2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
nasılsınız?
zeynep, refiye sabah kuşları neredesinizzzkaydirigubbakcemile3

gelincik.. sana da mutlu günler cnımm...

tuğbacım.. günaydın cnım.. biz iyiyiz güzelim.. sizi sormalı? gezintiye çıktım kızz.. :)) kimsecikler yoktu sabah sabah :))

maşallah bebişlerinize ve sizlee jnaz, zeyra, naz.....

allah bizede böyle hayırlı haberler getirmek nasip etsin inşallahhhhh...

kızlar gözünüz aydın maşallah hepinize allah hepimize sonuna kadar iyi haberler getirmek nasip etsin inşallah

günaydın güzel nisan anneleri hepinize tek tek teşekkür ediyoruz teyzoşlarımız şükürler olsun iyiymişiz güzel dilekleriniz için çok çokkkkk öpüyoruz ayrı ayrı hepiniziŞeniz

jnazcığım maşallah canım ahmetimize kocaman olmuş desene canım doğumuna şaşırdım maşallah demek 1 ay sonraya ahmetimiz kucaklarında olacak hayırlısıyla canım ilk nisan annemiz sensin :hooray: gözün aydın canımcım

dünürcüğüm olsun canım anladım bende eşim işe geçince annemlere geçmek zorunda kaldım aslında eşim alacaktı beni oradan ama nöbet yeri değişince olmadı neyse bitanesi artık geliriz amcasını falan yolcu edelim bir ayıp olmasın şimdi genelde akşamları oraya takılıyoruz boshayallersmile bana doktorum takip amaçlı 2 hafta sonra bir açlık bir tokluk birdaha şeker yüklemesi yapacak ama bu sefer sanırım şekerli su içmeyecem yemekten sonra alıcaklar kanımıbilmiyorumkismile

günaydınn kızlar.. bende dün giremedim hiç çünkü işe gelemedim ( biraz bacak ağrım vardı.. izin aldım.. şimdi patronun yüzü asık.. 20 günüm kaldı zaten geçsede çıksam şurdan (

geçmişi fazla okuyamadım ama denizcim başına gelenleri okudum çok üzüldüm tatlım inş bu ilk ve son olur.. mehmet salihimiz iyiymiş ya boşver gerisini..

zeyracımm canım prensesine maşallah ne kadar büyümüş annesi.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

jnazcımm maşallah oğluna ne kadar büyümüş annesi şaşırdım valla sen nasıl besliyorsun bu bebişi :)) bizede püh noktalarını versene :))

tubacımm alışverişe gidememişsin sanırım canım.. vardır bundada bir hayır canım.. en yakın zamanda çıkarsınız inş..

atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar...

ay ay ay biz de yetiştik gari :)
topic boştu azcık misafirlik yaptık diğer grup annelerine :)
doğuran doğurana anam, biz de mart başında başlarız böyle diycem ama yok, jnaz durmayacak şubat sonu gibi bile yapabiliriz açılışı :))

sizler de hoşgeldiniiiz..
güzel bir gün olsun inşallah...

bugün çok heyecanlıyım akşam 18,30 da oğluşumu görecem.saatler geçmek bilmez artık.işe de konsantre olamıorum çok özlemiştim oğlumu o yüzden bu sabredemeyişim. :kedi: şimdiden böleysek onunla ilk karşılacağımız an nasıl olcak tahmin bile edemiorum yaa..allah sağlıkla o günü görmemizi nasip etsin..

çok teşekkür ederiz seda teyzoşumuz canımcım evet maşşallah kızıma camnım hepimizin kuzucuklarına minoşş kızım kendini göstertmedi bana doktorumuz dönmeye başlamış dedi ayyy birde ona heyecan yaptım tam yan yatıyodu birazcık aşşağıya doğru ayaklarını usgeye dayadı o kadarcık canım olsun o bile yeterdi benim için canımcım amniyon suyumuz falanda normalmiş önemli olan sağlıklı olmasını duymamdı canım benim

canım benim dünde ben öyleydim hele hastahanede beklerken hiç sıra geçmiyo hatta ilk bendim içeri giren ama geçmiyo sanki gidince poyrazımızın ne kadar büyüdüğünü göreceksin canımcım maşallah kuzularımıza

biz bir babişkomuza kahvaltı hazırlayalım onuda tek bırakmayayım aslında ben yaptım ama neyseee onunlada yapalım yine görüşrürüz

ayy gözün aydın canım :)
ne güzel görücen meleğini..
tahmin edebiliyorum heyecanını.. sen akşamı zor bulursun artık :)

ben de 29una gün sayıyorum.. burnumda tütüyo kuzum.
dediğni gibi şimdiden böyleyiz, doğduklarında nasıl olucaz bakalım..

