2010 Nisan Anneleri

canım büyükler hep öyle yaa... bende bir an önce bitsin istiyorum ama onlar daha ne acelen var diyorlar başta benim annem. dün beişiğin yatağını yapıcaktı. e pamuk alınması lazım. annemim fıtıgı var taşıyamaz. taaaaaa cumartesiye attı babamla alırmış. kaldı bizim beşik bir hafta daha( dün burdan aldım pamuğu götürdüm ya bitsin işte bir an önce. bakalım ne zman bitecek:)) allahtan eli hızlıdır ve güzel diker. yanında olsam başında oturur diktiririm ama uzağız işte haftada 1 anca görüyorum. neyse büyükler daha rahat ya da biz çok heyecanlıyız...

Ay bende sinir oluyorum bu söze. klava: Onu doğunca alırsınız, acele etmeyin diyor sürekli kayınvalidem. Bendeki heyecan ne olacak o zaman.

canım ben chicconun 2 li setinden aldım bebek arabası ve puset.tek yön ama.pierre cardie bakmadım ama kraft falan bana çok küçük geldi benim gayet normal boyutlarda.kullanışlı içide iyi bebek rahat edecektir.arabasında 4 şekil değiştirme özelliği var.istediğin gibi yatırıp kaldırabiliyosun yani

evet canım o araba için arkadaşım da aynı şeyi söylüyor bebek dönemiyor yatma yeri dar. hafif ve güzel bende baktım ama hakkaten dar.

ben şu an almayacağım bi gelsin bebişim o zman alırım.

Budebe, sarımelek chicconun hangi modeli canım.
Ben soğuk memlekette yaşıyorum, tayinde soğuk yere çıkacak gibi acaip bir tente takıntım var. Şöyle tam kapansın istiyorum. Chicoda ben göremedim bir türlü.

Nazlıozger, canım dar dediler resmen yıkıldım. Tam istediğim gibiydi halbuki. Bak senin arkadaşında demiş. Of of.

zeyracım canım benim sağol tatlım..bebişlerimizde birbirine benzio ikiside nazlı valla bunların havalarına gitmek lazım..

canım ct duo 2 travel sistem yazıyor üstünde.canım benim arabanın tentesi var yağmurdan korunmak için.ayrıca çocuğun ayak kısmına gelecek şekilde minder şeklinde ayrı bir yeri daha var.gayet kullanışlı canım

Ct 0.2 puset her zaman hareket halinde olmayı seven anneler için ideal bir yardımcıdır. Tek elle açılıp kapanabilir. Kapalıyken dik olarak fazla yer kaplamadan kendi başına durabilme özelliğine sahiptir. Yeni KeyFit Ana Kucağı, doğumdan itibaren 13 kg`a kadar olan bebekler için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Çocuğunuz için güvenilir ve rahattır. KeyFit Sistemi sayesinde oto koltuğu tek bir el hareketiyle pusete takılabilir ve pusetten çıkartılabilir.

Tek elle kullanım kolaylığı ( puseti tek elle kolaylıkla açıp kapatabilirsiniz)
Tutma sapı ( puseti kapalıyken taşımak için idealdir)
Tek elle kontrol edilebilir (Geniş tutma kolu sayesinde en uygun kontrele sahip olursunuz)
Puset rahat bir beşiğe dönüşmektedir.
Bebeğinizin sevdiği her şeyi birlikte taşımak için Çıkarılabilir Ön Tepsi
Bebeği yağmurdan tamamen koruyan tek parça şeffaf yağmurluk
Bacakları sıcak tutan ayak örtüsü
Anne için özel bölüm (eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz kapaklı küçük bölme
5 kg`a kadar eşya taşıyabileceğiniz geniş alt sepeti
Ergonomik tutma kolunun yüksekliği istenilen konuma göre ayarlanabilir
Ön tekerlekler kenki ekseni etrafında 360 derece dönebilir ve istenildiğinde sabitlenir
Bebeğimize doğumdan itibaren güvenle kullanabilceğimiz bir üründür.
Farklı renk ve şık tasarımıyla annelerin tercihidir.
Leke tutmayan ve kolay temizlenebilen kumaşa sahiptir.
5 nokta emniyet kemeri dişında bebek için ekstra güvenlik sağlaya ön bar bulunmaktadır.
Ana kucağı iç kısma kolayca yerleşir bu şekilde anneyle bebek arasındaki bağ güçlenir.
Açılıp kapanması kolay açılması kolay olan bir üründür.
Ayarlanabir kolu sayesinde anneninde babanında sürümüde kolaylaşır.
Ana kucağında ekstra bebek için tasarlanmış sırt pedi mevcuttur.
Bebeğimiz büyüdükçe emniyet kemerleri hareketlidir.
Keyfit Oto Koltuğu

ıkili sistem tek bir hareketle birbirine takıp çıkarılabilir
Ergos sistemi sayesinde ilk aylarda ideal yumuşaklıktaki yastık çocuğun düzgün oturmasını sağlar.
Kaymayı önleyen kolaylıkla otomobilden pusete ve pusetten otomobile geçişi sağlayanan ergonomik taşıma kolu.

anammm bebek arabası meselesini ertelemiştim ben işin içinden çıkamayınca beşikten sonra en zor karar verilen şey sanırımkaydirigubbakcemile3

bebek arabası konusunda yorum yapamıyorum ne yazık zate ilk üç çok ihtaycım olduğu halde kullanamıycam deliriyorum.....
benim halam yurtdışında ve bula bula bebek arabası hediye buldu ve kendileri izine temmuz ayı gibi gelecek...tamma iyi hoş düşünceliler bu benim de çok hoşuma gidiyor ama sonuçta bu bir ihtiyaç ne olur kargoya falan versen değilmi.....ozaman aynı paraya gelir ne gerek var deniyor.....hoş birde ne alacak nası bişi alacak haberim bile yok,arasam sorsam ayıp olur sorulmaz ,siz bize nası bişi alacaksınız denmez.....ayy ben ne yapayım şimdiiiii

Bebek arabasını yakından birileri hediye alsaymış keşke... Canım, hediye olayı çok garip bir durum. Almasalar sorun, alsalar sorun.
Bizde annemden başka kimse bir iğne almadı, alacamda demedi. Çaktırmıyorum ama içim inanılmaz buruk. Hala yok birşeyler yapacaklardır diye kendimi avutuyorum. mafoldumben

açıkçası anneanneler kadar özeneni duymadım ben pek.bizim bababannede pekte özeniyo gibi değil.yani ne old.sonra görecez annemse ne yapacağını şaşırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…