2010 Nisan Anneleri

özgecim ben çıkayım tatlım annemlere geçeceğim
görüşürüz inşallah öpüyorum seni

canım ben doktora gitmedim iki hafta olacak,sanırım bu ayın sonuna doğru gideceğim...
kuzey beyimiz iyi bir anı diğerini tutmuyor,çok hareketli iken biran sakinleşiyor beni tedirgin ediyor.....öpüyoruz bizde canım seni......görüşürüz.....

jnazcım maşallah bebişine yaa canım kocaman olmuş.biz tarhanı diyoduk seninki onuda sollamış.sağlıklı tontiş bi bebek olur inşallah.oyy ne severim öle bebekleri varya..tombiş tombiş.

Gizemimize,Ahmetimize maşallah.Rabbim esirgesin korusun.Hayırlısıyla sağlık doğsunlar inşallah.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bizde geldik nihayet gezmeydi yemekdi derken ancak
jnazcım maşallah oğluna canım allah nazardan saklasın
bizde gittik bugün ultrasona çok iyi dedi tekniker herşeyi zamanında gidiyormuş
sat la gelişimi aynı 29+2 benim burdaki çizelgem geri zaten neden bilmiyorum
yanlız net kilosunu söyleyemedi cihazda bi sorun oldu kısmet dedim artık
suyumuz plesantamız herşeyimiz normal doğuma müsait allah hayırlısını nasip etsin
doktora gidemedim tabiki devlet hastanesi olduğu için doktor yokdu bugün
sadece acil doğumhane açıkdı

maşallah bebişlerinize ve sizlee jnaz, zeyra, naz.....

allah bizede böyle hayırlı haberler getirmek nasip etsin inşallahhhhh...

kızlar gözünüz aydın maşallah hepinize allah hepimize sonuna kadar iyi haberler getirmek nasip etsin inşallah

iyiakşamlar kızlarr bu akşam daha sakin bizim ev :)))
ay jnazcım maşallah kocaman adam olmuş senin oğlun. ama niye benim rekorumu sarstınız olmadı bu kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana gerçekten ilk annemiz sen olacan galiba hayırlısı olsun maşallah oğluşuna canım

canlarim güzel haberlerle dönmenize cok sevindim ayrica kuzucuklarinizada mansallah
opuyorumnanaktan

benim bebis mi zayifkizlaranlamadim tahminidogum kilosu3,800 ama simdi 1,250 falanmis

gayet normal canim bende öylemi acaba bebisim diyom ama 26+3 de 880 gr di
acaba bu normalmi yada azcik minyonmu olacak acaba
amman saglikli olsunlarda gerisini bosver canim
ama seninki gayet iyi doktorun bisey demediyse bence sorun yokturopuyorumnanaktan

batuhanım cnm
benım 26+0da
ömerım
1000grdı
yanı dogdugunda 3360 50cm dogdu masallah
ne sısman nede zayıf normaldı yanı

kendınızı uzmeyın
saglıklı olsunlar yeter

tarhan cnm
benı gelıp aramıssın bızım topıcte

sagolasın ıyıyım ben sen nasılsın
salı gunu ne dedı drun
oglun nekadar olmus

tarhan cnm lıstene baktımda

yazdıgın fıystlsr cok ama cok ucmus
aynı sehıdeyız almadıysan yardımcı olabılırım

ama ınan bana cok pahalı guzelım bu ne yaaa?
ben her eksıgımı aldım da
hıc bukadar pahalı degıldı acıkcası

