2010 Nisan Anneleri

yosuncum saol haklısın valla KAAN a olacak olanopuyorumnanaktan

ay evet canım hem de nasıl gerildim misafirlerim de batıyo bana o yüzden ayda yılda bir geliyolar oysa hemde keyfi değil hastalık yüzünden:çok üzgünüm:

sakinleştim galiba saolun kızlar yaaa:asigim:

oooww gunaydin guzel nisan annisleri

bugun burasi ne kadarda kalabalik masallah masallah olumunekankayizsmile

bugun ise gitmedim ohhh ohhh keyif yapicam :sm_cool:

aysedenizycim gecmis olsun canim kendini cok fazla yorma :teselli: bebeginde iyiymis cok sükür

ama ben o pisligi orda görseydim ve de böylesine soguk davranilsaydi ,sanirim rezalet cikarirdim,nefret ediyorum insanlari insan yerine koymayan bazi görevlilerden

gelincikcim canim alt baldirindami oldu kramp ?

ayni sekilde bende bir bucuk hafta önce siddetli bir krampla uyandim ,sanki etim kesiliyormus gibi

esimde cok korktu el süremiyordum etime birak masaj yapmayi

doktora sorduk magnezyumunu aliyormusun diye sordu,bu genelde tüm hamilelerde görülürmüs

benim Doktuuur Bey kafayi magnezyumla bozmus anacim kaydirigubbakcemile

zeyracimm iyi haberlerini bekliyoruz canimcimŞeniz

tarhancimm canim sen kendini cok yoruyorsun ama ,hem psikolojikmen hemde bedensel

ay sen hamilesin ama yha niye acimiyorlar sana ,insan rahat rahat yatip uzanmak ister

neyse giderler sanirim yakin zamanda sende rahatlarsin canim benim Şeniz

avukatcim havalar düzelince yaparsin canim istedigini insallah

bende sinir oluyorum yapmak istedigim birsey gec vakte kalinca :umursamaz:

budebecim kramplarin icin magnezyum hapi ic,magnezyum kramplar icin en iyi ilacmis

benim Doktuur öyle diyokaydirigubbakcemile3

bu arada sizlerede gunaydin yosuncum ,ademircim,nazirecim ve ruzgaryagmurcum opuyorumnanaktan nasilsiniz kizlar ,herkes cok iyi bugun sevindim valla

zehir canım hoşgeldin keyfinin yerinde olmasına çok sevindim darısı başımızazemuszemus valla aslında teyzeler anlayışlı dinlen yaslan ayaklarını uzat diyolar ama onlar geldi diye görmeye gelenler olunca mecbur misafirle ilgileniyosun. yorgunluk geçer onlar gidince kayınvalidem bana bakar saolsun bir bardak çay bile koydurtmaz ama şimdi milletin yanında yapmazsam içim rahat etmez eşimin ailesi sonuçta. kimse için değil eşim için yapıyom. eşimin hatırına yapıyom o da annesi de benim ailemi el üstünde tutuyo çünkü.

ayyy ne doluymuş bir laf et bin ah işit oldum bugün kızlardelikafadulden atın beni topikten ben bile kendime dayanamıyom bugünsırnaşık şey

sağol mehtapcığım bende iyiyim sağol.ayakta fazla kalmazsam ayak ağrım olmuyo.ama çok ayakta kalınca baya zorluyor beni....
Tuğbacığım cabnım bilmiyordum hastalık işi olduğuu.Allah şifasını versin gelinlerinin.zor canım ya gündüz iş,akşam evde misafir sende dinlenemiyorsun.birde artık baya ağırlaştıkki zor olmaya başladı herşey bizim için....
Rüzgar yağmurcum nasılsın canım?biz iyiyiz oğluşla sende az giriyosun kk ya*bildiğim kadarıyla çalışmıyordun dimi*daha fazla uğra.özletme kendini...
Gelincikcim çok özleniyo kuzular dimi doğsalarda içimize bastırsak yavrularımızı.bende özledim kuzumu cumartesi gideceğim inşallah....poyrazı öpüyoruz oğluşumla.....

ayy yerim senin kaynanayi kiss

öpte basina koy kaydirigubbakcemile3

benimkisi bundan iki hafta önce cam sildirdi ,evelsi günde isten geldigimi bile bile üzüm yapragindan sarma yaptirdi kafamçokkarıştı

eltimde hamile bende hamileyim ,hatta eltimin kanamasi oldu ogun yinede acimadi kizmafoldumben

bir de sardiklarimizin bir tencerelik kismini kizina ayirmasin mi sartellerim atti alsanaalsanasmile

budebecim az giriyorum evet, bu aralar tansiyonum düşüyo kafam kalkmıyor ya uyuyorum devamlı. onun haricinde de geziyoruz azcık kızımla...

