merhaba kızlar biz geldik bugün buranaın pazarıydı eşimle beraber pazara çıktık sebzelerimizi aldık bol bol geldik gelinciğim maşallah poyrazımıza canım 41 kere nazar değimesin canımcım benim kız gibi senin oğluşta göstermedi haa kendini olsun canları sağolsunda yeterli bizimki ayaklarını dayamıştı bacakalarını gösterdi bize sadece canı sağolsunda yeter doğunca içime atıcam onu ben inşallah olumunekankayizsmile
dünürcüğüm yorma kendini canım yaa damadımı neden yorusun o kadar ben daha hiç bişey yıkamadım çünkü deterjan almadım dahaca yarın akşam belki bulancağa gelriz canım devlettte yengem dizinden ameliyat olacak akşam da bakmaya gelebiliriz belki yanına uğrarım eğer erken gelirsek dünürünle saparız yanınıza canımcım
Merhaba nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?
Gelincik oğluşuna maşallah canım.Aklına hiç erken doğumu filan getirme canım, bu risk herkes için var ama ins Rabbim hepimize zamanında sağlıklı bir şekilde versin evlatlarımızı. :Saruboceq:
Kızlar, bebişlerin kıyafetlerini yıkamak ve ütülemek muhteşem bir duygu. Budebe eminim yaparken hiç yorulmamışsındır. Kolay gelsin canım.
selam kızlar...biz bugün annenemize İzmire gidiyoruz:))))doğumdan önce son kez gidelimde malum bu sefer raporla biniyoruz uçağa yakında hiç almayacaklar bizi oğlumla:)))))fırsat buldukça girerim ordada kendinize ve meleklerima çok iyi bakın herpinizi kocamaaannn öpüyorum:)))))))))
yaaa bende dün 3 tane patikli alt aldım bütün akşam gittim geldim baktım sevdim:asigim: bu arada bu patikli altlar mini damlanın kumaşı falan çok hoşuma gitti. fiyatı da fena değildi. :lepi:tamam canım yormuyorum.oğlumun cicilerini yıkadım makinede astım tuğba teyzesi.sevdim,öptüm,astım....opuyorumnanaktan
erkflizciğim ohhh ne güzel mis gibi olmuştur şimdi annesi cicileri bebişin ellerine sağlık canımcım ahh birde ben yapsaydım bebişimin cicilerini ütülemek yıkamak en güzel ütüm olacak inşallah birde makinaya atarken file aldınızmı çamaşır filesi yoksa sade mi yıkadınız
ebramcığım benim dr um tetanoz aşısını vurdurma demişti,çok istiyosa 1 doz vurun dedi.bende 1 doz vuruldum.daha vurdurmadım.hiç vurdurma dediğine göre olur sanırım ama yinede sen bilirsin istersen bi sağlık ocağına sor en doğrusunu sana seninle ilgilenen ebe söyleyecektir canım
yaaa bende dün 3 tane patikli alt aldım bütün akşam gittim geldim baktım sevdim:asigim: bu arada bu patikli altlar mini damlanın kumaşı falan çok hoşuma gitti. fiyatı da fena değildi. :lepi:
selam kızlar hamaratsınız valla çamaşırlar yıkanmaya başlamış.kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz?
selam kızlar hamaratsınız valla çamaşırlar yıkanmaya başlamış.kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz?
dünürcüğüm ablanın şekeri yüksek çıkmıştı ne oldu canım doktoru onun kimdi deniz beymiydi canım ben şubatın ilk haftası kontrol amaçlı bidaha ölçtüreceğim canım bu arada zam gelmiş sanırım benim hastahaneye artık karne işide bitmiş sanırım direk tcnle giriş yaptırabiliyorsun canım
tmm hemen atıyorum o zaman:)))kızlar ben makinede yıkadım ama beyazları 40 ta yıkadım biraz daha renklileri 30 da elde yıkama ayarı var benim mekinemin bozmuyo yani cicilerini.birde ilave durulama yaptırdım haberniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?