2010 Nisan Anneleri

koku duvardaki boyadan değil, direkt mobilyadan geliyor
hiç anlamıyorum niye böyle oldu
dünyanın da parasını verdik kazıklandık mı uyduruyorlar mı napıyorlar anlamıyorum..

dila'nın halen avize, halı ve perde eksiği duruyo fundacım..
cumartesi tahtakale'ye gidip hem bebek şekeri bakıp hem de bunlar için fiyat almak istiyordum ama hava böyleyken nasıl olacak bilmiyorum..

avize ve halıyı düz beyaz almak istiyorum ben. ya da çok uçuk pembe. duvarlar cart pembe oldu zaten, daha da vıcık bi oda olsun istemiyorum.. ben herşeyi sade severim de :)
dediğin o balon avizelere baktım ben de, ama hem çok dandik duruyor, hem de çok az ışık veriyor... hala bilmiyorum yani.

halısını nasıl aldın sen ??
ben düz beyaz alayım istiyorum, annem de uğraşamazsın çocuk odasında olmaz çok kirlenir diyor.. karar veremiyorum..

artık eskisi kadar geniş yerleri yok içerde :)
çok küt küt vuramamaları normal yani :) merak etme hiç..
gün içinde irili ufaklı 15-20 bebek hareketi hissetmek yeterliymiş.. bunu sayalım yeter.

hafta hesabına gelincee :)
valla ben geriden geliyorum ama 30a girenleri görünce içim kıpır kıpır oluyor :)
dediğin gibi hem bir an önce doğurasım var, hem de kızımdan hiç ayrılmayasım........

ebram tatlım üzme kendini.bende bu topikteki birkaç arkadaşta bu problemi yaşadı yaşayanda çok var.ne olmuş canım hastanede kalmışsa....enişteye söyle kızdılar sana de.....canım biraz dikkat edersen bişeycik kalmaz.bak bende bi sorun yok ama dr um diyete devam et diyo kilo alma diye ama ben yinede arada şekerli şeyler yiyorum.yalnız bu aralar yürüyemiyorum ya ayaklarım ağrıyo evde kalıncada kilom artıyor

selam nisan annişleri,herkes iyi inşş...az önce 2009 nisan anneleri bebişleriyle beraber olan fotolara baktım darısı bize..nası özendim anlatamam,biz de yaparık albümümüzü inş...bizim kontrol cumaya..haftaya da akademik iznim var 5 gün evdeyim süper annemle alışverişimizi yapcaz...beşik,küvet,canta ıvır zıvır ne varsa ....daha 2,5 ay var ama neme lazım,mart ayında hazırlıklı olmak lazım,dogumlar başlayabilir....:CüvCüv:

canım ben halısını açıklı koyulu mavi üzerinde balıklar var.çilek mobilyanın sitesinden görebilirsin.aldığımız halı çok hoşuma gitmişti ama eve gelince pek beğenmedim orda bir halı daha var o daha beyazlı canım.ikisinide isteyeceğim hangisi odaya güzel olursa onu alacağım canım.
canım bende sade şeyleri daha çok seviyorum ama annenin dediği gibi halı beyaz halı bebek odasına çabuk kirlenir bende o yüzden kararsız kaldım diğer halı konusunda.
canım o balon avizeler bana da çok uyduruk geldi ondan almayacağım ya...birde odaya avizeye asmak için uçak istiyorum ama bulamadım biraz daha bakacağım.kapı süsünü yaptırmadım canım.lavantalarını ben yapıyorum daha bir tane yaptım ama....bir ara eklerim tatlım.birde mevlüt şekeriyle uğraşamayacağım sanırım onu eşimin dayısı istanbulda eminönünden isteyeceğim.başka daha nelr yapabilirim fikir ver bana.senin kapıdaki dila yazısı çok hoşuma gitti ama ondan bulamam sanırım buralarda

ayyy kızlar birden nazlının göbişini görünce kendimi balina hissettim ben yaa maşşallah yaa ne kadar zarif duruyo beni görse nazlı kesin dilini yutar yaaa daha 2 buçuk ayım var ve 11 kilo almış durumdayım laylayalommm durumu yani valla tabi bendeki bu yemek aşkı varken almadığım hata kaydirigubbakcemile2

kızlar birde bende geceleri terlemede oluyo hiç benim gibi kışın ortasında terleyen oluyomu yaa ateş basıyo bana sanki mafoluyorum geceleri uyandığımda

kızlar birde bende geceleri terlemede oluyo hiç benim gibi kışın ortasında terleyen oluyomu yaa ateş basıyo bana sanki mafoluyorum geceleri uyandığımda

evet zeyracım genelde oluyor ter basmaları sanırım normal birşey,ben çok üşürdüm eskiden maaşallah bu sene kışı oğlum sayesinde iyi geçiriyorum :)))

canım bana da sürekli ateş basbası oluyor ( her akşam dondurma yiyorum mutlaka :)) hatta dün annemlerdeydim onlarda yoktu dondurma .. eşim sağolsun akşam okuldan gelırken alıp getırmış.. ve düşün dışarıda acayip bir soğuk vardı lapa lapa kar yağıyor.. ben dondurmayı alır almaz çocuk odasına çekilip bir güzel götürdüm.. tabi evdekiler halime gülüp durdu.. çok yanıyorsan balkona çık felan diye :))))

ay kızlarr yaa doğum öykülerini okuyodum öle duygulandımki hep o günü hayal ettim durdum.daha da sabırsızlandım..ee bu duygulara artı olaraktan korku da eklendi tabi.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hep buna dua ediorum boshayallersmile

