2010 Nisan Anneleri

benim doktorum benden tetonoz aşısı olmamı hiç istemedi ben olmadım ne olavak şimdi

yaa ben markete baktım baby hiç yoktu deterjanlarda.daha büyük markete gitmeliyim.

canım aynı şeyi bende yaşadım canım sorma elde yıkamak için olanı var bizim burda ama makina için olanı kalmamıştı sinir oldum yaaa offf hep o eşimin müdürü yüzünden acele ettirdi bizi alışveriş yapacaktık yapamadık onun yüzünden bu patronları müdürlerihepsinin ruhu karamış sanırımaklinialirimsmile

yaa ben markete baktım baby hiç yoktu deterjanlarda.daha büyük markete gitmeliyim.

canım daha büyük marketlerde bulursun tatlım.daha da ağırlaşmadan yapmak istedim ben seninde herşeyin tamsa yap canım bir an önce.birde kızlar siz bilirsiniz ama yumuşatıcılar çok yoğun kokuyor bebeğinizi rahatsız etmez mi*gerçi siz bilirsiniz yinede.aslında bir çocuk dr u tanıdığımız olsa sorardık

Canım banada herkes tam tersi avent, nuk, chicco öneriyor. bebedoru hiç tavsiye etmediler. kafamçokkarıştı

Canım, yumuşatıcı ilk 6 ay önerilmiyor. Ben sadece ilk yıkamamda kullandım. Bebiş doğana kadar kokusu filan kalmaz. Ama daha sonra 6 ay kullanmayacağım, sadece deterjan kullanacağım.

canım ben chicconun aldım biberon ve emziği ama nukla bebedorda iyi.sadece ben eşim ondan olsun dedi diye aldım.hangi markayı alırsan dikkat et canım damak olanlardan al mutlaka veya ağzına gelecek meme ucu küçük olanlardan al

hımmmm tamam o zamn bende nuk daha iyidir diye kararsız kalmıştım ondan alırım o zamn

ben tetenozumun iki dozunuda vurdurdum benim gittiğim doktorum vurdur dedi gerçi tetenoz özelde doğum yapacaklar için pek önerilmiyo ama devlette yaptıracaklar muhakkak yaptırsın bence çünkü bizim burdaki devlet çok kötüymüş rabbim korusun mikrop kapmasın bebişler

HERKESE GÜZEL GÜNLER HANIMLAR.
gelincik maşallah oğluşuna.evham yapma inan bebekler gelecekleri vakti biliyorlar.
maşallah bebişlerin giysileri yıkanmış ütülenmiş.yerleştirilmiş dolaplara.
biz daha oturuyoruz.önce büyük oğluma dolap alacağız ki,onun komidinine boşalınca bebişin eşyalarını yerleştirelim.o nedenle ben daha yıkamadım.
hastane çantası içinde bir daha ki doktor kontrolünü bekliyorum.
bu arada evet en küçük bebek bezlerinden almanız lazım.sanırım midi idi.uzun zaman geçti aradan unuttum.benim oğlum iri bir bebek olmasına rağmen biz bir ay kadar ondan kullandık.zaten olmayınca anlıyorsunuz merak etmeyin.birde hastanede veriyorlar ama siz yinede bebek bezide götürün.inanın ihtiyaç oluyor.öyle ilk zamanlar için 1-2 paket alın diyemem oğlumun altını günde kaç defa değiştirdiğimi hatırlayamıyorum o kadar çoktu ki.

ben 2009 annelerine ve arkadaşlarıma sordum. 7-8 defa değişiyormuş ilk zamanlar. mini olanlarından almalıymışız.

kızlar bebek bezi ben tek paket en küçük boyun en küçük paketini alcam. boy küçük gelirse yada alerji pişik yaparsa boşa gidecek yoksa, daha sonra memnun kalırsak ekonomik büyük boy alırım diye düşünüyom. eşimde her alışverişte bir paket alalım da şimdiden biriksin demişti. sonra baktım burdaki yorumlara her bebeğe her bez olmuyomuş vazgeçtik.
böyle böyle onu alma belli olmaz, bunu alma gerekirse alırız derken bir bakıyom da bebeğimin hiçbişiciği oyk ortada halakaydirigubbakcemile3 hele kayınvalidem neye niyetlensem hele bir doğsunda daha güzelleri çıkar diyo ya deliriyomkaydirigubbakcemile3 ben panikten ölecem doğumdan sonra çarşıya hemen çıkamam diye başkaları seçer bizim cicilerimizi diye haberi yok kimseninkaydirigubbakcemile3

ayyyy bende o lafa ifrit oluyorum doğunca nasıl alınacak acaba en 1 ay dışarı çıkmıyorsn....

Gelincik, canım ins hiç korma 28 den sonra tam dönme zamanları. Bizi çok heyecanlandırmadan döneceklerdir ins.
Kızlar, bebek arabası aldınız mı?
Ben bu konuya taktım bu aralar. Bir önerilen bir yerde önerilmiyor derken resmen kafam karıştı. Pierre Cardinin PS 2010 diye bir modelini beğendim. Hafifi, tentesi tam kapanıyor ve çift yönlü ama bir yorumda pierre cardinlere bebekler sığmıyor yazmışlar. Resmen yıkıldım. Araba tam istediğim gibiydi. mafoldumben

Sizler hangi modeli aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…