2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar.... evet canım nefes yetmiyor bazen bana da..

bu arada bebişimin kıyafetlerini çıkardım ortaya... hepsini yıkayıp hastane çantamızı hazırlayacağım:))))

günaydın canım.. ben öyle hissetmiyorum ama aşırı mide yanmam var sankii kan kusacakmışım gibi oluyor şuan (( şurubumda evde kalmış(

Günaydın kızlarr

günaydın etelanecim..

bende bebişimin kıyafetlerine dokunmak için can atyrıum bu hafta sonu dolabımızı alırsak inşlh,hafta içide kağıtlarımız yapılmış olur hatda babamız bir gecede yapar hallder,bende yavas yavas akşamları eve gittimmi yıkarım ,ütülerim ve yerleştirirm.....

düşünmesi bile heyecan verici.....
benim ufak bir çekçekli valizim var ona hazırlamayı düşünüyrum doğum çantamı,hemde geceliklerim falan da kırışmamış yoksa,aksi takdirde hepsi kırışık olacak......

günaydın güzel teyzoşlarımız herkese hayırlı günler diliyoruz şimdidenopuyorumnanaktan

günaydın zeynepciğim,özgeciğim,sedacığım,nazlıcığım,etelaneciğim

bende canım tek çanta yapıcam eşim bir spor çanta almış bu iş için ona yerleştiricem. zaten öyle çok şey koymayacağım herkes yazmış baksana kullanılmadan geri geliyormuş. dün eltimle konuştum ama 2 gecelik 1 pijama al yanına dedi. bebiş içinde 2 takım yetermiş. 2 de penye battaniye ve günlük ihtiyaçlar. yeter. 1 gece yatıcaz zaten:)) allah daha fazla yatırmasın inşallah.

günaydın güzel teyzoşlarımız herkese hayırlı günler diliyoruz şimdidenopuyorumnanaktan

günaydın canım..

günaydın kızlar..herkeze sağlıklı mutlu günler..

dün akşam bildiğiniz üzre doktordaydık.okadar heyecanla doktora gittim ama oğluşum bana bi tek sırtını gösterdi.arkasını dönmüştü doktor okadar uğraştı ama malesef oğlum yüzünü dönmedi bize..bebişim karnımda dimdik duruyomuş yani hiç dönmemiş doğum pozisyonunu yavaş yavaş alması lazımmış baş aşağı doğru yani.ama benimki pek niyetli deil sanırım.doğuma kadar 20 günde bir takip edecez eğer dönmezse sezeryanla doğum yapacaksın dedi doktorum.bende zaten norma doğum düşünmediğimi söledim..bebeğim sata uyumlu bi bebekmiş.haftasına göre kilosu boyu filan normal dedi.1 kilo 100 gr olmuş kuzum.karnın olması gerekenden büyük dedi bu seni çok zorlayacak yakın zamanda,fazla ağırlaşacan bol bol dinlen dedi.bu bile erken doğumu tetiklermiş kızlar..biraz korktum tabi böle deyince.hakkımda hayırlısını diledim tabi bebeğim içinde hayırlısını..önemli olan bebeğimin ii sağlıklı olmasıydı.onu da duydum çok şükür fıstık gibi oğlan bu maşallah dedi

el şişmem aşırı olmadığı sürece normalmiş.mid yanmalarım ve kramplarım içinde magnezyum içerikli bi ilaç verdi.bakalım faydasını görcekmiyim..

oh maşalah kocaman olmuş :))) umarım ilaçların faydasını görürsün

günaydın kızlarr..

o gelincik tosunpaşa nazlandı annesine desene ...ama sağlığının yerinde olmasına sevindim.

maşallah canım bebişine kocaman olmuşş aklına erken doğum gibi kötü şeyleride getirme biz hepimiz inş vaktinde alacağız yavrularımızı kucağımıza :Saruboceqpuyorumnanaktan

sisicim sağol canım..oğlum naz yaptı evet doğunca ısırarak alcam intikamımı kaydirigubbakcemile2

gelincik maşallah oğluşuna:)) olsun yüzünü görmesende sağlığı yerinde çok şükür:)) daha ne olsun

günaydın herkeslereeee opuyorumnanaktan
gelincik canım maşallah 1100 gramlık poyraz beye. nisan bebekleri nazlı çıktı göstermiyolar öyle her ay kendilerini. herşey yolundaymış çok sevindim canımopuyorumnanaktan

ilkenur tşk ederim canımcım..çok korkmaya başladım yaa..inşallah vaktinde sağlıkla doğar yavrum..ben ağırlığını çekmeye razıyım..

gelincik canım merak etme bir çok faktörün erken doğuma etkisi var. bu da onlardan biri, aslına bakarsan hemen hepimizde bu risk etkenlerinde biri var. bende de tiroit hastalığı erken doğum etkenlerinden sayılıyor. ama bu illa erken doğum olacak demek değil erken doğum ihtimalini artırıyor demek. hiç korkma şunun şurasında 1 ay daha gelmesin sıpacıklar gerisi önemli değil. opuyorumnanaktan

nazlıcım sağol canım önemli olan sağlığının yerinde olmasıydı zaten.annesi babası bekler özlemeye dewam eder yeterki kuzuları ii olsun ..:ecrin_bebek:

sağol canım benim..içime su serpiosun inan..öle ihtiyacım varki ii şeyler duymaya.gerçi doktorumda ihtimal dyor öle bişey olcak kesin demiyor.25 gün sonra yine çağırdı doktorum inşallah bebişim dönmeye başlar.gelişimini tamamlasın sağlığıyla doğsun bitanecik yavrum önemli olan o.

günaydın kızlar.sabah erken kalkmamıza rağmen ancak bu saatte girebildim.sabah evimi toparladım 1 makine pğlumun cicilerini yıkadım astım,şimdi 1 makine daha attım.çamaşırları severken öptüm kokladım.doğumu düşündüm oğlumu ilk kucağıma alacağpım zamanı gözlerim doldu.ağlamamak için kendimi zor tuttum.oğlum anlıyor sanırım ben ağlayınca ya da bişeye üzülünce hemen tekme atıyor kuzum benim.
10 dakikadır yavrumu izliyorum karnımı indirip kaldırıyor...maşallah kuzuma....
GELıNCıKCıĞıM MAŞALLAH KUZUNA 1100 gram olmuş,sağlıklıymış şükür Allahıma.yalnız okurken dikkatimi çekti şimdiden demekki doğum pozisyonu alması lazımmış.ya daha var ya...demekki artık yavaşca dönecekler....demek sana sırtını gösterdi naz yapmıştır poyraz.ay yerim ben onları ya....

canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabredersek zaten erken doğsalar bile yaşayabilcekleri şartlarda olacaklar. inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alacaz bebeklerimizi.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…