budebecim sağol tatlım.bende bi yerde okumuştum hamilelik krampları bi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıo die şuan aklıma gelmio.ama sinir oluyom bu kez de yaa okadar çok dikkat ediom beslenmeme,sütümü yoğurtumu hiç ihmal etmem eğer kalsiyum eksikliiğyse,aman sorun çıkmasın bi vitaminim eksik olmasın die tam 14 kg aldım hala eksik hala kramp off yaa :umursamaz: bi hayırlısıyla doğursam allahım yaaa..
tuğbacığım yaa seni çok iyi anlıyorum bende bir işe karar verdiysem o zamnda yapmalıyım yapmadımmı isyanlar basar beni canım offf offf sende canım olduğunuz yerden yapsanız canım alışverişinizi olmazmı canım daha bir kolaylık olur canım
tarhancım gidememenizin nedeni ne anlamadım ben ..gelen misafirlermi..ee ama siz önceden plan yapmıştınız onlara göre niye değiştiriosunuz ki planınızı?alışverişte dahada fazla geç kalma canım.zaten çok yürüyemiom diosun dahada ağırlaşacaz her geçen hafta.yoksa bu durumda bulduklarına razı olmak zorunda kalacan hevesin içinde kalcak canım..
canım dayımın kızı geçtiğimiz ekimde doğum yaptı.onda da bu problem çok oluyordu.eşi dr. ona bolca süt tüketmesini söylemiş.günde 1 lt süt içiyordu.bende sabah 1.5 kupa bardağıylasüt,peynir,kaşar peyniri ki en çok kalsiyum onda varmış.birde her gün ya yoğurtlama tarzı bişey ya da ayran içeriöm yok anam yine full kramplarım devam ediyor...sen yarın gitcenya bi sorarmısın dr buna ekstra ne yapmak lazım acaba*bilmiyorumkismile
günaydın avukatcığım.....
tuğbacığım sıkma tatlı canını.kar yağışı çok uzun sürmeyecekmiş canım.bugün gidemedin ama perşembeden sonra gidersin inşallah.çünkü perşembe günü kar yağışı bitiyormuş...bende senin gibiyim istediğim zaman onu yapacağım yapamıyınca çıldırıyorum resmen.herşeyin hayırlısı canım....
ihtiyarheyetine gelince bu msafirler haftasonundan itibaren sizde değilmi ya....misafirliğin 3 günden fazlası olmaz
saol bitanem neyseki sizler varsınız da mızırdanıyomkaydirigubbakcemile3tarhancım patronuna çok kızdım şimdi yaaklava: ne demek sanki çarşıya çıkmak içinmi izin aldın snuçta ona göre plan yaptın istanbula gidicen yani.ey allahım yaa ev desen o konudada haklısın.neyseki işde olcan fazla kalmayacan onlarla aynı ortamda..sen perşembenin hayalini kur tatlım boşver sıkma canını..
inşallah bitanem yaaa yoksaa atlayıp uçağa annemin yanına gidip konyada yapacam alışverişi eşimde hep diyo konyayı biliyon gidelim orda yapalım hem annenleri görürsün diyokaydirigubbakcemile3
ya geçen ay benim kendi dedemle babaannem geldi eşimde kayınvalidem de o kadar güzel ağırladılar ki 3 gün şimdi ben onların akrabalarına hiçbişi diyemem. zaten eşimin ailesi başımın üstünde yerleri var ama; benim hamile hamile tahammül sınırlarım daraldı. birde hastalık var misafirin gelini hastanede komadaydı dün yeni kendine geldi. kadıncağız 80 yaşında hastane köşelerinde duramıyo bizde haber alıyo gidiyo geri geliyo falan. yani durum mecburiyetten biraz:çok üzgünüm:
bu arada kızlar ne kadar iyiniyetli olurlarsa olsunlar yaşlılar bir alem yaa ben bu hamile halimle dün millete meyve soydum verdim eşimin teyzesinin lafına bakın: ' bunları niye soydun şimdi kalanlar ziyan olacak'klava:
tıkıverecektim hepsini ağızlarına ziyan olmasın diyekaydirigubbakcemile3
inşallah bitanem yaaa yoksaa atlayıp uçağa annemin yanına gidip konyada yapacam alışverişi eşimde hep diyo konyayı biliyon gidelim orda yapalım hem annenleri görürsün diyokaydirigubbakcemile3
