2010 Nisan Anneleri

canım ilk önce gözün aydın bitanem kocamn olmuş bebişin canım hiç kafana takma bu şeker olayını birazcık yemene dikkat edersen bilhassa şekerli şeylerden uzak dur canım birde beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yersen patates havuç gibi içinde şeker bulunan gıdalardan az miktarda tüketirsen inan bişeycik kalmaz benimde 50lik 160 çıkmıştı 100lük 145 düşmüştü doktorum dikkat et dedi şekerli şeylerei yerken dedi diyetisyene göndermedi yüzlükten sonra gerek görmedi ama yinede kontrol amaçlı bana dün 2 hafta sonra tekrar bir ölçüm yapalım dedi bende şubatın ilk haftası gibi tekrar gideceğim canım bakalım kontrol amaçlı hiç canını sıkma bitanem inan o kadar çok varki bizlerle bu durumu yaşayan maşallah kucaklarında yavruları şimdi biz biraz fazla herşeyi kafada büyütüyoruz sanırsam tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

zeynocuğum hazırla çayları dünürler kar görmeye geliyoruz istanbula ıhlamur daha güzel gider gerçi karda hemde bebişlere yarar

dünürcüğüm inan dün sinir oldum iş yerindekilere eşime bir dakka man vermediler yaa kendime iç çamaşırı falanda bakacaktım ıuyku setini akşam annem ben alıcam dedi onu almayacağım artık annem bulancaktan bakarım ben dedi migrosa falan uğrayacaktık ev içinde alışveriş için aylık onu bile yapamadık yaa söylene söylene geldim sayılır eve o kadar aceleye geldiki herşey sağolsun eşimin müdürü hep bu patronlar müdürler uyuz olmak zorundamı yaa hiçmi insaflısı yok bunların gelicez canım benim damadımın odasını görmeden olurmu hiç canımcım

nazlıcığım inan o uyanmalar bendede hat safada dün annemlerdeydim zaten ben kendi yatağımdan başka yerde yatamıyorum zaten birde hamilelikte olunca annemde benimle nöbet tututyo gece sanki kadın ışığımı açık görse koşa koşa geliyo bişeymi oldu diye halbuki uykum kaçmış ya kitap okuyorum ya tv seyrediyorum annemde sen nasıl uykusuz dayanabiliyon gün içinde diye bana söyleniyo bende uyuyamıyorum diyorum ne yapim yaa evladımızın canı sağolsun geçer herşey

ahha hhh benim de zeynonun evini gördükte sonra,aklımdan hep şu gecti sıcacık bir bardak süt alcan ve camın kenarında pisiciklere sarılıp kar yağışını izlemeye gelmeli.....

oh oh süper dünürler çaya geliyor bana :)
ama kızlar bakın tuğbacım da helikoptere talip, geçerken onu da alıverin.. :)
öyle böyle sığışır gelirsiniz :)

ayh hayali bile güzel be :)))

ahha hhh benim de zeynonun evini gördükte sonra,aklımdan hep şu gecti sıcacık bir bardak süt alcan ve camın kenarında pisiciklere sarılıp kar yağışını izlemeye gelmeli.....

:)
oyy canım benim.

hadi onlarla aramızda bi helikopter uçuşu var da, senin zorun ne :) aklından geçmekle kalmasın :)
çık gel, sıcak süt, cam kenarı ve kucakta mayışmaya hazır bir adet kedi servisimiz her an emrine hazır :1hug:

ya zeynepcim evet evet benide alın bende helikoptere binmek istiyom yanınıza gelmek istiyom.
bu arada özgecim, fundacım nasılsınız görüşemiyozopuyorumnanaktan

canım dün akşam annemler,dayımlar,2 abim ,eşleri çocukları bizdeydi fena yorulmuşum.9 saat uyudumm ama hala çok uykum var ya....korkuyorum sobada kömürde var...uyumayacağım o yüzden.canım yengem nevresim takımı almış park yatak için umur bebeden 60 tl ye...istersen ben yinede sorarım fiyatını burdan alacaksanız eğer...iyi fiyatları,istersen taçada sorarım canım.
bu patronları dövmek lazım toparlayamadık şu patron dövme timiniklava:

canım senin iki kedin yok muydu?özge bir tanesinin fotosunu çekmiş paşanın.çok ta tatlı heee....maşallah....

