sağol mehtapcığım bende iyiyim sağol.ayakta fazla kalmazsam ayak ağrım olmuyo.ama çok ayakta kalınca baya zorluyor beni....
Tuğbacığım cabnım bilmiyordum hastalık işi olduğuu.Allah şifasını versin gelinlerinin.zor canım ya gündüz iş,akşam evde misafir sende dinlenemiyorsun.birde artık baya ağırlaştıkki zor olmaya başladı herşey bizim için....
Rüzgar yağmurcum nasılsın canım?biz iyiyiz oğluşla sende az giriyosun kk ya*bildiğim kadarıyla çalışmıyordun dimi*daha fazla uğra.özletme kendini...
Gelincikcim çok özleniyo kuzular dimi doğsalarda içimize bastırsak yavrularımızı.bende özledim kuzumu cumartesi gideceğim inşallah....poyrazı öpüyoruz oğluşumla.....
budebecim sağol tatlım.bende bi yerde okumuştum hamilelik krampları bi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıo die şuan aklıma gelmio.ama sinir oluyom bu kez de yaa okadar çok dikkat ediom beslenmeme,sütümü yoğurtumu hiç ihmal etmem eğer kalsiyum eksikliiğyse,aman sorun çıkmasın bi vitaminim eksik olmasın die tam 14 kg aldım hala eksik hala kramp off yaa :umursamaz: bi hayırlısıyla doğursam allahım yaaa..
canım bizde özledik seni,muhabbetini......gerçi birkaç akşamdır bende oturmıyorum akşam olunca halsizlik çöküyor ya....
kız senin şu ihtiyar heyeti kaç kişi*valla onlar adamı yaşladırırlar yanlarında fazla kalma kırış kırış olursun vallakaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun.aman kendine dikkat et.Günaydın kızlar.
Dün için sizden çok özür dilerim. Hepinizi çok korkuttuk.
Dün saat 17,30 gibi hafif bir kan geldi. Pembemsi. Hemen doktorumu aradım.Doktorumun telefonu kapalı. Hemşiresini aradım. Bana sakin olmamı ve hemenBaşka bir doktora görünmemi söyledi. Tıp Fakültesine gidebilirsin dedi.
Hemen Tıp Fakültesine gittik. Keşke gitmeseydik. Kızlar aklınızda bulunsun. Sakın gitmeyin.
Acilde yaklaşık 20 dakika öylesine beklettiler. Sonra damar yolu açtılar ve 3 tüp kan aldılar.İdrar tahlili yaptılar.Soruyorum bunların ne alakası var.Prosedür gereği önce tahlilleriniz
Yapılacak. EE dedik ne zaman peki sonuçlar 1,30 saat sonra çıkar dediler.Saat zaten 18,30.Tamam dedik ama keşke Kadın doğum hastanesine gitseydik. Beklemeye başladık. Saat 19,20 oldu. Allahtan yunus doktor arkadaşını aradı.Hızlansın diye.Ama hızlanmadı tabiî ki.Tıp Fakültesinin sistemi çöktü.Şansıma.Biraz daha bekledik.Bir kadın geldi.Sizi şimdi kadın doğuma yönlendireceğim dedi.Sonunda dedik.Ambulansla bir binadan diğer binaya gittik.Beni doğumhaneye aldılar.Amanın dedim.O çatal yani filmlerde gördüğümüz her şey.
Buz gibi bir ortam.Bana paravanın arkasına geç o örtüyü beline sar dediler.Aman yarabbi nasıl pis bir yer.Yerler falan temizde.Lavabonun içinde pansuman yapılmış şeyler yarısı kanlı.
Bez temizli kirli mi belli değil.Sardık bezi belimize.Çıktık çatala.Hem alttan hem üstten muayene ettiler.Tabi bişiler diyorlar anlamıyorum.Tek anladığım açılma yok.Doktor gitti.2 pratisyen kaldı benimle.Oyuncak gibi oynadılar. Aaa bak şurası şöyle böyle. Bana nasıl yapıyorsun göster falan.Tam krizlik. Kendi kendime burada asla doğurmam diyorum. Neyse intörn doktorumuz’Kalkabilirsin dedi.Ya insan yardım eder yaaa.Kör topal kalktık.Giyindik.
