kızlaaar.
ben nefes alamıyorum..
sanki iç organlarıma içimde yer kalmamış da ağzımdan çıkacaklarmış gibiyim.
nefesimi çeviremiyorum, daral geliyor böyle olunca da.
içinizde böyle hisseden var mı
Günaydın kızlarr
bende bebişimin kıyafetlerine dokunmak için can atyrıum bu hafta sonu dolabımızı alırsak inşlh,hafta içide kağıtlarımız yapılmış olur hatda babamız bir gecede yapar hallder,bende yavas yavas akşamları eve gittimmi yıkarım ,ütülerim ve yerleştirirm.....
düşünmesi bile heyecan verici.....
benim ufak bir çekçekli valizim var ona hazırlamayı düşünüyrum doğum çantamı,hemde geceliklerim falan da kırışmamış yoksa,aksi takdirde hepsi kırışık olacak......
günaydın güzel teyzoşlarımız herkese hayırlı günler diliyoruz şimdidenopuyorumnanaktan
günaydın kızlar..herkeze sağlıklı mutlu günler..
dün akşam bildiğiniz üzre doktordaydık.okadar heyecanla doktora gittim ama oğluşum bana bi tek sırtını gösterdi.arkasını dönmüştü doktor okadar uğraştı ama malesef oğlum yüzünü dönmedi bize..bebişim karnımda dimdik duruyomuş yani hiç dönmemiş doğum pozisyonunu yavaş yavaş alması lazımmış baş aşağı doğru yani.ama benimki pek niyetli deil sanırım.doğuma kadar 20 günde bir takip edecez eğer dönmezse sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktorum.bende zaten norma doğum düşünmediğimi söledim..bebeğim sata uyumlu bi bebekmiş.haftasına göre kilosu boyu filan normal dedi.1 kilo 100 gr olmuş kuzum.karnın olması gerekenden büyük dedi bu seni çok zorlayacak yakın zamanda,fazla ağırlaşacan bol bol dinlen dedi.bu bile erken doğumu tetiklermiş kızlar..biraz korktum tabi böle deyince.hakkımda hayırlısını diledim tabi bebeğim içinde hayırlısını..önemli olan bebeğimin ii sağlıklı olmasıydı.onu da duydum çok şükür fıstık gibi oğlan bu maşallah dedi
el şişmem aşırı olmadığı sürece normalmiş.mid yanmalarım ve kramplarım içinde magnezyum içerikli bi ilaç verdi.bakalım faydasını görcekmiyim..
günaydın kızlar..herkeze sağlıklı mutlu günler..
dün akşam bildiğiniz üzre doktordaydık.okadar heyecanla doktora gittim ama oğluşum bana bi tek sırtını gösterdi.arkasını dönmüştü doktor okadar uğraştı ama malesef oğlum yüzünü dönmedi bize..bebişim karnımda dimdik duruyomuş yani hiç dönmemiş doğum pozisyonunu yavaş yavaş alması lazımmış baş aşağı doğru yani.ama benimki pek niyetli deil sanırım.doğuma kadar 20 günde bir takip edecez eğer dönmezse sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktorum.bende zaten norma doğum düşünmediğimi söledim..bebeğim sata uyumlu bi bebekmiş.haftasına göre kilosu boyu filan normal dedi.1 kilo 100 gr olmuş kuzum.karnın olması gerekenden büyük dedi bu seni çok zorlayacak yakın zamanda,fazla ağırlaşacan bol bol dinlen dedi.bu bile erken doğumu tetiklermiş kızlar..biraz korktum tabi böle deyince.hakkımda hayırlısını diledim tabi bebeğim içinde hayırlısını..önemli olan bebeğimin ii sağlıklı olmasıydı.onu da duydum çok şükür fıstık gibi oğlan bu maşallah dedi
el şişmem aşırı olmadığı sürece normalmiş.mid yanmalarım ve kramplarım içinde magnezyum içerikli bi ilaç verdi.bakalım faydasını görcekmiyim..
gelincik canım merak etme bir çok faktörün erken doğuma etkisi var. bu da onlardan biri, aslına bakarsan hemen hepimizde bu risk etkenlerinde biri var. bende de tiroit hastalığı erken doğum etkenlerinden sayılıyor. ama bu illa erken doğum olacak demek değil erken doğum ihtimalini artırıyor demek. hiç korkma şunun şurasında 1 ay daha gelmesin sıpacıklar gerisi önemli değil. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?