inşallah dilayla iyi geçinir diğer kedin canım.aman sen yinede dikkat et he....
canım bizim odada koku yok.hatta eşimede sordum sen öyle deyince yok diyor.sizin kullandığınız boya neydiki acaba ya,siz bizden önce boyatmıştınız odayı geçmesi lazımdı kokunun bu zamana kadar....
canım oda bildiğin gibi duruyor.halısı bu hafta sonu gelecek.avize beğendik bir yerde onu alacağız.sen nasıl avize aldın canım?balon avizeler var onlardan alın dediler ama ben çok sevmedim onları.çok loş ortamları sevmiyorum ben.gerçi loş ışık bebeğin gözünü etkilemezmiş diyorlar ama birde sarılık olunca beyaz ışıkta bebeği yatırmak daha iyi diyorlar.bir çocuk dr una danışmak lazım tatlım*
bu arada zeynepciğim birkaç gündür benim oğlanda öyle sert karnımı acıtan tekmeler atmıyor.yavrum benim yorgunluğumdan etkileniyo sanırım.dönüyo karnımda hafif birkaç defa vuruyo uyuyor yine...
birde bende birkaç gündür uykuya eğilim başladı başlardaki gibi,birde mide bulantılarım.başa geri döndük sanırım....topikte birkaç arkadaş 30. haftaları gördü ne güzel ya artık az kalıyo bende diyorum bir yandan hemen 30 olsak diye sonrada diyorum bu anlarında keyfini çıkaralım
koku duvardaki boyadan değil, direkt mobilyadan geliyor
hiç anlamıyorum niye böyle oldu
dünyanın da parasını verdik kazıklandık mı uyduruyorlar mı napıyorlar anlamıyorum..
dila'nın halen avize, halı ve perde eksiği duruyo fundacım..
cumartesi tahtakale'ye gidip hem bebek şekeri bakıp hem de bunlar için fiyat almak istiyordum ama hava böyleyken nasıl olacak bilmiyorum..
avize ve halıyı düz beyaz almak istiyorum ben. ya da çok uçuk pembe. duvarlar cart pembe oldu zaten, daha da vıcık bi oda olsun istemiyorum.. ben herşeyi sade severim de :)
dediğin o balon avizelere baktım ben de, ama hem çok dandik duruyor, hem de çok az ışık veriyor... hala bilmiyorum yani.
halısını nasıl aldın sen ??
ben düz beyaz alayım istiyorum, annem de uğraşamazsın çocuk odasında olmaz çok kirlenir diyor.. karar veremiyorum..
ay kimsede olmayan olur mu canım...
ben tosun gibi bir hamile olduğum için durumum o kadar tatsızdı ki doktor 50lik bile istemeden direkt 100lük yükleme istedi benden..yükleme esnasında şekerim düştü, ayıldım bayıldım,acillere kaldırıldım, tüm gün hastanede geçti.. hamileliğimin başından beri de diyetisyene gidiyorum ayrıca. ağzıma koyduğum her lokmanın ayrı hesabı var.
hepimiz yaşıyoruz ufak tefek problemler.. Allah beterini göstermesin.
eşine izah et sen de bunları be güzelim, izah et ki sıkmasın canını.
herkesin hamileliği farklı şekilde seyrediyor, ufak tefek şeylerin çıkması da çok normal..
üstüne gelip üzmesin seni..
ebram tatlım üzme kendini.bende bu topikteki birkaç arkadaşta bu problemi yaşadı yaşayanda çok var.ne olmuş canım hastanede kalmışsa....enişteye söyle kızdılar sana de.....canım biraz dikkat edersen bişeycik kalmaz.bak bende bi sorun yok ama dr um diyete devam et diyo kilo alma diye ama ben yinede arada şekerli şeyler yiyorum.yalnız bu aralar yürüyemiyorum ya ayaklarım ağrıyo evde kalıncada kilom artıyor
sağolun arkadaşlar haklısınız bende biliyorum normal birşey olduğunu ,ama eşim biraz pimpirikli,birde beni herzaman güçlü görmeye alışkın,derdimi acımı fazla belli etmem .ama bu hamilelikte biraz bende yumuşadım ister istemez fazla güçlü duramıyorum.sanırım o da buna alışkın değil,üzülüyo halime ama birşey yapamıyor ve daha çok sinirleniyo oda garibim :)
kızlar birde bende geceleri terlemede oluyo hiç benim gibi kışın ortasında terleyen oluyomu yaa ateş basıyo bana sanki mafoluyorum geceleri uyandığımda
kızlar birde bende geceleri terlemede oluyo hiç benim gibi kışın ortasında terleyen oluyomu yaa ateş basıyo bana sanki mafoluyorum geceleri uyandığımda
canım benim yaaa kıyamam kaçamak yapan çocuklar gibi dondurma yedin heeee :icecream: afiyet olsun canımcım sorma bitanem yaa sanki bazen kadınlar diyoya menepoza girdim ateş bastı beni aynen öyle oluyorum zatewn uykular bölük pörçük olsun ne yapalım canımcım şunun şurasında şafak gözüktü az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza inşallahcanım bana da sürekli ateş basbası oluyor( her akşam dondurma yiyorum mutlaka :)) hatta dün annemlerdeydim onlarda yoktu dondurma .. eşim sağolsun akşam okuldan gelırken alıp getırmış.. ve düşün dışarıda acayip bir soğuk vardı lapa lapa kar yağıyor.. ben dondurmayı alır almaz çocuk odasına çekilip bir güzel götürdüm.. tabi evdekiler halime gülüp durdu.. çok yanıyorsan balkona çık felan diye :))))
ay kızlarr yaa doğum öykülerini okuyodum öle duygulandımki hep o günü hayal ettim durdum.daha da sabırsızlandım..ee bu duygulara artı olaraktan korku da eklendi tabi.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hep buna dua ediorum boshayallersmile
canım ben halısını açıklı koyulu mavi üzerinde balıklar var.çilek mobilyanın sitesinden görebilirsin.aldığımız halı çok hoşuma gitmişti ama eve gelince pek beğenmedim orda bir halı daha var o daha beyazlı canım.ikisinide isteyeceğim hangisi odaya güzel olursa onu alacağım canım.
canım bende sade şeyleri daha çok seviyorum ama annenin dediği gibi halı beyaz halı bebek odasına çabuk kirlenir bende o yüzden kararsız kaldım diğer halı konusunda.
canım o balon avizeler bana da çok uyduruk geldi ondan almayacağım ya...birde odaya avizeye asmak için uçak istiyorum ama bulamadım biraz daha bakacağım.kapı süsünü yaptırmadım canım.lavantalarını ben yapıyorum daha bir tane yaptım ama....bir ara eklerim tatlım.birde mevlüt şekeriyle uğraşamayacağım sanırım onu eşimin dayısı istanbulda eminönünden isteyeceğim.başka daha nelr yapabilirim fikir ver bana.senin kapıdaki dila yazısı çok hoşuma gitti ama ondan bulamam sanırım buralarda
ay kızlarr yaa doğum öykülerini okuyodum öle duygulandımki hep o günü hayal ettim durdum.daha da sabırsızlandım..ee bu duygulara artı olaraktan korku da eklendi tabi.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hep buna dua ediorum boshayallersmile
ayyy kızlar birden nazlının göbişini görünce kendimi balina hissettim ben yaa maşşallah yaa ne kadar zarif duruyo beni görse nazlı kesin dilini yutar yaaa daha 2 buçuk ayım var ve 11 kilo almış durumdayım laylayalommm durumu yani valla tabi bendeki bu yemek aşkı varken almadığım hata kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?