çok sıkıcı bir gün kızlarr yaaa, eve gidip yatmak istiyom ben.
bu arada istanbuldaki kızlarrr söleyin bakalım yerlerde kar buz kaldı mı? burdakiler eridi de orda hala var galiba biz yarında çıkamıcaz alışverişe sanırımkaydirigubbakcemile
Demekki bugün tek sıkılan ben değilim. Tarhancım bende inanılmaz sıkılıyorum bugün. Sanırım hava kapalı olunca oluyor. :bbo:
Kızlar ne güzel neredeyse bütün hazırlıkları tamamladınız. Ben dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım ve birazdan ütüleyeceğim. O minicik kıyafetler. Sanırım bu sıkılmamıda alacaktır.
Kızlar, bugün bir tanıdığımız doğum yapmış. Normal kontrol için başka bir hastaneye gitmiş. Orada hemen doğum demişler. Bebeğin kalp atışları zayıflamış.(Kordon dolanmış). Kız benim doktorum var filan demiş ve kendi hastanesine gitmiş, oradada hemen sezeryana almışlar. Bebişi 20 gün önceden olmuş. İçimi bir panik kapladı bunu duyunca...eyvahedigeldismile
iyiyim canım görüşemedik bugün.dün misafirm çok vardıya baya yorulmuşum gerçi servisi sağolsun yengemler yaptılar ama baya bi yorulmuşum uykum var.sobada da kömür var o yüzden yatmıyorum....sen nasılsın canım*dün ihitiyar heyetinden 2 saatte olsun kaçmışsınınz iyi yapmışsın canım*
aman şimdi helikoptere atlayalım gidelim zeynebin yanına.ev 16. kattaymış manzara süperdir içerdik çayları,biraz gevezelik eder gelirdik.hayali bile beni mest etti heeeeopuyorumnanaktan
Demekki bugün tek sıkılan ben değilim. Tarhancım bende inanılmaz sıkılıyorum bugün. Sanırım hava kapalı olunca oluyor. :bbo:
Kızlar ne güzel neredeyse bütün hazırlıkları tamamladınız. Ben dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım ve birazdan ütüleyeceğim. O minicik kıyafetler. Sanırım bu sıkılmamıda alacaktır.
Kızlar, bugün bir tanıdığımız doğum yapmış. Normal kontrol için başka bir hastaneye gitmiş. Orada hemen doğum demişler. Bebeğin kalp atışları zayıflamış.(Kordon dolanmış). Kız benim doktorum var filan demiş ve kendi hastanesine gitmiş, oradada hemen sezeryana almışlar. Bebişi 20 gün önceden olmuş. İçimi bir panik kapladı bunu duyunca...eyvahedigeldismile
al benden de o kadar be tuğba..
içim şişik sanki.. çok sıkıldım bugün.
bu arada yer gök heeer yer kar burda.
bizim evin görüş alanına giren yerler en azından :)
aman demin anadolu yakasındaki bir arkadaşımla konuştum, orda pek bir şey yokmuş.
ya ben de cumartesi günü eminönü'ne , tahtakale'ye gitmek istiyordum
ama yine yalan olacak sanırım.
bi gidemedim eminönü'ne yaa, ben erteledikçe bir şeyler çıktı, aha şimdi de kar fırtınası geliyomuş kısmetime bak..
al benden de o kadar be tuğba..
içim şişik sanki.. çok sıkıldım bugün.
bu arada yer gök heeer yer kar burda.
bizim evin görüş alanına giren yerler en azından :)
aman demin anadolu yakasındaki bir arkadaşımla konuştum, orda pek bir şey yokmuş.
ya ben de cumartesi günü eminönü'ne , tahtakale'ye gitmek istiyordum
ama yine yalan olacak sanırım.
bi gidemedim eminönü'ne yaa, ben erteledikçe bir şeyler çıktı, aha şimdi de kar fırtınası geliyomuş kısmetime bak..
ayy ben daha o yıkama ütüleme aşamasına gelemedim.
odasını havalandırıyorum hala, dışarda kar kıyamet bizde camlar açık..
bi çıksa şu koku.. dolap örtülerini de diktirdim, onları serip eşyalarını yıkayıp ütüleme faslına girişicem..
kimbilir ne zevklidir o ufacık eşyaları ütülemek :) ahh. süper :)
arkadaşının doğumu da hayırlı olsun.. sağlıkla sıhhatle büyüsün bebiş inşallah..
ben erken doğumu düşünüp germemeye çalışıyorum kendimi..
yorulmamaya, iyi beslenmeye çalışıyorum, çok ayakta durmuyorum, stresten uzak duruyorum, beni mutsuz eden insanlardan kaçıyorum.. eh misler gibi bakıyorum kızıma, mümkünse o da içerde dursun işte, zoru ne :))
haftalarımız da ilerledi çok şükür..
