2010 Nisan Anneleri

günaydın canım..
çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine..
son aylarımız artık, sağlıkla atlatalım da..

şeker yüklemesi sonucun canını sıkmasın. pek çok hamilede görülebiliyor bu durum.
doktorun da kontrol maksatlı diyetisyene yönlendirmiştir.. yediğine içtiğine azcık dikkat edersen, şekerli şeyleri kısarsan hiiiçbir sorun yaşamazsın..
bak bebişin de kocaman olmuş :) her şey yolunda çok şükür

gittim geri geldim.. iyi haberlerim var ama bi cvplarımı yazıyım önce :)))

gelincik.. cnım inş. iyi haberlerle geliceksin sende dr.dan... oy oyoy oğluşdaçok özlenmiş.. akşam bi hasret giderin cnım oğluşunla.. gece uyukun daha tatlı gelicek emin oll :))

ebram.. bebişine maşallah canım... şekerin için de geçmiş olsun diyim.. inş. 100 lük yüklemen temiz çıkar da sorun yaşamazsın.. benim 50 likte açlık 104 , 1 saat sonra 108 çıkmıştı..iyi dedi dr.um 100lüğegerek görmedi,..

tuğbacım.. cnm az iş de yapsak yoruluyoruz artık .. ama zorlamıycam kendimii.. zaten viledayla silerim.. kurulamasını bilem ben yapmıcam yani o kadar :))) bide toz alma işi bana kalır.. ark.ım sağolsun onları bile yaptırcağından şüpheliyim ya neyse.. amann cnım sende dikkat ett.. riskli dönemlere girdik sayılırr... oğlanlar acele davranmasınlar sonra :)))

zeynep ne güzel kar yağmış istanbula burayada yollayın karı......ben hala çocuk gibi karı çok severimmmmm

ay aslında manzara hakkaten şahane..
biz bi de 16. katta oturuyoruz :) ev de tepede bir yerde, istanbul'un yarısı görünüyor :)
her yer bembeyaz.. görüntü süper ama insan buruluyor işte..
üşüyenler vaar, aç açıkta olanlar vaar.. ondan sevmiyorm ben bu kadar soğukları

ah ama, sen de özlediysen, o taraflara da gelecekmiş.. :)
ege dışında her yere yağacakmış kar bu hafta..

canım heyecanını anlıyorum saatler,dakikalar geçmek bilmez.koskocaman olmuştur poyraz,çok büyümüştür.inşallah güzel haberlerle gelceksin canım.
ilk gördüğümüzde ve kollarımıza aldığımızda ağlarız sanırım ya ah bi doğsalar

Gunaydın kızlar
butungece uyumadık
su gunlerınızın kıymetını bılın vallaa

tarhan cnm profılıne yazdım

Canım oğluşunu görecekmişsin gözünaydın ne mutlu sana .. inşallah iyi haberlerle geleceksin bize.. benim kontrol günüme var daha ( şubatt başı gibi gideceğim..

sağol canım benim.. az kaldı ama sabır da kalmadı ya.. şimdi şurdan kaçıp gidesim var.. evimde yatmak istiyorum ben (

sanada kolay gelsin tatlım fazla yorma kendini..arkadaşta dediğin gibi bu günler için lazım:) sanırım benim hiç arkadaşım yok yahu daha biride gelip evime temizliğime yardım etmedi klava:

günaydın ebramcım maşallah kuzuna sağlığı yerindeymiş.. şekeride boşuna problem yapma benim 50 lik yüklemem 150 çıkmıştı...100 lük yaptırdık çok düşük çıktı.. şimdi normal yememe devam ediyorum..

tarhancımm günler azaldıkça zaman geçmek bilmiyr değil mi.. aslında ben iş yerimi çok severdimm iş arkadaşlarımı felanda ama bugunlerde hepsi gözüme batar oldu.. şu ocak maaşım için çalışıyorum bir alsam aldığım gün ayrılacağım :)) ama daha nerdeyse 20 dün var..

