canım gidebilsem bi sağlık ocağına
bak buna sevindim ban öyle birşey söylemedi ama,zaten olsamda bi anlamı kalmadı galiba bu saatten sonra.
1-2 gün değil 15 günden fazla olmuş benim ki,bari sen ihmal etme gidebiliyorsan.
yaa ben markete baktım baby hiç yoktu deterjanlarda.daha büyük markete gitmeliyim.
yaa ben markete baktım baby hiç yoktu deterjanlarda.daha büyük markete gitmeliyim.
kızlar geçen gün hastahaneye gittiğimde eczaneden ilaçlarımı alırken emzik falan emzik tutacı baktım kararsız kaldım bebedor birde nuk vardı eczanede eczacı bebedoru tavsiye etti bunlar daha çok iyi dedi kararsız kaldım bende almadım siz hangi markaları aldınız veya almayı düşünüyosunuz
canım daha büyük marketlerde bulursun tatlım.daha da ağırlaşmadan yapmak istedim ben seninde herşeyin tamsa yap canım bir an önce.birde kızlar siz bilirsiniz ama yumuşatıcılar çok yoğun kokuyor bebeğinizi rahatsız etmez mi*gerçi siz bilirsiniz yinede.aslında bir çocuk dr u tanıdığımız olsa sorardık
kızlar geçen gün hastahaneye gittiğimde eczaneden ilaçlarımı alırken emzik falan emzik tutacı baktım kararsız kaldım bebedor birde nuk vardı eczanede eczacı bebedoru tavsiye etti bunlar daha çok iyi dedi kararsız kaldım bende almadım siz hangi markaları aldınız veya almayı düşünüyosunuz
tmm hemen atıyorum o zaman:)))
benim doktorum benden tetonoz aşısı olmamı hiç istemedi ben olmadım ne olavak şimdi
Canım olmadıysan çok önemli sayılmaz. Hastanen temiz ve bakımlıysa hiçbir sorun olmayacaktır. Doktorlar çokta önem vermeyebiliyor tetanoz aşısına.
HERKESE GÜZEL GÜNLER HANIMLAR.
gelincik maşallah oğluşuna.evham yapma inan bebekler gelecekleri vakti biliyorlar.
maşallah bebişlerin giysileri yıkanmış ütülenmiş.yerleştirilmiş dolaplara.
biz daha oturuyoruz.önce büyük oğluma dolap alacağız ki,onun komidinine boşalınca bebişin eşyalarını yerleştirelim.o nedenle ben daha yıkamadım.
hastane çantası içinde bir daha ki doktor kontrolünü bekliyorum.
bu arada evet en küçük bebek bezlerinden almanız lazım.sanırım midi idi.uzun zaman geçti aradan unuttum.benim oğlum iri bir bebek olmasına rağmen biz bir ay kadar ondan kullandık.zaten olmayınca anlıyorsunuz merak etmeyin.birde hastanede veriyorlar ama siz yinede bebek bezide götürün.inanın ihtiyaç oluyor.öyle ilk zamanlar için 1-2 paket alın diyemem oğlumun altını günde kaç defa değiştirdiğimi hatırlayamıyorum o kadar çoktu ki.
maşallah gelincik oğluşuna baya büyümüş annesi. ama sen hiç korkma canım ben de 10 gün önce gittiğimde başı aşağıdaydı acayip panik oldum ay dedim ya daha çok erken niye döndün oğlum falan dedim dr da o öyle olmaz dedi yani sabit değil dedi akşama gel bakalım kafasını yukarıda görürüz dedi yani pozisyon değiştiriyolarmış hala daha. daha küçükler hareket serbestileri var dedi. o yüzden belli olmaz belki de döner senin poyraz da kuzum. ama aklına kötü şeyleri getirmemeye çalış benim de aklıma bazen gelir gibi oluyo hemen başka şeyler düşünüyorum.
sağol canımcım desteğin için.inşallah beklioruz bakalım poyramızın pozisyon değişmesini 25 gün sonra gidip bakacaz zaten inşallah oğluşum bize hem kendini gösterir hemde doğum pozisyonu almış olur :Saruboceq:
kızlar bebek bezi ben tek paket en küçük boyun en küçük paketini alcam. boy küçük gelirse yada alerji pişik yaparsa boşa gidecek yoksa, daha sonra memnun kalırsak ekonomik büyük boy alırım diye düşünüyom. eşimde her alışverişte bir paket alalım da şimdiden biriksin demişti. sonra baktım burdaki yorumlara her bebeğe her bez olmuyomuş vazgeçtik.
böyle böyle onu alma belli olmaz, bunu alma gerekirse alırız derken bir bakıyom da bebeğimin hiçbişiciği oyk ortada halakaydirigubbakcemile3 hele kayınvalidem neye niyetlensem hele bir doğsunda daha güzelleri çıkar diyo ya deliriyomkaydirigubbakcemile3 ben panikten ölecem doğumdan sonra çarşıya hemen çıkamam diye başkaları seçer bizim cicilerimizi diye haberi yok kimseninkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?