Hoşgeldin zehir cim,
ya senin bu nick çok acı değilmi? kaydirigubbakcemile3 söylemesi bile kırılma ne olur sadece fikrimi söylemek istedim bu arada işe gitmiyormuşsun keyfini cıkar umarım hava da güzeldir izmir harika maşallah diyim günlük güneşlik sıcaklık malum ama bende havayı değerlendirip çamaşır yıkadım şu an 3 cü makinayı çalıştırdım 1 tane daha kaldı şükür mafoldumben .birazdanda dışarı cıkarım yürüyüş yapayım biraz ...​

ayy evet canimcim ama inanki ben istemedim

her sundugum secenek geri döndü,kazen abide zehir olsun dedi,sanirim zehir ettin gunumu bana demek istedi kaydirigubbakcemile3 onun dedigi gibi kaldi valla

bidahada degistirmedim ugrasmakta canim istemedi

amanın bak hele kaynanaya.senin kaynanada abartmış heeeeklava:ne alem kadın ya...anam benim kaynana ana hiç bişey yaptırmaz hamileyken ama hamile değilken biraz görmezden gelir 2 tane dana kadar kızı var.evleri sobalı buz gibi odada o soğukta ben bulaşık yıkarım o da kızlarını otuttturur.sinir olurum.klava:halbuki evinde bulaşık makinesi var ama hiç açtırmaz .üzerine paşam koymuş danteli hiç el srülmemiş duruyo bi köşede.bende akıllandım artık atıyorum makineye benden sonra napıyorsa yapsın ister elinde yıkasın ister makinede....bende görümcemlere bazen çok sinir oluyorum eğer benim akrabam varsa yanımda bana sen yapma derler ya da yardım ederler.eğer benim akrabam yoksa hiçbirşeye el sürmezler.hatta bize gelirler.benim uykum geldi yatağımı aç falan derler.ben yüz vermeyice artık gelmiyolar hehehehekaydirigubbakcemile2

senibu topikten atarmıyız kız sen bizim topiğin en matrak annesisin....kaan böyle bi annesi olduğu için çok şanslı olacak.bu kadar sinirlisin yinede dalga geçebiliyosun halinle....kaydirigubbakcemile3

saol bitanem iyileşir inşallah en kısa zamanda özürlü bir çocuğu var kadının birde. sorma canım en son çayları yuvarlanarak götürcem millete ağırlık da lafmıkaydirigubbakcemile3

insanlar ne kadar insafsız yaa aaaa ben o kadını naparım bee hamile geline yaptığına bak alsanaalsanasmile yok benimki bitanedir valla kıyamaz bana saolsun o sarmaları tek tek ağzına tıkmak lazım o kaynananın naniknanik

senibu topikten atarmıyız kız sen bizim topiğin en matrak annesisin....kaan böyle bi annesi olduğu için çok şanslı olacak.bu kadar sinirlisin yinede dalga geçebiliyosun halinle....kaydirigubbakcemile3

fundacım bitanesin valla süper moral olduopuyorumnanaktan e o zaman ben biraz daha anlatayım alışverişti, ihtiyar heyetiydi, dır dır dır, vır vır vır hem eşiminde biraz kafası rahat ederdelikafadulden

şu bizim evdeki misafir akını bitse de sohbet gecelerimize geri dönsek özledim valla sizi:asigim:

Hmmm sağlık olsun kusura bakma merakımın ....

benimkininde iki kizi var ,hatta bitanesi devamli cocuklarini birakir ,ama kaynanamin isini yapmaya geldimi

alir veletlerini kucagina kösede oturur ,gicik sey alsanaalsanasmile

is yapmaya geldimi ya bana söylenir ya eltime

ama eltimin cocuguna bakmaya sira geldimi kolum agriyor bilmem ne der

fakat görümcemin 8 yasindaki cocugunu yikar paklar küvetten kollarina alir cikarir

ayy acmayin yarami

iste bu yuzden isten cikmiyorum kizlar

isten cikarsam oraya zirt pirt git gel cekemem valla bu halimle

bari ise gidiyimde uc bes kurus kazaniyim,kendime calisiyim

canım bizde özledik seni,muhabbetini......gerçi birkaç akşamdır bende oturmıyorum akşam olunca halsizlik çöküyor ya....
kız senin şu ihtiyar heyeti kaç kişi*valla onlar adamı yaşladırırlar yanlarında fazla kalma kırış kırış olursun vallakaydirigubbakcemile3

[/B]
çok haklısın canım kıyamam sana allah yardımcın olsun ...
benimde görümcem çok tembelldir kayınvalidem de rahat ve iş yaptırmayı sever ama kayınvalidem ve görümcemle aynı ilde değiliz allahtan ama bir kaç günlüğüne bile bir arada oldugumuzda enayi yerine konmaktan hoşlanmıyorum...klava:

Ben geldim kızlar.Bütün gün açıktı ama hiç okuyamadım.Malum işyeri.
Çok teşşekürler arkadaşlar.Birdaha olmasın diye dua ediyorum.

evet zehircim kaynanan karın tokluğuna çalıştırcak anlaşılan en azından para kazanırsın çok mantıklıkaydirigubbakcemile3

kızzz fundaa sen o görümcelerini bana yolla bu sinirle valla darmaduman ederim onları ne demekmiş benim fundamın canını sıkmak sorarım onlarakaydirigubbakcemile3

tamam canım yollayayım istersen ama canım kıyamam senide kızdırır görümcemler....istersen al hep senin olsunlar üstüne para bile vermeye razıyımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…