günaydın fıstıklarımmm
herkese günaydın arkadaşlar,cumadan beri hastayım işe gelemedim.boğaz ağrısı ve halsizlik,bu arada cumartesi doktora gittik,çok şükür herşey yolunda 28 haftalık kilo 1170 gr.:))
bir sürü test yaptırdık idrar ,kan vs.enfeksiyon felan yok iyi çıktı ama şeker 50 lik yüklemede 142 çıktı,yüksek dedi doktor.100 lük testi de dün yaptırdım sonuçlarını bilmiyorum.diyetisyene gitmen gerekiyor dedi.size de öyle mi söyledi ve giden var mı ?
ahha hhh benim de zeynonun evini gördükte sonra,aklımdan hep şu gecti sıcacık bir bardak süt alcan ve camın kenarında pisiciklere sarılıp kar yağışını izlemeye gelmeli.....
canım dün akşam annemler,dayımlar,2 abim ,eşleri çocukları bizdeydi fena yorulmuşum.9 saat uyudumm ama hala çok uykum var ya....korkuyorum sobada kömürde var...uyumayacağım o yüzden.canım yengem nevresim takımı almış park yatak için umur bebeden 60 tl ye...istersen ben yinede sorarım fiyatını burdan alacaksanız eğer...iyi fiyatları,istersen taçada sorarım canım.zeynocuğum hazırla çayları dünürler kar görmeye geliyoruz istanbula ıhlamur daha güzel gider gerçi karda hemde bebişlere yarar
dünürcüğüm inan dün sinir oldum iş yerindekilere eşime bir dakka man vermediler yaa kendime iç çamaşırı falanda bakacaktım ıuyku setini akşam annem ben alıcam dedi onu almayacağım artık annem bulancaktan bakarım ben dedi migrosa falan uğrayacaktık ev içinde alışveriş için aylık onu bile yapamadık yaa söylene söylene geldim sayılır eve o kadar aceleye geldiki herşey sağolsun eşimin müdürü hep bu patronlar müdürler uyuz olmak zorundamı yaa hiçmi insaflısı yok bunların gelicez canım benim damadımın odasını görmeden olurmu hiç canımcım
nazlıcığım inan o uyanmalar bendede hat safada dün annemlerdeydim zaten ben kendi yatağımdan başka yerde yatamıyorum zaten birde hamilelikte olunca annemde benimle nöbet tututyo gece sanki kadın ışığımı açık görse koşa koşa geliyo bişeymi oldu diye halbuki uykum kaçmış ya kitap okuyorum ya tv seyrediyorum annemde sen nasıl uykusuz dayanabiliyon gün içinde diye bana söyleniyo bende uyuyamıyorum diyorum ne yapim yaa evladımızın canı sağolsun geçer herşey
:)
oyy canım benim.
hadi onlarla aramızda bi helikopter uçuşu var da, senin zorun ne :) aklından geçmekle kalmasın :)
çık gel, sıcak süt, cam kenarı ve kucakta mayışmaya hazır bir adet kedi servisimiz her an emrine hazır :1hug:
ya zeynepcim evet evet benide alın bende helikoptere binmek istiyom yanınıza gelmek istiyom.
bu arada özgecim, fundacım nasılsınız görüşemiyozopuyorumnanaktan
canım senin iki kedin yok muydu?özge bir tanesinin fotosunu çekmiş paşanın.çok ta tatlı heee....maşallah....
:)
iki kedim var ama biri çok saldırgan...benden başkasına yanaşmaz.. eşimi bile benimseyemedi bunca senedir, adama postacı muamelesi yapıyor, bi gün eve gelmeyi bırakır diye ümit ediyor herhalde :))
işte mecburen misafir geldiğinde kapalı tutuyoruz onu, özgeyle de anca uzaktan bakıştılar :)
resmini çektiği paşa'm ise oyuncak gibidir, herkesin kucağına gider, herkese kendini sevdirir falan...
paşa dila'nın kankası olacak kesin de, öbür deliyle ne yapıcaz onu bilmiyorum işte :)
demek seni kıskanıyor diğer kedin.bak sen kediye.valla eşinle başbaşa bırakma onu tırmalar falan adamıeyvahedigeldismile...
paşan ok güzel ya ne yalan söyleyeyim ben kedileri sevmem ama paşanı ekrandan bile mıncırasım geldi.çok sevimli....
bu arada dilamız nasıl*tekmeler şiddetlimi*
çok geçmiş olsun ebramcım kendine dikkat et emi. bebişine maşallah kocaman oldular yav kucağımıza da gelecekler hayırlısıyla. ya kızlar sizin doktorlar şeker konusunda pirpirikli mi acaba benimde 128 çıktı gayet güzel dedi.100 lük istemedi sınır 145 galiba seninki de sınıra yakınmış inşallah 100 lük yüklemen güzel çıkar canım.
gelincik canım poyraz beye selamlarkaydirigubbakcemile3 hadi bi görüşünde güzel haberlerle gelin canımcımopuyorumnanaktan
ilk-nur canım geçmiş olsun nedir bizim bu patronlardan çektiğimiz şurda bi 2 ay idare edemiyolar böylelerinin gözüne dayayacan raporu gık diyemiceklerklava: boşver canım ben 10 gün sonra, sen 20 gün sonra evde keyif yapacaz onlarda kudursunlar işlerlekötükedihüso
refişşşimm kolay gelsin çok yorma kendini. ben 3 günlük hamaratlıktan sonra dün cortladım valla dinlendim. birde eşim saolsun film izleyelim biz dedi kurtardı beni ihtiyar heyetinden 2 saatliğine çok güzel bir akşam oldu filmden sonra daha bir çekilir geldi 80 yaş sohbetikaydirigubbakcemile2
Merhaba canım maşalah bebişine ilosu çok güzel.
