2010 Nisan Anneleri

al benden de o kadar be tuğba..
içim şişik sanki.. çok sıkıldım bugün.

bu arada yer gök heeer yer kar burda.
bizim evin görüş alanına giren yerler en azından :)
aman demin anadolu yakasındaki bir arkadaşımla konuştum, orda pek bir şey yokmuş.

ya ben de cumartesi günü eminönü'ne , tahtakale'ye gitmek istiyordum
ama yine yalan olacak sanırım.
bi gidemedim eminönü'ne yaa, ben erteledikçe bir şeyler çıktı, aha şimdi de kar fırtınası geliyomuş kısmetime bak..

ayy ben daha o yıkama ütüleme aşamasına gelemedim.
odasını havalandırıyorum hala, dışarda kar kıyamet bizde camlar açık..
bi çıksa şu koku.. dolap örtülerini de diktirdim, onları serip eşyalarını yıkayıp ütüleme faslına girişicem..
kimbilir ne zevklidir o ufacık eşyaları ütülemek :) ahh. süper :)

arkadaşının doğumu da hayırlı olsun.. sağlıkla sıhhatle büyüsün bebiş inşallah..

ben erken doğumu düşünüp germemeye çalışıyorum kendimi..
yorulmamaya, iyi beslenmeye çalışıyorum, çok ayakta durmuyorum, stresten uzak duruyorum, beni mutsuz eden insanlardan kaçıyorum.. eh misler gibi bakıyorum kızıma, mümkünse o da içerde dursun işte, zoru ne :))
haftalarımız da ilerledi çok şükür..
32. haftayı falan sağlıkla bi bulursak, ondan sonra Allah'ın izniyle erken de gelseler bişeycik olmaz...
sen de ferah tut içini.. kaydirigubbakcemile5

ay tatlım ben sana yazdım sanıyodum unutmuşum yormasaydın keşke kendini. benimde 2 hafta sonra kalabalık bir misafirim olacak ama çok ağırlaşırsam iptal ederim belki. ahh ahhh oturup çene çalsak çay içsek süper olurdu vallaopuyorumnanaktan

havadan galiba kıvrılıp yatmak istiyom ama işyerinde ne mümkün. arkadaşınında gözü aydın olsun güle güle büyütsün bebeğini:asigim:

havadan şiştik böle bizkaydirigubbakcemile3
kar varsa o zaman bizim de alışveriş yattı. canım internetten baktım cumartesi daha da soğuk geliyomuş offf offf bebek çıplak kalacak annesi de tabiiikaydirigubbakcemile3

Ne güzel odasını mı hazırlıyorsun? Bebek odalarına bayılıyorum. Ben şimdilik oda yapamayacağım. Ama ins ilerde evimiz müsait olurda odasını yaparım oğlumun. opuyorumnanaktan

Canım bende korkutmamaya çalışıyorum kendimi erken doğumdan ama benim annemde bir dört kardeşiz 2'si erken doğum. 7 aylık. 2 kardeşte doktor kontrolunde 9 aylık. İster istemez bir korku oluyor.eyvahedigeldismile

Maşallah canım oğluna. Canım eksiklerinin tamamlanması çok iyi olmuş bu gidişle senin hamilelik 9 ay değil 8 ay sürecek. Oğlun hızlı maşallah.

Canım maşallah kızına. Bebişler biz heveslendikçe yüzlerini saklıyorlar, doğuma saklıyorlar güzelliklerini. zemuszemus
Kilonda gayet iyi ayda 2 kilo. Son aylara yaklaştık artık ayda iki kilo çok ideal. Maşallah canım sanada.

saolasın canım benim kocamn bir öpücük yolladık kızmla sana teyzoşumuz maşşallah bebişlerimize canımcım:asigim: Şeniz

ay ne güzel yaa heryerde kar var. ama Ankarada hava da güneş. halbuki ne severim karı. şööle heryer pamuk gibi bembeyaz. bu arada neredeyse 1 ton olmuş gibiyim. yürüyüş beni öldürüyooo.

