2010 Nisan Anneleri

evt teyzesi çok özlenio.son fotograf elimizden düşmüo.gözlerim doluyo oğluma bakarken.bööle bi sevgi yok valla.şimdiden coşuyom valla..öpücüğünüz için tşkler.bizde sizi öpüyoz

zehirciğim bu arada az önce yazmayı unuttum ben magnezyum alıyorum canım hatta 2-3 aydır alıyorumdur ama bu kalsiyum eksikliğindende olabilir bacak krampları....
kızlar benim biraz işim var akşama misafirlerimde gelecek....evimi sileyim sonrada hazırlık yapayım misafire.pc açık....

zehircim bacağımın arka kısmına girio kramp kasılıo sanki damarlarım.eşim masaj yaptıda geçti.ama şuan bile hafif bi ağrı hissediom.magnezyum hapı filan kullanmom şuan sadece ferro sanol kullanıorum.doktorum doğuma kadar tek başına bu hap yeter demişti.yarın sorcam bakalım ne der ilaç verirmi artık bilmiorum..

canım sadec calsiyum eksiliğinden değil magnezyum calsiyım dengesizliğinden oluyormuş kramplar. ben hergün 1 calsiyum 1 magnezyum içiyorum çok şükür hiç kramp girmiyor:))

dün gece 4 kişilerdi biri döndü evine 3 kaldılar biri kayınvalidem ikisi onun ablaları. en gençleri kayınvalidem 65 yaşında diğerleride 75-80 falanlar. bi görsen akşamları 40 yıllık konuları konuşuyolar beni afakanlar basıyo eşimin yanına kaçıyom ama onun yanında da fazla oturamıyom sigara içiyo ayrı odadabilmiyorumkismile

valla cicim sinirden kırış kırış oldum bilekaydirigubbakcemile3
tatlım bizim ihtiyar heyeti bi dağılsın pijama partisi düzenlicem zaten gece muhabbetini özledim şimdilik dinlenin enerji toplayın sonra kimseyi bir yere bırakmıcam. hihoyyyt hihoyyyt

fundaaa yorma kendini fazllaaa misafir umduğunu değil bulduğunu yesin bu akşamopuyorumnanaktan
kızlar banada sabahları kramp giriyo sütü aksattığımda. ama bana ne kalsiyum ne de magnezyum verdi doktor gerçi bende kramp giriyo demedim adamazemuszemus

allaha bin şükür benim hiç kramplarım olmuyor sizlere de geçmişler olsun canlarım acaba benim için daha erkenmi acaba ki?

nihayet geçmişi okumam bitti.okumazsam rahat edemiyorum ne yapayım.tabii bu arada gelen giden oldu,kahvaltı etmemiştim,öğle yemeği yedim.şimdi sırada yazılacaklar.
canım çok geçmiş olsun.aman kendine dikkat et.
günaydın canım hoşgeldin bitanema.s.
sağol canım
sağolasın canım,hoşbulduk.seninde oğluşunun odası hayırlı olsun.birazdan bakacağım

tarhancım akrabanıza geçmiş olsun.sanada Allah kolaylık versin.benimde kayınpederim 2 hafta önce ameliyat oldu.bu pazar bile ev misafir doluydu.bulaşık yıkamaktan ellerim çatladı.birde sanki hasta ziyaretine değil oturmaya geliyorlar.önce çay pasta,ardından meyve ikram ediyodum.hatta bazan çay ,ardından yemek ,ardından tekrar çay, meyveylede kapanış yapıyodum.seni en iyi ben anlarım canım.:roflol:

calismaya devam kaydirigubbakcemile3

canim ben ne kalsiyum ne de magnezyum hic bir hap almiyorum

hatami yapiyorum bilmiyorum ama almak istemiyorum

sadece bebegimin vitamin hapini aliyorum o kadar ,ona yarasin diye

kolay gelsin sana simdiden canim benim

insallah doktorun caresini bulur canim

gercekten cok aci verici oluyor

kılzar merhaba bende burdayım ama yazamadım bi türlü. iyisiniz dimi?? ben çabuk yoruluyorum artık.
birde bebişimin hareketleri çok sert ve can yakıcı olmaya başladı. resmen ahhh'lıyorum. artık tekmeler azaldı. daha çok sürtünme şeklinde. eğlenceli ama:))) bazen bi yerini dayıyor parmakla bastırınca sert sert hissediyorsun:)) hemen kaçıyor:))

