kızlar bebek bezi ben tek paket en küçük boyun en küçük paketini alcam. boy küçük gelirse yada alerji pişik yaparsa boşa gidecek yoksa, daha sonra memnun kalırsak ekonomik büyük boy alırım diye düşünüyom. eşimde her alışverişte bir paket alalım da şimdiden biriksin demişti. sonra baktım burdaki yorumlara her bebeğe her bez olmuyomuş vazgeçtik.
böyle böyle onu alma belli olmaz, bunu alma gerekirse alırız derken bir bakıyom da bebeğimin hiçbişiciği oyk ortada halakaydirigubbakcemile3 hele kayınvalidem neye niyetlensem hele bir doğsunda daha güzelleri çıkar diyo ya deliriyomkaydirigubbakcemile3 ben panikten ölecem doğumdan sonra çarşıya hemen çıkamam diye başkaları seçer bizim cicilerimizi diye haberi yok kimseninkaydirigubbakcemile3
kızlar bebek bezi ben tek paket en küçük boyun en küçük paketini alcam. boy küçük gelirse yada alerji pişik yaparsa boşa gidecek yoksa, daha sonra memnun kalırsak ekonomik büyük boy alırım diye düşünüyom. eşimde her alışverişte bir paket alalım da şimdiden biriksin demişti. sonra baktım burdaki yorumlara her bebeğe her bez olmuyomuş vazgeçtik.
böyle böyle onu alma belli olmaz, bunu alma gerekirse alırız derken bir bakıyom da bebeğimin hiçbişiciği oyk ortada halakaydirigubbakcemile3 hele kayınvalidem neye niyetlensem hele bir doğsunda daha güzelleri çıkar diyo ya deliriyomkaydirigubbakcemile3 ben panikten ölecem doğumdan sonra çarşıya hemen çıkamam diye başkaları seçer bizim cicilerimizi diye haberi yok kimseninkaydirigubbakcemile3
Gelincik, canım ins hiç korma 28 den sonra tam dönme zamanları. Bizi çok heyecanlandırmadan döneceklerdir ins.
Kızlar, bebek arabası aldınız mı?
Ben bu konuya taktım bu aralar. Bir önerilen bir yerde önerilmiyor derken resmen kafam karıştı. Pierre Cardinin PS 2010 diye bir modelini beğendim. Hafifi, tentesi tam kapanıyor ve çift yönlü ama bir yorumda pierre cardinlere bebekler sığmıyor yazmışlar. Resmen yıkıldım. Araba tam istediğim gibiydi. mafoldumben
Sizler hangi modeli aldınız?
travel sistem diye geçiyor
Budebe, sarımelek chicconun hangi modeli canım.
Ben soğuk memlekette yaşıyorum, tayinde soğuk yere çıkacak gibi acaip bir tente takıntım var. Şöyle tam kapansın istiyorum. Chicoda ben göremedim bir türlü.
Nazlıozger, canım dar dediler resmen yıkıldım. Tam istediğim gibiydi halbuki. Bak senin arkadaşında demiş. Of of.
evet benimki turkuaz mavi gri olandan..
bebek arabası konusunda yorum yapamıyorum ne yazık zate ilk üç çok ihtaycım olduğu halde kullanamıycam deliriyorum.....
benim halam yurtdışında ve bula bula bebek arabası hediye buldu ve kendileri izine temmuz ayı gibi gelecek...tamma iyi hoş düşünceliler bu benim de çok hoşuma gidiyor ama sonuçta bu bir ihtiyaç ne olur kargoya falan versen değilmi.....ozaman aynı paraya gelir ne gerek var deniyor.....hoş birde ne alacak nası bişi alacak haberim bile yok,arasam sorsam ayıp olur sorulmaz ,siz bize nası bişi alacaksınız denmez.....ayy ben ne yapayım şimdiiiii
maşallah gelincik oğluşuna baya büyümüş annesi. ama sen hiç korkma canım ben de 10 gün önce gittiğimde başı aşağıdaydı acayip panik oldum ay dedim ya daha çok erken niye döndün oğlum falan dedim dr da o öyle olmaz dedi yani sabit değil dedi akşama gel bakalım kafasını yukarıda görürüz dedi yani pozisyon değiştiriyolarmış hala daha. daha küçükler hareket serbestileri var dedi. o yüzden belli olmaz belki de döner senin poyraz da kuzum. ama aklına kötü şeyleri getirmemeye çalış benim de aklıma bazen gelir gibi oluyo hemen başka şeyler düşünüyorum.
sağol canımcım desteğin için.inşallah beklioruz bakalım poyramızın pozisyon değişmesini 25 gün sonra gidip bakacaz zaten inşallah oğluşum bize hem kendini gösterir hemde doğum pozisyonu almış olur :Saruboceq:
İnşallah hadi bakalım canım ya o zamana döner poyraz merak etme annesi çıkmadan önce yüzünü de gösterir bak göreceksin
bebek arabası konusunda yorum yapamıyorum ne yazık zate ilk üç çok ihtaycım olduğu halde kullanamıycam deliriyorum.....
benim halam yurtdışında ve bula bula bebek arabası hediye buldu ve kendileri izine temmuz ayı gibi gelecek...tamma iyi hoş düşünceliler bu benim de çok hoşuma gidiyor ama sonuçta bu bir ihtiyaç ne olur kargoya falan versen değilmi.....ozaman aynı paraya gelir ne gerek var deniyor.....hoş birde ne alacak nası bişi alacak haberim bile yok,arasam sorsam ayıp olur sorulmaz ,siz bize nası bişi alacaksınız denmez.....ayy ben ne yapayım şimdiiiii
ya özgecim çok düşünceliler iyi hoş ama eğer böyle bişey söyledilerse sen de laf arasında ya halacım ben şu modeli çok beğenmiştim sizin aklınızda bişey yoksa bu olabilir çok kullanışlı falan dersin. bizimkini de ablam alacak sağolsun ama yani farklı şehirde olduğumuz için abla fiyatı şu kadar de bana dedi ben göndereyim sen kendin al dedi mesela. ama aslında temmuz çok geç değil eğer puset gibi bişey varsa zaten ilk küöçükken onla taşınır heryere bence ben kangru da almayı düşünüyorum dolayısıyla arabayı ben doğumdan 3,4 ay sonra falan alıcam allah izin verirse. bence sen de endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?