merhaba teyzoşlar doktorumuzdan geliyoruz şu an bebişim gayet sağlıklıymış doktorumu öyle dedi 1.224 gr olmuş gizemim 69 kilo olmuşum bu arada 2 kilo almışım offf offfohaoldumsmile 2 hafta sonra takip amaçlı dedi bir kez daha ölçelim şekerini dedi fazla aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi sanırım ters dönmeye başlamış kızım bize yüzünü göstermedi çok üzüldüm göremedim kızımı ayaklarını bacaklarını dayamıştı ekranabayanssulusmile canım benim yaa işte böyle teyzoşlar az sonra evden çıkacağım annemlere gideceğiz kızımla babmız nöbette o yüzden boshayallersmile
zeyracım canım benim hoşgeldin.çok şükürki hayırlı güzel haberlerle geldin.maşallah kızına balım yaa kocaman olmuş darısı başımıza inşallah.bizde yarın akşam güzel haberlerle geliriz umarım..canım tahmin etmiştim bişeylerin eksik olduğunu zaten sorduğun için çk tşk ederim..aşırı derecede değil şişlikerim gerçi yarın gidecez zaten.doktorum bakar.tekrar sağol canım poyrazımla seni çok öpüoz güzel teyzesi..
JNAZCIM tatlım oğluna maşalh güzelim....ooo kocaman olmuş abi olcak valla senin bebiş,tosun paşa ya.....
hayırlısı ile sağlığı sıhhati ile gelsin tatlım....
çok sevindim güzel haberler vermene......oğluşunun da bak eksiği kalmamış gene ne varsa anamızda babamızda var işte ahh onlrda olmasa nasıda yükümüzü hafifletiyorlar allah razı olsun onlardan......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?