırı ayakta durmaktan ve yorgunluktan kaynaklıymış.Dikkat etmem gerekiyormuş.
Şimdi kaynanamlardayız.Hber vereyim dedim.Yarın tam detaylı yazarım.
Hepinizi çok seviyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?