canım annem oradan bakıcak zaten bulancaktan alırım ben dedi zaten genelde her salı annem sizin ordaki pazarda oluyo geziyo kadın valla benden daha iyi dünde oradaymış yine derim ben ona oradan bakar canımcım sağolasın toplayacağız hiç merak etme timi en kısa zamnda

neyse kızlar ben gidem bir toz alayım sobalı evde her gün toz almak mecburi bir sanat haline geliyo ne yapalım öptüm hepinizi görüşrüz

ya zeynepcim evet evet benide alın bende helikoptere binmek istiyom yanınıza gelmek istiyom.
bu arada özgecim, fundacım nasılsınız görüşemiyozopuyorumnanaktan

iyiyim canım görüşemedik bugün.dün misafirm çok vardıya baya yorulmuşum gerçi servisi sağolsun yengemler yaptılar ama baya bi yorulmuşum uykum var.sobada da kömür var o yüzden yatmıyorum....sen nasılsın canım*dün ihitiyar heyetinden 2 saatte olsun kaçmışsınınz iyi yapmışsın canım*
aman şimdi helikoptere atlayalım gidelim zeynebin yanına.ev 16. kattaymış manzara süperdir içerdik çayları,biraz gevezelik eder gelirdik.hayali bile beni mest etti heeeeopuyorumnanaktan

canım senin iki kedin yok muydu?özge bir tanesinin fotosunu çekmiş paşanın.çok ta tatlı heee....maşallah....

:)
iki kedim var ama biri çok saldırgan...benden başkasına yanaşmaz.. eşimi bile benimseyemedi bunca senedir, adama postacı muamelesi yapıyor, bi gün eve gelmeyi bırakır diye ümit ediyor herhalde :))

işte mecburen misafir geldiğinde kapalı tutuyoruz onu, özgeyle de anca uzaktan bakıştılar :)
resmini çektiği paşa'm ise oyuncak gibidir, herkesin kucağına gider, herkese kendini sevdirir falan...
paşa dila'nın kankası olacak kesin de, öbür deliyle ne yapıcaz onu bilmiyorum işte :)

ay ne güzel istanbul karlarla kaplı..buralara daha kar düşmedi.gerçi yağmasın die dua ediorum ben izne çıkana kadar..nasıl gider gelirim bu halimle diye.ama kar yağışını izlemekte ayrı bi keyif yani..

demek seni kıskanıyor diğer kedin.bak sen kediye.valla eşinle başbaşa bırakma onu tırmalar falan adamıeyvahedigeldismile...
paşan ok güzel ya ne yalan söyleyeyim ben kedileri sevmem ama paşanı ekrandan bile mıncırasım geldi.çok sevimli....

bu arada dilamız nasıl*tekmeler şiddetlimi*

beni paylaşamamaktan öte, kendinin kedi olduğunun farkında değil bence :)
kanka olduğumuzu falan sanıyor, başka insan istemiyo çevremde galiba .)
aman dila'yla bir sorunları olmasın da, başka korkum yok..

kızıma gelinceeee..
son 10 dakikadır iyi teyzesi :)
sabah o kadar kahvaltıya rağmen tık demedi, şimdi tekmeleyip dönüp duruyor :)
ben haaaaaalaaa sizler kadar çok ve sık hissetmiyorum kızımı ama bu kadarına da şükür.. gün içinde 15-20 hareket minimum olmalıymış, o kadarını sayıyorum, oh kızım iyi diyorum rahatlıyorum :)

siz ne alemdesiniz ? göktuğ nasıl :)
odanın hazırlıkları bitti mi, yerleştiriyor musun cicileri :)

ya bu arada odasında koku var mı funda?
bizim oda hala kokuyor, aradık sorduk başka boya mı kullandınız ne biçim iş bu diye, hayır diyorlar, isterseniz sertifikasını gösterelim bilmemne diyorlar ama anlamıyorum bi oda niye kokar bu kadar..

