kızlar yarım kzım doğalı 10 günü geçti begü mü ecem mi karar veremedim yardım edin
zeyracım canım benim sağol.bende şimdi sana yazacaktım doktora kaçta gidion die..ay heyecan yapmışsındır kesin tatlım yaa boshayallersmile allah güzel haberlerle dönmeni nasip etsin..canım bende yarın gidecem kuzumu görmeye kısmetse.bende sorcam gerçi ama benim yerime el parmaklarının şişmesini sorarmısın canım.sadece sol elimin parmakları şişio sabahları.ayaklarım yada sağ elimde bişe yok o yüzden garipsiyom.bunu sorsan yeterli.bende kendi doktoruma soracam yarın..
kızlar günaydın hepinize..aysecim geçmiş olsun canım yaa kötü bi deneyim olmuş senin için ama sonuçta oğluşun ii çok şükür.allah göstermesin tekrarını..
..[/B][/COLOR]
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ayşeciğim canım çok geçmiş olsun canım benim rabbime şükürler olsun mehmet salihimiz iyiya canım devlet hastahaneleri çok pis oluyo helede kadın doğum bölümleri nedense hiç bir denetleme olmuyo sanırım anlamadım şükürler olsun atlatmışsınya canım gözümüz aydın
kızlar yarım kzım doğalı 10 günü geçti begü mü ecem mi karar veremedim yardım edin
günaydınlar hanımlar.nasılsınız?ben geçmişe bakıp geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?