slm kızlarr... dün bütün gün elektrik kesintileriyle dolu bi gündü.. akşamları da eşim evde olduğunda izin vermiyo bilg. a oturmama.. o mesaiye kaldığında uğrayabiliyorum ancakk... bi de malum biliyosunuz.. okul,evişi,pazar fln.. her iş bana bakıncapek giremiyorum bu aralarr.. kusuruma bakmayın nolurr...

gündemi de takip edemiyorum ama inş. öenmli bişey yoktur..

denizcim.. canımın içi.. tekrardan yine yeni yeniden geçmiş olsun bebeğim... aman nolur dikkat et kendine... yorma kendini.. öğlen aralarında da otur dinlen.. anlıyosun ne demek istediğimi :) mehmet salihin iyi olmasına birsorun olmamasına çookk sevindim cnım... öptüm bidenemm... opuyorumnanaktan

geçmişi okumadığımdan diğer arkadaşların gelişmelerinden haberdar değilim... kusuuruma bakmasınlarr.. ama inş. herkes iyidir..

kimsecikler yok yine.
benimde danışmaya gelenlerden yazacak vaktim olmadı.
birde cicilere baktım.
biraz öncede site hata veriyodu.
bugün sadece zeyranın kontrolü var heralde.güzel haberlerle döner inşallah.
bende birazdan çıkacağım.canım alışveriş yapmak istedi.dün azcık para kazandım ya.onu harcamam lazım yoksa para bana batar.şaka bir yana çok sıkıldım.ne güzel siz bebişlere ciciler alıyosunuz.bizim herşeyimiz var.yeniden alsam israf olacak.ama bende biraz kaçamak yapabilirim di mi?

avukatcım al tabi cnm yaaa... ben bikaç takım aldım sadece arkadaşlarınkini görünce hiçbişim yokmuş gibi geliyor. ama ilk giyecek şeyleri var. sonra kilosuna göre alırım dedim:))))

avukatcım al tabi cnm yaaa... ben bikaç takım aldım sadece arkadaşlarınkini görünce hiçbişim yokmuş gibi geliyor. ama ilk giyecek şeyleri var. sonra kilosuna göre alırım dedim:))))

canım benimde büyük oğlumunkiler var.dediğin gibi çocuklar çok çabuk büyüyor.hepsi yep yeni daha.ihtiyaca göre almak en iyisi.ama bebek alışverişi gibi güzel birşeyde yok.insan kendini tutamıyor.o nedenle eksiklerimiz için alışverişe giderken ben eşimi götüreceğim.o beni çok iyi frenler.

ben kendi kendimi frenliyorum galiba. Bebek mağazasına girince alcak hiçbişi bulamıyorum. Yanlış alırsam diye korkuyorum herhalde:)))) bakalım hafta sonu çıkıcam bende inşallah bakınmaya. Ne zman niyet etsem tuğba gibi!!! Bişi çıkıyor gidemiyorum. Bu hafta kesin niyetliyim inşallah... Birde o dün biri koymuştu ayaklı küvet. Ablam bana ondan almış sanırım:))) onlarıda getireyim hafta sonu eve. çeker koyarım fotosunu. Annemde beşiğimizin tülleriyle uğraşıyor.... Ohhhh ben hiçbişi yapmıyorum:)))

merhaba teyzoşlar doktorumuzdan geliyoruz şu an bebişim gayet sağlıklıymış doktorumu öyle dedi 1.224 gr olmuş gizemim 69 kilo olmuşum bu arada 2 kilo almışım offf offfohaoldumsmile 2 hafta sonra takip amaçlı dedi bir kez daha ölçelim şekerini dedi fazla aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi sanırım ters dönmeye başlamış kızım bize yüzünü göstermedi çok üzüldüm göremedim kızımı ayaklarını bacaklarını dayamıştı ekranabayanssulusmile canım benim yaa işte böyle teyzoşlar az sonra evden çıkacağım annemlere gideceğiz kızımla babmız nöbette o yüzden boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…