2010 Nisan Anneleri

Merhaba nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?

Gelincik oğluşuna maşallah canım. Aklına hiç erken doğumu filan getirme canım, bu risk herkes için var ama ins Rabbim hepimize zamanında sağlıklı bir şekilde versin evlatlarımızı. :Saruboceq:

Kızlar, bebişlerin kıyafetlerini yıkamak ve ütülemek muhteşem bir duygu. Budebe eminim yaparken hiç yorulmamışsındır. Kolay gelsin canım.

Bu arada benim bebişimde hala yan pozisyonda doktorum son kontrolde 28'den sonra dönecek dedi. Genelde 28- 32 arası dönüyormuş bebişler.

gelin canım beklerim.yok daha demiyceğim dünürüm gelcek diye sonra hayal kuruyorum bişey çıkıyor gelemiyosunuz yabilmiyorumkismile canım yengene geçmiş olsun şimdiden..gelirseniz beklerim tatlım erken çıkın gelin yahu ne olacak...
tamam tatlım yormuyorum kendimi.biraz askıya astım biraz sobanın yanında kurutuyorumkaydirigubbakcemile2

merhaba canım.yorulurmuyum hiç nasıl severek yaptım anlatamam.çoraplarını aldım elime karnıma koydum öptüm ay çok güzel yaaaazemuszemus

İyi yolculuklar canım. Bebişinle güzel tatiller...

erkflizciğim ohhh ne güzel mis gibi olmuştur şimdi annesi cicileri bebişin ellerine sağlık canımcım ahh birde ben yapsaydım bebişimin cicilerini ütülemek yıkamak en güzel ütüm olacak inşallah birde makinaya atarken file aldınızmı çamaşır filesi yoksa sade mi yıkadınız

tamam canım yormuyorum.oğlumun cicilerini yıkadım makinede astım tuğba teyzesi.sevdim,öptüm,astım....opuyorumnanaktan
yaaa bende dün 3 tane patikli alt aldım bütün akşam gittim geldim baktım sevdim:asigim: bu arada bu patikli altlar mini damlanın kumaşı falan çok hoşuma gitti. fiyatı da fena değildi. :lepi:

kızlar ben makinede yıkadım ama beyazları 40 ta yıkadım biraz daha renklileri 30 da elde yıkama ayarı var benim mekinemin bozmuyo yani cicilerini.birde ilave durulama yaptırdım haberniz olsun

Canım iki tane file aldım özellikle çok küçük parçalar için. Büyük parçaları düz olarak makineye attım.
Makine hiç yıpratmadı hatta çok güzel oldular. zemuszemus Makinemde elde yıkama ve narin ayarları var ben onları kullandım. Hiç yıpranmadılar.

Fileleri asker eşyası satan bir yerde buldum hatta 1,5 tl idi fiyatı.

dünürcüğüm ablanın şekeri yüksek çıkmıştı ne oldu canım doktoru onun kimdi deniz beymiydi canım ben şubatın ilk haftası kontrol amaçlı bidaha ölçtüreceğim canım bu arada zam gelmiş sanırım benim hastahaneye artık karne işide bitmiş sanırım direk tcnle giriş yaptırabiliyorsun canım

evet benim için tetanoz aşı dosyası kapanmıştır....

yaaa bende dün 3 tane patikli alt aldım bütün akşam gittim geldim baktım sevdim:asigim: bu arada bu patikli altlar mini damlanın kumaşı falan çok hoşuma gitti. fiyatı da fena değildi. :lepi:

canım o patikli altlar çok iyi oluyomuş.bende dikkat etmemiştim alırken ama benimkinin çoğunluğu ondanmış.canım bende ufaklığınkini almıştım baya iyi malları....

selam kızlar hamaratsınız valla çamaşırlar yıkanmaya başlamış.kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

Canım omo baby ve dalinin yumuşatıcı. İlk yıkamada yumuşatıcı kullandım ama daha sonrakilerde yumuşatıcıyı 6 ay pek kullanmayın diyorlar. Bende gerek duymadıkça kullanmayacağım.
Omo baby, roxy (dalanın) çok önermişlerdi bana.

selam kızlar hamaratsınız valla çamaşırlar yıkanmaya başlamış.kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

selam canım.ben hacı şakirin matiğini aldım.çok iyi ablam falanda onu kullanmış bizim gelinlerde öyle hepsinin 2 şer çocuğu varkaydirigubbakcemile2

slm canım hoşgeldin ben hacı şakirin toz deterjanı var bebişler için ondan alıcağım birde yumuşatıcı alcaktım vazgeçtim çünkü onların kokusu etkileyebilir sonra bebişleri sonra

bende narin programda 30 derecede yıkamayı düşünüyorum filede alıcam ayrıca yıpranmamsı için buluruz bişeyler artık ayyy ben hiç çamaşır yıkayıp ütüleyeceğim için heyecan yapmamıştımboshayallersmile

canım ablamı dr u dahiliye uzmanına yollamış dr da diyet vermiş.yok canım ablamın dr u orduda tatlım.canım inşallah iyi çıkar dr kontrol amaçlı istemiştir .canım ben çamaşır için file almadım.tersinden yıkadım çamaşırları.çorap,eldiven gibi parçalarıda iç içe koydum canım

kızlar geçen gün hastahaneye gittiğimde eczaneden ilaçlarımı alırken emzik falan emzik tutacı baktım kararsız kaldım bebedor birde nuk vardı eczanede eczacı bebedoru tavsiye etti bunlar daha çok iyi dedi kararsız kaldım bende almadım siz hangi markaları aldınız veya almayı düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…