2010 Nisan Anneleri

alışveriş konusunda ben baya bi frenledim kendimi,çok az eksiğimiz kaldı.....
yalnız şunu farkettim zeynep'in cicilerine bakarken ben hep 0-3 aylık almışım sanki bu çocuk hiç büyümüycek ve hep pijama ile yasıycak.....
birde aldığım atletler falan asklı,hiç uzun kollu çıtçıtlı almamışım....
bebeğime pantalon ,badi tarzı bişide almamışım.....
en azından kapsonlu penye hırka falan alayım....
ya birde eksiğim yok diyorum ama.....
hediye falan gelir dedi annemler ondanda pek fazla bişiye el sürmedim....
şu odasını halletmiş olsaydım eğer eşyaları yerleştirirdim ve ne eksik değil anlamış olurdum......
gecmi kaldım ne?????

canım ya baya buyumuş gizem kızımız.....
desene annesiyle saklambaç oynadı kızın,göstermedi yüzünü .....severim ben onu ya...
olsun annesi ayakları ,bacaklarıda yeter....
az kaldı sabretcez gelecekler o zaman bol bol bakarız onlara......

teşekkür ederim özgeciğim evet canım maşallahı vardı kuzumun canımcım bak sende gidince göreceksin artık usgde bölüm bölüm almak zorunda kalıyo doktor büyüdükleri için sanırım artık bütün gösteremedi aslında bitanecik fotosunu daha verebilseydi ne güzel olurdu ama sakladı benim minoşum kendini sorma canımcım

gelinciğim unutmadan sordum canım magnezyum eksikliğinden kaynaklanır ayaktaki kramplar şişmeler falan dedi eğer aşırı derecede bir şişlik varsa doktoruna görünsün dedi bitaneciğim

saolasın ayşe teyzoşumuz evet maşallah canım ayaklarını ekrana dayamıştı yaa canım benim aklınızda bulunsun giderken çikolata yiyin belki hareket ederken yüzünü gösterir ben unuttum yemeyi herzamnki gibi

zeyracım canım benim hoşgeldin.çok şükürki hayırlı güzel haberlerle geldin.maşallah kızına balım yaa kocaman olmuş darısı başımıza inşallah.bizde yarın akşam güzel haberlerle geliriz umarım..canım tahmin etmiştim bişeylerin eksik olduğunu zaten sorduğun için çk tşk ederim..aşırı derecede değil şişlikerim gerçi yarın gidecez zaten.doktorum bakar.tekrar sağol canım poyrazımla seni çok öpüoz güzel teyzesi..

tuğbacığım canım benim kıyamam sana yaa demek kaldın 80liklerin arasında canımsın yaa birde soyduğun meyveye laf ediyolar ayıp ama yaa valla insan hamile bir birinin elinden bişey yediğine şükretmeli sen bu akşam onlara deki eeee anlatıverin şu doğum hikayelerinizi de bakalım artık sabahı bulur sanırım bitirmeleri böylelikle sende hizmet etmekten kurtulursun canım şaka bir yana fazla yorma kendini canım benim

avukatcığım saol canım şükürler olsun iyi haberlerle geldik kızımla
teyzoşumuz

yaa tek canımı sıkan nokta bugün çıkmışken uyku seti falan bakıcaktık eşimle bakamadık bizde eşimi işten aradılar halbuki izin almıştı 2 saat yaa diğer arkadaşı hastalanmış gitmek zorunda kaldı off offf detarjanını falanda alamadan geldim çamaşırlarını yıkayacaktım kızımın oysaki yarın ütüleyecektimmafoldumben

saolasın canım benim şükürler olsun iyiymiş teyzoşumuz aşırı şişlik yoksa canım önemli değilmiş eğer çok şişlik olursa o zamn önemliymiş sen yarın gidince doktorunun görmesi daha iyi canım yarın gidince canım sende şaşıracaksın poyrazımızı görünce artık usgeye tam alınamıyolar maşşallah büyüdükleri için canımcım bayanssulusmile kocamn öpüyoruz canım seni bizde kızımla şimdi anneannesine gideceğiz babamız nöbetçi çıkmamız lazım babam gelecek beni almaya şimdi öptük canım benimolumunekankayizsmile

slm esroscuğum hoşgeldin canımcım teşekkürler bitanem hepimizin kuzucuklarına maşşallah canım benim rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi canım amin

teyzoşlar hepinizi öptük görüşrüz hayırlı akşamlar hepinize

ay ay zeyracım doktordan gelmiş gizem sultan maşallah kocaman olmuş. gözün aydın zeynepcim herşey de yolundaymış. gizem sultan kendini istediği kadar saklasın dışarı çıkınca kaçamıcak artıkkaydirigubbakcemile3kollarını bacaklarını yicez onuncokacimcoook

aşkitom ben sizin topiğe geldim yazdım sen buraya gelmişsin kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin sen nasılsın?

iyi akşamlar kızlarrrr
biz geldik oğlumla ama kimsecikler yok
bugün amcamlara gittik annemlerle yeni geldik eve ama nasıl kar yağıyor anlatamam senenin ilk karınıda görmüş oldum
dünde doktora gittim hani demiştimya sizede sanırım ben idrar yollarını üşüttüm yada enfeksiyon var diye hem onun için görünürüm hemde oğlumu görürüm dedim. muayene olduk doktor baktı suyumuz iyi rahim ağzımız kapalı hareketleri de iyi dedi ama yine tersmiş ve bebeğimin gelişimi baya ilerde çıktı 2.140 gr olmuş
ama en büyük şoku nst ye gönderince yaşadım kızlarya açıklamada yapmadı neden gönderdiğiyle ilgili sonuçları aldık çok şükür kalp atışları da iyiymiş ama iri bir bebek olduğu için erken doğuma hazırlıklı ol dedi ne kadar erken dediğimde de 4-5 hafta olabilir dedi
bakalım hayırlısı artık dua edin bana lütfen
alışverişe gelincede anneannesi ve teyzeleri o kadar çok şey almışki yavruma ben hiçbişeyi yok derken pek çok eksiğimiz tamamlanmış ama yine eksikler var tabi onlarıda halledeceğiz
zeyracım sizde doktora gitmişsiniz maşallah gizem kızımıza canımya kokoş bide oyun oynuyor annesiyle :)
özgecim annemlerde hediye gelir diye büyük kıyafetler aldırmıyorlar birde şimdiden alıpta boşuna yığma bebekler çok kısa sürede büyüyor diyorlar.

JNAZCIM tatlım oğluna maşalh güzelim....ooo kocaman olmuş abi olcak valla senin bebiş,tosun paşa ya.....
hayırlısı ile sağlığı sıhhati ile gelsin tatlım....
çok sevindim güzel haberler vermene......oğluşunun da bak eksiği kalmamış gene ne varsa anamızda babamızda var işte ahh onlrda olmasa nasıda yükümüzü hafifletiyorlar allah razı olsun onlardan......

sorma şekerimyaa bide işin garip tarafı son bir aydır kilo almadım sanırım benim depolardan tüketti yavrum:)
inşallah hayırlısıyla gelsinde başka bişey istemiyorum
evet tatlımyaa Allah razı olsun onlardan mesela ben hadi alışverişe çıkalım diyorum annem sen merak etme ben hallederim diyor :)
çok şükür şanslıyız aile konusunda .
sen nasılsın hayatım kuzeyimiz nasıl doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…