2010 Nisan Anneleri

günaydın güzel haberlerine sevindim,duruşu için fazla kafana takma .daha vaktimiz var .benim ellerimi bir görsen herkes dolma diye dalga geçiyo ama bir de bana sorun kapatamıyorum bile...:)

sağol canım.yavaş yavaş dönmeye başlaması lazımdı sanırım.tam doğum pozisyonu olmasada yana doğru dönmüş olması gerekiodu sanırım.benimki hala dimdik sırtını da dönmüş bize ohhh keyfi yerindeydi kaydirigubbakcemile3

ebram sağol tatlım ellerimi filan kafama takmıorum artık.aşırı olmadığı sürece normalmiş.kocama da söledim akşam başbaşa geçireceğimiz ve benim gebe olarak geçireceğim son 2-2,5 ayım kaldı bunu ii değerlendirecem ve bu anların keyfini çıkartacam dedim.ne istersen yapmaya hazırım dedi.o yüzden oğlumun ve benim sağlığım dışında hiçbişeyi kafama takmayıp bu günlerimin tadını çıkaracam..

kızlar bide yenidoğan bezlerinden almamız gerektiğini öğrendim tecrübeli annelerden. 2paket kullanılıyormuş nerdeyse. 3-6 kilo ondan sonraymış. çok büyük oluyormuş çünkü.

yaa birşey sorucam size benim tetanoz aşımın 2.si 3 ocak ta olması lazımdı.ama sağlık ocağına gidemedim işten dolayı,hafta sonuda kapalı.doktor 1,5 ayı geçmese iyi olur dedi.bayağı geçti benim ki ben şimdi ne yapıcam?olmasam olur mu?

hiçbilmiyorum sağlık ocağına sor istersen

ebram canım bende 2.dozunu olmadım hatta doktorum olma dediği için.sende olmasan olur ..

ebramcım banada sağlık ocağı 2.doz tam 1 ay sonra gel dedi. en fazla 1-2 gün geçer daha fazla bekleme dedi:uhm: hatta bugün tam 1 ay oldu bugün yada yarın aşı olacam ben de

hiçbilmiyorum sağlık ocağına sor istersen
canım gidebilsem bi sağlık ocağına
ebram canım bende 2.dozunu olmadım hatta doktorum olma dediği için.sende olmasan olur ..
bak buna sevindim ban öyle birşey söylemedi ama,zaten olsamda bi anlamı kalmadı galiba bu saatten sonra.
ebramcım banada sağlık ocağı 2.doz tam 1 ay sonra gel dedi. en fazla 1-2 gün geçer daha fazla bekleme dedi:uhm: hatta bugün tam 1 ay oldu bugün yada yarın aşı olacam ben de
1-2 gün değil 15 günden fazla olmuş benim ki,bari sen ihmal etme gidebiliyorsan.

selam kızlar...biz bugün annenemize ızmire gidiyoruz:))))doğumdan önce son kez gidelimde malum bu sefer raporla biniyoruz uçağa yakında hiç almayacaklar bizi oğlumla:)))))fırsat buldukça girerim ordada kendinize ve meleklerima çok iyi bakın herpinizi kocamaaannn öpüyorum:)))))))))

ebramcığım benim dr um tetanoz aşısını vurdurma demişti,çok istiyosa 1 doz vurun dedi.bende 1 doz vuruldum.daha vurdurmadım.hiç vurdurma dediğine göre olur sanırım ama yinede sen bilirsin istersen bi sağlık ocağına sor en doğrusunu sana seninle ilgilenen ebe söyleyecektir canım

canım merhaba selam.nasılsın *biz oğluşla evimizi siliyoruz biraz size bakıyoruz.o annennenizi mi ziyarete gidiyosunuz ne güzel....arada gir bizi habersiz bırakma canım.kendine iyi bak.öptük seni.iyi yolculuklarŞeniz

izmire nereye geliyorsun canım??

yaaa bende çok istiyom gitmeyi ama cesaret edemiyom konyaya. birde bize havaalanı çok terste kalıyo. otobüse doktor zaten izin vermez. ayyy çok canım çektiii konyayı aşerdim kızlarrrdelikafadulden delikafadulden

güle güle gidin, güle güle gelin canımcım. anne yemekleri ye bol bol, oğluna da iyi bak tatlımopuyorumnanaktan

maşallah gelincik oğluşuna baya büyümüş annesi. ama sen hiç korkma canım ben de 10 gün önce gittiğimde başı aşağıdaydı acayip panik oldum ay dedim ya daha çok erken niye döndün oğlum falan dedim dr da o öyle olmaz dedi yani sabit değil dedi akşama gel bakalım kafasını yukarıda görürüz dedi yani pozisyon değiştiriyolarmış hala daha. daha küçükler hareket serbestileri var dedi. o yüzden belli olmaz belki de döner senin poyraz da kuzum. ama aklına kötü şeyleri getirmemeye çalış benim de aklıma bazen gelir gibi oluyo hemen başka şeyler düşünüyorum.

ay canım ya ben de haftaya başlıcam inşallah yıkayıp ütülemeye bu hafta sonu alışveriş yapıp bitirip haftaya yıkamaya başlıcam nasipse. dikkat et oğlumuza budebecim yorma kendini fazla ama güle güle sağlıkla kullanırken bugünleri hatırlayıp ne kadar da heyecanlanmıştık diye düşünücez inşallah rabbim o güzel günleri gösterir sağlıkla hepimize

merhaba kızlar biz geldik bugün buranaın pazarıydı eşimle beraber pazara çıktık sebzelerimizi aldık bol bol geldik gelinciğim maşallah poyrazımıza canım 41 kere nazar değimesin canımcım benim kız gibi senin oğluşta göstermedi haa kendini olsun canları sağolsunda yeterli bizimki ayaklarını dayamıştı bacakalarını gösterdi bize sadece canı sağolsunda yeter doğunca içime atıcam onu ben inşallah olumunekankayizsmile

dünürcüğüm yorma kendini canım yaa damadımı neden yorusun o kadar ben daha hiç bişey yıkamadım çünkü deterjan almadım dahaca yarın akşam belki bulancağa gelriz canım devlettte yengem dizinden ameliyat olacak akşam da bakmaya gelebiliriz belki yanına uğrarım eğer erken gelirsek dünürünle saparız yanınıza canımcım

merhaba canım.nasılsın*yok canım yormuyorum kendimi zaten eşim yıkanmışları yükseğe koyoyor bende çamaşır askısına asıyorum.şımardım heeee beni düşünenle olduğunu bilmek ne güzel....opuyorumnanaktan..ay biraz daha şımarıcağım oleyyyyyy:dance:

günaydın. yolculuk yapacaklara hayırlı yolculuklar, bebişinin sağlıklı haberini alanlara tebrikler. Ankara buz gibi. hava kasvetli. gözümü açamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…