ay ay zeyracım doktordan gelmiş gizem sultan maşallah kocaman olmuş. gözün aydın zeynepcim herşey de yolundaymış. gizem sultan kendini istediği kadar saklasın dışarı çıkınca kaçamıcak artıkkaydirigubbakcemile3kollarını bacaklarını yicez onuncokacimcoook
iyi akşamlar kızlarrrr
biz geldik oğlumla ama kimsecikler yok
bugün amcamlara gittik annemlerle yeni geldik eve ama nasıl kar yağıyor anlatamam senenin ilk karınıda görmüş oldum
dünde doktora gittim hani demiştimya sizede sanırım ben idrar yollarını üşüttüm yada enfeksiyon var diye hem onun için görünürüm hemde oğlumu görürüm dedim. muayene olduk doktor baktı suyumuz iyi rahim ağzımız kapalı hareketleri de iyi dedi ama yine tersmiş ve bebeğimin gelişimi baya ilerde çıktı 2.140 gr olmuş
ama en büyük şoku nst ye gönderince yaşadım kızlarya açıklamada yapmadı neden gönderdiğiyle ilgili sonuçları aldık çok şükür kalp atışları da iyiymiş ama iri bir bebek olduğu için erken doğuma hazırlıklı ol dedi ne kadar erken dediğimde de 4-5 hafta olabilir dedi
bakalım hayırlısı artık dua edin bana lütfen
alışverişe gelincede anneannesi ve teyzeleri o kadar çok şey almışki yavruma ben hiçbişeyi yok derken pek çok eksiğimiz tamamlanmış ama yine eksikler var tabi onlarıda halledeceğiz
zeyracım sizde doktora gitmişsiniz maşallah gizem kızımıza canımya kokoş bide oyun oynuyor annesiyle :)
özgecim annemlerde hediye gelir diye büyük kıyafetler aldırmıyorlar birde şimdiden alıpta boşuna yığma bebekler çok kısa sürede büyüyor diyorlar.
maşallah bebişlerinize ve sizlee jnaz, zeyra, naz.....
allah bizede böyle hayırlı haberler getirmek nasip etsin inşallahhhhh...
kızlar gözünüz aydın maşallah hepinize allah hepimize sonuna kadar iyi haberler getirmek nasip etsin inşallah
canlarim güzel haberlerle dönmenize cok sevindim ayrica kuzucuklarinizada mansallah
opuyorumnanaktan
gayet normal canim bende öylemi acaba bebisim diyom ama 26+3 de 880 gr di
acaba bu normalmi yada azcik minyonmu olacak acaba
amman saglikli olsunlarda gerisini bosver canim
ama seninki gayet iyi doktorun bisey demediyse bence sorun yokturopuyorumnanaktan
KIZLAR ANCAK BU VAKİTE BİTTİ İŞİM Bİ BAKAYIM DEDİM....
DÜNÜRCÜĞÜM BUGÜN MSJ ATTIĞINDA KOMŞUM VARDI ARAYAMADIM MSJ DA ATAMADIM MAŞALLAH GİZEMİMİZE,KİLOSU GAYET GÜZEL.DEMEK BACAĞINI DAYAMIŞTI MONİTÖRE YERİM BEN ONUN BACAKLARINI.....
JNAZCIM MAŞŞALLAH KUZUNA ŞAIRMEDIM DESEM YALAN OLUR.NE 4-5 HAFTAMI.....KİLOSU ÇOK ÇOK GÜZEL MAŞALLAH YA AHMETİMİZE.YERİM BEN ONU.İLK SEN ANNE OLACAKSIN DESENE.AY BENİ HEYECAN BASTI....
NAZCIM SENDE DRA GİTMİŞSİN NE GÜZEL.İYİ HABERLERLE GELMİŞSİNİZ .MAŞALLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNA....
bende cumartesi gitcem inşallah.en son 26+2 de gittiğimizde 1015 gramdı.ne kadar oldu sıpam merak ediyorum bende.....
hadi banada iyi geceler kızlar baya yorulmuşum bu akşamda.gidip yatayım
günaydın kızlaar :)
bemmbeyaz bi sabaha uyandık bugün..her yer kar.. iyi mi kötü mü bilmiyorum.. Allah'ım damı ocağı açıkta olanlara, yakacağı olmayanlara, sokaktaki kedilere köpeklere yardım etsinsevmiyorum bu kadar soğukları ev batıyor bana başkalarını düşündükçe
dün giremedim hiç, şimdi geçmişi okuyunca şaşırdım.
denizcim nolmuşsun sen yahu
çok çok geçmiş olsun..
ne kadar endişelendiğini tahmin bile edemiyorum, üstüne bir de korkunç bir hastane tecrübesi yaşamışsın.. çok şükür şimdi iyiymişsiniz..
tekrarı olmasın inşallah..
jnaz ve zeynepcim de güzel haberlerle gelmişler doktordan ..