eveett gelelim haberlere :))) tam sayfadan çıktım ayşe deniz aradı.. geçen günkü olayını biliyosunuz.. dünde biraz sancısı olmuştuu... dr.u da dün dinlenmen lazım rapor yazalım dedi... bugün dr.a gitti.. oğluşunu gördüü :)) pazartesiye kadar raporlu.. evde dinlenicek.. size haber vermemei istedi... kendisişu an iyi.. ağrısı sancısı dayokmuş.. ama istirahat şart.. hıı bidedr.undan fıttırı fıttırı gezme uyarısını da yedi evine gidiyo :)))

denizin... oğluşunun herşeyi çok iyiymiş maşallah... 32 cm. 1180 gr.olmuş :) rahim ağzı,plesenta,amniyon sıvısı... herşeyi normalmiş.. haftasında ilerliyo mehmet salihimiz.. rahim ağzında allaha şükür ki açılma yokmuş... sadece dinlenmesi kendini yormaması lazımmış... boncuk gibiymiş oğluşunun gözleri bunu da sölemeden geçemiycemm.. :)))
şu an eve geçiyo istirahate.. evde net yok.. benden haber vermesii :)) hepinizii çook öptü...

bende öpüyorum ve bu kez cidden kaçıyorum :)))

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar
butungece uyumadık

günaydın canım. hoşgeldin.
ah doğuran herkes aynısını diyor da,biz de sabırsızlıkla gün sayıyoruz işte :)

insan hamileliğin keyfini süremiyor ki, bebek hasreti yaşamaktan :)

senin oğlana da maşallah.. kuduruk çıktı ha.. :)
Allah yardımcın olsun. sağlıkla büyüsün inşallah.

ahh kzılar ya bi tlf geldi ofise takıldım kaldım..hepinize çok çok tşk ederim cvp yazdığınız ve heyecanımı paylaştığınız için..

Gunaydın kızlar
butungece uyumadık

canım yaaa bir düzene girecek inşallah ömercik onunda sıcacık su dolu güvenli keseden çıkınca feleği şaşırmıştır napsın yerim ben onu:asigim:
proifle yazmayı öğrendim ya bundan sonrası kolay canım bütün sorularımı ordan sorarımsırnaşık şey

ilke-nurr aynen canım bütün derdim ocak maaşı yoksa bağlasalar durmamkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.maşallah kuzuna canım.canım şeker yüklemen çok fazla çıkmamış aslında dr un neden diyetisyene yönlendirdiki hemen?

ayşe-deniz cim de bi güzel dinlensin refiyecim görüşürsen bir daha selam söyle olur mu pazartesiye onu turp gibi bekliyoruzkaydirigubbakcemile2

oo canım manzara süperdir heee.şimdi aç kapıyı ben geleyim çay yapalım senle oturalım o manzarayı seyredelim opuyorumnanaktan

oo maşallah mehmet salihe kocaman olmuş yavrum.. ayşecime çok çok selam söyle refiyecim benden.. onu pazartesi çok sağlıklı bir şekilde aramıza bekliyoruz.. dinlensinler ana oğul..

Gunaydın kızlar
butungece uyumadık

günaydın canım.neden uyumadın ömer mızmızlıkmı yaptı...ah yerim ben onu.
sen bolca dinlenin dedikçe ve bende bu aralar sıkça yoruldukça hep aklıma sen geliyosun.aşkitom demişti diyorum.ama artık dinleneceğim dayanamıyorum artık çabuk yoruluyorum

oo canım manzara süperdir heee.şimdi aç kapıyı ben geleyim çay yapalım senle oturalım o manzarayı seyredelim opuyorumnanaktan

ah fundaaa
ne güzel olurdu heeeee..

nisan anneleri olarak doğuma kadar bi helikopter mi kiralasak napsak, böyle uzak mesafeleri kısaltmanın başka yolu olmayacak :)

ah fundaaa
ne güzel olurdu heeeee..

nisan anneleri olarak doğuma kadar bi helikopter mi kiralasak napsak, böyle uzak mesafeleri kısaltmanın başka yolu olmayacak :)

:roflol: :roflol: bu helikopter kaç kişiyi taşıyabiliyoki bilmiyorumkismilegeçerken beni de alıverin kızlar zemuszemus

ah fundaaa
ne güzel olurdu heeeee..

ne güzel olurdu canım ya,çok isterdim.keşke bir gün hep beraber bişey yapabilsek .millet bize bakardı bu kadar hamile bayan nasıl olmuşta yan yana gelmiş diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…