2010 Nisan Anneleri

Kızlar hepinizi öptüm. Bende oğlumun kıyafetlerini ütüleyim. Bu kapalı ve sıkıcı havada onun minik kıyafetleri bana neşe verecektir. :asigim:

Amanın kızlar ÜtÜlemeye baŞladınız demek kıyafetlerı bende yarın yıkayacaĞım alah ızın verırse...eŞım daha erken dıyor kırlenır dıyor dolabın ıÇınde ama ben ÜtÜleyeceĞım.ay ınŞallah bu akŞam burayada kar yaĞar ama c.tesıye geÇer ÇÜnkÜ c.tesı bızımde gÖrÜŞ gÜnÜmÜz

slm kızlar nasılsınız ben bu midemi sökücem en sonunda offf:((

canım miden mi bulanıyor*

canım ya artık yanma ötesi bişiy oldu ne yesem mahvoluyorum
yediklerim mideme batıyor sanki tuz basıyolar şimdi bi şurup verdiydi doktor
içdimde az hafifledi bende kıyafetlerini yıkadım ama ütülemedim henüz
bekliyorlar artık erken değil sen başla ancak

slm kızlar nasılsınız ben bu midemi sökücem en sonunda offf:((

off bana mide demeyin çok cektim ama şimdi huzurluyum,unuttum valla....
tarhan'a da cok iyi gelmiş.....
mesela ben dün içmeyi unuttum ve gece soda da yokmuş evde sayıklayarak uyudum anladım ki ilacım benim kurtarıcım.....

geçmiş olsun canım ya mide de problem olması kötü ya...bazen benimde oluyoda mahvoluyorum.
canım bu akşam bir posta yıkayacağım ben.yarın akşamda bir makine daha yıkarım haftasonuna doğruda ütüleri artık.ay baya yemek yedim su içtim karnım çok gerildi yabenneyaptımki

özge napıyosun canım nasılsın*bayadır konuşamadık senle kuzey nasıl?olumunekankayizsmile

özge napıyosun canım nasılsın*bayadır konuşamadık senle kuzey nasıl?olumunekankayizsmile

fundacım iyyim tatlım ne olsun....
kuzeyde iyi tatlım,biz daha görüşemedik oğlumla.....
ewt canım sen msnde değilsin ama ben genelde ordayım.....
ondan bayadır konuşamdık....
sende baslamısın odayı yerlştirmeye cicişleri hazırlamaya kolay gelsin.....kaydirigubbakcemile5

nazcım çok geçmiş olsun bende geçen ay her gece en az 5 defa o yanma ve reflü yüzünden sıçrıyodum. tüm gün ne yesem ya da yemesem yanıyodu midem.
doktorun verdiği gaviskon-reniee işlemez olmuştu artık. özgenin söylediği ilacı sordum doktoruma hiç bir mahsuru yok dedi.
yaklaşık 1 haftadır içiyorum inan yeniden doğdum sanki. uykusuz geceler bitti çok şükür.
hatta ben de bugün unuttum hapı almayı ama şimdilik iyiyim bi deniyeyim bakalım onsuz neler olacak diye de hatırlayınca da içmedim.kaydirigubbakcemile3 sende bir doktoruna sor istersen çektiklerim yanıma kar kaldı benimzemuszemus

nabersınız kızlar

tarhancım nasılsın
benım aldıgım bebek arabasına baktınmı

aşkitom meraba canımm bende sana ulaşmaya çalışıyodum.
arabaya bakmadım ama bugün çıkıp bir iki yer gezdik. öğlen yazdım sana ama beceremedim galiba şu caner bebe nerde oraya gideyim yarında?

selam hayirli aksamlar kizlar
nasilsiniz bakim ???
gecmise bakimde gelim bi

merhaba reyhancığım nasılsın bitanem benim şükürler olsun biz iyiyiz teyzoş yaprak dökümünü izliyorum aradada topiğe bakıyorum canımcım olumunekankayizsmile

merhaba reyhancığım nasılsın bitanem benim şükürler olsun biz iyiyiz teyzoş yaprak dökümünü izliyorum aradada topiğe bakıyorum canımcım olumunekankayizsmile

hosbulduk zeynepcim ben iyim cok sükür sen naslsin??
bende bakiyorum gecikiyorum aradakaydirigubbakcemile2

hosbulduk zeynepcim ben iyim cok sükür sen naslsin??
bende bakiyorum gecikiyorum aradakaydirigubbakcemile2

canım şükürler olsun iyiyim tatlış teyzoşumuz nedense mide bulantılarım oluyo bu son zamnlarda geri döndü sanki ilk zamanlara gerçi ben ilk zamnlarda pek mide bulantısı yaşamadım ama bu son günlerde sabah ve akşam çok oluyo nedense aslında dün doktora gittim keşke sorsaydım unuttum yine bizim kızı görünce zaten annesini iyicene unutkan yaptı minik prensesimbilmiyorumkismile

kisiden kisiye degisiyor canim
kimine unutkanlik kiminede ayriyeten zeka katiyo bu hamilelik
ama herseye deger dimikaydirigubbakcemile2
ayrica mide bulantin belki hastalaniyorsun canim kendine dikkat etmen lazim
üsütüncede olabilir
ben oldum bi ara hatirlarsan 1 gece hastanede bile kalmistim
kendine dikkat et canim benim

canım o kadarda dikkat ediyorum ama demkki bir yerde üşütüyorum canım anlamadım neyse olsun kuzucuklarımız için katlanacağız artık bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…