2010 Nisan Anneleri

zeyracım canım benim sağol.bende şimdi sana yazacaktım doktora kaçta gidion die..ay heyecan yapmışsındır kesin tatlım yaa boshayallersmile allah güzel haberlerle dönmeni nasip etsin..canım bende yarın gidecem kuzumu görmeye kısmetse.bende sorcam gerçi ama benim yerime el parmaklarının şişmesini sorarmısın canım.sadece sol elimin parmakları şişio sabahları.ayaklarım yada sağ elimde bişe yok o yüzden garipsiyom.bunu sorsan yeterli.bende kendi doktoruma soracam yarın..

herkese günaydın. Ayşecim daha yeni okudum. Çok geçmiş olsun. Hepimiz kazasız belasız tamamlarız İnşaallah bu süreci. Allah herkesin bebeğini bağışlasın.

tamam canım benim sorarım ne demek bitanem evet heyecan dorukta nedense zamn bir türlü geçmiyo doktora gideceğim günler içim başka bir türlü oluyo saat 1 buçukta randevumuz canım inşallah güzel haberlerle dönerim canımcım saolasın

aaa aynı sorun bende de var. sabah sol elim kapanmıyo şişlikten. neden ki?

kızlar günaydın hepinize..aysecim geçmiş olsun canım yaa kötü bi deneyim olmuş senin için ama sonuçta oğluşun ii çok şükür.allah göstermesin tekrarını..

..[/B][/COLOR]

Amin canım inşallah...

Evet yaa çok pis.Evet şükürler olsun

ademir canım ne olduğunu ah bi bilsem..bugün zeyra sorcak doktoruna bende yarın sorcam canım.bölelikle iki doktorun fikrini öğrenmiş olucaz.ya ellerim ayaklarım şişse albüm oldum diycem ama yok tek bi elim üstelik parmaklarım..kapanmıo sabahları sol elim valla..

günaydın kızlar....
Ayşecim canım geçmiş olsun tekrar.zor bir akşam geçirmişsin.çatala çıkmak ayrı dert,oranın pis olması ayrı dert.neyseki mehmet salihimiz iyiymiş canım.inşallah hiçbirimiz böyle zor durumlarla karşılaşmayız....
Gelincikciğim geçmiş olsun canım.kramp bende de sık olmaya başladı hatta gece de 2 kere falan.bu kalsiyum eksikliğinden kaynaklanırmış.böyle olduğu zamanda bir elinle bir ayaının baş parmağını kendine doğru çekecekmişsin,diğer elinlede kramp giren yeri ovacakmışsın.gerçi ben bunu yapmıyorum ayağımın üstüne basıyorum geçiyor....birde o kötü rüyalardan bende de var haftalar sonra ilk defa bu akşam olmadı....
Dünürüm büyük gün he....bak bende çok heyecanlandım....ah keşke bende görebilsem gizemi keşke...özledim kuzumu......senide canım....inşallah güzel haberlerle gelceksin bize....

kızlar yarım kzım doğalı 10 günü geçti begü mü ecem mi karar veremedim yardım edin

canım hoşgeldin topiğimize.bebeğin hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun inşallah canım.Allah analı babalı büyütsün...canım bencede ecem çok güzel

yav bu çatala çıkmak niye zor geliyo? bende mi var bi eşhircilik durumu? belki belki 50 kere çıktığım için alışmıştır bünye.

dünürcüğüm günaydın canımcım evet canım çok özledim gizemi sorma canım bakalım ne kadar büyümüş canım eğer erken biterse işimiz yanına uğrayacağım canım benim ben seni ararım işimiz bitince canım

tamam dünürcüğüm bekliyorum aramanı.ben evdeyim bugün zaten.ben kahvaltı yapıp geleyim.göktuğun kıyafetlerini çıkardım bende poşetlerinden düzenliyorum akşama yıkayacağım sanırım

kızlar yaa çıldırıcam ilk günden beri ocak ayı bitmeden bebek alışverişi bitmiş olacak diye diretiyodum.
bugüne kadar sarktı bugünde gidemedik.
artık yarından itibaren kar geliyomuş biz yine gidemicez galiba delirmek üzereyim.
bunca zaman bas bas bağırdım havalar kötü olmadan, 7. aydan önce halledelim erken doğum diye birşey var dedim yine geldik bu zamana hala da belli diil ne zaman gideceğimiz.
oğlumda bende çıplak kalacaz hastanede bu gidişle, ne heves kaldı ne moralmafoldumbenklava:

ev dolu eşimin teyzeleriyle 3 gündür onları görmeye gelen giden zaten yoruldum.
dün dedim eşime biz alışverişe gidersek bu ihtiyar heyeti ne olacak (en geçleri kayınvalidem oda 65 yaşında:dance:) dedim öbür teyzenin evine posta servisi dedi oda:teytey: herşey üst üste geliyo oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -tatlicadiarzu- eyvahedigeldismile

tuğbacığım yaa seni çok iyi anlıyorum bende bir işe karar verdiysem o zamnda yapmalıyım yapmadımmı isyanlar basar beni canım offf offf sende canım olduğunuz yerden yapsanız canım alışverişinizi olmazmı canım daha bir kolaylık olur canım

tarhancım gidememenizin nedeni ne anlamadım ben ..gelen misafirlermi..ee ama siz önceden plan yapmıştınız onlara göre niye değiştiriosunuz ki planınızı?alışverişte dahada fazla geç kalma canım.zaten çok yürüyemiom diosun dahada ağırlaşacaz her geçen hafta.yoksa bu durumda bulduklarına razı olmak zorunda kalacan hevesin içinde kalcak canım..

Günaydın güzel nisan anneleria.s.
Hepinize sağlık dolu günler diliyorum.zemuszemus

budebecim sağol tatlım.bende bi yerde okumuştum hamilelik krampları bi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıo die şuan aklıma gelmio.ama sinir oluyom bu kez de yaa okadar çok dikkat ediom beslenmeme,sütümü yoğurtumu hiç ihmal etmem eğer kalsiyum eksikliiğyse,aman sorun çıkmasın bi vitaminim eksik olmasın die tam 14 kg aldım hala eksik hala kramp off yaa :umursamaz: bi hayırlısıyla doğursam allahım yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…