Benim testim normal çıktı diyetisyene gitmedim ama şeker yememn lazım. Patates havuç gibi insülün salgısını arttıran gıdaları da tüketmemen gerekiiyor bildiğim kadarı ile. dikkat edersen şekerin düşer
günaydın canım..
çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine..
son aylarımız artık, sağlıkla atlatalım da..
şeker yüklemesi sonucun canını sıkmasın. pek çok hamilede görülebiliyor bu durum.
doktorun da kontrol maksatlı diyetisyene yönlendirmiştir.. yediğine içtiğine azcık dikkat edersen, şekerli şeyleri kısarsan hiiiçbir sorun yaşamazsın..
bak bebişin de kocaman olmuş :) her şey yolunda çok şükür
gittim geri geldim.. iyi haberlerim var ama bi cvplarımı yazıyım önce :)))
gelincik.. cnım inş. iyi haberlerle geliceksin sende dr.dan... oy oyoy oğluşdaçok özlenmiş.. akşam bi hasret giderin cnım oğluşunla.. gece uyukun daha tatlı gelicek emin oll :))
ebram.. bebişine maşallah canım... şekerin için de geçmiş olsun diyim.. inş. 100 lük yüklemen temiz çıkar da sorun yaşamazsın.. benim 50 likte açlık 104 , 1 saat sonra 108 çıkmıştı..iyi dedi dr.um 100lüğegerek görmedi,..
tuğbacım.. cnm az iş de yapsak yoruluyoruz artık .. ama zorlamıycam kendimii.. zaten viledayla silerim.. kurulamasını bilem ben yapmıcam yani o kadar :))) bide toz alma işi bana kalır.. ark.ım sağolsun onları bile yaptırcağından şüpheliyim ya neyse.. amann cnım sende dikkat ett.. riskli dönemlere girdik sayılırr... oğlanlar acele davranmasınlar sonra :)))
Canım oğluşunu görecekmişsin gözünaydın ne mutlu sana .. inşallah iyi haberlerle geleceksin bize.. benim kontrol günüme var daha( şubatt başı gibi gideceğim..
sağol canım benim.. az kaldı ama sabır da kalmadı ya.. şimdi şurdan kaçıp gidesim var.. evimde yatmak istiyorum ben(
sanada kolay gelsin tatlım fazla yorma kendini..arkadaşta dediğin gibi bu günler için lazım:) sanırım benim hiç arkadaşım yok yahu daha biride gelip evime temizliğime yardım etmediklava:
günaydın ebramcım maşallah kuzuna sağlığı yerindeymiş.. şekeride boşuna problem yapma benim 50 lik yüklemem 150 çıkmıştı...100 lük yaptırdık çok düşük çıktı.. şimdi normal yememe devam ediyorum..
tarhancımm günler azaldıkça zaman geçmek bilmiyr değil mi.. aslında ben iş yerimi çok severdimm iş arkadaşlarımı felanda ama bugunlerde hepsi gözüme batar oldu.. şu ocak maaşım için çalışıyorum bir alsam aldığım gün ayrılacağım :)) ama daha nerdeyse 20 dün var..
canım geçmiş olsun.maşallah kuzuna canım.canım şeker yüklemen çok fazla çıkmamış aslında dr un neden diyetisyene yönlendirdiki hemen?
beni paylaşamamaktan öte, kendinin kedi olduğunun farkında değil bence :)
kanka olduğumuzu falan sanıyor, başka insan istemiyo çevremde galiba .)
aman dila'yla bir sorunları olmasın da, başka korkum yok..
kızıma gelinceeee..
son 10 dakikadır iyi teyzesi :)
sabah o kadar kahvaltıya rağmen tık demedi, şimdi tekmeleyip dönüp duruyor :)
ben haaaaaalaaa sizler kadar çok ve sık hissetmiyorum kızımı ama bu kadarına da şükür.. gün içinde 15-20 hareket minimum olmalıymış, o kadarını sayıyorum, oh kızım iyi diyorum rahatlıyorum :)
siz ne alemdesiniz ? göktuğ nasıl :)
odanın hazırlıkları bitti mi, yerleştiriyor musun cicileri :)
ya bu arada odasında koku var mı funda?
bizim oda hala kokuyor, aradık sorduk başka boya mı kullandınız ne biçim iş bu diye, hayır diyorlar, isterseniz sertifikasını gösterelim bilmemne diyorlar ama anlamıyorum bi oda niye kokar bu kadar..
teşekkür ederim arkadaşlar,şimdi 100 lük sonuçlarını aldım,birden yükselip 3.saatin sonunda düşmüş.çok vahim değil ama diyetisyene gözük dedi.bir de hafta da bir gün kahvaltıdan sonra kan şekerini ölç dedi.evet abartıcak birşey yok ama tabii yine de dikkatli olmak lazım .eşimden biton laf yedim beni sinir etti,niye kimsede olmayan şeyler sende çıkıyo bilmem ne .bilmiyo halbuki normal şeyler bunlar ,dün biraz fazla kaldı diye hastanede vay efendim bütün hamileliğimz hastanede geçmişklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?