2010 Nisan Anneleri

canım sana msj yazdıktan sonra akşam üstü biraz kestirmişim.bu aralar kendimi çok ağır ve hantal hissediyorum.canım bende c.tesi gideceğim dr a.en yakın zamanda msn yede takılcam canım bu aralar işlerim yoğun.

dünür çıkmadan yetiştim sana nasılsın*eşimin işi vardı ancak devraldım bilgisayarı....oğlumun çamaşırlarını yıkadım bir makine.daha uyku setleri falan var yıkanacak canım

Kızlar, bebişimin kıyafetlerini ütüledim. Muhteşem bir duygu. Minicik kıyafetler. Bir bebek insanı nasılda kendinden alıyor. Hemde daha doğmadan. :asigim:

iyiyim canım dünürcüğüm kolay gelsin sana bitanem benim ben daha başlamadım canım yıkamaya dedimya aceleden eve alışveriş yapamadık canımcım buralardada yok baktık hacı şakirinki iyiymiş ondan alıcam bende midem bulanıyo yine canım sorma canımcım eşimde futbol oynayayım az diye başımda sorma canım benim bu eşlerden bir fırsat bulsak:)))neyse canım az oynasın o zamn görüşrüz eğer işi erken biterse

tamam dünür görüşürüz bende azman göbüşümü ekleyeceğim ama bir türlü atamadım masaüstüne...hehhh eşim geliyo ona yaptırayım.görüşürüz yine canım

Kızlar, bende avantara göbüşümü koydum. Bu akşam patlayacağız, herkesle paylaşıyım istedim. :kedi:

Kızlar, bende avantara göbüşümü koydum. Bu akşam patlayacağız, herkesle paylaşıyım istedim. :kedi:

canım maşşallah göbüşüne.Allah nazarlardan saklasın.yok anam benim göbüşte var bi tuhaflık yav.gerçi bizim bütün ailenin göbüşü böle büyüksırnaşık şey

canım maşşallah göbüşüne.Allah nazarlardan saklasın.yok anam benim göbüşte var bi tuhaflık yav.gerçi bizim bütün ailenin göbüşü böle büyüksırnaşık şey

Sağolasın canım. Bu arada ben senin göbüşüne bakmıştım, çokta tatlı güzel bir göbüşün var bence. Büyükte değildi. Kendine hiç haksızlık etme. bayanssulusmile

Sağolasın canım. Bu arada ben senin göbüşüne bakmıştım, çokta tatlı güzel bir göbüşün var bence. Büyükte değildi. Kendine hiç haksızlık etme. bayanssulusmile

sağol tatlım bugün biraz fazla büyüdü gibi geldi bana diyetide bıraktım ah bakalım dr um n diyecekohaoldumsmile

kızlaaar.
ben nefes alamıyorum..
sanki iç organlarıma içimde yer kalmamış da ağzımdan çıkacaklarmış gibiyim.
nefesimi çeviremiyorum, daral geliyor böyle olunca da.

içinizde böyle hisseden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…