2010 Nisan Anneleri

oh beee geçmiş olsun ayşecim sırf sana bakmak için girdim
kocişle birbirimizi yiyorduk dur dedim kalkdım şaşırdı adam::)))

Biz iyiyiz.Sadece aşırı ayakta durmaktan ve yorgunluktan kaynaklıymış.Dikkat etmem gerekiyormuş.
Şimdi kaynanamlardayız.Hber vereyim dedim.Yarın tam detaylı yazarım.
Hepinizi çok seviyoruz.....

canım çok şükür sana bakayım diye girdim misafirim var...öptüm hepinizi..kendinize iyi bakın a.s.a.s.a.s.korkutmayın biziii

günaydın herkese,ayşedeniz gecmiş olsun,dinlen ve moralini yüksek tut,benim de 3 aylıkken kanamam olmuştu,plesantam aşagı inmiş..

eşini bekleyen arkadaşa da Allah yardım etsin,benim başıma da gelmişti,eşim sabah 11 gitti akşam 23 de geri geldi eve,nası bi duygu cok iyi bilirim,hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım...
gece kabuz görenler de yalnız değil.:))endişeler bende de var,gece zaten hep rüya görüyorum,5-6 kez uyanıyorum...kendimi telkin etmeye calışıyorum..yeni bi parolamız olsun'BENİM BEBEĞİM SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GELCEK!'böyle zıpır olacak..

GUNAYDIN KIZLAR

TARHAN CNM DUN GITTIK DRA
aceleden cıkıp bısey almaya zaman kalmadı
çikplata aldırdım eşime en ıyısınden ve şık bır paket yaptırdım
oglumu da AHMET BEYE VERDI BABASI
BOY BOY RESIM CEKILMISLER BEN ICERDEYKEN
AHMET BEY COK SEVDI OGLUMUZU
OGLUSUMDA HICCC HUYSUZLANMADI
GUZEL BIR ANI OLARAK KALACAK

VALLAHA SENDE COK SANSLISIN
DRUMUZ COK IYI

BUARADA RAHIM AGZIMDA SORUN CIKMADI DIKISLERDE IYI
1 1.5 AY SONRAYA CAGIRDI
VE BEBEK DOKTORUNA UGURLADI BIZI...
OGLUMDA HAFIF SARILIK VARMIS
AMA GECER DEDI
ONUN DISINDA MASALLAH IYI YAVRUM
TPOUGUNDAN YINE KAN ALDILAR
COK AGLADI KUZUM

TARHAN CNM
YARIN BIR YAKINIM SEZERYAN OLCAK ORADA
FIYATLAR YINE DEGISMIS
SEZERYAN 600KUSUR OLMUS NORMALI BILMIYORUM
BIR ARA SOR ISTERSEN HERSEYE HAZIRLIKLI OLMAKLAZIM
ALLAHTAN O ABLAMIN OZEL SIGORTASI VARDA ORADAN YIRTTI

HAYIRLISI OLSUN

Günaydın kızlar.
Dün için sizden çok özür dilerim. Hepinizi çok korkuttuk.
Dün saat 17,30 gibi hafif bir kan geldi. Pembemsi. Hemen doktorumu aradım.Doktorumun telefonu kapalı. Hemşiresini aradım. Bana sakin olmamı ve hemenBaşka bir doktora görünmemi söyledi. Tıp Fakültesine gidebilirsin dedi.
Hemen Tıp Fakültesine gittik. Keşke gitmeseydik. Kızlar aklınızda bulunsun. Sakın gitmeyin.
Acilde yaklaşık 20 dakika öylesine beklettiler. Sonra damar yolu açtılar ve 3 tüp kan aldılar.ıdrar tahlili yaptılar.Soruyorum bunların ne alakası var.Prosedür gereği önce tahlilleriniz
Yapılacak. EE dedik ne zaman peki sonuçlar 1,30 saat sonra çıkar dediler.Saat zaten 18,30.Tamam dedik ama keşke Kadın doğum hastanesine gitseydik. Beklemeye başladık. Saat 19,20 oldu. Allahtan yunus doktor arkadaşını aradı.Hızlansın diye.Ama hızlanmadı tabiî ki.Tıp Fakültesinin sistemi çöktü.Şansıma.Biraz daha bekledik.Bir kadın geldi.Sizi şimdi kadın doğuma yönlendireceğim dedi.Sonunda dedik.Ambulansla bir binadan diğer binaya gittik.Beni doğumhaneye aldılar.Amanın dedim.O çatal yani filmlerde gördüğümüz her şey.
Buz gibi bir ortam.Bana paravanın arkasına geç o örtüyü beline sar dediler.Aman yarabbi nasıl pis bir yer.Yerler falan temizde.Lavabonun içinde pansuman yapılmış şeyler yarısı kanlı.
Bez temizli kirli mi belli değil.Sardık bezi belimize.Çıktık çatala.Hem alttan hem üstten muayene ettiler.Tabi bişiler diyorlar anlamıyorum.Tek anladığım açılma yok.Doktor gitti.2 pratisyen kaldı benimle.Oyuncak gibi oynadılar. Aaa bak şurası şöyle böyle. Bana nasıl yapıyorsun göster falan.Tam krizlik. Kendi kendime burada asla doğurmam diyorum. Neyse intörn doktorumuz’Kalkabilirsin dedi.Ya insan yardım eder yaaa.Kör topal kalktık.Giyindik.
Şu yatağa yatın dedi. Travma odasında.Bu ne pislik yaa.Yatağın üstünde kanlı bir sargı bezi.Öğğğğ.Neyse kaldırdılar onu çarşafı açtılar.Yatın dediler.Yatalım peki dedik.Nst ye bağladılar.2 tane yuvarlak sabun gibi şeyler.Lastikle bele bağlanıyor.Yuvarlak şeyler monitöre bağlı.Birisi benim kasılmalarım için diğeri de bebişin kalp atışları için.Yaklaşık yarım saat kaldım orada.Kağıt çıkıyor bu arada.Mehmet Salihin kalp atışları.130-140.Rahatladım biraz.Oğluşum iyiydi.Tamam dedi intörndoktorumuz.Arada sordum neden kaynaklıdır bu dedim.Yoğun tempo fazla ayakta kalma.Yorgunluk.Dedim sağolun başka bişi yokmu?Kalkabilirsiniz.Bebekte bir sorun görünmüyor dedi.Kalktık.Gene ambulansla acilin olduğu binaya gittik.Oradaki doktor neler dediler dedi.Bende söyledim.Tamam gidebilirsiniz dedi.Ben hayatımın şokundayım ama.Damar açıcıyı çıkarttı hemşire bizde gittik.