hayırlısıyla o günleri de görelim de....:Saruboceq:

sedacım... çok geçmiş olsun cnım.. patronunun yüzüne bakma sen boşverr.. az kalmış zaten sabır bitanemm.. çok yorma sen yine de kendinii..

kızlarr ben çıkıyorum şimdilik...eda mın kahvaltısını hazırlıyayım... pazar gününden beri eve süpürge bile vurmadım :)) öğleden sonra arkadaşım gelicek yardıma.. o süpürücek .. bana süpürgeye dokunmayı kocam yasakladı çünkü :)) ben sadece silicem inş. :)) ee arkadaşlar bu günlerde lazım ama demi.. o da ameliyat olduğunda20 gün ben ondaydım :)) sıra onda :)) o gelene kadar accık bişiyler hazırlıyım bende.. temzilik bitince yeriz :))

hepinizii çook öpüyorum.. gün içinde uğramaya çalışırım yine.. iyi günler herkese..

herkese günaydın arkadaşlar,cumadan beri hastayım işe gelemedim.boğaz ağrısı ve halsizlik,bu arada cumartesi doktora gittik,çok şükür herşey yolunda 28 haftalık kilo 1170 gr.:))
bir sürü test yaptırdık idrar ,kan vs.enfeksiyon felan yok iyi çıktı ama şeker 50 lik yüklemede 142 çıktı,yüksek dedi doktor.100 lük testi de dün yaptırdım sonuçlarını bilmiyorum.diyetisyene gitmen gerekiyor dedi.size de öyle mi söyledi ve giden var mı ?

merhaba kızlar. gece uykularım kalmadı artık benim yaa. gece oturma odasına gelip tv seyrettim. sabaha karşı uyumuşum:)) nedir bu şimdiden antreman yapıyor galiba vucudum. az önce uyandım şimdi işe gitmem lazım:))

çok geçmiş olsun ebramcım kendine dikkat et emi. bebişine maşallah kocaman oldular yav kucağımıza da gelecekler hayırlısıyla. ya kızlar sizin doktorlar şeker konusunda pirpirikli mi acaba benimde 128 çıktı gayet güzel dedi.100 lük istemedi sınır 145 galiba seninki de sınıra yakınmış inşallah 100 lük yüklemen güzel çıkar canım.

gelincik canım poyraz beye selamlarkaydirigubbakcemile3 hadi bi görüşünde güzel haberlerle gelin canımcımopuyorumnanaktan

ilk-nur canım geçmiş olsun nedir bizim bu patronlardan çektiğimiz şurda bi 2 ay idare edemiyolar böylelerinin gözüne dayayacan raporu gık diyemiceklerklava: boşver canım ben 10 gün sonra, sen 20 gün sonra evde keyif yapacaz onlarda kudursunlar işlerlekötükedihüso

refişşşimm kolay gelsin çok yorma kendini. ben 3 günlük hamaratlıktan sonra dün cortladım valla dinlendim. birde eşim saolsun film izleyelim biz dedi kurtardı beni ihtiyar heyetinden 2 saatliğine çok güzel bir akşam oldu filmden sonra daha bir çekilir geldi 80 yaş sohbetikaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canımm valla bende gece döne döne uyku ile uyanıklık arasında geziyom. ama kalkmaya cesaret edemiyom sabah iş var diye. şu işi bir bırakayım gecelere akacam sabah sızınca öğlene kadar yatacamdelikafadulden

tamam canım işlerinizi bitirin bekliyoruz sizi canım.dün çok yoğundum kusura bakma.birde eve geçince görüşürüz demiştinya msjında bende arayacak heralde diye düşündüm canım.olsun tatlım kalpler bi,r olsun görüşürüz inşallah....olumunekankayizsmile

Merhaba canım maşalah bebişine ilosu çok güzel.
Benim testim normal çıktı diyetisyene gitmedim ama şeker yememn lazım. Patates havuç gibi insülün salgısını arttıran gıdaları da tüketmemen gerekiiyor bildiğim kadarı ile. dikkat edersen şekerin düşer

zeynep ne güzel kar yağmış istanbula burayada yollayın karı......ben hala çocuk gibi karı çok severimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…