ya geçen ay benim kendi dedemle babaannem geldi eşimde kayınvalidem de o kadar güzel ağırladılar ki 3 gün şimdi ben onların akrabalarına hiçbişi diyemem. zaten eşimin ailesi başımın üstünde yerleri var ama; benim hamile hamile tahammül sınırlarım daraldı. birde hastalık var misafirin gelini hastanede komadaydı dün yeni kendine geldi. kadıncağız 80 yaşında hastane köşelerinde duramıyo bizde haber alıyo gidiyo geri geliyo falan. yani durum mecburiyetten biraz:çok üzgünüm:
bu arada kızlar ne kadar iyiniyetli olurlarsa olsunlar yaşlılar bir alem yaa ben bu hamile halimle dün millete meyve soydum verdim eşimin teyzesinin lafına bakın: ' bunları niye soydun şimdi kalanlar ziyan olacak'klava:
tıkıverecektim hepsini ağızlarına ziyan olmasın diyekaydirigubbakcemile3
Bence begümzemuszemuskızlar yarım kzım doğalı 10 günü geçti begü mü ecem mi karar veremedim yardım edin
canım sol kolunun üzerine yatıyorsan sürekli ondan olabilir.ademir canım ne olduğunu ah bi bilsem..bugün zeyra sorcak doktoruna bende yarın sorcam canım.bölelikle iki doktorun fikrini öğrenmiş olucaz.ya ellerim ayaklarım şişse albüm oldum diycem ama yok tek bi elim üstelik parmaklarım..kapanmıo sabahları sol elim valla..
Aman sakin ol canım.KAANımızı strese sokma.Herşey yoluna girer inşallah.kızlar yaa çıldırıcam ilk günden beri ocak ayı bitmeden bebek alışverişi bitmiş olacak diye diretiyodum.
bugüne kadar sarktı bugünde gidemedik.
artık yarından itibaren kar geliyomuş biz yine gidemicez galiba delirmek üzereyim.
bunca zaman bas bas bağırdım havalar kötü olmadan, 7. aydan önce halledelim erken doğum diye birşey var dedim yine geldik bu zamana hala da belli diil ne zaman gideceğimiz.
oğlumda bende çıplak kalacaz hastanede bu gidişle, ne heves kaldı ne moralmafoldumbenklava:
ev dolu eşimin teyzeleriyle 3 gündür onları görmeye gelen giden zaten yoruldum.
dün dedim eşime biz alışverişe gidersek bu ihtiyar heyeti ne olacak (en geçleri kayınvalidem oda 65 yaşında:dance:) dedim öbür teyzenin evine posta servisi dedi oda:teytey: herşey üst üste geliyo oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -tatlicadiarzu- eyvahedigeldismile
İyiyim canım sen nasılsın?Heyecan doruktadır.bayanssulusmilegünaydın mehtapcığım nasılsın canım
Hoşbuldum canımcığım sen nasılsın?günaydın mehtapcığım nasılsın tatlım*
kızlar yarım kzım doğalı 10 günü geçti begü mü ecem mi karar veremedim yardım edin
Slm kızlar herkese günaydınnnnnnnnn;
Nasılsınız???
Tarhancım ,takma kafana alışveriş dediğin ne olacak ki vakit buldugun ilk fırsattan çok ta rahat içine sine sine yapacagına eminim. Bende genelde senin gibi istediğim zaman karar verdiğim zaman yapılsın istiyorum ama emin ol...
Gelincikcim,cicilerinizi diğer sayfada gördüm ama unutmadan söyleyeyim dedim hepsi harika ayrıca alt açmamız aynı buarada...
bu lafı ben de yemiştim kaynanamdan. soydum, dizdim tabaklara ziyan olur yenmeyenler tam getir dedi. evde var 25 kişi. ben nerden bulam 25 elma, portakal, muz. hal mi işletiyoz burada.
saol nazirecim valla bir şekilde olacak ama bakalım gerilmeden olsaydı iyiydiopuyorumnanaktan
nazirecim sağol tatlım..zevklerimiz aynıymış demekki bende beğenerek aldım o alt açma setini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?