Yani ne bir açıklama ne bir şey. Hiçbir şey yoktu. ALLAH korudu bebeğimi. Bir daha gider misin Tıp Fakültesine? Asla gitmem…

Oradan kayınvalidemlere gittik. Tabi bu arada şarjım biti. Dayanamadı.Yemek yedik.Ben bir size yazdım.Sabah ta işe geldim.Durum bundan ibaret.

aysecim canım bişiyciği yokmuş mehmet salihin çok sevindim.sende iyisin allaha sukur.....ama neler yaşamışşın öle keşke doğum evi hastanesine gitseydin sanırım daha iyi ilgilnirlerdi.....ama genede bişiy olmaması içimi ferahlattı....
desene sonunda o iğrenç çatalada cıktın üff üfff...birde steril ortam olsaymış süper olcakmış ama nese tecrübe edinmiş olsun...yenden gecmiş olsun tatlım....

Tarhan,Naz_24,Özge,Budebe,Nazlı,Mehtap,Esros,Zeyra,Askitom_85,Batuhanım,Derindeniz09,SarımelekA&B,Ronesans...
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar..Çok şükür iyiyiz...

İğrençti özge iğrenç.Artık herşeyi unuttum titizliğim tuttu.Pisliği falan.Berbattı yaniohaoldumsmile

kızlar günaydın hepinize..aysecim geçmiş olsun canım yaa kötü bi deneyim olmuş senin için ama sonuçta oğluşun ii çok şükür.allah göstermesin tekrarını..

dün gece bende kabus gördüm durdum karmakarışık şeler..anlam veremedim zaten hamilelerin rüyaları geçersizmş.bide sabah ezanı okunurken öle bi krampla uyandımki çıldırdım resmen acıdan.eşimde şok oldu uyandı ssimden ödü koptu zavallımın doğuruyom sandı galiba :kedi: masaj yaptıda biraz geçti ama hala üstüne basınca ağrı hissediom.doktor randevüm yarın ahh bi gitsem sorcak okadar şeyim varki..

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

ayşeciğim canım çok geçmiş olsun canım benim rabbime şükürler olsun mehmet salihimiz iyiya canım devlet hastahaneleri çok pis oluyo helede kadın doğum bölümleri nedense hiç bir denetleme olmuyo sanırım anlamadım şükürler olsun atlatmışsınya canım gözümüz aydın

geçmiş olsun gelinciğim canım benim yaaa o kramplar bendede var canım sanki yürüyemeyeceğim sanıyorum girince çok zor oluyo biraz ovunca anca rahatlıyorum bende eşlerimiz sağolsun yardım melekleri başımızda boshayallersmile canım ben bugün gidiyorum doktorumuza canım krampları daha önce sormuştum oluyo demişti bir ilaçta yazmamıştı canımcım eğer aklına bişey takılıyosa ben sorarım gidince canım

deniz cim bitanem çok geçmiş olsun ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim. malesef özel hastanelerin çoğunda nöbete kadın doğumcu kalmıyo. o yüzden de akşamları bir sorun olunca böyle güvenemediğimiz yerlere işiimiz düşüyo. çok şükür o ilgisiz pis yerde yatman falan gerekmemiş.çok çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

aşkitom hoşgeldin canım kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim. çikolota makbule geçmişti gelenlere ikram etmiştir ahmet bey. (gelenlerin çoğunun hamile olduğunu düşünürsek sizden 5 dak sonra bitmiştirkaydirigubbakcemile3) doğum parası ben doğurana kadar daha ne kadar çıkacak bakalım neyse sağlık olsun bizim hastanenin eski rakamları iyiydi o yüzden bu kadarını ben zaten gözden çıkarıyodum. ömercik sarılık olmuş çok geçmiş olsun umarım hafif başlamış hafif atlatır. dikişlerinde problem olmamasına da çok sevindim canımopuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…