merhaba güzel bayanlar,
msn adresi vb.şeyler vermek yasak diğer yazdığınız topikte gördüm
uyarı alabilirsiniz,sadece kayıtlı üyeler değil sitede misafirler de olduğu için ulu orta yazmanız güvenliğiniz açısından sakıncalı..
herkes burdayken söyleyeyim sevgiyle kalına.s.

canım geçmiş olsun.maşallah kuzuna canım.canım şeker yüklemen çok fazla çıkmamış aslında dr un neden diyetisyene yönlendirdiki hemen?

teşekkür ederim arkadaşlar,şimdi 100 lük sonuçlarını aldım,birden yükselip 3.saatin sonunda düşmüş.çok vahim değil ama diyetisyene gözük dedi.bir de hafta da bir gün kahvaltıdan sonra kan şekerini ölç dedi.evet abartıcak birşey yok ama tabii yine de dikkatli olmak lazım .eşimden biton laf yedim beni sinir etti,niye kimsede olmayan şeyler sende çıkıyo bilmem ne .bilmiyo halbuki normal şeyler bunlar ,dün biraz fazla kaldı diye hastanede vay efendim bütün hamileliğimz hastanede geçmişklava:

inşallah dilayla iyi geçinir diğer kedin canım.aman sen yinede dikkat et he....
canım bizim odada koku yok.hatta eşimede sordum sen öyle deyince yok diyor.sizin kullandığınız boya neydiki acaba ya,siz bizden önce boyatmıştınız odayı geçmesi lazımdı kokunun bu zamana kadar....
canım oda bildiğin gibi duruyor.halısı bu hafta sonu gelecek.avize beğendik bir yerde onu alacağız.sen nasıl avize aldın canım?balon avizeler var onlardan alın dediler ama ben çok sevmedim onları.çok loş ortamları sevmiyorum ben.gerçi loş ışık bebeğin gözünü etkilemezmiş diyorlar ama birde sarılık olunca beyaz ışıkta bebeği yatırmak daha iyi diyorlar.bir çocuk dr una danışmak lazım tatlım*

ay kimsede olmayan olur mu canım...
ben tosun gibi bir hamile olduğum için durumum o kadar tatsızdı ki doktor 50lik bile istemeden direkt 100lük yükleme istedi benden..yükleme esnasında şekerim düştü, ayıldım bayıldım,acillere kaldırıldım, tüm gün hastanede geçti.. hamileliğimin başından beri de diyetisyene gidiyorum ayrıca. ağzıma koyduğum her lokmanın ayrı hesabı var.
hepimiz yaşıyoruz ufak tefek problemler.. Allah beterini göstermesin.

eşine izah et sen de bunları be güzelim, izah et ki sıkmasın canını.
herkesin hamileliği farklı şekilde seyrediyor, ufak tefek şeylerin çıkması da çok normal..
üstüne gelip üzmesin seni..

bu arada zeynepciğim birkaç gündür benim oğlanda öyle sert karnımı acıtan tekmeler atmıyor.yavrum benim yorgunluğumdan etkileniyo sanırım.dönüyo karnımda hafif birkaç defa vuruyo uyuyor yine...
birde bende birkaç gündür uykuya eğilim başladı başlardaki gibi,birde mide bulantılarım.başa geri döndük sanırım....topikte birkaç arkadaş 30. haftaları gördü ne güzel ya artık az kalıyo bende diyorum bir yandan hemen 30 olsak diye sonrada diyorum bu anlarında keyfini çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…