şimdi bim in internet sitesinden kontrol ettim. healtmaxx marka kulaktan ateşölçer 21,90 tl. cuma satışta.

şimdi bim in internet sitesinden kontrol ettim. healtmaxx marka kulaktan ateşölçer 21,90 tl. cuma satışta.

Canım, güvenilir bir markamıymış? Şimdi alıpta yanlış ölçm filan yaparda. Bir derece çok şey fark ettirir. Bende cuma günü bime ins yetişirsem almayı düşünüyorum.

bugun havadan dolayı sanırsam benimde içim sıkılıyo.....
off bugun bitsin.....
bizim burda kar falan kalmadı......
hersey normal moduna geri döndü....
istanbulun kar yağışından ne olcak işte bukadar......

özgeciğiğm orda kalmamış en azından yağdığını görmüşsünüz biz burda ne yapalım daha yağmasını bile yaşayamadık ve hava acayip kapalı burdada hiç insanın içini ferhlatcak türden değil bugün nisan annelerini bu havalar mafetti yaaa

bende sıkılıom bende işlerde çok yoğun değil..anca nette araştırma yapıom bebeişimle doğumla filan ilgili..veee tabikiiii dakikalar saniyeler sayıyorum oğluşumu görmek için..son 2 saatim

Canım, güvenilir bir markamıymış? Şimdi alıpta yanlış ölçm filan yaparda. Bir derece çok şey fark ettirir. Bende cuma günü bime ins yetişirsem almayı düşünüyorum.

valla güzelim google da aratınca hep bimle ilgili haberler çıkıyo. o sebeple deneyip görmekten başka şansımız yok.

selam kızlar benimde içim sıkılıyo hava burada da kapalıı kızlar ben artık hiç bir şey yapamaz oldum oturuyom ve uzanıyomm nefesim tıkanıyo iyice şiştimmm

selam kızlar benimde içim sıkılıyo hava burada da kapalıı kızlar ben artık hiç bir şey yapamaz oldum oturuyom ve uzanıyomm nefesim tıkanıyo iyice şiştimmm

slm canım hoşgeldin hepimiz aynı durumdayız bugün sanırım nisan annlelerine hiç iyi gelmedi bu puslu hava canım benim nasılsın kuzucukların nasıl annesi eee sen haliyle bizlerden daha bir ağır yük taşıyosun canım benim oyun oynuyolarmı yine içerde bebişlerolumunekankayizsmile

bende minikleriimn kıyafetlerini geçen hafta yıkadım ve ütüledim dolabına yerleştirdim miss gibi olduuhayırlısıyla gesinlerde biran önce giysinlerr
görümcemde bana bakıp gülüyodu bunlar annesinden doğar doğmaz iş toplantısına gidecekleri için herşeyleriinin ütülü olması lazım diye de espiri yaptıı kızımın penbeleri oğlumun mavişleri harika yaaa

hoşbuldum zeyracımm puslu hava kapadı bizi
içeride sürekli oyun halindeler teyzesii sesleri çıkmayınca hemen konuşmaya geçiyom niye durdunuz annecim diye biraz sonra tepki veriyolara yaaa
senin minişin nasıl yerim ya şimdi içeride sefa sürüyodur ohhh ekmek elden su gölden gel keyfim gelllll

teşekkürler canımcım bizde şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz dün gördüm minik kızımı artık doktorumuz 1 ay sonraya gün verdi gelcek ayın 20sinde görüş günümüz çok özleyeceğim ama ne yapalım şimdide kayınvalideme geçeceğiz eşimin amcaları geldi gurbetten teker teker geliyolar hacı görmeye kayınvalidemleri canım öptük kocamn canımcım görüşürüz bebişleri benim için öpücük kondur canım zeynep teyzesindenolumunekankayizsmileŞeniz

oy yerim ben gizemimi kendinize iyi bakın iyigezmeler canımcım
nisan ayını güzel annişleri bende çıkıyım yemek yiyim doymak nedir bilmiyom zatenn görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…