herkese günaydın arkadaşlar,cumadan beri hastayım işe gelemedim.boğaz ağrısı ve halsizlik,bu arada cumartesi doktora gittik,çok şükür herşey yolunda 28 haftalık kilo 1170 gr.:))
bir sürü test yaptırdık idrar ,kan vs.enfeksiyon felan yok iyi çıktı ama şeker 50 lik yüklemede 142 çıktı,yüksek dedi doktor.100 lük testi de dün yaptırdım sonuçlarını bilmiyorum.diyetisyene gitmen gerekiyor dedi.size de öyle mi söyledi ve giden var mı ?
zeynep ne güzel kar yağmış istanbula burayada yollayın karı......ben hala çocuk gibi karı çok severimmmmm
bugün çok heyecanlıyım akşam 18,30 da oğluşumu görecem.saatler geçmek bilmez artık.işe de konsantre olamıorum çok özlemiştim oğlumu o yüzden bu sabredemeyişim. :kedi: şimdiden böleysek onunla ilk karşılacağımız an nasıl olcak tahmin bile edemiorum yaa..allah sağlıkla o günü görmemizi nasip etsin..
bugün çok heyecanlıyım akşam 18,30 da oğluşumu görecem.saatler geçmek bilmez artık.işe de konsantre olamıorum çok özlemiştim oğlumu o yüzden bu sabredemeyişim. :kedi: şimdiden böleysek onunla ilk karşılacağımız an nasıl olcak tahmin bile edemiorum yaa..allah sağlıkla o günü görmemizi nasip etsin..
sedacım... çok geçmiş olsun cnım.. patronunun yüzüne bakma sen boşverr.. az kalmış zaten sabır bitanemm.. çok yorma sen yine de kendinii..
kızlarr ben çıkıyorum şimdilik...eda mın kahvaltısını hazırlıyayım... pazar gününden beri eve süpürge bile vurmadım :)) öğleden sonra arkadaşım gelicek yardıma.. o süpürücek .. bana süpürgeye dokunmayı kocam yasakladı çünkü :)) ben sadece silicem inş. :)) ee arkadaşlar bu günlerde lazım ama demi.. o da ameliyat olduğunda20 gün ben ondaydım :)) sıra onda :)) o gelene kadar accık bişiyler hazırlıyım bende.. temzilik bitince yeriz :))
hepinizii çook öpüyorum.. gün içinde uğramaya çalışırım yine.. iyi günler herkese..
herkese günaydın arkadaşlar,cumadan beri hastayım işe gelemedim.boğaz ağrısı ve halsizlik,bu arada cumartesi doktora gittik,çok şükür herşey yolunda 28 haftalık kilo 1170 gr.:))
bir sürü test yaptırdık idrar ,kan vs.enfeksiyon felan yok iyi çıktı ama şeker 50 lik yüklemede 142 çıktı,yüksek dedi doktor.100 lük testi de dün yaptırdım sonuçlarını bilmiyorum.diyetisyene gitmen gerekiyor dedi.size de öyle mi söyledi ve giden var mı ?
çok geçmiş olsun ebramcım kendine dikkat et emi. bebişine maşallah kocaman oldular yav kucağımıza da gelecekler hayırlısıyla. ya kızlar sizin doktorlar şeker konusunda pirpirikli mi acaba benimde 128 çıktı gayet güzel dedi.100 lük istemedi sınır 145 galiba seninki de sınıra yakınmış inşallah 100 lük yüklemen güzel çıkar canım.
gelincik canım poyraz beye selamlarkaydirigubbakcemile3 hadi bi görüşünde güzel haberlerle gelin canımcımopuyorumnanaktan
ilk-nur canım geçmiş olsun nedir bizim bu patronlardan çektiğimiz şurda bi 2 ay idare edemiyolar böylelerinin gözüne dayayacan raporu gık diyemiceklerklava: boşver canım ben 10 gün sonra, sen 20 gün sonra evde keyif yapacaz onlarda kudursunlar işlerlekötükedihüso
refişşşimm kolay gelsin çok yorma kendini. ben 3 günlük hamaratlıktan sonra dün cortladım valla dinlendim. birde eşim saolsun film izleyelim biz dedi kurtardı beni ihtiyar heyetinden 2 saatliğine çok güzel bir akşam oldu filmden sonra daha bir çekilir geldi 80 yaş sohbetikaydirigubbakcemile2
Gunaydın kızlar
butungece uyumadık
su gunlerınızın kıymetını bılın vallaa
tarhan cnm profılıne yazdım
Gunaydın kızlar
butungece uyumadık
ay aslında manzara hakkaten şahane..
biz bi de 16. katta oturuyoruz :) ev de tepede bir yerde, istanbul'un yarısı görünüyor :)
her yer bembeyaz.. görüntü süper ama insan buruluyor işte..
üşüyenler vaar, aç açıkta olanlar vaar.. ondan sevmiyorm ben bu kadar soğukları
ah ama, sen de özlediysen, o taraflara da gelecekmiş.. :)
ege dışında her yere yağacakmış kar bu hafta..
eveett gelelim haberlere :))) tam sayfadan çıktım ayşe deniz aradı.. geçen günkü olayını biliyosunuz.. dünde biraz sancısı olmuştuu... dr.u da dün dinlenmen lazım rapor yazalım dedi... bugün dr.a gitti.. oğluşunu gördüü :)) pazartesiye kadar raporlu.. evde dinlenicek.. size haber vermemei istedi... kendisişu an iyi.. ağrısı sancısı dayokmuş.. ama istirahat şart.. hıı bidedr.undan fıttırı fıttırı gezme uyarısını da yedi evine gidiyo :)))
denizin... oğluşunun herşeyi çok iyiymiş maşallah... 32 cm. 1180 gr.olmuş :) rahim ağzı,plesenta,amniyon sıvısı... herşeyi normalmiş.. haftasında ilerliyo mehmet salihimiz.. rahim ağzında allaha şükür ki açılma yokmuş... sadece dinlenmesi kendini yormaması lazımmış... boncuk gibiymiş oğluşunun gözleri bunu da sölemeden geçemiycemm.. :)))
şu an eve geçiyo istirahate.. evde net yok.. benden haber vermesii :)) hepinizii çook öptü...
bende öpüyorum ve bu kez cidden kaçıyorum :)))
Gunaydın kızlar
butungece uyumadık
oo canım manzara süperdir heee.şimdi aç kapıyı ben geleyim çay yapalım senle oturalım o manzarayı seyredelim opuyorumnanaktan
ah fundaaa
ne güzel olurdu heeeee..
nisan anneleri olarak doğuma kadar bi helikopter mi kiralasak napsak, böyle uzak mesafeleri kısaltmanın başka yolu olmayacak :)
ah fundaaa
ne güzel olurdu heeeee..
nisan anneleri olarak doğuma kadar bi helikopter mi kiralasak napsak, böyle uzak mesafeleri kısaltmanın başka yolu olmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?