çok şükür kocaman olmuş bebişler..
hele jnaz, seninkine şok geçirdim :)
sağlıkla sıhhatle doğsun da, bu ne acele yahu :)
ilk annemiz kim olacak diye konuşuyorduk hep, eh, artık kesinleşti herhalde, sen çekeceksin başı :)
ah sağlıkla sıhhatle olsun da, nasıl , ne zaman olursa olsun zaten...
atladığım başka önemli bir şey varsa kusuruma bakmayın kızlar.. atlaya atlaya okudum gibi..
hepiniz iyisinizdir umarım. :)
bugün çok heyecanlıyım akşam 18,30 da oğluşumu görecem.saatler geçmek bilmez artık.işe de konsantre olamıorum çok özlemiştim oğlumu o yüzden bu sabredemeyişim. :kedi: şimdiden böleysek onunla ilk karşılacağımız an nasıl olcak tahmin bile edemiorum yaa..allah sağlıkla o günü görmemizi nasip etsin..
bugün çok heyecanlıyım akşam 18,30 da oğluşumu görecem.saatler geçmek bilmez artık.işe de konsantre olamıorum çok özlemiştim oğlumu o yüzden bu sabredemeyişim. :kedi: şimdiden böleysek onunla ilk karşılacağımız an nasıl olcak tahmin bile edemiorum yaa..allah sağlıkla o günü görmemizi nasip etsin..
çok geçmiş olsun ebramcım kendine dikkat et emi. bebişine maşallah kocaman oldular yav kucağımıza da gelecekler hayırlısıyla. ya kızlar sizin doktorlar şeker konusunda pirpirikli mi acaba benimde 128 çıktı gayet güzel dedi.100 lük istemedi sınır 145 galiba seninki de sınıra yakınmış inşallah 100 lük yüklemen güzel çıkar canım.herkese günaydın arkadaşlar,cumadan beri hastayım işe gelemedim.boğaz ağrısı ve halsizlik,bu arada cumartesi doktora gittik,çok şükür herşey yolunda 28 haftalık kilo 1170 gr.:))
bir sürü test yaptırdık idrar ,kan vs.enfeksiyon felan yok iyi çıktı ama şeker 50 lik yüklemede 142 çıktı,yüksek dedi doktor.100 lük testi de dün yaptırdım sonuçlarını bilmiyorum.diyetisyene gitmen gerekiyor dedi.size de öyle mi söyledi ve giden var mı ?
hoşgeldin canımm valla bende gece döne döne uyku ile uyanıklık arasında geziyom. ama kalkmaya cesaret edemiyom sabah iş var diye. şu işi bir bırakayım gecelere akacam sabah sızınca öğlene kadar yatacamdelikafaduldenmerhaba kızlar. gece uykularım kalmadı artık benim yaa. gece oturma odasına gelip tv seyrettim. sabaha karşı uyumuşum:)) nedir bu şimdiden antreman yapıyor galiba vucudum. az önce uyandım şimdi işe gitmem lazım:))
günaydın güzel nisan anneleri hepinize tek tek teşekkür ediyoruz teyzoşlarımız şükürler olsun iyiymişiz güzel dilekleriniz için çok çokkkkk öpüyoruz ayrı ayrı hepiniziŞeniz
jnazcığım maşallah canım ahmetimize kocaman olmuş desene canım doğumuna şaşırdım maşallah demek 1 ay sonraya ahmetimiz kucaklarında olacak hayırlısıyla canım ilk nisan annemiz sensin :hooray: gözün aydın canımcım
dünürcüğüm olsun canım anladım bende eşim işe geçince annemlere geçmek zorunda kaldım aslında eşim alacaktı beni oradan ama nöbet yeri değişince olmadı neyse bitanesi artık geliriz amcasını falan yolcu edelim bir ayıp olmasın şimdi genelde akşamları oraya takılıyoruz boshayallersmile bana doktorum takip amaçlı 2 hafta sonra bir açlık bir tokluk birdaha şeker yüklemesi yapacak ama bu sefer sanırım şekerli su içmeyecem yemekten sonra alıcaklar kanımıbilmiyorumkismile
herkese günaydın arkadaşlar,cumadan beri hastayım işe gelemedim.boğaz ağrısı ve halsizlik,bu arada cumartesi doktora gittik,çok şükür herşey yolunda 28 haftalık kilo 1170 gr.:))
bir sürü test yaptırdık idrar ,kan vs.enfeksiyon felan yok iyi çıktı ama şeker 50 lik yüklemede 142 çıktı,yüksek dedi doktor.100 lük testi de dün yaptırdım sonuçlarını bilmiyorum.diyetisyene gitmen gerekiyor dedi.size de öyle mi söyledi ve giden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?