sorma şekerimyaa bide işin garip tarafı son bir aydır kilo almadım sanırım benim depolardan tüketti yavrum:)
inşallah hayırlısıyla gelsinde başka bişey istemiyorum
evet tatlımyaa Allah razı olsun onlardan mesela ben hadi alışverişe çıkalım diyorum annem sen merak etme ben hallederim diyor :)
çok şükür şanslıyız aile konusunda .
sen nasılsın hayatım kuzeyimiz nasıl doktora gittin mi?
özgecim ben çıkayım tatlım annemlere geçeceğim
görüşürüz inşallah öpüyorum seni
iyi akşamlar kızlarrrr
biz geldik oğlumla ama kimsecikler yok
bugün amcamlara gittik annemlerle yeni geldik eve ama nasıl kar yağıyor anlatamam senenin ilk karınıda görmüş oldum
dünde doktora gittim hani demiştimya sizede sanırım ben idrar yollarını üşüttüm yada enfeksiyon var diye hem onun için görünürüm hemde oğlumu görürüm dedim. muayene olduk doktor baktı suyumuz iyi rahim ağzımız kapalı hareketleri de iyi dedi ama yine tersmiş ve bebeğimin gelişimi baya ilerde çıktı 2.140 gr olmuş
ama en büyük şoku nst ye gönderince yaşadım kızlarya açıklamada yapmadı neden gönderdiğiyle ilgili sonuçları aldık çok şükür kalp atışları da iyiymiş ama iri bir bebek olduğu için erken doğuma hazırlıklı ol dedi ne kadar erken dediğimde de 4-5 hafta olabilir dedi
bakalım hayırlısı artık dua edin bana lütfen
alışverişe gelincede anneannesi ve teyzeleri o kadar çok şey almışki yavruma ben hiçbişeyi yok derken pek çok eksiğimiz tamamlanmış ama yine eksikler var tabi onlarıda halledeceğiz
zeyracım sizde doktora gitmişsiniz maşallah gizem kızımıza canımya kokoş bide oyun oynuyor annesiyle :)
özgecim annemlerde hediye gelir diye büyük kıyafetler aldırmıyorlar birde şimdiden alıpta boşuna yığma bebekler çok kısa sürede büyüyor diyorlar.
slm kızlar bizde geldik nihayet gezmeydi yemekdi derken ancak
jnazcım maşallah oğluna canım allah nazardan saklasın
bizde gittik bugün ultrasona çok iyi dedi tekniker herşeyi zamanında gidiyormuş
sat la gelişimi aynı 29+2 benim burdaki çizelgem geri zaten neden bilmiyorum
yanlız net kilosunu söyleyemedi cihazda bi sorun oldu kısmet dedim artık
suyumuz plesantamız herşeyimiz normal doğuma müsait allah hayırlısını nasip etsin
doktora gidemedim tabiki devlet hastanesi olduğu için doktor yokdu bugün
sadece acil doğumhane açıkdı
merhaba teyzoşlar doktorumuzdan geliyoruz şu an bebişim gayet sağlıklıymış doktorumu öyle dedi 1.224 gr olmuş gizemim 69 kilo olmuşum bu arada 2 kilo almışım offf offfohaoldumsmile 2 hafta sonra takip amaçlı dedi bir kez daha ölçelim şekerini dedi fazla aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi sanırım ters dönmeye başlamış kızım bize yüzünü göstermedi çok üzüldüm göremedim kızımı ayaklarını bacaklarını dayamıştı ekranabayanssulusmile canım benim yaa işte böyle teyzoşlar az sonra evden çıkacağım annemlere gideceğiz kızımla babmız nöbette o yüzden boshayallersmile
özgecim ben çıkayım tatlım annemlere geçeceğim
görüşürüz inşallah öpüyorum seni
merhaba teyzoşlar doktorumuzdan geliyoruz şu an bebişim gayet sağlıklıymış doktorumu öyle dedi 1.224 gr olmuş gizemim 69 kilo olmuşum bu arada 2 kilo almışım offf offfohaoldumsmile 2 hafta sonra takip amaçlı dedi bir kez daha ölçelim şekerini dedi fazla aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi sanırım ters dönmeye başlamış kızım bize yüzünü göstermedi çok üzüldüm göremedim kızımı ayaklarını bacaklarını dayamıştı ekranabayanssulusmile canım benim yaa işte böyle teyzoşlar az sonra evden çıkacağım annemlere gideceğiz kızımla babmız nöbette o yüzden boshayallersmile
iyi akşamlar kızlarrrr
biz geldik oğlumla ama kimsecikler yok
bugün amcamlara gittik annemlerle yeni geldik eve ama nasıl kar yağıyor anlatamam senenin ilk karınıda görmüş oldum
dünde doktora gittim hani demiştimya sizede sanırım ben idrar yollarını üşüttüm yada enfeksiyon var diye hem onun için görünürüm hemde oğlumu görürüm dedim. muayene olduk doktor baktı suyumuz iyi rahim ağzımız kapalı hareketleri de iyi dedi ama yine tersmiş ve bebeğimin gelişimi baya ilerde çıktı 2.140 gr olmuş
ama en büyük şoku nst ye gönderince yaşadım kızlarya açıklamada yapmadı neden gönderdiğiyle ilgili sonuçları aldık çok şükür kalp atışları da iyiymiş ama iri bir bebek olduğu için erken doğuma hazırlıklı ol dedi ne kadar erken dediğimde de 4-5 hafta olabilir dedi
bakalım hayırlısı artık dua edin bana lütfen
alışverişe gelincede anneannesi ve teyzeleri o kadar çok şey almışki yavruma ben hiçbişeyi yok derken pek çok eksiğimiz tamamlanmış ama yine eksikler var tabi onlarıda halledeceğiz
zeyracım sizde doktora gitmişsiniz maşallah gizem kızımıza canımya kokoş bide oyun oynuyor annesiyle :)
özgecim annemlerde hediye gelir diye büyük kıyafetler aldırmıyorlar birde şimdiden alıpta boşuna yığma bebekler çok kısa sürede büyüyor diyorlar.
benim bebis mi zayifkizlaranlamadim tahminidogum kilosu3,800 ama simdi 1,250 falanmis
günaydın kızlarr... zeynep.. seda.. iyi günler canlarr.. nasılsınızz?
dün bir girip slm veriyim dedim siteyi çökerttim yaa :))) msj yazdım ama 2.yi yazmama fırsat yok.. site bakıda yazısı çıktı karşıma :)))
neyse kızlarr.. inş. herkesler iyidirr.. dr. a gidip iyi haberlerle dönenlere gözleri aydın diyorum... hasta olanlara acil şifalarr... herkese de iyi günlerr.. geçmişe dalsam çıkamıcam.. kaçırdığım 50 nin üzerinde sayfa var çünkü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?