KIZLAR ANCAK BU VAKıTE BıTTı ıŞıM Bı BAKAYIM DEDıM....
DÜNÜRCÜĞÜM BUGÜN MSJ ATTIĞINDA KOMŞUM VARDI ARAYAMADIM MSJ DA ATAMADIM MAŞALLAH GıZEMıMıZE,KıLOSU GAYET GÜZEL.DEMEK BACAĞINI DAYAMIŞTI MONıTÖRE YERıM BEN ONUN BACAKLARINI.....
JNAZCIM MAŞŞALLAH KUZUNA ŞAIRMEDIM DESEM YALAN OLUR.NE 4-5 HAFTAMI.....KıLOSU ÇOK ÇOK GÜZEL MAŞALLAH YA AHMETıMıZE.YERıM BEN ONU.ıLK SEN ANNE OLACAKSIN DESENE.AY BENı HEYECAN BASTI....
NAZCIM SENDE DRA GıTMıŞSıN NE GÜZEL.ıYı HABERLERLE GELMıŞSıNıZ .MAŞALLAH HEPıMıZıN YAVRUSUNA....
bende cumartesi gitcem inşallah.en son 26+2 de gittiğimizde 1015 gramdı.ne kadar oldu sıpam merak ediyorum bende.....
hadi banada iyi geceler kızlar baya yorulmuşum bu akşamda.gidip yatayım

günaydın kızlaar :)

bemmbeyaz bi sabaha uyandık bugün..her yer kar.. iyi mi kötü mü bilmiyorum.. Allah'ım damı ocağı açıkta olanlara, yakacağı olmayanlara, sokaktaki kedilere köpeklere yardım etsin sevmiyorum bu kadar soğukları ev batıyor bana başkalarını düşündükçe

dün giremedim hiç, şimdi geçmişi okuyunca şaşırdım.

denizcim nolmuşsun sen yahu
çok çok geçmiş olsun..
ne kadar endişelendiğini tahmin bile edemiyorum, üstüne bir de korkunç bir hastane tecrübesi yaşamışsın.. çok şükür şimdi iyiymişsiniz..
tekrarı olmasın inşallah..

jnaz ve zeynepcim de güzel haberlerle gelmişler doktordan ..
çok şükür kocaman olmuş bebişler..
hele jnaz, seninkine şok geçirdim :)
sağlıkla sıhhatle doğsun da, bu ne acele yahu :)
ilk annemiz kim olacak diye konuşuyorduk hep, eh, artık kesinleşti herhalde, sen çekeceksin başı :)
ah sağlıkla sıhhatle olsun da, nasıl , ne zaman olursa olsun zaten...

atladığım başka önemli bir şey varsa kusuruma bakmayın kızlar.. atlaya atlaya okudum gibi..
hepiniz iyisinizdir umarım. :)

günaydın kızlarr... zeynep.. seda.. iyi günler canlarr.. nasılsınızz?

dün bir girip slm veriyim dedim siteyi çökerttim yaa :))) msj yazdım ama 2.yi yazmama fırsat yok.. site bakıda yazısı çıktı karşıma :)))

neyse kızlarr.. inş. herkesler iyidirr.. dr. a gidip iyi haberlerle dönenlere gözleri aydın diyorum... hasta olanlara acil şifalarr... herkese de iyi günlerr.. geçmişe dalsam çıkamıcam.. kaçırdığım 50 nin üzerinde sayfa var çünkü :)))

günaydın tatlım :)
biz iyiyiz çok şükür..iki adım atsam yoruluyorum artık, dün de helak olmuşum sokaklarda, bugün kızımla sefa yapıyoruz :)

sen nasılsın ?
oğluş nasıl :)

zeynepçim.. iyi olmanıza sevindim.. ee dila hanım büyüyo artık annesi.. yorulman normal bundan sonra.. bende sabah 8 den beri çamaşır katla,2-3 parça ütü yap.. ancak bitti valla :)) yavaşlıyoruz artık...

bende iyiyim güzelim.. oğluşta iyidir umarım.. tepinmelerine bakınca keyfi yerinde gibi ama gözümle o ekranda görmeden içim rahat etmiyo kii :))) bi de dr.umuz bizi şubat sonu çağırdı kontrole.. mart sonu da kesin operasyon günü vermek için çağırdı bide.. arada bi sorun lursa şubat sonunu bekleme dedi ama inş. olmaz tabii.. ama yine de çok geç yahuu.. nasıl dayanırım ben o zamana kadarr... (

neyse olmazsa bi kaçamak yaparız artık.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…