canım benim yaaa kıyamam kaçamak yapan çocuklar gibi dondurma yedin heeee :icecream: afiyet olsun canımcım sorma bitanem yaa sanki bazen kadınlar diyoya menepoza girdim ateş bastı beni aynen öyle oluyorum zatewn uykular bölük pörçük olsun ne yapalım canımcım şunun şurasında şafak gözüktü az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza inşallah

canım bende hep o hikayeleri okurken kendim gözümün önünden geçiyorum hep sonra eşimin halini aklıma getiriyorum gözler kızarmış durumda olur muhakkak ayyy yaa şimdi ağlayacam yine ben dayanamıyorum sulugözmüyüm neyim yaabayanssulusmile

ay çilek mobilyanın sitesine ben de bakayım bari, halı için fikrim olur..
bi an önce alayım istiyorum, "ağırlaşmak" denen şey buymuş demek, her günüm bir öncekinden yorgun geçiyor.. bi an önce bitsin hazırlıklar da keyifle kızımı bekleyeyim istiyorum..

sen de fikir ver demişsin tatlım ama maşallah her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün zaten eksiğin yok ki:)
odası, eşyaları dört dörtlük.. halı avize eksiğin tamamlanacak.
lavantalar hazırlanıyor, mevlüt şekerleri hazır geliyor..
eh, belki bi kapı süsü alabilirsin öyle şeyler hoşuna gidiyorsa.
ya da bizdeki gibi kapıya ismi yazılabilir. bulamam demişsin ama mobilyacıların hemen hemen hepsi yapıyor, kolay bir şeymiş..

ay zeynep çok şükür sende gene sırf geceymiş.
ben sürekli yanıyorum..
dışarda kar yağıyor, ben incecik şeylerle oturuyorum. her gün mutlaka duş alıyorum çünkü terden sırılsıklam oluyorum..
normal bir terleme gibi de değil, içimden ateş fışkırıyor sanki..
yüzüm kıpkırmızı, elimde her daim bir yelpaze..
bülent ersoy gibi dolanıyorum ortalarda..

hamilelikte oluyormuş pek çok kadında, normal yani. ama gene biz şanslıyız.. son ayları yaza denk gelenler ne hale geliyordur kimbilir...

ay ben okuyamıyorum doğum hikayelerini valla
en ufak şeye ağlamaya yer arıyorum zaten, salya sümük oluyorum onlara baktıkça..

dediğin gibi hayırlısıyla, sağlıkla bizler doğuralım da, kendi hikayelerimizi yazar birbirimizinkini okur okur hislenir ağlarız artık olumunekankayizsmile

Merhaba güzel anneler, a.s. Umarım herkes iyidir.
Kızlar bayadır bakamıyordum foruma, bugün vakit buldum bir bakayım dedim ve birazda kafa dağıtıyım. O kadar çok yapmam gereken şey varki altında resmen ezildiğimi hissediyorum. mafoldumben

Kızlar, terlemeleri yada bunalmaları ben doktoruma sordum. Oda aylardır adet olmuyorsun, bir nevi menapoz gibi dedi. Menapoz belirtileri göstermen çok normal dedi. Hamileler, bir nevi menapozluda sayılırlarmış. Ani terleme ve üşümeler çok normal yani. bayanssulusmile

canım kendini yalnız hissetme bende kendimi
öyle zannettim canım.ne kadar ince nazlı öyle...ya biz çok yiyozcokacimcoook

canım bende çok terliyorum.ev bazen sıcak oluyor açıyorum pencereyi falan ateş basıyor sanki-tatlicadiarzu-

kızlar bu ateş basması edet olauyoruz ya ondan oluyormuş.adet olmadığımız için ateş basıyomuş.ya gerçekten hamilelik yaza gelseydi nasıl ol-urduk...
ZEYNEPCİĞİM kapı süsünü burada çicekci arkadaşım var o yapacak sevgiliküler günü yoğunluğu geçtikten sonra....başkada bişey kalmamış sanırım ...
GELİNCİKCİĞİM bende arada okuyorum doğum öykülerini alıyorum,bazende sonu kötü biten bir doğum öyküsü okuyorum moralim bozuluyor.ama yinede bakmaktan kendimi alamıyorum

çok sıkıcı bir gün kızlarr yaaa, eve gidip yatmak istiyom ben.

bu arada istanbuldaki kızlarrr söleyin bakalım yerlerde kar buz kaldı mı? burdakiler eridi de orda hala var galiba biz yarında çıkamıcaz alışverişe sanırımkaydirigubbakcemile

Demekki bugün tek sıkılan ben değilim. Tarhancım bende inanılmaz sıkılıyorum bugün. Sanırım hava kapalı olunca oluyor. :bbo:
Kızlar ne güzel neredeyse bütün hazırlıkları tamamladınız. Ben dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım ve birazdan ütüleyeceğim. O minicik kıyafetler. Sanırım bu sıkılmamıda alacaktır.
Kızlar, bugün bir tanıdığımız doğum yapmış. Normal kontrol için başka bir hastaneye gitmiş. Orada hemen doğum demişler. Bebeğin kalp atışları zayıflamış.(Kordon dolanmış). Kız benim doktorum var filan demiş ve kendi hastanesine gitmiş, oradada hemen sezeryana almışlar. Bebişi 20 gün önceden olmuş. ıçimi bir panik kapladı bunu duyunca...eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…