Şu yatağa yatın dedi. Travma odasında.Bu ne pislik yaa.Yatağın üstünde kanlı bir sargı bezi.Öğğğğ.Neyse kaldırdılar onu çarşafı açtılar.Yatın dediler.Yatalım peki dedik.Nst ye bağladılar.2 tane yuvarlak sabun gibi şeyler.Lastikle bele bağlanıyor.Yuvarlak şeyler monitöre bağlı.Birisi benim kasılmalarım için diğeri de bebişin kalp atışları için.Yaklaşık yarım saat kaldım orada.Kağıt çıkıyor bu arada.Mehmet Salihin kalp atışları.130-140.Rahatladım biraz.Oğluşum iyiydi.Tamam dedi intörndoktorumuz.Arada sordum neden kaynaklıdır bu dedim.Yoğun tempo fazla ayakta kalma.Yorgunluk.Dedim sağolun başka bişi yokmu?Kalkabilirsiniz.Bebekte bir sorun görünmüyor dedi.Kalktık.Gene ambulansla acilin olduğu binaya gittik.Oradaki doktor neler dediler dedi.Bende söyledim.Tamam gidebilirsiniz dedi.Ben hayatımın şokundayım ama.Damar açıcıyı çıkarttı hemşire bizde gittik.
Yani ne bir açıklama ne bir şey. Hiçbir şey yoktu. ALLAH korudu bebeğimi. Bir daha gider misin Tıp Fakültesine? Asla gitmem…
Oradan kayınvalidemlere gittik. Tabi bu arada şarjım biti. Dayanamadı.Yemek yedik.Ben bir size yazdım.Sabah ta işe geldim.Durum bundan ibaret.
sağol canımgünaydın canım hoşgeldin bitanema.s.
sağolasın canım,hoşbulduk.seninde oğluşunun odası hayırlı olsun.birazdan bakacağımgünaydın avukatcığım.....
tuğbacığım sıkma tatlı canını.kar yağışı çok uzun sürmeyecekmiş canım.bugün gidemedin ama perşembeden sonra gidersin inşallah.çünkü perşembe günü kar yağışı bitiyormuş...bende senin gibiyim istediğim zaman onu yapacağım yapamıyınca çıldırıyorum resmen.herşeyin hayırlısı canım....
ihtiyarheyetine gelince bu msafirler haftasonundan itibaren sizde değilmi ya....misafirliğin 3 günden fazlası olmaz
calismaya devam kaydirigubbakcemile3evet zehircim kaynanan karın tokluğuna çalıştırcak anlaşılan en azından para kazanırsın çok mantıklıkaydirigubbakcemile3
kızzz fundaa sen o görümcelerini bana yolla bu sinirle valla darmaduman ederim onları ne demekmiş benim fundamın canını sıkmak sorarım onlarakaydirigubbakcemile3
zehirciğim bu arada az önce yazmayı unuttum ben magnezyum alıyorum canım hatta 2-3 aydır alıyorumdur ama bu kalsiyum eksikliğindende olabilir bacak krampları....
kızlar benim biraz işim var akşama misafirlerimde gelecek....evimi sileyim sonrada hazırlık yapayım misafire.pc açık....
zehircim bacağımın arka kısmına girio kramp kasılıo sanki damarlarım.eşim masaj yaptıda geçti.ama şuan bile hafif bi ağrı hissediom.magnezyum hapı filan kullanmom şuan sadece ferro sanol kullanıorum.doktorum doğuma kadar tek başına bu hap yeter demişti.yarın sorcam bakalım ne der ilaç verirmi artık bilmiorum..
avukatcım al tabi cnm yaaa... ben bikaç takım aldım sadece arkadaşlarınkini görünce hiçbişim yokmuş gibi geliyor. ama ilk giyecek şeyleri var. sonra kilosuna göre alırım dedim:))))
canım benimde büyük oğlumunkiler var.dediğin gibi çocuklar çok çabuk büyüyor.hepsi yep yeni daha.ihtiyaca göre almak en iyisi.ama bebek alışverişi gibi güzel birşeyde yok.insan kendini tutamıyor.o nedenle eksiklerimiz için alışverişe giderken ben eşimi götüreceğim.o beni çok iyi frenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?