32. haftayı falan sağlıkla bi bulursak, ondan sonra Allah'ın izniyle erken de gelseler bişeycik olmaz...
sen de ferah tut içini.. kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlarrrr
biz geldik oğlumla ama kimsecikler yok
bugün amcamlara gittik annemlerle yeni geldik eve ama nasıl kar yağıyor anlatamam senenin ilk karınıda görmüş oldum
dünde doktora gittim hani demiştimya sizede sanırım ben idrar yollarını üşüttüm yada enfeksiyon var diye hem onun için görünürüm hemde oğlumu görürüm dedim. muayene olduk doktor baktı suyumuz iyi rahim ağzımız kapalı hareketleri de iyi dedi ama yine tersmiş ve bebeğimin gelişimi baya ilerde çıktı 2.140 gr olmuş
ama en büyük şoku nst ye gönderince yaşadım kızlarya açıklamada yapmadı neden gönderdiğiyle ilgili sonuçları aldık çok şükür kalp atışları da iyiymiş ama iri bir bebek olduğu için erken doğuma hazırlıklı ol dedi ne kadar erken dediğimde de 4-5 hafta olabilir dedi
bakalım hayırlısı artık dua edin bana lütfen
alışverişe gelincede anneannesi ve teyzeleri o kadar çok şey almışki yavruma ben hiçbişeyi yok derken pek çok eksiğimiz tamamlanmış ama yine eksikler var tabi onlarıda halledeceğiz
zeyracım sizde doktora gitmişsiniz maşallah gizem kızımıza canımya kokoş bide oyun oynuyor annesiyle :)
özgecim annemlerde hediye gelir diye büyük kıyafetler aldırmıyorlar birde şimdiden alıpta boşuna yığma bebekler çok kısa sürede büyüyor diyorlar.
merhaba teyzoşlar doktorumuzdan geliyoruz şu an bebişim gayet sağlıklıymış doktorumu öyle dedi 1.224 gr olmuş gizemim 69 kilo olmuşum bu arada 2 kilo almışım offf offfohaoldumsmile 2 hafta sonra takip amaçlı dedi bir kez daha ölçelim şekerini dedi fazla aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi sanırım ters dönmeye başlamış kızım bize yüzünü göstermedi çok üzüldüm göremedim kızımı ayaklarını bacaklarını dayamıştı ekranabayanssulusmile canım benim yaa işte böyle teyzoşlar az sonra evden çıkacağım annemlere gideceğiz kızımla babmız nöbette o yüzden boshayallersmile
Canım maşallah kızına.Bebişler biz heveslendikçe yüzlerini saklıyorlar, doğuma saklıyorlar güzelliklerini. zemuszemus
Kilonda gayet iyi ayda 2 kilo. Son aylara yaklaştık artık ayda iki kilo çok ideal. Maşallah canım sanada.
şimdi bim in internet sitesinden kontrol ettim. healtmaxx marka kulaktan ateşölçer 21,90 tl. cuma satışta.
Canım, güvenilir bir markamıymış? Şimdi alıpta yanlış ölçm filan yaparda. Bir derece çok şey fark ettirir. Bende cuma günü bime ins yetişirsem almayı düşünüyorum.
selam kızlar benimde içim sıkılıyo hava burada da kapalıı kızlar ben artık hiç bir şey yapamaz oldum oturuyom ve uzanıyomm nefesim tıkanıyo iyice şiştimmm
hoşbuldum zeyracımm puslu hava kapadı bizi
içeride sürekli oyun halindeler teyzesii sesleri çıkmayınca hemen konuşmaya geçiyom niye durdunuz annecim diye biraz sonra tepki veriyolara yaaa
senin minişin nasıl yerim ya şimdi içeride sefa sürüyodur ohhh ekmek elden su gölden gel keyfim gelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?